خیلی خوبه حالا ادم واقعا احساس میکنه اینجا تاپیک هوادارانه متعصب بارسلوناست.
اینیستا هم که برگشت.خیلی خبره خوشحال کننده ای بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوبه حالا ادم واقعا احساس میکنه اینجا تاپیک هوادارانه متعصب بارسلوناست.
اینیستا هم که برگشت.خیلی خبره خوشحال کننده ای بود.
الکسیس هم تایید شده که تا بعد از بازی های ملی برمی گرده.عالی شده.خیلی دلم میخواست بازی بعدی که بچه ها همه امادن یک الکلاسیکو داشتیم تا 5 تایی رو میکردی 6-7 تا
دوستان به نظرتون امسال 100 امتیاز رو بلاخره توی لالیگا میگیریم؟ 93 تا امتیاز مونده و ما از کل 14 تا رو گرفتیم.احتمالش خیلی خیلی بالاست امسال به 100 امتیاز درلیگ و جاودانه کردن رکوردمون برسیم(چون اگه 7 امتیاز دیگه هم از دست بدیم ولی باز میتونیم 100 رو بگیریم.)فکرکنم امسال رئالی ها به 50 تا هم به زور برسن با این دفاع وسطشون mas:-
خدا دکنه دیگه کسی تو تیم ملیش مصدوم نشه
تیم ملی کاتالونیا با سرمربیگری کرایف داره شکل میگیره برید تو اخبار تیم نگاه کنید
سلام دوستان.طبق اخرین اخبار موثق مورینیو به خاطر حرکت غیر ورزشیش (دست کردن توی چشم ویلانوا) از یک سری کامل سوپرکوپا محروم شد.یعنی یک بازی رفت و برگشت.همچنین 600 دلار هم جریمه شد که واقعا مسخرست.باید 60000 جریمه میشد
نقل قول:
ویرایش مدیریت :
در صورت تکرار توهین ....
جناب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مگه قرار نیست رئالی ها نیان توی تایپیک ما و ما هم نریم توی تایپیک اونا پس دیگه ایرادی داره توی تایپیک خودمون هم توهین کنیم؟ما که توی تایپیک های عمومی توهین نمیکنیم که شما پست من رو ویرایش کردی.تایپیک مال هوادارای متعصب بارساست:soal:(البته باشه من توهین نمیکنم ولی خب فکر کنم کار بیخودی باشه چون مقرر کردید هوادارای دیگه نیان توی تایپیک ما)
مگه اومدن داداش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی جرات کرده بیاد اینجا ؟؟؟؟؟؟؟ بگو رئالو رو سرش خراب کنم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش. من یک چیزی به مورینیو گفته بودم داداشمون اومده ویرایش کرده منم میگم این تایپیک مال هوادارای بارساست و رئالی ها نباید بیان اینجا پس ایرادی نداره ما به حریفمون توهین کنیم چون اینجا کسی طرفدار مورینیو نیست.ایراد داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو مگه ارزش توهین کردن هم داره ؟؟؟؟؟؟؟ وقتی بازی مسخره بازی هاشو درست میکنند تقصیر ما چیه ؟؟؟؟؟؟ :shogh: