اگه خدایی نکرده هیگواین بخواد به چلسی بره هر چند که خود هیگواین همیشه گفته میخوام سالهای سال در رئال باشم
اما بعد از اون نزدیکترین گزینه و بهترینش میتونه زلاتان باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه خدایی نکرده هیگواین بخواد به چلسی بره هر چند که خود هیگواین همیشه گفته میخوام سالهای سال در رئال باشم
اما بعد از اون نزدیکترین گزینه و بهترینش میتونه زلاتان باشه
داداش واسه اینه که سپیدپوش هستم و این رنگ هروقت بازی داره یا یادش می افتیم ناراحتی هارو فراموش می کنیم خودبه خود. و روی لب هامون خنده میاد و یه هیجان خاصی در بدنمون ایجاد میشه که فوق العادس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash-alireza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هروقت رئال بازی داره سختی های روز رو فراموش می کنم.
می گم ایول امشب رئال بازی داره و پرچم سفید بابردش دوباره به حرکت درمیاد ومارو خوش حال می کنه.roz::
اره اینو قبول دارم خدایی من هم ازش می ترسیدم شوت هایی که می زنه واقعا زیبا و وحشتناکه....:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توجه دوستان:دوستان تاپیک پیش بینی زده شد قبل از هرچیز اولین پست رو مطالعه کنید و با دقت پیش بینی کنید.
خوی شما به اون زلاتان نگاه کن و حلا ببین به ما چی تحویل دادن !!!حالا بگی نگی تو میلان داره شبیه اینتر بازی میکونه ولی اینقدر از دست بارسا وبازیکونا و مربی اصبانیه که اینجوری در موردشون صحبت میکونه
هر چند زلاتان خیلی اخلاقی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما واقعا از نظر فنی سطحش بالاست و تو بارسا به حقش نرسید
و الان واقعا تو میلان یه بازیکن خیلی با سطح فنی بالاتر به نسبت بارساست
بچه هااینو کامل بخونید.
زلاتان به گواردیولا:بادیدن مورینیو خودت رو خراب کردی!
مرجع خبري رئال مادريد : ابراهیموویچ و گواردیولا به هیچ وجه روابط خوبی با هم ندارند و این از کش و قوس های سالهای اخیر مشخص است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مهاجم سوئدی در اتوبیورگافی خود نوشته که پپ از مورینیو می ترسیده است . این مربی گفت :" کاملا ترسیده بود . او با دستش ، سرش را گرفته بود . به او گفتم :" هیچی نداری . با دیدن مورینیو ، خودت را خراب کردی . " کاملا مشخص بود که ترسیده است . "
او در این کتاب به ملی پوشان بارسلونا هم حمله کرده است :" بازیکنان بارسلونا مثل بچه مدرسه هایی هستند که فقط بلدند اطلاعت کنند . "
rea-madrid.ir
کفش طلاي فوتبال اروپا به رونالدو رسید:balesh:
خیلی خوشحالم و به همه رئالی ها تبریک میگم:love:
ایشالله بارسا رو ششتایی کنین .کفش طلا رو که به رونالدو دادن خیلی خوشحال شدم این از اولین افتخار به امید بعدیاش
منم ضمن تبریک به همه رئالی های عزیز این عنوانه مهم و به حقو پاسخ خیلی ها میدونم که فکر بهترین بازیکن تاریخ جهان تو ذهنشون بود
البته امیدوارم این عنوان کوچک در پس قهرمانی بزرگ رئال تو جام باشگاها برای 10 بار قرار گیرد
ایشالله این عناوین با قهرمانی های رئال توی لالیگا و لیگ قهرمانان و.......تداوم داشته باشه.
زنده باد رئال مادریدlove::..................:real: