سلام دوستان
آرسنالی هم هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
آرسنالی هم هست ؟
پس اون گلی که رونالدو خواهد زد قشنگتره....:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته ربطای زیادی داشتن که زدین تو روحیم....:nishkhand:روحیه گفتنشو از دست دادم:nishkhand:
دیگه بی انصافی نکن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex_4_ever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمام بازیاشون پر گل و زیبای حتی مقابل تیمای بزرگ....
و چون رئال طرفدارای بزرگی مثه زیدان داره اولویت اوله....:nishkhand:
مرسی...:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته یه اشتباه کردی...:nishkhand:
همه چیزا اول از زبونم رد میشه بعد میاد تو ذهنم:nishkhand:کنترلش دست خودم نیس:nishkhand:
ارسنالی ها باید برن غاز بچرونن تیم فقط منچستره
مثل این که بازی رئال امشب پخش نمیشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و دربی ایتالیا با تاخیر ساعت 12:10 پخش میشه این طور که الان زیرنویس کرد ، کسی نیست بگه شما که نمی خواین بذارین از همون روز اول نگین که بازی رئال پخش میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همگی
میگم داش جعفر فکر کنم این ف ی ل ت ر شدن سایت واست درس عبرت نشده و باز می خوای دردسر درست کنی.
مگه نمیدونی اینا به هیچی گیر میدن.
آخه صدا و سیما از کجا بیاره؟ این روزا یارانه پول دزد و قاتل ها رو برداشتن و گرون شده و سازمان نمیتونه دزد استخدام کنه بازی های ایتالیا رو بدزده.
نمیدونم بازی های بارسا کجا ریخته که اینا میرن بر می دارن چون ظاهرا اون براشون می صرفه و البته بازی تیم ملیتون با روسیه اونجا نبوده که براشون بصرفه و هزینه دزد هم همونطور که گفتم بالا بوده و نمیصرفیده.
نمیخوام اسم ببرم ("رئیس شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اول اسمش: علی اصغر پور محمدی")! چون غیبت میشه.
نمیدونم چه خصومتی با لیگ ایتالیا داره که بازیهاشو پخش نمیکنه، کمه کمش روزانه 50000 تا فحش نقدی به حسابش واریز میشه، من چون سهام دار هستم 5000 تاش رو خودم تقبل میکنم و مابقیش به صورت کمک های مردمی واریز میشه.
با این حرفت موافقم که اکثر فیلمای ساخت داخل چرت محسوب میشه.
رفتن کلی مایه گذاشتن (منظور این مایه هزینه نیست و منظور تلاش کارگردان و گروه هنری است) و فیلم درست کردن مثلا مال زمان انقلاب نه موضوع داره نه داستان قشنگ داره نه هیچی کلی هم اشکالات داره. آخه این همه مدت تو جنگ نباید دم مرز یه بار صدای آژیر بیاد؟ از همه ایناش بگذریم این اسمش چه ربطی به فیلم داره؟ چرا فیلمای ایرانی میان یه دختر تو فیلم پیدا می کنن و اسمشو میزارن عنوان فیلم؟! آخه ما چه گناهی کردیم که تلویزیون ملیمون هیچی نداره؟
صبح تا شب جون میکنن مردم شب که می خوان با یه فیلم خستگی در کنن باید بیان و اینا رو تحمل کنند.
مثلا تو خونه ما: من میام تو نت همور میشم داداشم میره درس میخونه مادر و پدر که خسته و سرگرمی دیگه ای واسشون نیس مجبورا این چرت و پرت ها رو ببینن.
اوضاع بچه ها هم بهتر از ما نیس.... والا ما تا یادمونه بچگیهامون واسمون سنگ تموم گذاشتن و فیلمای خیلی قشنگ واسمون میذاشتن. نظیر افسانه سه برادر، گروه ضربت، دایناسورها، سطل نمیدونم چیچی(فکر کنم سطل جادویی) و هزار تا فیلم قشنگ که بچگی ما رو رویایی می کرد. اما الان مگه فیلم میزارن واسه این بدبختا؟
تا دلتون بخواد مجری داریم.... این شبکه استانی ما: اصفهان که البته تو کل کشور کمترین بازدید شبکه استانی در یکی از شهرهاش مال شهرستان ماست، به خاطر روابط بد بین دو شهر، بگذریم شبکه اصفهان در روز دو سه وعده و در هفته 7 روز که میشه 21 وعده فیلم کودک...... 21 مجری متفاوت داریم. (21 عمو و خاله جدید که بچه نمیتونه اسماشون رو حفظ کنه. تازه جالبیش به اینه که هر دو سه هفته ای یه بار مجری ها کلا عوض میشن و جدیدا میان رو کار. به خدا خنده داره.)
بچه ها مجبورن این مجری ها رو هی تحمل کنند.
تازه همه مجری ها هم میان خواننده میشن........
مثلا همین داریوش فرضیایی که خیلی بدم میاد ازش واقعا خسته کنندس این پسر خاله ما 4-5 سالشه و هر موقع میاد خونه ما یه دست کتک حسابی از من میخوره از بس میگه من خوشگلم!
اوضاع ما هم که اینجور، کلی بازی های بارسا رو تحمل میکنیم میگیم خب یه بازی مهم از سری آ بیاد اونم میبینیم.
بعد میلان میاد با رم بازی میکنه بازی بارسا - دارقوز آباد رو نشون میدن.
اینتر با رم بازی میکنه میان بارسا - چرت اف سی رو نشون میدن.
رم با لاتزیو بازی میکنه میان بارسا - نمدونم چی چی رو نشون میدن.
میلان با ناپلی بازی داره بازی بارسا - بیخودی اف سی رو نشون میدن......
و به همین ترتیب.
به خدا ما هم دل داریم.
خیر سرمون تو این ده سال اخیر 3 بار اومدیم فینال 2 بارش رو قهرمان شدیم.
ولی این بارسا چی؟ فقط یه قهرمانی داره.
واسه چی بارسا شد تیم دهه؟
افتخارات میلان تو ده سال گذشته از بقیه تیم ها بیشتر بود.
خب معلومه دیگه سیاست وارد فوتبال شده. اصلا چرا فورلان که بهترین بازیکن جام جهانی بود و واقعا حقش اول شدن بود، اصلا تو تیم منتخب سال هم نبود؟ چرا اسنایدر تو 3 بازیکن برتر نبود؟
در صورتی که 4 سال پیش همه زیدان رو بهترین بازیکن سال میدونستن، کاناوارو بهترین شد همه میدونیم که پیرلو ایتالیا رو فاتح جام جهانی کرد اما این کاناوارو بود که بیخود این عنوان رو کسب کرد.
امسال خلاف 4 سال پیش عمل کردند و حقی که مصلما برای فورلان بود رو خوردند.
فورلان دیگه باید چیکار میکرد؟
بهترین بازیکن بزرگترین رویداد ورزشی جهان.... قهرمانی در لیگ اروپا.... فاتح سوپر جام اروپا.
البته الان که نگاه میکنم میبینم مسی برتری های بهتری داشته توجه کنید:
بهترین بازیکن جام جهانی!
آقای گل جام جهانی!
فاتح لیگ قهرمانان اروپا!
این خبر رو بخونید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دیگه خدایی بخونید...
بابا اینا همش سیاسی....
ابراهیموویچ گفته من عاشق توپ طلا هستم و دوست دارم اونو در سال 2011 تصاحب کنم اما بعد از اعلام اینکه بهترین بازیکن کی شد گفت از توپ طلا بدم میاد و حاضر نیستم این جایزه سیاسی رو بگیرم.
فرانس فوتبال هم گفت اشتباه کردیم که جایزمون رو بردیم فیفا و مشترکش کردیم.
قصد ما اسنایدر بود.
نمیدونم والا خودتون قضاوت کنید!
بارسا - رئال......
دارن تو یه لیگ دو قطبی بازی میکنن که اصلا دنبال کردنش جذاب نیس.
فقط دو تا ال کلاسیکوش رو نشون بدن قهرمان فصل مشخص میشه.
اینقدر لیگشون مسخرس که از رده پنجم - ششم به پایین همشون تفاضلاشون منفی هست!!!!!!!!!
خدایی تو همچین لیگی چه جذابیتی واسه دوستدار فوتبال هست.
ولی الان لیگ ایتالیا صدرش آخرت حساسیته...... میلان - لاتزیو - ناپلی - اینتر - یوونتوس - رم، همه مدعی هستن نمیشه بازیهای لیگش رو پیش بینی کرد.
انگلیس هم اندازه خودش همینطور 4 تا تیم مدعی داره.
چرا کسی توجه نکرد به پیش بینی سایت گل؟ میلان تا آخرین لحظات اول بود و آخر معلوم نشد چطوری ولی با اختلاف کم بارسا اومد جلو و همین که اومد پیش بینی رو بستند. (که یه وقت بارسا عقب نیفته از میلان!)
مجموع رای های تیمهای ایتالیایی بیشتر از مجموع تیمهای اسپانیایی و انگلیسی بود.
حتی وقتی که یوونتوس جزو گزینه های این رای گیری نبود و از ایتالیا تنها 3 نماینده بود.
شاید الان یکم طرفدارهای بارسا زیاد شده باشند ولی به صورت مقطعی و خیلی خیلی کوتاه هست.
همون طور که بعضی از تیمها یه مقطعی خوب بازی می کنند و طرفداران زیادی پیدا می کنند.
من ثابت میکنم که طرفداران واقعی فوتبال در ایران دوستدار ایتالیا و تیمهای سری آ هستن.
اولین تیمی که از اروپا قهرمان جام جهانی شد ایتالیا بود تنها تیم اروپایی که دوبار پشت کله هم جام جهانی رو برد ایتالیا بود و همین اقتدار ایتالیا در اروپا رو نشون میده.
طرفدارای انگلیس و اسپانیا چه اقتداری دارن؟
اینکه تیم ملیشون 1 بار قهرمان شده؟
خیلی زیاده واقعا!!!!!!!!!!!!!
آقا تو ایران از همین سایت خودمون شروع کنیم:
تیم ملی ایتالیا مدیر داره.
تیم میلان مدیر داره.
تیم رم مدیر داره.
تیم یوونتوس مدیر داره.
تیم اینتر مدیر داره.
بعضی تیمها مثل میلان و یا رم قبلا هم مدیر داشته و حتی چند بار مدیرانشون عوض هم شدند.
اما بقیه چی؟
تیم های ملی اسپانیا - انگلیس - برزیل - فرانسه - آلمان - آرژانتین هیچ یک مدیر ندارند.
تیم های باشگاهی:
منچستر مدیر نداره.
چلسی مدیر نداره.
آرسنال مدیر نداره.
لیورپول مدیر نداره.
بارسا مدیر نداره.
رئال هم همین تازگی مدیر پیدا کرد.
بایرن مدیر نداره.
یکی به من بگه اینا چه معنی میده؟
سایت های مشابه دیگه هم همینطور اقتدار ایتالیا همه جا حفظ شده.
خودتون قضاوت کنید این انصافه که بازی های ایتالیا رو نشون ندن؟
بازی میلان - رم رو نشون ندن که میخوان بارسا - زاراگوزا رو نشون بدن؟
نمیدونم امشب دلم از کجا پر بود که دیگه خودم رو ریختم بیرون و هر چی ته دلم بود گفتم.
ولی کنار نمی کشم و هر کی با هر نقطه ای از حرفم مخالفه بیاد همینجا صریح بگه تا من جوابشو بدم.
من دست به نوشتنم خوبه سر این حیصیت تا صبح براتون مینویسم.
هر کی در مورد حرفام نظری داره بگه حالا که ما شروع کردیم بزار بریم جلو دیگه.
آقا از همه ممنون که این پست رو خوندید، شرمنده اگه سرتون درد گرفت. ولی امشب اعصابم سر چنتا جریان خورد بود و دیگه خودم رو خالی کردم.
موفق باشید.
من با اینکه طرفدار بارسا هستم ولی از اینکه اینجوری همه رو تار و مار میکنه میره جلو خیلی کیف نمیکنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط 0825 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه دیشب رئال برد و اختلاف کم شد ولی تازه شده 5 تا lay_;; !
ولی خودمونیم رئال بازم میاد مقابل یارسا آبرو ریزی میکنه گند میزنن به حساسیت لیگ اسپانیا ! :shogh:
:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دلم واسه تو تنگ بشه ؟!..
کی میره این همه راهو !
ولی خدایی این چند وقت که سایت چیزترینگ بود خیلی عقده کرده بودم !
تو هم که بی وفایی یه آفی چیزی نمیذاری لااقل ببینیم زنده ای یا ایشالله مردی ؟!!:hehee:
آخ که دقیقا زدی وسط خال سیاه سبیل یارو صدا و سیماییه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex_4_ever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی های اسپانیا کجاش جذابه ؟!!
بازی یووه و اینتر کجا و این بازی کجا ؟!!!
خدا لعنت کنه باعث بامنی زلزله بم رو ! baghal:-
اوووه ....نقل قول:
چه خبره !
چجوری این همه به ذهنت میاد جعفر ...
اولا از آشنایی باسعید خوشبختم ! :-shad
خب علی خان اومد گفت که آره ...
ما هم هستیم !:shogh:
بعدا ما هم مثل علی خان اومدیم بگیم ما هم هستیم ! :khandeeeee bahal:
واما هرچی بگی کم گفتی از بارسا تی وی !
الان هم که تو ایران آموزش پخت غذاهای غیر ایرانی ، پخشش از تلویزیون ممنوع شده !
جعفر خان دلت خوشه تو هم !
فک میکنی این برنامه ها پخش بشه کی میشنه اینارو نیگا کنه ؟!!
اولین نفر خودتی که فردا پس فردا تو خونه باید بشینی مشغول پخت و پز بشی ! :sharmande:
پس لااقل همین بازی رئال از برنامه آشپزی که بهتره ! lay_;;
بعد یه چیز دیگه ....
ایران از کی بازی ها رو خریده ؟!!
از زمانی که یاد میاد همیشه یه آرمی ؛ لوگویی چیزی چسبوندن گوشه تصویر یا 16*9 رو کردن 13*8 و بازی ها رو به خورد ملت دادن ! و همیشه ایران اسلامی در این قضیه به خوبی پیش قدم بوده !
خوش آمدی رفیق !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shawty [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره بابا اینجا چیزی که زیاده آرسنالیه ! :hihi:
والا از این اسمایلی شروع میکنم : :jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینا که تو گفتی مهرداد خان بهش میگن حرف حساب و مثل قدیمی هست که میگه : حرف حساب جواب نداره !
من عمریه داد میزنم که لیگ اسپانیا مثل سیب زمینی میمونه ! ( حالا خودتون ربطشو پیدا کنین )
در مورد اون نظرسنجی سایت گل باید گفت که باعث و بانی این نظرسنجی سایت هواداران یوونتوس تو ایران بود که یک بیانیه ای علیه صدا وسیما مبنی بر پخش نکردن بازی های سری A از خودشون در کردن که لینکشو من میذارم !
ولی جالبه با همه این اوصاف اسم یوونتوس رو توی لیست تیمها نذاشته بودن !:-ang
بعد از یه هفته که از این ور اون ور ما از طریق سایت های مختلف اعتراض گذاشتیم و به نظر خودمون یه سرو صدایی راه انداختیم آخر سر اسم یووه هم توی لیست گذاشته شد ! جالبه کلا اسم یووه فقط حدودا 30 ساعت توی لیست بود و بعدش نظر سنجی بسته شد ولی درهمون 30 ساعت یوونتوس به 2 % رسد که خودش خیلیه !
من نمیدونم آخه اینا حالیشون نیست که یوونتوس تا قبل از قضیه کاملا مشکوک کالچوپولی یکی از پر هوادارترین تیم های اروپایی در ایران بود ! تازه بعد از اون رسوایی تیمهایی مثل بارسا سری توی سرا در آوردن !
من همین الان مطمئنم که یوونتوس جز 5 تا تیم اول میشه !
البته اگر دوستان حمل بر تعصب نکنند !
از افتخارات یوونتوس همین بس که جز فقط 4 تا تیمی هست که هر جامی رو که یه باشگاه اروپایی میتونه کسب گنه توی ویترین باشگاه داره ! :narahat:
راستی این هم لینک بیانیه ی یووه :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shogh:
سلام دوست من. آره توپچی ها همه جا هستند :love::arsenal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shawty [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درباره پخش نشدن بازیها هم امسال ما هم خیلی شاکی هستیم
تیم ما تیم دوم لیگ برتر انگلیسه که همه کارشناس ها می گن بهترین لیگ دنیاست اما آخرین بازی ای که از آرسنال پخش شد رو یادم نمی آد :-ang
واسه همین ترجیح می دم با پسر دایی هام و بقیه فک و فامیل بشینم PES 2011 بازی کنم و اونجا تیمم رو ببینم gam:-
تازه اونجا هم حق ما رو خوردن و آرسنال رو خیلی ضعیف ساختن :ehe:
خلاصه همه جا حق آرسنالی ها خورده میشه
Only Man.UTD
Only Eric.Cantona