[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اختصاصی:
ماتری در گفتگو با گل:تاثیر مربی آنتونیو کونته در Vinovo از زمان ورودش در تابستان بود ، و همچنین خاطرنشان کرد که در آنموقع آماده برای حرکت به یک باشگاه بزرگ احساس بود. در همین حال ، او صادقانه در مورد امید خود را از بازی در خارج از کشور در آینده صحبت کرد ، و خوزه مورینیو را برای رسیدن به جام اروپایی در لیگ قهرمانان این فصل به عنوان شانس اول معرفی کرد.
متن کامل مصاحبه را می توانید در زیر بخوانید:
- راز پشت شروع بسیار خوب برای فصل برای یوونتوس چیست؟ شاید این واقعیت است که شما در هیچ کدام از رقابتهای اروپایی حضور ندارید؟
خوب قطعا آن را یک مزیت خوبی است. این اجازه می دهد تا شما به تمرکز بر روی یک هدف، بازی های لیگ بپردازید. و حتی در سطح فیزیکی تغییرات زیادی وجود دارد، چرا که شما متفاوت تمرین میکنید.
- اوه, تمرینات! اجازه دهید درباره کونته صحبت کنیم ، مربی است که یوونتوس را به بالاترین سطح رسانده. چگونه رئیس جدید خود را توضیح می دهید؟
کونته به تازگی بازی را کنار گذاشته و هنوز هم مانند یک بازیکن است، بنابراین او می داند آنچه که او انجام دهد. او زمان بازیگری پر از آتش بود، و او به عنوان یک مربی نیز همانطور است (می خندد). من می گویم که او خواستار پیروزی است، اما او همچنان نتایج قابل توجهی میگیرد، بنابراین خوب کار می کند.
- کونته به وضوح به شما اعتماد به نفس داده است. شما به خوبی در مقابل دروازه کار میکنید، اما شما چه فکر میکنید شما می توانید بهتر شوید؟
خوب این اشتباه است اگر بگویم من در مقابل دروازه توپی از دست نخواهم داد، و من هنوز به گلی فکر می کنم که می توانستم برای ایتالیا در آخرین بازی ما در برابر اروگوئه] به ثمر رسانم. با این حال، باید بگویم که من باید در کنترل توپ و در بازی کلیم پیشرفت زیادی کنم، که در سیستمی که اینجا در یوونتوس کونته انتخاب کرده بسیار مهم است.
- از آنجا که شما در هیچ کدام از رقابتهای اروپایی حضور ندارید آیا شما لیگ قهرمانان را دنبال میکنید؟
البته طبیعتا دنبال میکنم.
- فکر می کنید چه تیمی قهرمان این فصل می شود؟
به نظر من بارسلونا و رئال مادرید هم چیزی دارند که بیش از دیگران است. من شخصا خوشحال خواهد بود اگر مادرید مورینیو برنده شود.
- چرا؟ مورینیو هم نقاط ضعفی دارد، ندارد؟
البته من انکار نمیکنم که او یک مربی است که مرا زیاد تحت تاثیر قرار میدهد مطمئن باشید ، شاید برخی از صفاتش عجیب و غریب است ، اما او همواره تیمها را رو به جلو برده است، و آمده است تا از همه چیز انتقاد کند.خوب خواهد شد اگر با رئال هم این کار را انجام دهد.
- و از تیم های ایتالیایی، آیا تیمی هست که نظر شما را جلب کند؟
من فکر می کنم تنها میلان است که به خوبی مجهز شده است همچنین به خاطر اینکه آنها بازیکنان با تجربه زیادی دارند. اما کاری که ناپولی در حال حاضر انجام میدهد هم عالی است.
- صحبت از ناپولی شد، بازی فردا شب شما در سن پائولو...
این یک بازی بسیار دشوار خواهد شد، در یک استادیوم بسیار دشوار، باتوجه به طرفدارانی که آنها دارند. به اعتقاد من یک بازی بزرگ خواهد شد. آنها پس از آنچه در لیگ قهرمانان انجام دادند پر روحیه تر خواند شد اما ما هم داریم خوب جلو میرویم.
- بازیکن خاصی از ناپولی هست که نگرانش باشی؟
از من بپرسید میگویم لاوتزی. هر وقت توپ را در اختیار دارد ترسناک میشود. اگرچه زیاد گل نمیزند اما خطری بالقوه به شمار میرود.
- برخی از افراد می پرسند که چرا تا به 26 سالگی ماتری مطرح نشده است. مطمئنا اگر اسم شما ماترینیو بود تا به حال در فوتبال برای مدتی مطرح بودید!
نه ، من اینطور فکر نمی کنم. از نقطه نظر من می توانم بگویم که در 22 سالگی من آماده چیزهای مهم نبودم. اگر من دو سال در سری آ را صرف C [با Prato و Lumezzane] ، آن را به یک دلیل است. این بدان معنی است که در آن زمان من آماده نبودم. حالا من اینجا هستم.
- آیا بازیکنان ایتالیایی آهسته تر از خارجی ها پیشرفت میکنند؟
من در مورد خودم صحبت میکنم. بدون شک ، ما باید فضای کمی بیشتر به بازیکنان ایتالیایی دهیم ، این امر می تواند در کمک به آنها را بالغ و رشد بهتر مهم باشد.
- سری ب ازاین نظر جای خوبی برای تیم زیر 21 ساله ها است؟
درست است ، و بسیار خوب است. با نگاه کردن به نتایج ، آن را به من به نظر می رسد که این کودکان و نوجوانان ایتالیایی نشان می دهند که آنها کیفیت عالی دارند.
- از طرف دیگر ، از راه یافتن به ایتالیای پراندلی چه حسی دارید؟
خب من خیلی کم پیراهن آبی را پوشیده ام ، اما باید اذعان کنم که من آن را دوست دارم. من امیدوارم که بازی حتی بیشتر برای انجام دهمNazionale و بالاتر از همه ، من امیدوارم که به بازی در ماه ژوئن ، در یورو 2012حاضر باشم. این یک هدف بزرگ است.
- یوونتوس ، ایتالیا... اما آیا شما به بازی در خارج از کشور هم فکر میکنید؟
نگاه کنید ، این ایده از بازی در خارج از کشور -- یک روز در دور -- برای من جذاب است ، اما نه تنها در سطح فوتبال. در واقع به عنوان یک تجربه زندگی. من می خواهم بگویم که لالیگا و لیگ برتر مسابقاتی اند که مرا بیشتر مجذوب میکنند.
- با توجه به تناسب آب و هوا در تورین ، منچستر ، ایده آل خواهد بود...!
بله ، درست است. من هرگز به این مسئله فکر نکرده بودم! با این حال ، اینجا باید اضافه کنم که ، با وجود انتقادهای زیاد، من هنوز هم فوتبال ایتالیا را دوست دارم و در ابتدا ، من می خواهم خودم را در سری آ لذت ببرم .
- آیا می توانید برای ما ژستی که بعد هرگل میزنید توضیح دهید؟
من نمی توانم هر چیزی را آشکار کنم! این یک جشن بین من و لاتزاری است و مربوط به زمان حضور من در کالیاری میشود.
- صحبت در مورد شما در خارج از زمین. چه چیزی میگویید؟
من بسیار ، بسیار تنبل هستم. من دوست دارم با دوستانم و یا با دوست دخترم بیرون بروم، اما بدون انجام کاری ویژه است. باز هم ، من بسیار تنبل ام!
- شما هم مثل جورجو کیلینی به بازی های ویدئویی معتاد هستید؟
نه ، گاهی اوقات بازی میکنم. کارهایی مثل رفتن به سینما ، و تنیس در تابستان از کارهای مورد علاقه من است.
- به عنوان یک کودک شما تا به حال علاقه وافری به دوچرخه سواری داشتید. و در حال حاضر؟
خیلی سخت است! بهتر است از رورورک استفاده کنم! (می خندد).
- و زمان آخرین سوال. شما با این امید از رسیدن به لیگ قهرمانان آغاز شده است. رویا در حال حاضر؟ اسکودتو؟
آه ، همانطور که شما می گویید ، این رویا است... اما بهتر است فعلا درباره اش صحبت نکنیم!