یه لینک از سایت فیفا بهم میدی .اخه یه آپدیتی دانلود کردم وقتی میخواسم برم تو بازی ارور میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه لینک از سایت فیفا بهم میدی .اخه یه آپدیتی دانلود کردم وقتی میخواسم برم تو بازی ارور میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تو هم از دسته 4 انگلیس شروع کردینقل قول:
من با اکسفورد یونایتد شروع کردم
;[کجا کپیش کردی؟؟؟؟باید تو پوشه گیم کپیش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره از لیگ دسته 4.دیدم پورت موث بیچاره ی گوشه افتاده ورداشتمش و احیاش کردم و الان برا خودش شده ی ابر قهرمان
برا ابدیت باید از این برنامه ها استفاده کنین
Fifa14 i68Regenerator 4.0.1
FIFA 14 MWM Selector
حوصله توضیح دادنو ندارم.خودتون باهاش کار کنین.سادس
سلام من تو سال 2028 بسر میبرم.همه بازیکنا مینی فیس ندارن.لیگم عالیه(لیگ انگلستان رو خالی کردم و بهترین های جهانو تو 4 لیگش جا دادم).من اول شانسی از گالاتاسارای شروع کردم و بعد رفتم چلسی و بازبرگشتم گالا و لانم فصل دومم تو بارساس.بازیکنام نظیر ندارن.راستی قهرمان انگلستان و بلژیک شدن و آلمان قوی ترینش الان 86 ـه.از هر ملیتی بازیکن دارم و فکر میکنم قوی ترین بازیکن جهان الان تو تیمه منه که اورالش 91 ـه و اهل کاستاریکاس!
داداش چقد بازی کردی که رسیدی فصل 2028 ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Newton [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی زیاده!
آقا shortlist برای ترانسفر بازیکن رو از کجا میشه آورد؟؟؟
این بنامه دومی یعنی fifa 14 mwm selectorنقل قول:
رو دارم چجور ازش استفاده کنم ؟
کسی طرز کارش رو بلده نرو خدا کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
بابا یکیتون کمک کنید ترو خدا