پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام. کلا خود استادیوم فوتبال فارغ از بخش های دیگه دو قسمت داره.یکی زمین هست یکی هم صندلی ها.زمین رو که میتونید ارتقا بدید تا بزرگتر و زیباتر بشه و همچنین تعداد صندلی های بیشتری هم داشته باشه.یکی دیگه هم قسمت seats یا همون صندلی هاست که میتونید جداگونه اونهارو بسازید و با اینکار میشه ظرفیت صندلی های استادیوم رو کمی بیشتر کرد. فرق شون تو قیمت ها و ظرفیتشونه.شما مثلا تعداد هواداری که داری از تعداد صندلی های ورزشگاهت بیشتره.از طرفی پول کافی برای ارتقای ورزشگاه نداری.میتونی با پول کمتری مقداری صندلی رو به ورزشگاهت اضافه کنی.
البته که ارتقای ورزشگاه ظرفیت بیشتری رو نسبت ساخت صندلی ها برای استادیوم به وجود میاره.
امیدوارم متوجه شده باشی
سلام ممنون خیلی عالی بود ، متوجه شدم
میگم حالا ب صرفست اول چیکار کنم؟ 16 روز ی ورزشگاه جدیدتر بسازم و 180 هزارتا پول بدم یا اینکه همین ورزشگاه رو صندلی هاشو بیشتر کنم؟ الان هم 1 میلیون پول دارم
نقل قول:
سلام ممنون خیلی عالی بود ، متوجه شدم
میگم حالا ب صرفست اول چیکار کنم؟ 16 روز ی ورزشگاه جدیدتر بسازم و 180 هزارتا پول بدم یا اینکه همین ورزشگاه رو صندلی هاشو بیشتر کنم؟ الان هم 1 میلیون پول دارم
به نظر من که به صرفه نیست.همین پولی که میخواین برای ساخت صندلی خرج کنید نگهداری کنید و کمی پول هم کسب کنید باهاش ورزشگاه ارتقا بدید بهتره
من تو این همه مدتی که بازی کردم فکر کنم فقط یکی دو بار صندلی ساختم،فقط ورزشگاه ارتقا میدم
فقط یادم نمیاد صندلی هارو که ساختم دیگه برای همیشه باقی میمونه یا نه،که اگه باقی میمونه که هیچی ولی اگه با ارتقای ورزشگاه از بین میره،اینکار پول تو جوب ریختنه!
صندلی ها باقی میمونه و هیچ وقت حذف نمیشن ولی بهتره اول استادیوم رو تا جای ممکن و اخرین حدش آپگرید کنیم و بعد بریم سراغ صندلیه خالی.چون ارتقای تمام بخش های بازی به ارتقای استادیوم بستگی داره ولی ارتقای صندلی یه چیز کاملا اختیاری هستش و برای موقعی هست که تمام بخش ها کاملا اپدیت شده و قفل شده و فقط صندلی باقی مونده.
درضمن اول باید پارکینگ رو ارتقا داد و بعد استادیوم رو.اگر استادیوم ارتقا و لولش از پارکینگ بیشتر باشه اونوقت توی بازی های خونگی دیگه 5% مالکیت نمیده.4 یا 3% میده و پیغام واستون میفرسته که پارکینگ پر هستش و تماشاگران با ناراحتی برگشتن خونشون.اول پارکینگ ارتقا بدید و بعد برید سراغ استادیوم
من تاکتییک تیمم رو روی مالکیت توپ و حفظ توپ چدان نگذاشتم.
مثلا پاس بلند و اینا گذاشتم.
ولی همیشه مالکیت توپ با اختلاف زیاد به نفع من میشه.
راستی چرا اقای گل لیگ و اینا چرا نیست؟یا من نتونستم پیدا کنم؟
سلام به همه ی دوستان عزیز من تازه این بازیو شروع کردم و لول 1 هستم اسم تیمم هم shahin هستش . خوشحال میشم تو گروهتون باشم . میخواستم بپرسم اگه فیلم تبلیغاتی ببینی بهت توکن میده؟
امروز اعصابم خورد شد.
دوتا بازی داشتم یکیش لیگ قهرمانان دیگری هم لیگ معمولی.
همشه یکیشو صبح میذاشت بازیه دیگه رو بعداز ظهر.
امروز عوضیا یکی رو ساعت 3:52 بعداز ظهر گذاشتند اونیکی رو ساعت 6:52 گذاشتند.بین بازی ها سه ساعت فاصله
بازیه اولو بردم بازی دوم رو تو لیگ که تو حالت عادی ده تا بهش میتونستم بزنم به دلیل کم بودن انرژی بازیکنان 3 2 باختم.
عوضیا یکم فاصله ندادند
نقل قول:
من تاکتییک تیمم رو روی مالکیت توپ و حفظ توپ چدان نگذاشتم.
مثلا پاس بلند و اینا گذاشتم.
ولی همیشه مالکیت توپ با اختلاف زیاد به نفع من میشه.
راستی چرا اقای گل لیگ و اینا چرا نیست؟یا من نتونستم پیدا کنم؟
آقای گل و اینارو نداره تو گوشی
فقط روی هر بازیکن که کلیک کنین تب آخر یعنی Statistics آمار کامل هر بازیکن از جمله گل ها ،پاس گل ها،تعداد کارت زرد و قرمز، تعداد بازی های انجام شده و .... رو تو هر 3 جام نشون میده
نقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز من تازه این بازیو شروع کردم و لول 1 هستم اسم تیمم هم shahin هستش . خوشحال میشم تو گروهتون باشم . میخواستم بپرسم اگه فیلم تبلیغاتی ببینی بهت توکن میده؟
سلام بهتون خوشامد میگم
امیدوارم حضور تو جمع ما باعث افزایش تجربت تو بازی بشه
سوال چیزی داشتی بپرس من و سایر دوستان در خدمتیم
نقل قول:
امروز اعصابم خورد شد.
دوتا بازی داشتم یکیش لیگ قهرمانان دیگری هم لیگ معمولی.
همشه یکیشو صبح میذاشت بازیه دیگه رو بعداز ظهر.
امروز عوضیا یکی رو ساعت 3:52 بعداز ظهر گذاشتند اونیکی رو ساعت 6:52 گذاشتند.بین بازی ها سه ساعت فاصله
بازیه اولو بردم بازی دوم رو تو لیگ که تو حالت عادی ده تا بهش میتونستم بزنم به دلیل کم بودن انرژی بازیکنان 3 2 باختم.
عوضیا یکم فاصله ندادند
تو این شرایط باید با استفاده از بسته استراحت خستگی بازیکنان رو رفع کنی.
من این فصل تو جام قهرمانان نیستم ولی بجاش تو جام حذفی بالا اومدم...خدا کنه پس از سال ها !!! یه جام بگیرم:nishkhand::eee:
آقای گل و پاس گل و بهترین بازیکن فصل رو در فیسبوک میتونید ببینید رو عکس با کادر قرمز علامت زدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این تیم هم ببینید خیلی جالبه.طرف فصل قبل اومده کل بازیکناشو scout خریده حالا یه فصل گذشته همشون شدن 5 ستاره.ولی همشون قدرت ویژه دارن.ولی با این حال تو لیگ یه باخت و یه تساوی داده تا الان.منی که تیمم اینقدر قوی نیست تو لیگ خودم باخت هنوز ندادم.از فصل قبل تا الان هنوز تو لیگ نباختم.اول load شدن بازی یه حرف از مورینیو مینویسه جالبه: پول ضمانتی برای موفقیت نیست. واقعا درسته.اگر ما پول اونا رو داشتیم که اینجوری تیم رو متحول کنیم هر فصل هر 3 جام رو میگرفتیم یه باخت هم نمیدادیم.ولی ببینید خدا پول رو به کیا میده طرف دو زار بارش نیست از بازی فقط پول خرج کرده بازیکن خریده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]