پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام دو تا سوال:
اول اینکه آیا هنوز هم با وصل کردن به فیسبوک سری های بعد باید با فیسبوکت وصل شی یا از وقتی که اکانت گوگل اضافه شده دیگه مشکلی نداره؟
دوم اینکه چرا بعضی از بازیکن ها با اینکه سنشون کمه ولی موقع تمرین دادن نوار پروگرسشون زیاد پر نمیشه ولی بعضی بازیکنها با سن بالاتر پیشرفت بیشتری دارن؟
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام دو تا سوال:
اول اینکه آیا هنوز هم با وصل کردن به فیسبوک سری های بعد باید با فیسبوکت وصل شی یا از وقتی که اکانت گوگل اضافه شده دیگه مشکلی نداره؟
دوم اینکه چرا بعضی از بازیکن ها با اینکه سنشون کمه ولی موقع تمرین دادن نوار پروگرسشون زیاد پر نمیشه ولی بعضی بازیکنها با سن بالاتر پیشرفت بیشتری دارن؟
سلام
در مورد سوال اولت باید بگم وقتی با فیسبوک به بازی وصل شی تا آخر باید با فیسبوک بازی کنی وله هیچ وجه نمیتونی تغییر بدی
درباره سوال دومت هم بگم فکر نميكنم اینجوری باشه برای همه بازیکن ها یکیه كه بازیکن ها نوارشون به چند تا چیز بستگی داره یکی اینکه وقتی تمرینشون بدی یکی دیگه هم وقتی بهترین بازیکن زمین بشن تاثیر زیادی تو پیشرفت بازیکن داره پس سعی کن بازیکنایی که پیشرفت ندارن که فکر نميكنم اینجوری باشه رو تو زمین بذاری تا شاید بهترین بازیکن بشن و تاثیر داشته باشه
اگه تو بازی هم کند نوارشون پر میشه و اکثرا نمره خوب هم نمیگیرن اینا بازیکنای کم استعدادن بفروشینشون بره.
مثلا من یه بازیکن اول فصل خریدم قدرتش 94بود و لب مرز اسکات شدن.الان که اخر فصله شده 98.یعنی نهایت استعداد!فوق العاده هم خوب بازی میکنه.
سعی کنین اینجور بازیکنارو پیدا کنین بخرین
آقا امروز دیگه ساعت 6:45 بازی دارم که اونم به احنمال زیاد میبرم الان تو لیگ اولم با 57 امتیاز و با نفر دوم که 53 امتیاز داره باید بازی کنم ولی سر بازی نیستم و جالب اینجاس 2تا از بهترین بازیکن هام مسدوم هستن امیدوارم بازی رو ببرم البته نبرم هم بازم قهرمانم درضمن کلی هم توکن ذخیره کردمlay_;;
موفق باشین
یسسسسسسسسسسس :/danc:yes:
قهرمان لیگ شدم!اخرین باری که قهرمان شده بودم لیگای پایین بود!:-shad
نقل قول:
یسسسسسسسسسسس :/danc:yes:
قهرمان لیگ شدم!اخرین باری که قهرمان شده بودم لیگای پایین بود!:-shad
ایول منم قهرمان شدم خیلی هم عالی ولی هنوز یه بازی تا پایان لیگ داریم که دوتا تیم آخر جدول ساعت پنج صبح بازی دارن لیگ جدید شما شروع نشده؟
نقل قول:
ایول منم قهرمان شدم خیلی هم عالی ولی هنوز یه بازی تا پایان لیگ داریم که دوتا تیم آخر جدول ساعت پنج صبح بازی دارن لیگ جدید شما شروع نشده؟
لیگ جدید که روز سوم فصل شروع میشه یعنی سه شنبه
سلام
امروز که روز اول فصل جدید باشه یه دروازه بان خریدم با قد196 خیلی عالیه:danc: هندلینگش هم بالاس و این دوتا نکته تو خرید دروازه بان مهمه ولی براش 6تاتوکن خرج کردم که البته ارزش داره ولی خیلی شلوغه همه ریختن برای خرید بازیکن راستی نمیدونم اینجا جرا انقدر خلوته فقط منو آقا مصطفی هستیم بقیه فقط خواننده هستن
Good luck
نقل قول:
سلام
امروز که روز اول فصل جدید باشه یه دروازه بان خریدم با قد196 خیلی عالیه:danc: هندلینگش هم بالاس و این دوتا نکته تو خرید دروازه بان مهمه ولی براش 6تاتوکن خرج کردم که البته ارزش داره ولی خیلی شلوغه همه ریختن برای خرید بازیکن راستی نمیدونم اینجا جرا انقدر خلوته فقط منو آقا مصطفی هستیم بقیه فقط خواننده هستن
Good luck
خوبه.6تا توکن واسه یه بازیکن خیلی زیاد نیست
تاپیک انگار از اون شور و شوق افتاده
نقل قول:
خوبه.6تا توکن واسه یه بازیکن خیلی زیاد نیست
تاپیک انگار از اون شور و شوق افتاده
پس عالیه
مهم نیس همین که ما دوتا هستیم بسه