هانری و رابین ون پرسی استاد گلزنی هستند
آرسن ونگر شباهت قابل توجهی در زمینه ی آموختن هنر گلزنی بین رابین ون پرسی و تیری هانری میبیند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت باشگاه :
ونگر شباهت قابل توجهی در زمینه ی آموختن هنر گلزنی بین رابین ون پرسی و تیری هانری میبیند .
این مربی فرانسوی بعد از پیروزی 4-0 آرسنال در هانه ی ویگان که شامل چهاردهمین گل فصل رابین ون پرسی هم بود گفت :
" تیری هانری و رابین ون پرسی مشابه هم هستند ،
" در ابتدا گلزن و مهاجم نبودند ، آنها بازیکنانی هستند که شما انتظار کارهای خاص از آنها دارید و فکر گلزنی خیلی زیاد از جانب آنها را نمیکنید ، آنها این خصوصیت را به بازی خودشان اضافه کردند .
" کسی مانند آلن شیرر از ابتدا گلزن بود اما تیری هانری و رابین بیشتر به آن پیوند خوردند و آنها بازیکنان بسیار خلاقی هستند .
" حتی در ابتدای فصل مردم میپرسیدند " چرا رابین ون پرسی مهاجم مرکزی قرار دارد ؟ او که مهاجم میانی نیست " ، اما باید گفت هر دو هوش بالایی دارند و در مکان مناسب و لحظه ی مناسب جایگیری میکنند .
انگلستان باید در گروهش اول شود !!
ونگر معتقد است سرگروه شدن در گروه D یورو 2012 برای امید به موفقیت انگلستان در رقابتها بسیار حیاتی خواهد بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت باشگاه :
او گفت :
" انگلستان و فرانسه بازی اول هستند که در مقابل دو تیم دیگر متفاوت خواهد بود ، من اعتقاد دارم اوکراین و سوئد تفاوت را ایجاد خواهند کرد .
" بازی اول میتواند مساوی شود ، اما اگر به این فکر کنیم که اسپانیا در گروه خودش اول شود آنوقت تنها صعود به دور بعد مهم نیست بلکه اول شدن در گروه نیز حیاتی خواهد بود .
" اگر همه ی بازیکنان در دسترس باشند پیش بینی بسیار مشکل خواهد بود . انگلستان وضعیت نا مساعدی با نبودن وین رونی خواهد داشت . او نه تنها یک بازیکن خوب است بلکه در رختکن عامل اعتماد به نفس نیز میباشد.
" آیا جک ویلشر باز میگردد ؟ امیدوارم . اما هیچ کس قدرت پیش بینی عالی و مطلوب خود را ندارد
" واضح است که این دو تیم در صورتی که به خوبی کار کنند صعود خواهند کرد اما سوئد تیم آسانی برای انگلستان نیست و همچنین اوکراین در خانه بازی میکند .
رونمایی از مجسمه سه افسانه تاریخ باشگاه
رونمایی از مجسمه سه افسانه تاریخ باشگاه
آرسنال خود را برای جشن 125 سالگی باشگاه آماده میکند و باشگاه با خوشحالی اعلام میکند مجسمه یابود سه تن از افسانه های تاریخ باشگاه را در تاریخ 9 دسامبر پرده برداری خواهد کرد.
این سه مجسمه در موقعیتهای خاصی بیرون ورزشگاه امارات نصب میشود و هواداران میتوانند سه تن از افرادی که بیشترین تاثیر را در تاریخ باشگاه داشتند را ببینند.
پرده برداری از این مجسمه ها قسمتی از جشن 125 سالگی باشگاه آرسنال است که دقیقا با بازی آرسنال مقابل اورتون مصادف میشود.
این کار یکی دیگر از برنامه های باشگاه برای بزرگداشت لحظات، مسابقات و افراد مهم در تاریخ باشگاه است که باعث میشود ورزشگاه امارات بوی تاریخ آرسنال را بدهد.
هویت این سه مجسمه تا روز پرده برداری اعلام نخواهد شد. عکاسان باشگاه قسمتی از این سه مجسمه را نمایش میدهند
مرتساکر: به هم اعتماد داریم
پر مرتساکر می گوید مدافعان تیم یاد گرفته اند تا به هم اعتماد داشته باشند...
مرتساکر در کنار دیگر بازیکنان خط دفاعی موفق شدند هشتمین کلین شیت فصل را برای آرسنال رقم بزنند، مرتساکر در مورد خط دفاعی تیم می گوید.
"ما در هر بازی تمام تلاش خود را می کنیم، ما در پیش فصل با هم کار نکرده ایم و باید همدیگر را برای رسیدن به فرم ایده آل کمک کنیم و در بازیها به هم اعتماد داشته باشیم.
ما در جمع 16 تیم پایانی لیگ قهرمانان هستیم و در لیگ برتر هم جایگاه خوبی داریم و می خواهیم کارمان را به همین شکل ادامه دهیم.
در شروع بازی ویگان خیلی روی ما فشار آورد و کار را برای ما خیلی سخت کرد، آنها به خوبی توپ را به گردش در می آوردند و با سرعت خوبی هم بازی می کردند اما ما هوشیار بودیم و در یک سوم عقب زمین عالی کار کردیم."
رابین ونپرسی برنده ی بهترین گل ماه آرسنال شد.
هواداران آرسنال گل اول رابین ون پرسی به دورتموند در جام باشگاهها را به عنوتن بهترین گل ماه نوامبر آرسنال انتخاب کردند
به نقل از سایت باشگاه :
ستاره ی نیرومند هلندی آرسنال با گلزنی مقابل قهرمان آلمان در 23 نوامبر با دریافت 42 درصد آراء هواداران بهترین گل ماه آرسنال را به خود اختصاص داد .
اما ونپرسی اذعان میکند قبل از هر چیز پاس زیبای الکس سانگ که با دریبل سه نفر و سانتر دقیق برای او همراه بوده اعتبار بسیار زیادی دارد .
گل دوم رابین به نورویچ و گل سوم آرتتا به وست برمویچ نیز به ترتیب با 27 درصد و 13 درصد از آراء گلهای دوم و سوم انتخاب شدند .
ونگر: رئال و بارسا شانس اول قهرمانی هستند
ونگر معتقد است که رئال مادرید و بارسلونا شانسهای نخست قهرمانی در لیگ قهرمانان هستند
به نقل از سایت باشگاه :
رئال مادرید و بارسلونا به عنوان صدرنشین به مرحله بعد صعود کردند، ونگر میگوید که این دو تیم شانس اول قهرمانی هستند اما آرسنال نیز در کنار سایر تیمها شانسی برای قهرمانی دارد.
" رئال مادرید و بارسلونا شانسهای نخست برای قهرمانی در لیگ قهرمانان هستند و بعد از آن هر تیمی میتواند فاتح این جام شود و ما هم برای فتح آن تلاش میکنیم."
" ما شانس اول قهرمانی نیستیم اما خوشبختانه به عنوان سرگروه صعود کردیم، وقتی به 16 تیم میرسیم کار سخت تر میشود. باید هم در قرعه کشی خوش شانس باشید و هم اینکه در هر دو بازی بازیکنانتان حاضر باشند."
فریمپونگ: فکر نمیکردم دیگر در آرسنال جایی داشته باشم
فریمپونگ بعد از آسیب دیدگیش فکر نمیکرد که دوباره به ترکیب آرسنال برسد
به نقل از سایت باشگاه :
در پیش فصل سال گذشته ویلشیر و فریمپونگ برای آرسنال چهره شدند و به تیم اصلی رسیدند اما بر خلاف ویلشیر، فریمپونگ مصدوم شد و فصل را از دست داد.او میگوید بعد از آن مصدومیت فکر نمیکرد که دوباره به ترکیب آرسنال برسد.
" وقتی مصدوم شدم میدانستم که دوباره میتوانم فوتبال بازی کنم اما فکر نمیکردم شانسی در آرسنال داشته باشم."
" فرصت خوبی نصیبم شد که نتوانستم استفاده کنم. در آن زمان سانگ، دیابی و رمزی مصدوم بودن و فکر میکردم با بازگشت آنها دیگر من شانسی ندارم. اما فوتبال همین است، من به فرم گذشته خود بازگشتم و حالا برای ترکیب اصلی باید مبارزه کنم."
" برای رسیدن به این سطح تمرینات زیادی انجام دادم اما باز هم معتقدم به آمادگی 100 درصد نرسیدم. میخواهم کاملا آماده باشم و چیزهایی را به هواداران نشان دهم. اینکه مصدوم نیستید و در کنار بزرگان تمرین میکنید عالی است."
فریمپونگ مقابل منسیتی عملکرد خوبی داشت اما اینبار باید در جو ورزشگاه کارایسکاکیس بازی کند.
" به عنون یک فوتبالیست حرفه ای باید در این جوها بازی کنیم، وقتی شما بازیکن آرسنالید باید توانایی بازی در این شرایط را داشته باشید."