موافقم.بگیر که اومد.:-angchomagh::bowنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقم.بگیر که اومد.:-angchomagh::bowنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیشین بینیم بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما همتون جوجه این خودم همتون و حریفم:hooora:
اهااااااااااااااااااای میدونم ادم زنده وکیل وسیع نمیخواد ولی دفه اخرت باشه به دوست من توهین میکنی یا:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه دفه تکرار شه با خودم طرفی میدونی که من از جان سینو هم قوی ترم::bowبعد سرگذشتت میشه مثه این :masdom:
ریز میبینمت چه برسه به حریفmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میکنی یا=میکنی ها **** جان سینو!!!=جان سینا ***** وکیل وسیع..!!!!!!!!!!!!:ey babaaa:=وکیل وصی
کاملا درسته آدم زنده وکیل وصی نمیخواد...:nishkhand:
لطفا احترام همدیگه رو نگه دارین........................................ ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی من هیچ بی احترامی توش نمیبینم.چیزی نگفته که!!!!!!!!!!!!!!!:ajibeee::ajibeee::ajibeee:نقل قول:
ای قربون آدم چیز فهم ، والا من خودم جا خوردم کی به کسی بی احترامی شده که خودمم خبر ندارم!:fek konam::mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها کسی از بازی championship manager خبری نداره؟اصلا کسی اینجا بازی میکنه؟
وای معلم املا شما با این همه دانایی حیفی به خدا از دست میری