-
مصاحبه قربانی
جايگاه مس جالب نيست!
قرباني: هيچ وقت با اميرحسين قهر نبودم
ايران ورزشي- پيروز قرباني مدافع اسبق استقلال كه اكنون همراه با نبيالله باقريها وظيفه دفاع از دروازه مس را به عهده دارد، پس از آشتي با اميرحسين صادقي گفت: «من و اميرحسين قهر نبوديم كه حالا آشتي كنيم. سوءتفاهماتي بود كه برطرف شده است. من از لفظ قهر و آشتي خوشم نميآيد. قبلا هر دوي ما عليه يكديگر حرفهايي را به زبان آورده بوديم. به هر حال سوءتفاهماتي بود كه برطرف شد.» قرباني تعطيلات روزهاي اخير را به نفع ليگ نميداند: «اين تعطيلات تحت هر شرايطي براي هيچ تيمي خوب نيست. تيمها همه جوره از اين تعطيلات ضرر ميكنند فقط براي تيمهايي مناسب است كه مربيشان تازه به اين تيم آمده. در اين تعطيلات اردويي را همراه مس در كيش برپا ميكنيم و روند بازيهاي خوبمان را در ادامه ليگ ادامه ميدهيم. شايد حذف شدن از جام حذفي برايمان خوب شد چون تيم ما توان جنگيدن در 2 جبهه را ندارد ضمن اينكه ما در شرايطي حذف شديم كه تازه داشتيم اوج ميگرفتيم.» قرباني حرفهاي خود را اينگونه پايان داد: «تيم ما شرايط خوبي دارد اما ايدهآل نيست چون هنوز در رده چهارم جدول هستيم. هر وقت جزو 2 تيم بالاي جدول قرار بگيريم ميتوانيم ادعا كنيم ايدهآل هستيم. بازيكنان ما جوان هستند و اميدوارم در ادامه دچار غرور نشوند.»
-
مصاحبه امیر آبادی
نميتوانم براي مظلومي تعيين تكليف كنم
مهدي اميرآبادي: بازي با شاهين زنگ خطر بود
ايران ورزشي- مهدي اميرآبادي در بازي اسفبار استقلال مقابل شاهين غايب بود. او كه معمولا در فصل جاري در تركيب اصلي استقلال بازي ميكرد در اين ميدان غايب بود. اميرآبادي اما با وجود نيمكتنشيني اميدوار است با قرار گرفتن در تركيب اصلي استقلال در بازي بعد جبران كند.
در اين فصل كمتر پيش آمده نيمكتنشين باشي. يكي از روزهايي كه نيمكتنشين بودي همين بازي با شاهين بود...
به هر حال آقاي مظلومي تصميم گرفتند كه در اين بازي من از ابتدا به ميدان نروم. خيلي صبر كردم كه در نيمه دوم بازي كنم اما انتظار بيهوده بود.
ناراحت شدي؟
طبيعي است هر بازيكني نيمكتنشين بشود ناراحت است. اما نميتوانم براي مظلومي تعيين تكليف كنم. من بازيكن هستم و جايگاهم مشخص است. نبايد بازيكن مقابل مربي قرار بگيرد. الان شرايط تيم چندان مساعد نيست و ما بايد جو تيم را آرام نگه داريم.
وضعيت بازيكنان كناري استقلال در اين فصل تعريفي نداشته.
هم آندره و هم شيرزاد تازه به استقلال آمدند و قدري زمان ميبرد كه با ما هماهنگ بشوند. فكر ميكنم استقلال واقعي را نيم فصل دوم ميبينيد.
اما هر چه به نيمفصل ميرسيم وضعيت فني استقلال ضعيفتر ميشود. مثل همين بازي با شاهين.
بازي با شاهين به اعتقاد من يك زنگ خطر بود كه ديگر تيمهاي پايين جدول را دستكم نگيريم. آن روز ما فكر ميكرديم بازي سادهاي مقابل شاهين داريم در حالي كه اينچنين نبود و استقلال تا پذيرفتن يك شكست ديگر در ورزشگاه خانگي پيش رفت. اگر آن موقعيتهاي شاهين تبديل به گل ميشد قطعا به شاهين ميباختيم.
علت اين همه ناهماهنگي چه بود؟
مهمترين دليلش دست كم گرفتن حريف بود. اما قطعا اشكالهاي فني هم داريم كه بايد هر چه زودتر برطرف بشود.
شنبه هفته آينده دوباره مقابل شاهين قرار ميگيريد. اين بازي ميتواند فرصت خوبي براي جبران باشد.
قطعا همينطور است. بازي دوباره با شاهين فرصت مناسبي است تا آن بازي ضعيف را از يادها پاك كنيم.
فكر ميكني بتواني براي استقلال بازي كني؟
توانستن كه ميتوانم! اما بايد ببينم نظر پرويزخان چيست.
-
مصاحبه مرفاوی
مظلومي: مرفاوي درست ميگفت؛ اسامي حاشيهسازان را با مدرك فاش ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: زماني اسم حاشيهسازان را فاش خواهم كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين تيم قبل از ديدار فردا مقابل شاهين بوشهر در چارچوب جام حذفي اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتهايم. مجبور شديم در اين هفته تغييراتي در نوع تمرينات بدني انجام دهيم و اندكي پرفشار كار كرديم.
وي افزود: در هفته گذشته و پس از بازي با شاهين تيم ما كلا دچار مشكلاتي بود كه به نوع تمرينات برميگشت. به هر حال ما بازيهاي زيادي را پيش رو داريم و بايد بدنها را آماده كنيم.
سرمربي استقلال در خصوص مصدومان اين تيم گفت: جا دارد از كادر پزشكي تشكر كنم كه بازيكنان را يكي يكي به جمع ما ميرساند. يوسفي، جباري و مبعلي دچار مصدوميت هستند و فرهاد مجيدي امروز تمرين خوبي را پشت سر گذاشت و اگر نياز باشد از او استفاده خواهيم كرد. همچنين مشكل ميلاد ميداودي برطرف شده و او به اين ديدار خواهد رسيد.
مظلومي در خصوص اهميت بازي با شاهين بوشهر گفت: اين ديدار تك حذفي است و بازيكنان ما حق اشتباه ندارند. بايد بدانند كه فرصت جبران وجود ندارد. شاهين تيم خوبي است و در بازيهاي قبلي مسئله را ثابت كرده است.
وي در خصوص ناراحتي هواداران در بازي گذشته از عملكرد اين تيم گفت: من در تيمهايي كه حتي ضعيفتر بودهاند فوتبال هجومي از بازيكنانم خواستهام. در بازي قبل نيز به ناچار به لاك دفاعي فرو رفتيم چون در بعضي از نقاط زمين دچار مشكل هستيم و از بازيكنان در پستهاي غير تخصصي استفاده ميكنيم.
وي گفت: تمام فكر و ذكر بازيكنان در نيم فصل اول جمع آوري امتيازات است اما ما خودمان را در كورس نگه ميداريم تا در پايان نيم فصل 2 ، 3 بازيكن به خدمت بگيريم.
مظلومي با تاكيد بر اينكه عدهاي به دنبال حاشيه سازي براي استقلال هستند گفت: برخي بحث معاوضه بازيكنان را مطرح ميكنند كه اين مسئله را تكذيب ميكنم و مطمئن هستم عدهاي به دنبال شيطنت هستند. ما نميخواهيم ميلاد ميداودي را از دست بدهيم چون او بهترين بازيكن استقلال محسوب ميشود. چطور ميشود يك مربي بهترين بازيكن تيمش را نخواهد. البته اين شيطنتها در استاديوم آزادي هم افتاد و من به اين مسئله واقف هستم. عدهاي تصور نميكردند كه تيم ما اينگونه نتيجه بگيرد و چه از داخل استاديوم و چه از بيرون به دنبال حاشيه سازي هستند.
مظلومي يادآور شد: به عنوان سرمربي استقلال بايد اسم بازيكني را كه نميخواهم به باشگاه اعلام كنم و حتي صراحتا ميگويم شايد در پايان نيم فصل اسم 2 ، 3 بازيكن را بدهم و آنها را در اختيار باشگاه قرار دهم اما ميلاد ميداودي جزو اين بازيكنان نيست.
سرمربي استقلال در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر اينكه آيا ايمان مبعلي در اين ليست حضور دارد، گفت: تا به امروز اسمي از كسي نبردهام و قرار است در پايان نيم فصل اين اسامي را اعلام كنم.
مظلومي در خصوص اينكه فتح الله زاده در مصاحبهاي اعلام كرد استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مدعي خواهد بود، گفت: آقاي فتح الله زاده حق دارد اما ايشان در كميتههاي فني كه تشكيل ميشود ميبييند كه چه مشكلاتي داريم. از ابتداي فصل تاكنون مشكلات زيادي داشتهام و هيچ وقت بازيكنانم تمام و كمال در اختيارم نبود. چند بازيكن رباط پاره كرده داشتيم كه اينها تازه به جمع ما اضافه شدند. جباري را در اختيار ندارم. آرش را بعد از دربي از دست دادهام و دستم خالي مانده است. تنها هفتهاي كه بازيكنانم را كامل در اختيار داشتم بازي با پرسپوليس بود و ميبينيد كه بازيكني مثل سيد صالحي هنوز به جمع تيم ما اضافه نشده و حتي شكوري به شرايط بازي نرسيده است.
وي تصريح كرد: من به دنبال بازي تدافعي نيستم اما بايد توجه كنم كه با توجه به داشتههايم امتيازي را از دست ندهم. ميدانم كه در استقلال به كسي كه نتيجه نگيرد فرصت نميدهند اما شك نكنيد كه در آسيا بهتر خواهيم بود. از كانون هواداران استقلال هم تشكر ميكنم كه شرايط خوبي را روي سكوهاي ورزشگاهها به وجود آوردهاند.
مظلومي افزود: خواهش من از هواداران اين است كه دقت كنند چون عدهاي كه استقلال را دوست ندارند به دنبال حاشيه سازي هستند و شيطنت ميكنند.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه سال گذشته نيز صمد مرفاوي از وجود چنين نفراتي اظهار ناراحتي ميكرد گفت: اگر آقاي مرفاوي سال گذشته چنين بحثي را مطرح كرد امسال هم چنين نفراتي وجود دارند و مطمئن باشيد زماني اسم اين نفرات را فاش خواهم كرد. هيچ ترسي از بابت اين صحبتها ندارم و روزي با مدرك آنها را معرفي ميكنم و به آنها ميگويم كه حواسشان را جمع كنند.
سرمربي تيم استقلال در خصوص پيوستن نشات اكرم به اين تيم گفت: با نشات اكرم قراردادي بسته نشده و تنها مذاكرهاي صورت گرفته است. چه كسي گفته اين بازيكن به استقلال پيوسته است؟ آنها سر يك مسئله مالي مشكلاتي داشتند و بايد ببينيم آيا اين مشكلات حل شده يا خير.
وي در خصوص قادر حسن گفت: اين بازيكن هنوز به ايران نيامده و ظاهرا مشكلات ويزا دارد. نميدانم چرا به ايران نميآيد اما قرارداد داخلي با او امضا شده و بايد منتظر چنين بازيكني بنشينيم.
به گزارش فارس، پرويز مظلومي در خصوص اينكه در جريان صحبتهاي فتح الله زاده و امير قلعه نويي قرار دارد و آيا اين صحبتها در خصوص پيوستن مهدي كريميان به استقلال بوده است يا خير، گفت: آنها صحبتهاي دوستانه را با يكديگر انجام دادهاند و ميتوانند باز هم با هم صحبت كنند. اما من مهدي كريميان را نميخواهم و چنين مسئله را تاييد نميكنم.
سرمربي استقلال درباره اينكه به نظر مي رسد در تمرين پنالتي تصميم گرفته ايد از وحيد طالب لو مقابل شاهين استفاده كنيد، گفت: نه، هنوز معلوم نيست كه از كدام گلر استفاده كنم
-
مصاحبه جویباری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظری: استقلال از تمام امکانات خود بهره خواهد برد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، علی نظریجویباری معاون اول باشگاه استقلال گفت: تیم فوتبال استقلال در شرایط مطلوبی به سر میبرد. امیدواریم همانند بازی قبل از سد شاهین بوشهر عبور کنیم.
وی ادامه داد: تیم فوتبال استقلال به عنوان میزبان از تمام امکانات میزبانی خود در روز شنبه در ورزشگاه آزادی به نحو احسن بهره خواهد برد.
وی در انتها گفت: با اینکه تعداد زیادی بازیکن مصدوم داریم ولیکن با درایت کادر فنی امیدوارم شاهین بوشهر را شکست دهیم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحالهزاده: برای تثبیت سهمیه استقلال به مالزی میروم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سرپرست باشگاه استقلال به مالزی سفر کرد. فتحالهزاده جهت حضور در نشست کمیته حرفهای باشگاههای آسیا راهی مالزی شد. وی در آستانه اعزام خود به مالزی اظهار داشت: برای تثبیت سهمیه استقلال در آسیا به مالزی میروم تا هواداران استقلال با آسیایی شدن تیم از نگرانی بیرون آمده و خیالشان از این بابت راحت شود.
سرپرست باشگاه استقلال در خصوص بازی فردای تیم مقبال شاهین گفت: این بازی از حساسیت ویژهای برخوردار است و برای ما خیلی مهم به حساب میآید. از این رو از هواداران استقلال خواهش میکنم تیم را تنها نگذارند و برای حمایت از استقلال به استادیوم بیایند تا تیم با تشویق آنها به پیروزی برسد.
-
مصاحبه مظلومی
كادرفنى فقط ۱۰ درصد از قراردادش را گرفته است
مظلومى:بعضى ها شيطنت مى كنند و چشمشان به دنبال سرمربيگرى استقلال است
مظلومى همچنين در گفت و گويى جداگانه تصريح كرد: برخى شيطنت هايى انجام مى دهند و چشمشان به دنبال نيمكت سرمربيگرى استقلال است.
مظلومى در مورد ملاقات على فتح الله زاده با امير قلعه نويى اظهار داشت: ايشان حق دارند با هر كسى ملاقات داشته باشند. هرچند ديدار با قلعه نويى مى تواند مسائل حاشيه اى داشته باشد و ما بايد مراقب باشيم و از حاشيه ها دورى كنيم اما فتح الله زاده پيش از ديدار با قلعه نويى با من تماس گرفت و گفت مى خواهد با ايشان ملاقات داشته باشد و من هم گفتم اشكالى ندارد قلعه نويى از خانواده استقلال است. من به اين مسأله توجهى ندارم و تمركزم بر روى تيمم است.
مظلومى در مورد مشكلات مالى باشگاه استقلال گفت: مشكلات زيادى داشتيم كه مديرعامل و پورحيدرى با تلاش برخى از مشكلات را حل كردند اما سازمان تربيت بدنى بايد به دو باشگاه مردمى پرسپوليس و استقلال بيشتر كمك كند. اين دو تيم وابسته به سازمان هستند. دكتر سعيدلو هم تلاش زيادى مى كند تا درصدى از بودجه اين باشگاه را پرداخت كند اما اين كمك كامل نبوده است. كادر فنى استقلال فقط حدود ۸ تا ۱۰ درصد است دستمزدشان را گرفته اند. وى تاكيد كرد: من چسبيده به نيمكت استقلال نيستم. پيش از اين ۲۵ سال از عمرم را در استقلال گذاشتم و اكنون نيز به خاطر هواداران و نه به خاطر خودم آمدم تا به استقلال كمك كنم زيرا به عنوان يك استقلالى اين را وظيفه خودم مى دانستم قول مى دهم استقلال در نيم فصل دوم تيم بهترى خواهد شد زيرا ما بازى هاى راحت ترى را هم در پيش داريم. وى در مورد مدت قراردادش با استقلال گفت: قراردادم با اين باشگاه ۲ ساله است اما باشگاه مى تواند آنرا فسخ كند و البته خسارتم ا بدهد.
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال مى گويد اين روزها تيمش با لشگرى از مصدومان مواجه است كه كار او را كمى مشكل كرده. او در حالى كه به نمايش ضعيف استقلال در بازى مقابل شاهين اذعان دارد، از هواداران مى خواهد به هيچ عنوان اسير حاشيه سازان نشوند.
وى از وضعيت اين روزهاى آبى پوشان تهران، اردوى نيم فصل استقلال در خارج از كشور، آخرين شرايط مصدومان اين تيم، پيوستن نشاط اكرم به تيمش و جمع كردن حاشيه ها از استقلال تا اينجاى فصل گفته كه در زير مى آيد:
• از شرايط استقلال و بازى روز شنبه مقابل شاهين بوشهر در جام حذفى بگوييد.
- پس از بازى مقابل شاهين تمرين هاى خود را به طور منظم پيگيرى كرده ايم. بازى حساسى را در برابر شاهين در پيش داريم. فكر مى كنم دو تيم با توجه به بازى هفته قبل خود ديگر دست همديگر را خوانده اند و شناخت كاملى از هم دارند. شاهين در آن بازى خيلى ما را اذيت كرد و فشار زيادى به روى دروازه ما آورد. ما در جام حذفى به قرعه سختى خورده ايم اما هر طور شده بايد از اين مرحله عبور كنيم، فكر مى كنم بازى خوب و زيبايى را از دو تيم شاهد باشيم.
• هواداران استقلال در ديدار قبل به نمايش دفاعى تيم تان مقابل شاهين به شدت اعتراض داشتند. چه واكنشى نسبت به اين موضوع داريد؟
- به هر حال هواداران بايد بدانند كه ما دستمان بسته است و در بعضى پست ها واقعا با كمبود بازيكن مواجه هستيم. ضمن اين كه مصدوميت هاى ما نيز در مدت اخير زياد شده. نمايش استقلال در آن بازى برخلاف ميل باطنى خود من بود. چرا كه تيم هاى من هميشه هجومى بازى كرده و به دنبال زدن گل هاى بيشتر بوده اند، اما من اين اطمينان را مى دهم كه استقلال در آينده آن طور كه هواداران دوست دارند بازى مى كند. ضمن اين كه هواداران استقلال يادشان نرود كه ما چگونه حاشيه هاى تيم را جمع كرديم.
• مصدومان استقلال در حال حاضر چه كسانى هستند؟
- در حال حاضر جبارى، ميداوودى، مبعلى و مجيدى مهمترين مصدومان ما هستند كه به احتمال فراوان به بازى فردا نمى رسند. ضمن اين كه از آن طرف سيد صالحى هم هنوز مصدوم است. در واقع من در تيمم ۲۲ بازيكن دارم و يك لشگر مصدوم؟! من چه كارى بايد بكنم با اين همه مصدوم؟ با اين حال از همه بازيكنانم تشكر مى كنم كه تا اين لحظه با جان و دل بازى كرده اند. اميدوارم كه روزهاى خوب استقلال فرا رسد و ما بتوانيم شرايط خود را بهتر كنيم.
• پيوستن نشاط اكرم به استقلال در چه مرحله اى قرار دارد؟
- هنوز با اين بازيكن قرارداد امضا نكرده ايم اما اگر اكرم بيايد مى تواند در خط ميانى خيلى به ما كمك كند.
• وضعيت قادر حسن چه شد؟
- اين بازيكن هم مشكلات خاص خودش را دارد و هنوز با باشگاهش قرارداد دارد. منتظريم كه كارهاى پيوستن او انجام شود چرا كه به يك بازيكن مانند او نياز داريم.
• مثل اينكه شما گفته بوديد او را نمى خواهيد؟
- خير، من چنين چيزى نگفته ام. فقط عنوان كردم كه او بايد بيايد و ما او را ببينيم. به هر حال اميدوارم زودتر بيايد. ما به يك بازيكن خوب كنارى نياز داريم.
• موضوع بازگشت مجيد نامجو مطلق به استقلال چه بود؟
- نمى دانم اين بحث از كجا شروع شده. اصلا من پيشنهادى نداده ام كه در كنار خودم دستيارى داشته باشم. فعلا با همين كادر به كار خود ادامه مى دهيم.
• چقدر به كسب نتيجه در بازى هاى پايانى استقلال در نيم فصل اميدواريد؟
- انشاالله تيم روز به روز بهتر مى شود. در چند بازى باقيمانده از امتياز ميزبانى بهترين استفاده را مى كنيم تا با كسب نتايج خوب نيم فصل را به پايان ببريم.
• چه برنامه اى براى تعطيلات نيم فصل داريد؟
- قصد داريم يك اردو را در خارج از كشور برگزار كنيم. البته هنوز كشور مقصد مشخص نيست.
• آيا موضوع جابه جايى برخى بازيكنان در نيم فصل درست است؟
- خير، هيچ جابه جايى در نيم فصل نخواهيم داشت. متاسفانه دوباره شايعه سازى ها را شروع كرده اند. يك بار هم اين كار را كردند اما ما حاشيه ها را جمع كرديم. يك سرى افراد كه فكر نمى كردند استقلال بدين گونه نتيجه بگيرد در بازى مقابل شاهين شروع به جوسازى كردند.تماشاگران استقلال حواسشان جمع باشد و با اين چيزها گول نخورند.
• اين حاشيه سازان چه كسانى هستند؟
- فعلا فقط سربسته مى گويم كه يك سرى افراد در حال ايجاد حاشيه براى استقلال هستند.
• حميد استيلى عنوان كرده اين بار استقلال را در آزادى شكست مى دهد.
- ما حميد را خيلى دوست داريم. انشاالله بازى زيبايى را از دو تيم
خواهيم ديد.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: اين بازى با بازى قبل مقابل شاهين فرق دارد
محمد محمدى دروازه بان استقلال معتقد است كه ديدار روز شنبه مقابل شاهين با بازى هفته گذشته خيلى فرق دارد. او در اين خصوص گفت: هر بازى شرايط خاص خودش را دارد ولى اين بازى به صورت حذفى است و كاملا با ديدار قبلى كه در ليگ برگزار شد متفاوت است. محمدى ادامه داد: ما تمرينات خيلى خوب را سپرى كرديم و آماده اين مسابقه هستيم. اين بار مى خواهيم شاهين را با انجام يك بازى زيبا و كم اشتباه شكست دهيم ولى حريف ما تيم آسانى نيست. آنها تيم پرقدرتى دارند و خيلى خطرناك حمله مى كنند و به همين دليل بايد هوشيارانه بازى كنيم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
مرده ميداودى را هم به هيچ تيمى نمى دهيم
فتح الله زاده: وقتى من نبودم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا زنگ تفريح بود
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: در اين چند سال كه نبودم استقلال در ليگ قهرمانان زنگ تفريح بود اما اكنون كه در باشگاه هستم ديگر اين اتفاق رخ نخواهد داد.
وى درباره جذب نشات اكرم، وضعيت ميلاد ميداودى و مسايلى ديگر صحبت هاى زير را مطرح كرد. با ما همراه باشيد:
• درباره جذب نشات اكرم توضيح مى دهيد؟ بى سر و صدا اين كار را انجام داديد.
- هنوز چيزى مشخص نيست. اگر قرار باشد سر و صدا به پا كنيم براى جذى اين بازيكن به لحاظ مالى به مشكل مى خوريم. فعلا صحبت هاى اوليه با مديربرنامه هاى اين بازيكن انجام داده ايم. تا زمانى كه پاى نشات اكرم به هيات فوتبال نرسد و قراردادش را ثبت نكند براى من چيزى تمام شده نيست و بازيكن استقلال به شمار نمى رود.
• چه زمانى قرار است به ايران بيايد تا اين قرارداد رسمى شود؟
- خودش اعلام آمادگى كرده كه خيلى زود به ايران بيايد. اين بازيكن جزو سهميه آسيايى استقلال به حساب
مى آيد.
• تكليف قادرحسن چه شد؟
- مادر او بيمار شده و به زودى با رفع اين كسالت او هم به ايران مى آيد.
• در مورد ميلاد ميداودى صحبت كنيد. اين روزها به نظر مى رسد كه بين باشگاه استقلال و اين مهاجم فاصله افتاده است؟
- او بازيكن بزرگى است و به خاطر بزرگى اش جذبش كرديم اما در دو سه بازى گذشته براى استقلال خوب بازى نكرده است.
• اما در همين استقلال بوده اند بازيكنانى كه به اندازه ميداودى عملكرد خوبى نداشته اند؟
- ميلاد با بازيكنان ديگر فرق مى كند. ما نمى خواهيم ميداودى را بكشيم. خيلى هم به او علاقه مند هستيم. او بايد قدر خودش را بداند. ميداودى اكنون بازيكنى نيست كه بايد باشد. او جزو بازيكنانى است كه
مى تواند تيم را نجات دهد و حيف است در اين شرايط بماند.
• ظاهرا براى تقويت خط هافبك سراغ ادينهو رفته ايد و مس هم در ازاى اين بازيكن ميلاد را خواسته است.
- ما ميداودى را به هيچ كسى
نمى دهيم. مرده ميلاد را هم نمى دهيم. حتى اگر بازيكن مقابل ادينهو باشد كه بازيكن خوب و بزرگى هم هست. ما در نيم فصل يكى دو جابجايى خواهيم داشت اما اين بازيكن ميداودى نخواهد بود. ميداودى به تنهايى مى تواند تيم را از باخت نجات دهد. اگر باشگاه روى ميداودى حساسيت بيشترى به خرج داده براى اينكه ميزان توانايى اين بازيكن را مى داند. هر انسان را بايد به اندازه توانش سنجيد. وظيفه ما اين است كه ميلاد را به روزهاى خوبش برگردانيم.
• صحبت از جابجايى بازيكن كرديد. به نظر بايد انتقادهايى را بپذيريد. اين نشان مى دهد در ابتداى فصل به اندازه نيازتان خوب يارگيرى نكرديد؟
- قبول ندارم. همه ديديد كه در چه شرايطى تيم را تحويل گرفتم. موجودى باشگاه هم كه مى دانيد. من در ۷ روز ۱۴ بازيكن جذب كردم كه نمى تواند كار راحتى باشد.
• قضيه ديدار با امير قلعه نويى چيست؟
- امير هر موقع به تهران مى آيد سرى هم به من مى زند. ما از اين ديدارها با هم زياد داريم. چون خودم مى دانستم ممكن است بابت اين ديدار حرف و حديث پيش آيد قبل از ديدارم با قلعه نويى به مظلومى، پورحيدرى و حجازى گفتم كه اين ديدار براى چيست. بعد كه اين قضيه در روزنامه ها مطرح شد مظلومى به من گفت حالا متوجه شدم چرا از اين ملاقات به من خبر دادى.
• شنيديم كه از عملكرد ايمان مبعلى هم چندان رضايت نداريد و قصد فروش اين بازيكن را داريد و اين جايجايى هايى كه گفته مى شود مربوط به اين بازيكن است؟
- با توجه به اينكه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا هم حضور دارد نمى توانيم بازيكنان خودمان را از دست بدهيم. من بودجه اى هم براى جذب بازيكن ندارم. باشگاه استقلال بايد ۵۰ درصد
هزينه هايش را خود تامين كند. از طرفى نياز به چند بازيكن بزرگ هم داريم تا با قدرت بيشترى در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شويم. ببينم به من فشار وارد
مى شود، از هواداران كمك مى طلبم و مى دانم كه آنها استقلال را تنها نمى گذارند.
• فعلا كه تيم هاى اصفهانى به خوبى در ليگ قهرمانان آسيا به خوبى نتيجه مى گيرند و استقلال و پرسپوليس سال هاست كه موفقيتى در اين رقابت ها نداشته اند.
- قرار نيست در ليگ قهرمانان آسيا زنگ تفريح باشيم. چون در اين چند سال نبودم زنگ تفريح بوديم اما اكنون كه من در استقلال هستم توان اين تيم را
مى شناسم. در ليگ قهرمانان آسيا بهترين نتيجه را تيم هاى استقلال و پرسپوليس خواهند گرفت. باشگاه استقلال و پرسپوليس با هم همكارى مى كنند تا به سمت ليگ قهرمانان آسيا يورش ببرند و امسال جام قهرمانى ليگ قهرمانان آسيا به ايران بيايد. من همين جا بايد به همكار عزيزم آقاى دليلى و مجموعه ذوب آهن هم تبريك بگويم. آنها زحمت زيادى كشيدند. حقشان هم قهرمانى بود اما فوتبال اين مشكلات را هم دارد و اين شكست در فينال چيزى از ارزش هاى ذوب آهن كم نمى كند.
-
مصاحبه قلعه نوعی
با فتح الله زاده گفتيم و خنديديم
قلعه نويى: به خدا قسم حرفى در مورد تيم ملى و استقلال زده نشد
على فتح الله زاده سرپرست موقت استقلال چند روزه پيش ملاقاتى با امير قلعه نويى داشت كه اين موضوع در نهايت رسانه اى شد. مى گويند اين ملاقات در راستاى حضور قلعه نويى در استقلال ترتيب داده شد تا او سال آينده به اين تيم بيايد اما از طرف ديگر اين شايعه هم به وجود آمده كه قلعه نويى با فتح الله زاده كه يكى از اعضاى هيأت رئيسه فدارسيون فوتبال است، در مورد تيم ملى صحبت كرده و فتح الله زاده هم گفته كه تلاشش را براى حضور قلعه نويى در تيم ملى انجام مى دهد.سرمربى سپاهان در مورد اين موضوع گفت: من زياد به شايعات اهميت نمى دهم و صادقانه مى گويم كه يك ملاقات دوستانه با فتح الله زاده داشتم و با هم گفتيم و خنديديم. او ادامه داد: به خدا قسم مى خورم كه در اين ملاقات هيچ صحبتى در مورد تيم ملى و استقلال انجام نشد و من فقط به موفقيت باشگاه سپاهان فكر مى كنم. من با آقاى فتح الله زاده دوست هستم و بابت اين شايعات كه به وجود آمده است متأسفم.او تأكيد كرد: در اين جلسه خيلى كم در مورد فوتبال حرف زديم كه آن هم مربوط به وضعيت استقلال بود. فتح الله زاده معتقد بود كه استقلال در اين فصل با وجود زمان كمى كه در اختيار اين تيم بود، بد بسته نشده است. در ضمن او از عملكرد كادرفنى استقلال به طور كامل رضايت داشت. سرمربى فعلى سپاهان خاطرنشان كرد: اگر قرار بود به فكر بازگشت به استقلال باشم اول فصل اين كار را انجام مى دادم. مظلومى از دوستان خوب من است كه شاگرد ايشان هم بوده ام و برايش آرزوى موفقيت دارم. سوال من اين است كه آيا ملاقات با فتح الله زاده كه يكى از دوستان من است ايرادى دارد؟ باز هم اين شايعات را تكذيب مى كنم و فقط به فكر سپاهان هستم. من فقط يك ملاقات معمولى با فتح الله زاده داشتم و قرار بود او من را به سونا ببرد كه در نهايت نشد. قلعه نويى در قسمتى از حرف هايش در مورد بيانيه باشگاه سپاهان كه ذوب آهن را تيم دوم اصفهان قلمداد كرد گفت: من به طور كامل در جريان اين موضوع نيستم اما با ساكت حرف زدم و ظاهرا در اين بيانيه عنوان شده كه ذوب آهن دومين تيمى است كه توانسته از شهر اصفهان به فينال ليگ قهرمانان آسيا برسد. حالا شايد سوتفاهمى به وجود آمده باشد كه پرداختن به آن زياد خوب نيست. من به ذوب آهن، ابراهيم زاده، بازيكنان و مسئولان اين باشگاه بابت نايب قهرمانى آسيا تبريك مى گويم. قلعه نويى در پايان حرف هايش در خصوص وضعيت سپاهان تصريح كرد: مطابق معمول چند بازيكن ملى پوش خود را در اختيار نداريم و نصف و نيمه تمرين مى كنيم. امسال واقعا به سپاهان لطف شده است و هر وقت خواستيم اوج بگيريم بازى هاى ما به دلايل مختلفى لغو شد و در آينده بايد مسابقات را فشرده برگزار كنيم. از يك طرف بايد به فوتبال مملكت كمك كنيم اما از طرف ديگر باشگاه سپاهان و فوتبال اصفهان هم بايد ضرر ببيند. ما تا الان حتى ۲۰ جلسه
پشت سر هم نتوانسته ايم تمرينات منظم داشته باشيم و در اين فصل خيلى عذاب كشيدم.
-
مصابه رحمتی
كيانوش رحمتى:برد تلخ مقابل شاهين را جبران مى كنيم
كيانوش رحمتى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بازى خود درجام حذفى را با برد پشت سر مى گذاريم تا به همه ثابت كنيم كه بازى قبل نيز با اقتدار خودمان پيروز شديم، نه كمك داور.وى در خصوص اين بازى اظهارداشت: تيم شاهين تيم بسيار جوان و دونده اى است چون يكبار آنها را شكست داده ايم نبايد به خودمان مغرور شويم و آنها را دست كم بگيريم. بايد با ارائه يك بازى خوب و تماشاگرپسند نشان دهيم كه مستحق برد در بازى قبل نيز بوديم.او در ادامه افزود: ما در بازى آخر خود در ليگ نيز به مصاف شاهين رفتيم و يك برد تلخ را بدست آورديم. تلخ از اين بابت كه يك بازى بد را ارائه داديم و در حد استقلال ظاهر نشديم و با اشتباهاتمان به حريف موقعيت داديم.هافبك تيم استقلال تصريح كرد: هر ۲ پنالتى تيم ما درست بود اما متأسفانه طورى حاشيه سازى كردند كه داور به نفع ما قضاوت كرده است. به همين خاطر بايد در بازى جام حذفى اين تيم را شكست دهيم تا خاطره ۳ بازى قبل را از بين ببريم.رحمتى در پايان با اشاره به اينكه هدف اصلى استقلال در جام حذفى كسب عنوان قهرمانى مى باشد، خاطرنشان كرد: مسابقات جام حذفى
به گونه اى است كه مى توان با ارائه ۵ بازى خوب قهرمان شويم. از طرف ديگر چون به صورت تك حذفى مى باشد اگر اشتباه كنيم جاى جبران باقى نمى ماند. تيم ما از اول براى قهرمانى پا به اين مسابقات گذاشت و تمام تلاش خود را براى كسب قهرمانى و بدست آوردن سهميه آسيا انجام خواهد داد.