پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
ولی من همه وسایلم و خریدم شالم و کیفم و کفشم و دوتا مانتوم و شلوار جینم و لوازم آرایشم
نمیدونم ولی حس خوبی بود چون مامانم فقط نگام میکرد!!!!
بابام که گریه میکرد!!!!کلا خانواده ی خوبی داریم از اینکه اینقد به فکر خودم اشک شوق میریختن!!:yes::khandeeeee bahal:
سلام به همه بچه های جدید و قدیم ... سال خوبی داشته باشید ... :flowerysmile: من همون سینای حاشیه ساز و کل کل کن هستم :shogh: یادش بخیر
:evaa:
نقل قول:
خب ادامشم بگو دیگه !:whistle3:
بگو کجا درس خوندین ؟:jeddiiiii:
ممد و مرتوض با هم 4 سال در قزوین مقاوت کردند و درس خواندند . این دو هر روز مقاومت زیادی در شهر قزوین می کردند به گونه ای بعضی از روزها از شدت مقاومت وقت برای درس خواندن نداشتند . این دو رشید و دلاور بودند :evaa:. ( برگرفته از کتاب تاریخ پنجم دبستان در 20 سال بعد ، درس مقاومت ممد و مرتوض ، ص 18 :luuugh:)
مگه چیه مگه نشنیدی علم اگر در ثریا باشد مردمانی از پارس به ان دست می یابند:daghighan:
هر چند ایجا از ثریا جونم سختر بود اما همین سختیاس که ما رو مقاوم ساخت
نقل قول:
قزوین!!!lol:-lol:- فکر بد نکنید ولی دمش گرم عجب ادمی بوده رفته قزوین درس خوندهthink::think::think:: اقا فکر بد نکن دیگه این انجمن کلا افرادش منحرفند که فکر بد می کنند ادم همیشه باید مثبت گرا باشه به
قول روانشاناسا ادمای مثبت اندیش عمرشون بیشتره !!!
مهمترین نکته اینه که فقط سال اولش سخته بعدش خیلی خوب میشه چون مدرک رسمی قزوینی بودنم میگیری میتونی خودت تدریس کنی . اصن عالمی داره:evaa:
در پایان از اون جایی که واقعا حسش نبود تک تک به همه بچه های گل دربی تبریک بگم
همین جا واسه همتون بهترینا رو ارزو میکنم امیدوارم سالی قشنک داشته باشین و به هر چی میخواین تو این سال برسین
همه مسافرتن فک کنم رسول کجایی که یادت بخیر:khelal dandoon:
نقل قول:
من که اینجام:nishkhand:
هییییییییییی کاش ما هم پولی داشتیم میرفتم انتالیا کنسرت داریوش:daghon:dallliii
نقل قول:
من در خدمتم عزیزم :death:lol:-
به قول فییس بوکیها زیر پست ما چندتا لایک بزنین ببینم چندتا ممبر فعال داریمshikam::-
نقل قول:
به قول فییس بوکیها زیر پست ما چندتا لایک بزنین ببینم چندتا ممبر فعال داریمshikam::-
ما که لایک نمیزنیم:evaa::crazy:
بچه ها یکی به من بگه من تاپیک مسابقه رو باید کدوم قسمت بذارم؟om::
رسول نمیری...نزدیک صد بار ازت این سوالو پرسیدمom::
نقل قول:
خب ادامشم بگو دیگه !:whistle3:
بگو کجا درس خوندین ؟:jeddiiiii:
ممد و مرتوض با هم 4 سال در قزوین مقاوت کردند و درس خواندند . این دو هر روز مقاومت زیادی در شهر قزوین می کردند به گونه ای بعضی از روزها از شدت مقاومت وقت برای درس خواندن نداشتند . این دو رشید و دلاور بودند :evaa:. ( برگرفته از کتاب تاریخ پنجم دبستان در 20 سال بعد ، درس مقاومت ممد و مرتوض ، ص 18 :luuugh:)
نقل قول:
قزوین!!!lol:-lol:- فکر بد نکنید ولی دمش گرم عجب ادمی بوده رفته قزوین درس خوندهthink::think::think:: اقا فکر بد نکن دیگه این انجمن کلا افرادش منحرفند که فکر بد می کنند ادم همیشه باید مثبت گرا باشه به
قول روانشاناسا ادمای مثبت اندیش عمرشون بیشتره !!!
ببم جانهای خودم ، خدمتَ شما عرض کونم که!!! گزوین که باد ندارد! ببم جان! (مرتوض با لهجه گزوینی بخوان بخندیم ببم)!
خلاصه که ما از ترم 3 راحت بودیم! یه سال خوردیم نون و تره (استعاره از یه چیزی) سه سال خوردیم نون و کره (استعاره از یه چیز دیگه) :whistle3:درسش هم که میدادیم!
====================
رسول جان خیلی بی ربط تو حلقت ، آدم بلند شه تا ایتالیا بره ، اونم توی فصل کنسرت ، بین این همه گروه و خواننده ی درجه یک اروپایی بره کنسرت داریوش؟:soal:
نقل قول:
ما که لایک نمیزنیم:evaa::crazy:
بچه ها یکی به من بگه من تاپیک مسابقه رو باید کدوم قسمت بذارم؟om::
رسول نمیری...نزدیک صد بار ازت این سوالو پرسیدمom::
کو؟ کجا ازم پرسیدی؟mas:-
خب باید بری تو قسمت جشنواره عکس دربی یعنی اینجا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]