-
گپی دوستانه با قیصر
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - فرانتس بکن بائر، مدیر افتخاری باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای با وبسایت رسمی هواداران بایرن مونیخ در روسیه، به سوالات نماینده این سایت در مونیخ، جواب داد.
این مصاحبه به صورت اختصاصی از طرف سایت هواداران بایرن مونیخ در روسیه، در اختیار وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران قرار گرفته است.
نظر شما را به ترجمه فارسی این مصاحبه، جلب میکنیم :
آرین روبن و فرانک ریبری : " روبن در فرم اصلی خود، بازیکن بدون قیمتی است ! همچنین فرانک ریبری هم مانند روبن است، این دو بازیکن، ترس زیادی برای حریفان ایجاد میکنند، روبن و ریبری مانند نمک در سوپ میمانند. "
تمدید قرارداد با روبن : " من، قطعا با او، قراردادش را تمدید میکردم، همه ما میدانیم که او بازیکن بسیار حساس است و زود مصدوم میشود اما میتواند به تنهایی در هر بازی سرنوشت ساز باشد. "
مصدومیت باستین شواین اشتایگر : " در تیم، بازیکنان زیادی وجود دارند که هم پست شواینی هستند اما همه میدانند که او بازیکن با ارزشی است. شواینی بازیکنی است که وقتی در زمین نباشد، جای خالی او برای همه سورپرایز بزرگ و شوک دهنده است، او به اهداف بزرگی رسیده است و پیشرفت زیادی داشته است، شواینی کاپیتان واقعی است. "
تفاوت بایرن با بارسلونا و رئال : " همه چیز بسیار عالی است، هیچ تیمی نمیتواند مانند بارسلونا در سالهای اخیر تا این اندازه برد داشته باشد. تیم هر چه بتواند بیشتر برنده باشد، به همان اندازه هم اطمینان بیشتری به خود دارد، بردهای پیاپی میتواند موجب بالا بردن روحیه تیم شود.بایرن، پیشرفت خواهد کرد، برای اینکه بایرن را با بارسلونا و رئال مادرید، مقایسه کنیم، باید این تیمها با هم بازی کنند. "
نظر شما درباره ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی تیمی در بوندسلیگا : " مورینیو، خودش میتواند باشگاهی را که دوست دارد در آن کار کند، برای خود انتخاب کند و من نمیدانم که آیا او علاقه به سرمربیگری در آلمان را دارد یا خیر، من فکر نمیکنم که او بتواند در آلمان، کار کند، مهمترین مساله برای یک مربی این است که بتواند به زبان کشوری که در آن کار میکند، صحبت کند، فکر میکنم که شخصی مانند مورینیو که یکی از ارکان اصلی فعالیتش، زبان اوست، نتواند در آلمان، موفق باشد اما از دید یک کارشناس فوتبال به راحتی میتوانم بگویم که او در بوندسلیگا، موفق خواهد بود. "
ولفگانگ نیرسباهه، رئیس آینده فدراسیون فوتبال آلمان : " به نظر من، او بهترین انتخاب است، او با علم مدیریت، آشنایی زیادی دارد و اطراف خود را میشناسد و به راحتی میتواند با آنها، ارتباط برقرار کند. او در ده سال اخیر، عملکرد بسیار خوبی داشته است که این عملکرد فقط و فقط مربوط به فدراسیون فوتبال آلمان نمیشود، بلکه در یوفا و فیفا هم بسیار خوب عمل کرده است. "
نظر شما درباره خودکشی داور ایرانی بوندسلیگا، آقای بابک رفعتی : " درباره مشکلات شخصی رفعتی، حتی خانواده او هم از این موضوع با خبر نشدند. در حال حاضر، داوران، فشار زیادی را نسبت به قبل متحمل میشوند. چندی پیش، من متوجه شدم که داوران بوندسلیگا، ۹۰ درصد به درستی، قضاوت میکنند و فقط، ۱۰ درصد خطا دارند، تا قبل از این، فکر میکردم که درصد خطای داوران، بیشتر است، واقعا از عملکرد خوب داوران بوندسلیگا، حیرت زده هستم و به آنان تبریک میگویم. داوران کار سختی دارند و ما بازیکنان هستیم که باید به آنها، کمک کنیم. "
آرزوی شما در آستانه سال ۲۰۱۲ : " شخصا برای خودم، آرزو میکنم که همه چیز مانند سالی که در آن هستیم، پیش برود، من از هیچ چیز شکایتی ندارم، در کل میخواهم که برای همه و به خصوص هواداران بایرن مونیخ و آلمان در همه جای دنیا، آرزوی سلامتی کنم و امیدوارم که همه به آرزوهای خود، برسند. "
ترجمه : وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - حسین قربانی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پیشنهاد رسمی از بایرن ندارم
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - مارکو رئوس ستاره تیم گلادباخ، در مورد علاقه باشگاه بایرن مونیخ به خودش گفت :
" من هم مانند همه مردم، همه چیز را از روزنامه ها میخوانم و بایرن با من هیچ تماسی نگرفته است. من تا ۲۰۱۵ با گلادباخ قرار داد دارم و در حال حاضر فقط روی تیم خودم تمرکز دارم، بازی کردن در این تیم را دوست دارم. البته اگر هر تیمی به دنبال من باشد باید به باشگاه گلادباخ وارد مذاکره شود. "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نتایج کامل بازی های هفته هفدهم بوندسلیگا
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هفته هفدهم بوندسلیگا با پیروزی تیمهای مدعی بایرن ٬ شالکه و دورتموند و شکست ناباورانه لورکوزن و برد خفیف وولفسبورگ مقابل اشتوتگارت به پایان رسید.
نتایج کامل به شرح زیر است:
بایرن مونیخ ۳-۰ کلن
گلهای بایرن مونیخ: گومز (۴۳) ٬ آلابا (۶۸) ٬ کروس (۸۸)
وولفسبورگ ۱-۰ اشتوتگارت
گل وولفسبورگ: پولتر (۷۴)
هوفنهایم ۱-۱ هرتابرلین
گل هوفنهایم: صالیحوویچ (۲۱)
گا هرتابرلین: هابنیک (۱+۹۰)
فرایبورگ ۱-۴ بورسیا دورتموند
گل فرایبورگ: روزنال (۳۴)
گلهای دورتموند: لواندوفسکی (۷ ٬ ۷۰) ٬ گوندوگان (۴۴) ٬ گراس کروتز (۵۹)
بایرلورکوزن ۰-۳ نورنبرگ
گلهای نورنبرگ: دیداوی (۸) ٬ هگیلر (۲۲) ٬ پخارت (۷۳)
هامبورگ ۱-۱ آگسبورگ
گل هامبورگ: گوررو (۶۶)
گل آگسبورگ: اورل (۶۳)
شالکه ۵-۰ وردربرمن
گلهای شالکه: رائول (۱۶ ٬ ۲۰ ٬ ۶۳) ٬ پاپادوپولوس (۶۷) ٬ هونتلار (۷۰)
کایزرسلاترن ۱-۱ هانوفر
گل کایزرسلاترن: نمک (۶۸)
گل هانوفر: عبدالئو (۱۳)
بورسیا مونشن گلادباخ ۱-۰ ماینتس
گل گلادباخ: هرمان (۵)
-
اولی هوینس: پودولسکی باید در بوندسلیگا بماند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئیس باشگاه بایرن معتقد است که مهاجم کلن باید در سرزمین مادری اش بماند.
اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که لوکاس پودولسکی، ستاره آلمانی باشگاه کلن باید در مقابل وسوسه ها مقاومت کند و در فوتبال آلمان باقی بماند.
این درحالی است که پولدی از شرایط کنونی کلن و عدم رشد و پیشرفت این تیم خسته شده و در صحبتهایی اعلام کرده که به فکر جدایی از تیمش درتابستان آینده افتاده است.
این ستاره آلمانی در ادامه به این نکته اشاره کرده که هیچ وقت نمی تواند خودش را در مسیر ترک تیم شهر مادری اش برای پیوستن به تیمی رقیب در بوندسلیگا ببیند. در این میان تیمهای متعددی در ایتالیا و انگلیس به دنبال جذب پودولسکی هستند.
البته هوینس اعتقاد دارد که بعید می داند که پودولسکی به لیگ دیگری برود. او در صحبتهایی به لالیگا توتال گفت: «پودولسکی بازیکنی برای بازی کردن در لیگهای خارجی نیست. من نمی توانم لوکاس را درمنچستر، لیورپول و یا یک باشگاه اسپانیایی تصور کنم. او به آلمان تعلق دارد. چه اینجا بماند و ... واقعا نمی دانم که او اگر بخواهد آلمان را ترک کند، به کجا خواهد رفت.»
هوینس در ادامه به این نکته اشاره کرد که هر تصمیمی که پودولسکی بگیرد، در نهایت از اعتماد و حمایت مربی اش بهره مند خواهد شد: «پودولسکی بازیکنی است که باید از اعتماد مربی بهره مند باشد و به این نیاز دارد که همیشه پشت سرش کسی از او حمایت کند. این طور به نظر می رسد که او سابقه همکاری خوبی با یواخیم لو و یوپ هاینکس داشته است.»
هوینس معتقد است که سران کلن برای حفظ پولدی بایدبازیکنان بهتری را خریداری کنند: «فکر می کنم آنها باید سرمایه گذاری بیشتری را بررروی بازیکنانشان انجام دهند و بازیکنان بهتری را در کنار پودولسکی قرار دهند تا تمایل او برای ماندن بیشتر شود.»
پودولسکی که 95 بازی ملی برای تیم ملی آلمان برگزار کرده، در 74 دیداری که برای تیم کلن به میدان رفته، توانسته 29 گل به ثمر برساند. او در سال 2006 کلن را به مقصد بایرن مونیخ ترک کرده بود و اکنون دوباره در کلن توپ می زند.
-
هشدار فیلیپ لام به بازیکنان بایرن مونیخ
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ دور اول رقابت های بوندسلیگا را با موفقیت کامل پشت سر گذاشت. اما تیم بایرن ، قبل از سال جدید باید یک دیدار در مقابل بوخوم از سری رقابت های جام حذفی انجام دهد. فیلیپ لام در مورد این دیدار به تمام بایرنی ها هشدار داد.
تیم بایرن مونیخ ، سه شنبه شب باید از سری رقابت های جام حذفی آلمان به مصاف تیم بوخومی برود که در دستۀ دوم بوندسلیگا حضور دارد. آیا بازیکنان بایرن حساسیت این دیدار را فراموش کرده اند و سال 2011 را با ناراحتی به اتمام می رسانند؟!
فیلیپ لام در مورد این سوال گفت: "نه. ما می دانیم کسب این جام چقدر اهمیت دارد و بدست آوردن آن دشوار است. ما از روحیۀ خوبی برخورداریم و فکر می کنم باید همه چیز را از دید مثبت نگاه کنیم. اما ما باید مراقب باشیم ، چرا که پبروزی در بوخوم به صورت اتوماتیک بدست نمی آید. ما باید همواره انگیزه هایمان را حفظ کنیم ، حتی در برابر تیم بوخوم که در دستۀ دوم بوندسلیگا حضور دارد."
کار هاینز رومنیگه ، رئیس باشگاه بایرن در خصوص این دیدار گفت: "ما می خواهیم در این جام باقی بمانیم. حریفمان هم این را می خواهد ، و شما این را در بازی سه شنبه خواهید دید. البته که ما می خواهیم در بوخوم پیروز شویم ، و پس از آن همگی به تعطیلات برویم."
-
خواب زمستانی در 33 روز
بوندسلیگا به خواب ۳۳ روزه زمستانی رفت
:sooot::sooot::sooot:
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ با انجام کلیه دیدارهای دور رفت پیکارهای فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ بوندسلیگا رقابتهای فوتبال باشگاهی آلمان به مدت ۳۳ روز تعطیل شد.
این رقابت ها که در تاریخ ۵ اوت (۱۴ مرداد ) آغاز شد، شب گذشته دو دیدار پایانی خود را از هفته هفدهم بوندسلیگا با انجام جدال کایزرسلاترین – هانوفر و بروسیامونشنگلادباخ – ماینتس را پشت سر گذاشت و با قهرمانی بایرن مونیخ، قهرمان نیم فصل مشخص شد.
براساس برنامه ارائه شده هجده تیم دسته اولی آلمان درمدتی بیش از یک ماه به تجدید قوا، بازسازی روحی و جسمی و نیز انجام دیدارهای تدارکاتی برای از سر گیری مسابقات دور برگشت، خواهند پرداخت.
ژرمنها همچنین پس از چند روز ابتدای سال نو میلادی (۲۰۱۲) در نقاطی که نیاز به ترمیم دارند، در یک ماه مهلت نقل و انتقالات میان فصل، جذب بازیکن جدید را در دستور کار قرار خواهند داد.
مطابق اعلام اتحادیه آلمان دور برگشت از تاریخ جمعه ۲۰ ژانویه (۳۰ دی ۱۳۹۰) آغاز خواهد شد.
-
بوندسلیگا بازهم در زمینه افزایش تماشاگر رکورد زد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رقابتهای لیگ باشگاهی آلمان موسوم به بوندسلیگا رکورد تازهای در زمینه تماشاگر خلق کرد.
به نقل از شبکه تلویزیونی ز.د.اف، در شرایطی که پیکارهای نیم فصل اول این مسابقات (فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ ) شب گذشته با قهرمانی بایرن مونیخ به پایان رسید و تا آغاز دور برگشت دچار وقفهای ۳۳ روزه شد، به رکورد تازهای در زمینه جذب تماشاگر رسید.
این پیکارها که پرتماشاگرترین لیگ دنیا محسوب می شوند، توانستند به میانگین ۴۵.۱۵۱ نفر تماشاگر در ۱۵۳ بازی برسند.
براساس آمار موجود شمار کلی تماشاگرانی که از نزدیک در ورزشگاههای کاملا پیشرفته مسابقات را تماشا کردند، بالغ بر ۶.۹۰۸.۱۶۰ نفر بوده است. براساس اطلاعات قبلی، بهترین آمار تماشاگر در این لیگ مربوط به فصل ۲۰۱۰-۲۰۰۹ بود که دارای میانگین تماشاگر ۴۲.۷۸۸ نفر به ازای هر بازی بود.
در دور رفت نیم فصل گذشته نیز میانگین تماشاگر ۴۲.۰۶۸ نفر بوده است.
برطبق آمار تیم فوتبال بروسیادورتموند، قهرمان فصل گذشته که در دور رفت به مقام نایب قهرمانی رسید، کماکان از بیشترین سهم تماشاگر حامی برخوردار است. زیرا به طور میانگین برای هر بازی خانگی زردپوشان در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک (وستفالن) ۸۰.۳۶۵ نفر دیدن کردند.
در رده دوم تیمهای پرطرفدار نیز بایرن مونیخ با میانگین ۶۹ هزار نفر تماشاگر قرار گرفت.
در گزارش مذکور کمترین میزان تماشاگر در بین ۱۸ تیم دسته اولی بوندسلیگا مربوط به فرایبورگ بوده است. تیمی که به طور میانگین برای هر بازی خانگیاش ۲۲.۲۶۷ هزار نفر تماشاگر داشته است.
-
ترکیب بایرن در زمستان تغییری نخواهد کرد
lol:-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سران باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرده اند که ترکیب این تیم در نیم فصل زمستانی تغییری نخواهد کرد.
به نقل از خبرگزاری آلمان، کارل هانیس رومنیگه رئیس هئیت مدیره این باشگاه گفت: در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با سرمربی و مدیر ورزشی تیم، این موضوع را بطور مفصل مورد بحث و بررسی قرار دادیم و تصمیم بر آن شد که ترکیب تیم هیچ تغییری نکند. بدان معنا که نه بازیکنی باشگاه را ترک خواهد کرد و نه مهره جدیدی به ترکیب اضافه می شود.
گفتنی است، با پیروزی مقابل کلن، بایرن بازی های خود را در بوندسلیگا در نیم فصل با قهرمانی به اتمام رساند.
گفتنی است، یوپ هاینکس سرمربی بایرن نیز چندی پیش اعلام کرده بود که قصد خرید بازیکن جدید را ندارد.
نظر من:پس نیم فصل دوم هم قهرمانیم با این ترکیب عالی.
-
پیش نماش جام حذفی مقابل بوخوم
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - مرحله ۱/۸ نهایی جام حذفی آلمان، ظاهرا برای بایرن، مرحله سختی نیست. بایرن در این مرحله باید رو در روی بوخوم قرار بگیرد. شاید روی کاغذ، جدال با بوخوم دسته دومی که این روزها حال و روز خوشی ندارد، بازی ساده ای به نظر برسد اما جام حذفی جام شگفتی هاست و با توجه به میزبانی تیم بوخوم در این مسابقه انتظار هر نتیجه ای را می توان داشت.
این مسابقه، آخرین مسابقه بایرن در سال ۲۰۱۱ است و شاگردان یوپ هاینکس امیدوارند با یک برد شیرین، سال را پایان ببرند.
یوپ هاینکس که دو مسابقه اخیر بوخوم را از نزدیک تماشا کرده، رمز پیروزی در این مسابقه را حفظ انرژی و تمرکز در تمام طول مسابقه میداند.
نکته ای که بایرن را نگران میکند، مصدومیت توماس مولر است که حضور او را در این مسابقه در ابهام قرار داده است.
ترکیب دو تیم
بوخوم : لوته-کوپولین-مارلیتز-آکیوستاپ-توسکی-کرامر-فدریکو-دابرووسکی-لنوی-تسه-آیدین
سرمربی:برگمن
بایرن مونیخ : نویر-رافینیا-بداشتوبر-ون بویتن-لام-تیموشوک-کروس-روبن-مولر-ریبری-گومز
سرمربی:یوپ هاینکس
-
بوخوم ۱ ؛ ۲ بایرن مونیخ
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
ترکیب بوخوم : لوته، کوپلین، مالتریتس، آکویستاپاسه، توسکی (فرایر ۴۶)، کرامر، فدریکو (گینچک ۵۸)، دابروسکی، اینویی، آیدین، ژونگ
سرمربی : برگمن
ترکیب بایرن مونیخ : نویر، بواتنگ (رافینیا ۶۸)، ون بویتن، بادشتوبر، لام، تیموشوک، لوئیس گوستاوو (آلابا ۴۶)، روبن، کروس، ریبری، اولیچ ( گومز ۴۶)
سرمربی : یوپ هاینکس
گلها :
برای بوخوم : فدریکو (دقیقه ۲۶ با پاس آیدین)
برای بایرن مونیخ : کروس (دقیقه ۵۲ با پس گومز)، روبن (دقیقه ۹۱ با پس ریبری)
داور : وایگنر (گیزن)
خطاها : توسکی، کارمر / روبن، ون بویتن
تعداد تماشاچی : ۲۹.۲۹۹