-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در دیدارهای اینده جبران خواهیم کرد
30 مهر 1389
در زادگاه خود نمایشی فوق العاده داشت و شاید بتوان او را مرد اول این دیدار قلمداد کرد و عکس العمل دیدنی او در اخرین دقیقه ی بازی یوونتوس را از شکست نجات داد و بازی با تساوی 1 - 1 به پایان رسید.
الکس منینگر که در کشور ملی خود بازی می کرد در پایان دیدار گفت: "گلی که دریافت کردم یک گل فوق العاده بود که بازیکن سالزبورگ با یک شوت زیبا وارد دروازه ی من کرد و کاری از دست من در ان صحنه بر نمی امد."
"ما هنوز شانس زیادی برای صعود داریم و باید در سه دیدار باقی مانده امتیازات لازم را کسب کنیم تا بتوانیم به مرحله ی بعدی رقابت ها صعود کنیم و وداعی زودهنگام با جام نداشته باشیم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تک گل من برای برتری کافی نبود
30 مهر 1389
درخشش و موفقیت های او تنها به سری آ ختم نمی شود و تنها دو دقیقه پس از ورودش به زمین در دیدار مقابل سالزبورگ بانوی پیر را صاحب گل تساوی کرد و یووه با تک گل او یک امتیاز حساس به دست اورد.
کراسیچ که در نیمه اول از روی نیمکت بازی را دنبال می کرد در پایان دیدار گفت: "به جرات می توانم بگویم برای گلی که زدم فوق العاده خوشحال هستم اما متاسف هستم که گل من برای برتری یووه در این دیدار کافی نبود و ما نتوانستیم صاحب سه امتیاز دیدار شویم."
وی که در دیدار مقابل کالیاری هت تریک کرده بود در پایان گفت: "دل نری قبل از دیدار به من گفت در این دیدار از ابتدا به تو بازی نخواهم داد تا برای بازی های بعدی استراحت بیشتری داشته باشی اما در اخرین دقایق نیمه اول به من گفت خودت را برای ورود به زمین اماده کن."
-
گریگرا 40 روز دور از میادین خواهد بود
30 مهر 1389
در طول چند هفته ی گذشته نمایش فوق العاده ای از خود بر جای گذاشته بود و بهترین عملکرد خود را طی دو فصل اخیر در یووه به نمایش گذاشته بود اما دیدار مقابل سالزبورگ برای وی خوب به پایان نرسید.
در دقایق پایانی دیدار به دلیل برخورد شدید با هافبک تیم سالزبورگ از ناحیه پا با مصدومیت مواجه شد و به همین دلیل تعویض شد و امروز پس از بازگشت از تورین و انجام تست های پزشکی و ام ار ای مشخص شد زدنک گریگرا به دلیل مصدومیت به مدت 40 روز از همراهی یوونتوس محروم خواهد بود.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدافعان جدید برای قلب دفاع یوونتوس
1 آبان 1389
هر چه به فصل نقل و انتقالات زمستانی نزدیک تر می شویم شایعات بازار ترانسفر اوج می گیرد و بانوی پیر ایتالیا نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. مرکز خط دفاعی یووه با کمبود بازیکن مواجه می باشد و پس از مصدومیت رینائودو و ترک احتمالی لگروتالیه سران یووه در نظر دارند از میان مارتین ده میکلیس و دانلیه بونرا یک نفر را خریداری کنند.
مارتین ده میکلیس مدافع تیم ملی آرژانتین اعلام کرده است که در نیم فصل بدون شک آلمان و تیم بایرن مونیخ را ترک خواهد کرد و این بهترین فرصت برای خرید وی توسط ماروتا می باشد و این در حالی است که مدیر برنامه های این بازیکن از علاقه مندی باشگاه چلسی انگلیس به وی خبر داده اند.
در طرف دیگر بونرا مدافع باشگاه میلان قرار دارد که او هم تصمیم به ترک میلان گرفته است و سران یووه در نظر دارند در صورت انتخاب وی به عنوان بازیکن جدید از معاوضه وی با فابیو گروسو مدافع سکو نشین تیم خود استفاده کنند و در ازای واگذاری قهرمان برلین به میلان بونرا را به خدمت بگیرند.
گفتنی است دل نری سرمربی باشگاه یوونتوس به ماروتا اعلام کرده است اولین هدف وی در فصل نقل و انتقالات زمستانی خرید یک مدافع میانی باشد و پس از ان مدافع کناری و مهاجم مرکزی در اولویت باشند.
-
نام یووه وظیفه ی ما را سخت تر خواهد کرد
1 آبان 1389
سرانجام در دیدار مقابل لچه با یک شوت از راه دور موفق شد اولین گل خود را با پیراهن بانوی پیر به ثمر برساند و از این بابت بسیار خوشنود است اما او صحبت درباره کسب اسکودتو در شرایط فعلی را اشتباه می داند.
البرتو که با ارزوی پوشیدن پیراهن لاجوردی ایتالیا راهی یووه شد گفت: "ما یک تیم جدید و جوان هستیم و صحبت کردن درباره اسکودتو اشتباه می باشد. ما باید تلاش خود را برای سربلند کردن نام یووه انجام دهیم و هر هفته در جدول پیشرفت داشته باشیم تا به صدر جدول نزدیک شویم."
"در حال حاضر من نمی دانم در پایان فصل در کجای جدول قرار خواهیم گرفت و بهتر است برای این مهم به جدول سری آ در می ماه نگاه بیندازیم. بازی های ما هر هفته سخت تر خواهد شد و این وظیفه ی ما را بسیار سخت تر از گذشته خواهد کرد."
وی سپس به کراسیچ همبازی خود در یووه اشاره کرد و گفت: "تا اینجای فصل کسی نمایش بدی از کراسیچ به یاد دارد ؟ او همه را شگفت زده کرده و برای تمام رقیبان ما دردسر ایجاد کرده و امیدوار هستم روند رو به رشد خود را ادامه دهد تا بتواند در پیشرفت یووه نقش زیادی داشته باشد."
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیشنهاد یوونتوس برای خرید ابراهیم افلای
1 آبان 1389
بر اساس اعلام رسمی باشگاه پی اس وی ایندهوون هلند سران این باشگاه ابراهیم افلای ستاره ی جوان تیم خود را برای فروش در لیست نقل و انتقلات زمستانی قرار خواهند داد.
باشگاه هلندی بازیکن 24 ساله ی خود را که تا سال 2011 با این تیم قرارداد دارد را برای واگذاری در لیست فروش قرار داده و بر اساس اعلام مدیر برنامه های این بازیکن, باشگاه های اینتر و یوونتوس از کشور ایتالیا پیشنهادات خود را برای خرید افلای ارائه کرده اند.
علاوه بر تیم های ایتالیایی سایر باشگاه ها نظیر منچستر یونایتد - ارسنال - چلسی و لیورپول نیز برای خرید وی اقدام کرده اند و مدیر برنامه های این بازیکن در این باره گفت: " پیشنهادات زیادی برای ابراهیم به دست ما رسیده و ما در فرصت مناسب پیشنهادات باشگاه های درجه 1 اروپایی را بررسی و جواب نهایی خود را اعلام خواهیم کرد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توان رقابت با اینتر و میلان را داریم
1 آبان 1389
مدافع ملی پوش بانوی پیر به توان و قدرت تیم و هم تیمی هایش ایمان بسیاری دارد. لئوناردو بونوچی معتقد است یوونتوس در شرایط کنونی به خوبی توان مقابله و رقابت همسطح با میلان و اینتر را دارد و این دو تیم قدرت بالاتری نسبت به یووه ندارند.
در حال حاضر یک تیم بزرگ و قدرتمند هستیم که با تلاش و تمرین بیشتر می توان بهتر ظاهر شویم. شکست اینتر با تمرین بیشتر و هماهنگی لازم امکان پذیر است، این تیم بازیکنان بزرگی دارد اما یوونتوس قدرت لازم را برای مغلوب کردند انان دارد و ما باید در هر دیدار برای پیروزی به میدان رویم و با کسب نتایج مطلوب رقبا را کنار زنیم.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] په په، زامبروتای جدید ایتالیا
1 آبان 1389
مدافع اهل چک یووه در دیدار اروپایی این تیم مصدوم شد تا احتمال حضور په په در پست او برای دیدار فردا شب بیشتر شود، هر چند که انتظار می رود مارکو موتا جایگزین گریگرا باشد. با این حال حضور په په در ترکیب اصلی و نحوه نمایشش موجب شده تا این سوال مطرح شود که ایا او زامبورتای جدید فوتبای ایتالیاست ؟
زمانی که از این مهره سوال می کنند ایا تو زامبروتای جدیدی هستی گفت: برای چه نه، من می توانم جانشین او در ایتالیا باشم اما نباید فراموش کنم که باید بهتر و بیشتر تمرین کنم و نمایش های بسیار بهتری ارائه. می دانم که باید ابتدا با تیمم یووه موفق شوم، با پیراهن یوونتوس نمایش های خوبی داشته باشم تا بتوانم همراه مفید بودن برای بانوی پیر در تیم ملی نیز نقش زامبروتا را ایفا کنم.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برای کسب سه امتیاز به میدان می رویم
1 آبان 1389
کسب سه امتیاز خارج از خانه یکی از اهداف بانوی پیر در فصل جاری به شمار می رود و یوونتوس دل نری با این هدف راهی بولونیا خواهند شد تا برابر تیم این شهر به برتری دست یافته و با سه امتیاز مورد نظر به خانه بازگردند.
بانوی پیر پس از کسب تساوی نه چندان خوشایند برابر سالزبورگ اتریش به رقابت های سری ا بازگشته تا این بار با حفظ روند مثبت در این مسابقات موقعیت خود را در جدول رده بندی بهتر کند و با امید بیشتری به هفته های اتی و طولانی پیش روی بنگرد.
جیجی دل نری در کنفرانس پیش از بازی تاکید کرد برای کسب سه امتیاز قدم به میدان خواهند گذاشت. باید راه خود را ادامه دهیم، کیفیت و قدرت خود را حفظ کرده و به انچه که می خواهیم دست می یابیم و هدف مان را دنبال می کنیم تا در انتهای فصل موفق باشیم.
در شرایط کنونی گریگرا را نداریم، ای کاش او در این لحظات مصدوم نمی شد، اینکه په په جانشین او باشد را می توانم در تمرینات اتی بررسی کنم اما در این بازی دست به این حرکت نمی زنیم. بازیکنان خط دفاع همگی تجربه و امادگی لازم را دارند و من به خوبی می دانم جانشین او را در ترکیب خواهم داشت. من به موتا اعتماد دارم و این اعتماد را این مهره به خوبی پاسخ داده و از او رضایت کامل دارم.
تیم و من همگی به دنبال ادامه نتایج مثبت هستیم، می خواهم بهتر و بهتر شویم و به دنبال برتری در هر دیداریم. باید همیشه در حد اندازه های نام یوونتوس ظاهر شویم. می دانیم که به مصاف تیمی زهردار با خط حمله ای خوب می رویم که همیشه پیش روی تیم های بزرگ خوب کار می کنند.
در لیگ قهرمانان شرایط ما تغییر خواهد کرد، مطمئنا نمی توانیم به این گونه ادامه دهیم.
کوالیارلا نیز امادگی خود را کسب کرده و در برابر لچه شما شاهد نمایش خوب او بودید، او با قدرت پیش رفت و خصوصیات تیمی را به خوبی درک کرده و من برای او و شرایطش خوشحالم، او هدف و انگیزه خوبی دارد و می خواهد بهتر ظاهر شود و راه برای بهتر شدن و ارائه شایستگی هایش هموار. او می تواند در همه رقابت ها و در هر دیداری با امادگی کامل در ترکیب حاضر شود.
یوونتوس برای حضور در رده های بالای جدول رقابت خود را اغاز کرده، در حال حاضر نمی توانم از صد در صد بودن این موضوع صحبت کنم زیرا باید بهتر و کامل تر شویم اما روحیه تیمی ما نوید روزهای خوبی را می دهد، بازیکنان بسیار خوب تمرین می کنند و در دیدار برابر اینتر این خصوصیت خود را به خوبی نشان دادند.
دل نری به درون دروازه نیز اشاره ای کرد و گفت: تغییری نخواهم داشت و منینگر به احتمال زیاد درون دروازه ما در دیدار فردا خواهد بود.
-
بازی بعدی یوونتوس
بولونیا ؟ - ؟ یوونتوس
زمان: یکشنبه 2 آبان 1389 ساعت 16:30 به وقت تهران
مکان : استادیوم رناتو
سری آ ایتالیا
یوونتوس برای برگزاری دیدار 163 خود به شهر بولونیا سفر می کند تا با تیم این شهر رقابت داشته باشد. رقابتی که پیش از این 74 پیروزی، 59 تساوی، 29 شکست، 235 گل زده و 154 گل خورده را به نام بانوی پیر ثبت کرده، از این میان 128 دیدار در سری ا انجام شده و یوونتوس 62 پیروزی، 44 تساوی، 22 شکست، 191 گل زده و 120 گل خورده خود را برابر بولونیا در این مسابقات به دست اورده، در ده دیدار اخیر دو تیم نیز 9 برتری و یک تساوی در کنار 19 گل زده و 7 گل خورده از ان بانوی پیر اروپاست. فصل گذشته این دو تیم به تساوی یک بر یک و یک برتری دو بر یک به سود یووه دست یافته اند. تاکنون بولونیا 64 دیدار را میزبانی کرده که بیانکونری 26 برتری ( اخرین برتری خارج از خانه در تاریخ 21/2/2010 با نتیجه دو بر یک )؛ 20 تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه در تاریخ 13/4/2003 با نتیجه دو بر دو )؛ 18 شکست ( اخرین شکست خارج از خانه در تاریخ 29/11/1998 با نتیجه 3 بر صفر) ، 86 گل زده و 72 گل خورده را کسب کرده، در میان بازیکنان ورلین با 12 بازی و سیووری با 5 گل زده در صدر بیشتری تعداد بازی و بیشتری گل زده در مصاف یووه و بولونیا ایستاده اند.