-
یانگ خواهان پیروزی در بازگشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشلی یانگ وینگر منچستر یونایتد اعتراف می کند او فقط با پیروزی در روز شنبه از بازگشت به ویلا پارک لذت خواهد برد
جوان 25 ساله پس از حدود 4 سال در تابستان از استون ویلا به اولدترافورد آمد و روز شنبه اولین حضور خود در مقابل تیم سابقش را تجربه خواهد کرد یانگ با انجام 13 بازی در لیگ برتر به یک مهره اصلی در ترکیب تیم سرالکس فرگوسن تبدیل شده است
با توجه به نتیجه ای که ممکن است در بازی منچستر سیتی و نورویچ رقم بخورد فرصت خوبی برای منچستر یونایتد هست که فاصله خود را با رقیب محلی خود کمتر کند اما اشلی یانگ به دلایل مختلف انتظار یک روز خاص را میکشد وی گفت : من از بازگشت به ویلا پارک هیجان زده هستم من خاطرات بسیار خوبی از زمانی که در انجا بودم دارم و امیدوارم پذیرایی گرمی از من بشود من هنوز هم با دوستانم ارتباط دارم و تقریبا هر هفته با هم صحبت میکنیم بنابراین بسیار لذت بخش است که دوباره میتوانم آنها را ببینم قطعا بازگشت پیروزی های ما خوب خواهد بود و من مطمئنم اگر راه درست را در پیش بگیریم سه امتیاز بازی را خواهیم گرفت .
mufctalk.com
-
دوری یک ماهه چیچاریتو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خاویر هرناندز به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط مچ پا در بازی با استون ویلا دوران پرمشغله کریسمس را از دست میدهد.
در دقایق ابتدایی بازی در ویلا پارک مهاجم مکزیکی منچستر یونایتد بدون اینکه با کسی برخورد کند دجار مصدویت شد و با تجهیزات کامل از بازی بیرون رفت .
سر الکس فرگوسن دراین باره به MUTV میگوید"من فکر میکنم رباط مچ پاش دچار پارگی شده و حداقل برای چهار هفته دور از میادین خواهد بود.
در حال حاضر ما مصدومان زیادی داریم و به همین دلیل است که ما ترکیب قوی در اختیار داریم. "
پس هرناندز به دیگر مصدومان تیم همچون کلورلی،برباتوف،رافائل،فاب یو،اندرسون و اوون اضافه شد.
mufctalk.com
-
توضیح جونز درباره شادی پس از گلش
فیل جونز پافشاری میکند که پیروزی تیم مهمتر از گلزنی وی است در عین حال وی تائید میکند که از سر به سر گذاشتن با مربی تیم رنه میولنستین (دستیار دوم رئیس) لذت میبرد.
جوان 19 ساله یونایتد بازی را در خط هافبک اغاز کرد و با گلی که در دقیقه 20 با تسلط و ارامش خاصی به ثمر رساند توانایی هایش را بار دیگر نشان داد و بعد از اینکه ریو فردیناند از بازی خارج شد به پست اصلی خودش یعنی دفاع وسط بازگشت.
وی بعد از بازی به MUTV گفت"من خیلی خوشحالم اما نه فقط به خاطر گلی که زدم بلکه به خاطر سه امتیازی که کسب کردیم .من فکر میکنم بچه ها امروز عالی بازی کردند.ما میدانستیم که شکست دادن ویلا در خانه اش کار سختی است و انتظار یک بازی درگیرانه و سختی را داشتیم .
از گلی که به ثمر رساندم خوشحالم مخصوصا اینکه هفته گذشته متاسفانه یک گل به خودی زده بودم.
من برای رنه میولنستین دست تکان می دادم چون وی به خاطر اینکه تا حالا گلی نزده بودم سر به سرم میزاشت.
خوشبختانه امروز موفق به گلزنی شدم و فقط می خواستم این را بهش یاداوری کنم."
سر الکس فرگوسن با خنده درباره شادی پس از گل جونز میگوید: "ما دائما جونز را اذیت میکردیم و بهش میگفتیم"ما 16 میلیون پوند دادیم و تو را خریدیم ولی تو حتی نمیتونی یک شوت بزنی!" کادر فنی دائما سر به سر او میگذاشتند پس او باید الان خیلی ،خیلی خوشحال باشد."
جونز در ادامه درباره بازی میگوید"ما باید اختلاف را بیشتر میکردیم تا با ارامش بیشتری به بازی ادامه دهیم .ما موقعیت های زیادی هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم داشتیم اما در کل ما از نمایش خودمان و کلین شیت خوشحالیم.
من احساس میکنم اینکه سیتی بازی اش را برده بود و اختلاف را زیاد تر کرده بود در ذهن ما بود اما ما روی کاری که باید انجام میدادیم تمرکز کردیم و نتیجه اش را هم گرفتیم.
رئیس به ما گفته است اگر 10 تا بازی را هم 0_1 ببریم در صورتی که قهرمان شویم مهم نیست ،پس این کاری است که ما داریم انجام میدهیم."
mufctalk.com
-
منچستر یونایتد پر افتخار ترین تیم جزیره در دور سوم جام حذفی انگلیس باید مقابل همشهری آبی پوش خود صف آرایی کند.
آخرین رویارویی دو تیم در الدترافورد با پیروزی 6-1 شاگردان مانچینی به پایان رسید. سیتی فصل گذشته با پیروزی 1-0 مقابل استوک، بعد از 35 سال به یک جام دست پیدا کرد.
در دیگر دیدارهای مهم، آرسنال در امارات میزبان لیدز خواهد بود. دو تیم فصل گذشته در همین مرحله با هم روبرو شده بودند.
چلسی نیز با پورتسموث روبرو خواهد شد؛ دیداری که تکرار فینال سال 2010 این رقابت هاست.
حریف لیورپول در این مرحله هنوز مشخص نیست اما ممکن است آنها نیز یک دربی در پیش داشته باشند. تاتنهام و نیوکاسل نیز با چلتهام و بلکبرن روبرو خواهند شد.
-
اخرین اخبار مصدومان
سر الکس اعلام کرده است که سه بازیکنی که در بازی با کریستال پالاس مصدوم شدند همراه تیم به ویلا پارک نمیروند
رئیس در کنفرانس خبری امروز خود درباره اخرین اخبار از مصدومان تیم گفت"مصدومیت برباتوف جدی نیست.او هفته گذشته دچار مصدومیت شده بود و در بازی چهارشنبه شب دوباره از همان ناحیه احساس ناراحتی کرد.
مصدومان ما در حال افزایش است اما از این اتفاقات در فوتبال می افتد.در حال حاضر در دورانی هستیم که هر هفته چندین مصدوم جدید پیدا میکنیم اما باید با ان کنار بیاییم.
اسمالینگ و جونز هر دو اماده هستند و برای پست دفاع راست با هم رقابت میکنند.اما تغییری در وضعیت اوون ،کلورلیو اندرسون پیش نیامده است.
همچنان پیشبینی میشود که اوون و کلورلی در دوران کریسمس به تیم بازگردند و اندرسون هم تا فوریه از میادین دور است.
جو ورزشگاه ویلا پارک بسیار خوب است و ما همیشه در انجا خوب کار کرده ایم.
هر دفعه که به انجا میرویم برای بردن باید خوب بازی کنیم و باید این کار را فردا هم انجام دهیم.
-
اریک هریسون رایان گیگز همیشه سبز ( تر و تازه ) را تحسین کرد
به باور اریک هریسون ( Eric Harrison )، فوتبالیست اسبق انگلیسی، رایان گیگز میتواند خود را به عنوان یک افسانه قدیمی در ورزشگاه اولدترافورد بیشتر زینت دهد، به عنوان دومین بازیکن باشگاه منچستر یونایتد که در 40 سالگی برای این باشگاه بازی کرده است.
وینگر جادویی ولزی سه شنبه هفته گذشته تولد 38 سالگی خود را جشن گرفت، تنها چند روز پس از حضور در بازی 887 خود برای شیاطین سرخ، در تساوی 1 - 1 در برابر تیم نیوکاسل یونایتد.
رایان گیگز در حال حاضر به عنوان بیشترین حضور در مسابقات برای تیم منچستر یونایتد در طول تاریخ به نقطه عطفی رسیده است، اما بفرض شایعات، سر آلکس فرگوسن در حال سنجیدن جوانب مثبت و منفی ارائه قراردادی جدید به این هافبک است. اگر قرارداد 12 ماهه جدید بر روی میز قرار گیرد و رایان گیگز در تیم اول فصل 2013 - 2012 نمایان شود، او به عنوان دومین بازیکن قدیمی باشگاه منچستر یونایتد در طول تاریخ این باشگاه تبدیل خواهد شد و این موفقیتی برای او خواهد بود و اریک هریسون، مربی اسبق جوانان احساس میکند که این به خوبی در دسترس رایان گیگز است.
اریک هریسون در گفتگو با روزنامه Manchester Evening News، چاپ شهر منچستر، در این خصوص گفت: رایان گیگز فداکار بوده، با توانایی، فیزیک و ذهنیت برای رفتن در این مسیر. او مردیست عالی. سرعت او هنوز هم خوب هست، گرچه او الکتریکی نیست مانند آن چه بود اما او هنوز هم تندرست است. من هرگز رایان گیگز را دست بر زانو ندیده ام، او هرگز از نفس نمی افتد و این شگفت انگیز است. او با فیزیک خود میتواند تا 40 سالگی بازی کند و همچنین این به دلیل ذکاوت فوتبالی او نیز خواهد بود. من میتوانم رایان گیگز را به عنوان یک هافبک مرکزی نگه دارنده برای دریافت توپ دورتر از مدافعان و شروع حرکت از عمق ببینیم.
رایان گیگز از جک وارنر ( Jack Warner )، بازیکن ولزی دهه 50 و بازیکن اسبق باشگاه منچستر یونایتد، به عنوان دومین مقام پیش خواهد افتاد و سپس فرانک دروری مان ( Frank Drury Mann )، بازیکن دهه 20 باشگاه منچستر یونایتد را پشت سر خواهد گذاشت. این بسیار بعید است که رایان گیگز بتواند جای ویلیام هنری مردیت ( William Henry Meredith، مقلب به بیلی )، که در 46 سالگی برای باشگاه منچستر یونایتد بازی میکرد و از این لحاظ در صدر قرار دارد را بگیرد، اما رسیدن به 40 سالگی میتواند نقطه عطفی باشد و یک دستاورد قابل توجه باری او در بازی مدرن امروز.
اریک هریسون در ادامه تصریح ساخت: به احتمال 99.9% حضور رایان گیگز در باشگاه منچستر یونایتد قطعیست و به او نقشی در باشگاه منچستر یونایتد پیشنهاد خواهد شد. او در حال گذراندن دوران مربیگریست و من میدانم، به عنوان مثال اینکه فدراسیون فوتبال انگلستان میگوید که او یک چشم انداز خوب است. سر مربی به او خواهد گفت که میتواند مربی تیم رزروها باشد، یا کمک مربی در تیم اول و یا هر چیز دیگر و من فکر میکنم بازنشستگی بازیکنی مانند رایان گیگز تصمیمی بسیار دشوار است. من فکر میکنم او میتواند برود و تا زمان طولانی بازی کند.
توضیح: رایان گیگز، پس از حضور در پیروزی 0 - 1 در برابر تیم استون ویلا در تاریخ 12 / 09 / 1390، بازی 888 خود برای باشگاه منچستر یونایتد را به ثبت رساند.
mufctalk.com
-
تام کلورلی، هافبک تیم منچستر یونایتد برای مصدومیت نا امید است.
تام کلورلی مسابقات این فصل را در ترکیب اصلی شروع کرد، اما پس از چند هفته در دیدار با تیم بولتون واندررز در ماه سپتامبر مصدوم شد. سپس این بازیکن 22 ساله در اواخر اکتبر در بازی برگشت خود در مقابل تیم اورتون برای دومین بار از ناحیه رباط مچ پا مصدوم شد و انتظار میرود حوالی کریسمس به میادین بازگردد. بازیکن تیم ملی انگلستان امیدوار به پیشرفت و توان بخشی خود است و از اینکه قادر به کمک به تیم منچستر یونایتد برای شکار جامها نیست ناراحت است.
فورم خوب.
تام کلورلی در مصاحبه با شبکه Sky Sports در خصوص چگونگی عملکردش قبل از مصدومیت خود گفت: من تقریباً در فورم خوبی بودم و با چگونگی بازی کردن تیم شاد بودم و نه تنها خودم. من در این لحظه برای مصدومیت واقعاً نا امید هستم.
تیم منچستر یونایتد در روز شنبه با نتیجه 0 - 1 در برابر تیم استون ویلا به پیروزی رسید و پس از شکست 1 - 6 در ماه اکتبر، این چهارمین بار در پنج مسابقه گذشته خود در لیگ برتر بود که با این نتیجه به پیروزی میرسد.
تام کلورلی در ادامه تصدیق کرد: من فکر میکنم با پیروزی 0 - 1 در مسابقات خارج از خانه در برابر تیمهای اورتون و استون ویلا میشود فاتح جامها بود. من خوشحالم با روش جوانانی که در حال دست یابی به آن هستند. من فکر میکنم شما هرگز نمیتوانید تیم چلسی را از قاعده خارج کنید و تیم تاتنهام هاتسپر در لحظاتی واقعاً خوب باز میکند. هر 2 باشگاه شهر منچستر در این لحظه در صدر هستند که این برای شهر منچستر خوب است.
mufctalk.com
-
لوئیز نانی در انتظار پیشرفت در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا
لوئیز نانی مطمئن است که تجربه گذشته تیم منچستر یونایتد در دیدار با تیم بازل برای واجد شرایط بودن برای حضور در مرحله بعدی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا به کمک تیم منچستر یونایتد خواهد آمد.
تیم منچستر یونایتد پس از فتح لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا در سال 2008، 2 بار به فینال این جام رسیده و لوئیز نانی مطمئن است که شیاطین سرخ نتیجه مورد نیاز را به دست خواهند آورد.
وینگر پرتغالی در این راه میگوید: ما از این نوع فشارها استفاده میکنیم و به اندازه کافی تجربه برای رفتن به بازل و پیروزی را دارا هستیم. تیم منچستر یونایتد سالهای بسیاری در این مسابقات بوده و ما برای پیروزی در این دیدار روحیه، تجربه و بلوغ را دارا هستیم. وضعیتی شبیه به این بهترین تیمها را خارج میکند و این باعث تمرکز هر کسی در این تیم خواهد شد.
لوئیز نانی که از تساوی در دیدار اخیر در برابر تیم بنفیکا نا امید بود در ادامه اظهار داشت: ما بسیار بهتر از آنها بودید اما موقعیتهای زیادی را از دست دادیم، سپس ما به آنها که کاری انجام نداده بودند اجازه دادیم گل دوم را به ثمر برسانند.
mufctalk.com
-
تحسین دنیس اروین از کلاس جهانی نمانیا ویدیچ
دنیس اروین معتقد است نمایش نمانیا ویدیچ در برابر تیم استون ویلا نشان داد که چرا او یکی از بهترین مدافعان جهان فوتبال است.
مدافع صربی بار دیگر به صورت برجسته در قلب خط دفاعی با ریو فردیناند و فیل جونز سد غیر قابل عبوری در اواخر دیدار با تیم استون ویلا تشکل داده بود. حتی پس از خنثی کردن تهدید هیتمن انگلستان، دارن بنت، در فرماندهی، مرکز خط دفاعی را با یکی دیگر از عملکردهای عالی خرسند ساخت.
هنگامی که در شبکه MUTV، از دنیس اروین سوال شد که آیا در این دیدار ( در برابر تیم استون ویلا ) نمانیا ویدیچ یکی از بهترین مدافعین بود؟ وی پاسخ داد: من با برخی از بازیکنان فوق العاده مانند استیو بروس، گری پالیستر و یاپ استام بازی کردم و نمانیا ویدیچ نمیبایستی خیلی از آنها دور باشد. من فکر میکنم مشارکت مرکز خط دفاعی ما در این لحظه خوب است و احتمالاً نمانیا ویدیچ یکی بهترین مدافعین میانیست. من فکر میکنم نمانیا ویدیچ بهتر از یاپ استام است و این را من میگویم. او با هوش تر از یاپ استام است، که صاعقه ای سریع بود، واقعاً سریع. اما نمانیا ویدیچ به اندکی بیش از او دست یافته و میداند چگونه در اطراف خود حرکت کند. او بسیار خوب با ریو فردیناند جوش خورده، که این است یک فوتبالیست بهتر. مانند زمان استیو بروس و گری پالیستر. من فکر میکنم او به سطح آگاهی بیشتری نسبت به یاپ استام دست یافته، حتی اگر آنها 2 تن از بازیکنان فوق العاده باشند.
دنیس اروین در خاتمه عرایض خویش تصدیق کرد: هنگامی که شما با نتیجه 0 - 1 به پیروزی میرسید، مرکز خط دفاعی در کانون توجهات قرار میگیرد. 9 بار از 10 بار در خارج، این است مرکز خط حمله. اما نمانیا ویدیچ کاپیتان ماست، اگر ما به درستی دفاع کنیم و گلی واگذار نکنیم، با کیفیت بازیکنان خود در خط حمله گلزنی خواهیم کرد.
mufctalk.com
-
یانگ : یونایتد برای پیروزی به بازل می رود
یانگ میگوید آنها قصد ندارند محتاطانه در برابر بازل صف آرایی کنند
اشلی یانگ : منچستریونایتد با ذهنیتی مثبت به میدان خواهد رفت و بدون هیچ واهمه ای چهارشنبه شب را برای بازلی ها تیره و تار میکند
_ شیاطین سرخ برای تضمین صعود به مرحله حذفی محکوم به کسب حداقل یک امتیاز از سفر به سوئیس هستند , دیدار رفت دو تیم 3-3 در اولدترافرود رقم خورد
اشلی یانگ که گل حیاتی را در واپسین دقایق بازی رفت دو تیم به ثمر رساند معتقد است منچستریونایتد فقط به پیروزی می اندیشند و لا غیر
وینگر انگلیسی تبار یونایتد میگوید :" اینکه فقط به فکر یک امتیاز بازی باشیم بسیار خطرناک است و من قول میدهم هیچ کس درباشگاه چنین ذهنیتی را ندارد "
وی همچنین افزود " درست است چند تا از بازیکنانمان را نداریم ولی ما فقط برای گل زدن و پیروزی به میدان میرویم "
او همچنین ادامه داد : من همیشه به توانایی های خود ایمان داشتم و با همین ذهنیت به این باشگاه بزرگ آمدم
از طرفی به نظر میسرد از یانگ خواسته شود تا به عنوان مهاجم پوششی ایفای نقش کند و در نبود هرناندز , رونی را مورد حمایت قرار دهد ؛ پستی که او گاها در ترکیب انگلستان نیز به بازی گرفته شده است
اما او در این باره میگوید : این پسته مورد علاقه من نیست اما از آنجایی که از بودن دراین تیم , خرسند هستم سعی میکنم از این پست لذت ببرم ؛ همچنین فوتبالیست های مدرن و امروزی باید ماهیتی همه کاره داشته باشند تا موفق شوند "
mufctalk.com