منظورم مدیر بود ازین به بعد به اون میگیم مهدی الکس یا مهدی قرمزه مثل کلاه قرمزیki::
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم مدیر بود ازین به بعد به اون میگیم مهدی الکس یا مهدی قرمزه مثل کلاه قرمزیki::
بله اون مهدیAlexdelpiero بهش بگیم مهدی نجفیki:: این مهدیو که بسیار بچه گلیه میگی مهدی کینگ 123heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن: مرتضی قراره کی مهر بیاد پیشت:hehee: منم میامheee::
به قول یارو محمد هستم یک مسافر این دفعه رو دو نفر حساب کن احمدرضا و محمدیم دو مسافر:khandeeeee bahal:
سلام از اقا مهدی خواهش میکنم ایندفعه رو این مطلب رو انتقال ندند چون مثل لطیفه میمونه و بازدید کمپ زیاده اینجا گذاشتم خواستین تشکر هم نکنین ولی حتما بخونین چون خیلی جالبه
وقتی یک ایرانی نامه انگلیسی مینویسد
اين نامه توسط يکي از کارمندان شرکت نفت در مسجد سليمان خطاب به رئيس خود که امريکائي بوده است در دهه 60 ميلادي نوشته شده است و در آن گلايه مي کند که از زمان انتقال آقائي به نام احمدي چه مشکلاتي براي او پيش آمده است.
جملات قرمز رنگ اصطلاحات فارسي هست که ايشان دقيقاً به انگليسي ترجمه کرده
Dear Mr.Hamilton
I, the undersigned, have worked in the NIOC in Masjed-Soleyman for three years, but since Mr.Ahmadi transfered here everything has changed.I dont know what a wet wood I have sold him that from the very first day he has been pulling the belt to my life With all kinds of cat dancing he has tried to become the eye and the light of Mr.Wilson
He made so much mouse running that finally Mr.Wilson became donkey, and appointed Mr.Ahmadi as his right hand man, and told me to work under his hand
Mr.Wilson promised me that next year he would make me his right hand man, but my eye did not drink water, and I knew that all these were hat play, and he was trying to put a hat on my head I put the seal of silence to my lips and did not say anything. Since that he was just putting watermelon under my arms Knowing that this transfer was only good for his aunt, I started begging him to forget that I ever came to see him and forget my visit altogether. I said you saw camel, you did not see camel... .but he was not getting of the devils donkey.. .what headache shall I give you I am now forced to work in the mail house with bunch of blind, bald, height and half height people. Imagine how much my ass burns
Now Mr.Hamilton, I turn around your head you are my only hope and my back and shelter... I swear you to the 14 innocents please do some work for me....in the resurrection day l'll grasp your skirt!... .I have six head bread eaters I kiss your hand and legs
Your servant
اینم عکسایی که گفته بودم:yes:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش و عمو هستندki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به موتور توجه بفرمیوheee::
این دو تا عکس اطراف قوتور سویی در مشکین شهر و استان اردبیل میباشدki::
کی من!!!کجا!!!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکرت جای بد نره ها خودیهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توام میای زودتر بیا با هم بریم ...بوق
فقط هماهنگ کن خواستی بیای منم مثه تو برم کوه گوشیم انتن نده:hehee:
شوخی کردم تشریف بیارین جمیعا هر کی دیگه هم دوس داره تعارف نکنه بیاد اصلا بیاین خونه ما میتینگ بزاریمheee::فقط انتهاش خودتون میدونیتو بابام شبم کارتن خواب شدین دیگه شرمنده
بابت با من!!! من و بابا مرتضی دورانی داشتیم!!! هی یادش بخثیر میرفتیم با هم سئول لوازم صوتی تصویری وارد میکردیم!!!:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که توی راهم میخوام بگم رسول و مهدی و عبدالله و احمدرضا و سینا و همه ایتالیاییا هم بیان!!!:hehee::hehee::hehee::hehee:
شاهکار مایکروسافت بالاخره افیس 2013 بعد ازافیس2010 در اومد تبریک میگم میتونید در بخش دانلود نرم افزار های کامپیوتر تا لحظاتی دیگر دانلودش کنید!!!
باشه خبر بدین میتینگ ایتالیایی راه میندازیم:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا ما تعدادمون بیشتر حرف نمیشه ما رو بندازه بیرونheee::
حیف که مجوز استفاده از عکس های متحرک رو بر خلاف خیلی ازانجمن های دیگه برای امضا به رومون بستن وگرنه اینو میذاشتم
صرفا" جهت اطلاع :nishkhand:
«تعداد پست ها در اين قسمت جزو ارسال هاي شما محسوب نمي گردد»
این دوستمون هم میگه نمیشه از عکس متحرک استفاده کرد=خب اینجا اینجوریه دیگه/درضمن امضاتون هم که الان متحرکه!!!!