من فقط تونستم نیمه دوم رو ببینم !
نیمه اول رو به صورت گزارشی دنبال می کردم و چیزی که دستگیرم شد بسته بازی کردن تیم چزنا بود !
چیزی که خودم اوایل نیمه دوم به وضوح دیدم !
از نیمه اول که بگذریم نیمه دوم ما خیلی خیلی سرتر از چزنای سراسر دفاعی بودیم ....
علیرغم نبود پیرلو باز هم توی پخش توپ های میانه میدان خوب عمل کردند ! هر چند به دلیل فشرده بازی کردن چزنا مجبور شدند توپا رو به کناره ها ببرند !
که بیشتر توپهایی که به کیلینی می رسید لو می رفت البته از حق نگذریم بازم کیلینی از حد انتظار فراتر بازی کرد و اصلا توقع نداشتم جورجو بتونه اینقد راحت سمت چپ توی نفوذها شرکت کنه !
بیشتر توپهایی که به کناره ها می رفت رو لیخشتاینر توپ رو واسه سر زنی ماتری و ووچنیچ ارسال می کرد که بیشتر توپ ها رو دفاع می زدند ! البته یکی دو صحنه په په و کیلینی توپهای ارسالی خوبی براشون اومد که از دست دادند !
بعد از خروج ماتری و ووچنیچ و اومدن کوا و آله ( :narahat: ) دیگه خبری از توپهای بلند نبود و بازی رو بردند به سمت نفوذ توی مرکز خط دفاعی !
دل پیرو هم که 7 الی 8 دقیقه بیشتر بازی نکرده بود که مارکو روسی بی همه چیز زد داغون کرد آله رو ... :-ang
با تعویض آله و اومدن جاکرینی سمت چپ سرعت بیشتری نسبت به قبل پیدا کرد ! که بالاخره یکی از این توپهای نفوذی رسید به مارکیزیو و پرنسس یووه کار رو تموم کرد ! :yes:
برای چزنا این گل مثل ریختن یه سطل آب یخ روی سر یه آدم بود ! کل زحمت 70 دقیقه ای چزنا به باد رفت و با این گل باید یه کم از لاک دفاعی خارج می شدند که این به نفع یووه بود !
بازی با همین منوال باز هم با هنرنمایی خط هافبک یووه ادامه داشت و نذاشتند چزنا به جز یه صحنه نصفه نیمه که تنها موقعیت چزنا توی کل بازی بود دیگه کاری انجام بده ! اون یه صحنه هم خیلی راحت بوفون توپ رو جمع کرد !
دقیقه 82 هم روی حرکت جالب داور یه پنالتی واسه یووه گرفته شد ! ki::
حالا به نظر من که صحنه اصلا پنالتی نبود ! تا ببینیم برنامه 90 چی میگه ؟!! ki::
با ده نفره شدن چزنا و گلی که ویدال از روی نقطه پنالتی زد تقریبا همه چیز تموم شده بود !
و خدا رو شکر که بازی رو بردیم ! ki::
از اون لحظه که آله رفت بیرون تا آخر بازی دو تا ضربه آزاد تیمیس و یه پنالتی واسه یووه گرفته شد که دل آدم کباب میشد وقتی می دید دل پیرو نمیتونه ضربه رو بزنه ! :narahat:
کوا هم با اینکه خیلی وقت بود این همه بهش بازی نرسیده بود ولی بد کار نکرد و میشه امیدوار بود به برگشت کوالیارلای فصل قبل !
با تشکر !
منتظر هایلایت ها و گل های بازی نیز هستیم !