سلام
بعد سه روز دوباره برگشتم
ولی فک کنم دیگه خیلی کم بیام
چون درسام واقعا سنگینه
ماشالا کتابای تخصصیمون همه بالای 300 صفحه هستن
یکیشون که 600 و خورده ای هست
کلا اومده بودم یه سلامی بکنم و برم
پس تا بعد خداحافظcrying::-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بعد سه روز دوباره برگشتم
ولی فک کنم دیگه خیلی کم بیام
چون درسام واقعا سنگینه
ماشالا کتابای تخصصیمون همه بالای 300 صفحه هستن
یکیشون که 600 و خورده ای هست
کلا اومده بودم یه سلامی بکنم و برم
پس تا بعد خداحافظcrying::-
امیر جان باورم نمیشه ما 156 صحفه پدرم در میاد تو که 600 تا صحفه همه ی 156 صحفه من کاری میکنه من ترک تحصیل کنم
ولی من هم یعنی به اینجا میرسم کلاس چندمی امیر جان؟
اصلا وحشت کردم!
با تشکر
داداش من دوم دبیرستانم
هنرستان میرم داداش
طراحی صفحات وب
در کل 15تا کتاب داریم
7تاش تخصصیه
داش امیر..غصه نخور...منم دردتو میفهمم.............عین خودمی:aaaa:...بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر:babaa:
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یکی جدیدا تو انجمن عضو شده اسمش asOpsm
هی فقط فحش میده تو چت باکس فحش داد یه سؤال کردم تو سؤالات مشکلات کاربران بهم فحش داد کاملا مستقیم بهم فحش داد#حالا نمیدونم چیکار کنم این خیلی بده یکی بهت فحش بده تو هم جیکت در نیاد
بهش هیچی نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول معروف : از کوزه همان برون تراود که در اوست :haaa:
الانم هر چی بگی فایده نداره البته من خودم به شخصه نمیشناسمش اما با این تعریفاتی که ازش کردی به نظرم باید اول بره قوانین اینجا رو بخونه entezar::
جدید عضو نشده ! سال 2009 عضو دربی شده !!!!!!!!!!
( این پستمم بچسبونین به قبلی بی زحمت entezar:: )
با این اوصاف حتما محروم میشه یا حداقل اخطار میگیره به هر حال اینجور کاربرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زیاد داریم تو دربی هرجور آدمی بخوای هست اسپمر فعال مدیر دروغگو بیمزه با مزه و....
اینم یه نوعش!:nishkhand:
باشه ولی سخته تازه میفهمم وقتی به رها_______دادم رها چی کشید الان یکی به خود من فحش داد باش من کاری بهش ندارم ولی انشالله آقا جعفر حالیش کنه
مگه چه رشته اي هستي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]