-
پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
موسوي: نميدانم چرا در ليست مازاد هستم
|
سيدايمان موسوي درباره خبر قرار گرفتنش در ليست مازاد استقلال گفت: به من زنگ زدند و گفتند در ليست مازاد استقلال هستي. من همواره گفتهام دوست دارم در استقلال بمانم اما تصميم بر اين شده که من از استقلال جدا شوم و من هم قبول کردم ولي نميدانم دليل قرار گرفتنم در ليست مازاد استقلال چيست.
به گزارش ايسنا ، او در ادامه در پاسخ به اين سوال که چرا از عملکردش در استقلال راضي بود، اظهار کرد: به شخصه از بازيهايم در استقلال راضي بودم، بازيهاي خوبي را انجام دادم و از شرايطي که داشتم خوشحال بودم. با اين حال اينگونه جدا شدن از استقلال برايم عجيب بود و انتظار نداشتم که در ليست مازاد قرار بگيرم، اما اين را بايد بگويم که با حضور در استقلال، تجربياتي به دست آوردم که تا سالها به دردم خواهد خورد.
مهاجم فصل گذشته استقلال درباره برنامهاش براي آينده بيان کرد: من با هيچ تيمي تا زماني که رضايتنامهام را نگيرم، صحبت نميکنم. هرگاه رضايتنامهام را گرفتم، روي پيشنهاداتم فکر ميکنم.
موسوي در پايان با تمجيد از هواداران استقلال گفت: من نميخواستم استقلال را به پول و تيمهاي ديگر بفروشم، اما مرا نخواستند. از هواداران متشکرم که در کوچه و خيابان به من احترام ميگذاشتند و به من ابراز لطف ميکردند و به آنها قول ميدهم که هيچگاه به پرسپوليس نميروم. |
-
پژمان منتظری به دالیان چین پیوست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مدافع فصل گذشته تیم استقلال با باشگاه دالیان چین به توافق رسید.
پژمان منتظری با مسولان باشگاه دالیان برای حضور در این تیم به توافق رسید و قراردادی یک ساله با این باشگاه به امضا رساند.
وی در نیم فصل گذشته لیگ برتر هم با دالیان مذاکراتی داشت که به دلیل عدم موافقت باشگاه استقلال در آن مقطع نتوانست راهی چین شود
حیـــف شد . امسال رو هم میموند توی آسیا بازی میکرد و بعدشم جام جهانی , پیشنهاد بهتر هم میومد واسش .موفق باشی ...
دالیان در لیگ 16 تیمی چین، یازدهمه!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ
شاهکار جدید حاجی / پژمان را نیم فصل قرضی از دالیان می گیریم !
علی فتح الله زاده درباره پیوستن پژمان منتظری به باشگاه دالیان چین اظهار داشت:منتظری با باشگاه چینی به توافق رسیده است و در فصل آینده در خدمت این تیم خواهد بود.
وی افزود:باشگاه استقلال قصد مکاتبه با باشگاه دالیان را دارد تا بتوانیم یک نیم فصل به صورت قرضی پژمان را در اختیار داشته باشیم.این موضوع را به صورت جدی پیگیر خواهیم بود تا منتظری در رقابت های باقیمانده از لیگ قهرمانان آسیا در فصل جاری بتواند ما را همراهی کند و پس از آن به دالیان ملحق شود
سایت گل: منتظری: هنوز با تیمی به توافق نرسیدم / شاید در نیم فصل در استقلال بازی کنم شاید نه
فکر کنم تکلیفش زمانی مشخص میشه که مهلت نقل و انتقالات تمومه!!!! به نظرم برن دنبال دفاع بهتره؛ پژمان هم اگه موند چه بهتر اگه نموند حداقل دفاع داشته باشیم.البته به مصاحبه های گل هم اعتباری نیست
امیری: به جای منتظری دفاع خارجی می آوریم / در لیگ برتر فقط به دنبال حذب افشین هستیم
علی امیری درباره آخرین وضعیت نقل و انتقالات استقلال اظهارداشت: بعد از جذب محمد قاضی تنها بازیکنی که سهمیه مان را به او اختصاص می دهیم آرش افشین است. مذاکرات با افشین ادامه دارد و امیدوارم بتوانیم وی را جذب کنیم.
وی درباره جدایی پژمان منتظری از استقلال گفت: قلعه نوعی برای جانشینی منتظری بازیکن ایرانی را مد نظر ندارد. او به دنبال جذب یک مدافع خوب است تا جای خالی پژمان پر شود.
امیری درباره اینکه تکلیف بازیکنان ملی پوش و مهدی رحمتی چه می شود؟ گفت: تنها بازیکنی که از استقلال جدا شد منتظری بود. حیدری، رحمتی، صادقی و عمران زاده مشکلی برای ماندن در استقلال ندارند. تنها مشکل ما پرداخت مالی است که هر وقت صورت بگیرد این بازیکنان در تمرین حاضر می شوند.
معاون ورزشی استقلال درباره شرایط مجتبی جباری تاکید کرد: فتح الله زاده گفته کسی درباره وضعیت جباری اظهار نظر نکند و قرار است فقط خودش در این باره حرف بزند.
وی با اشاره به تمایل استقلال برای جذب آندرانیک تیموریان گفت: ما همچنان به دنبال جذب آندو هستیم. اگر او نخواهد خارج از ایران بازی کند قطعا استقلالی می شود چون حضورش برای ما اهمیت زیادی دارد.
گفت و گوی قلعه نویی با جباری
پس از اینکه باشگاه استقلال نام مجتبی جباری را از فهرست آبی پوشان برای فصل بعد کنار گذاشت،امیر قلعه نوعی در تماس با این بازیکن از وی خواست تا موضعی علیه باشگاه نگیرد.
ضمن اینکه سرمربی استقلال از مصاحبه های اخیر جباری هم انتقاد کرد.
وی در عین حال در مذاکراتی با مدیران استقلال خواستار این شده است تا امکان بازگشت جباری به جمع آبی پوشان فراهم شودمدیر برنامه جباری: جباری اگر به خارج از کشور ترانسفر نشود، در استقلال می ماند / او به پرسپولیس نمی رود
موسوی : با اشک از استقلال جدا شدم / برمی گردم
ایمان موسوی با ابراز ناراحتی از جدایی از استقلال اظهارداشت: من پارسال خیلی از نظر مالی ضرر کردم اما هیچوقت استقلال را به خاطر پول نمی خواستم. نمی خواهم الان که از این تیم رفته ام پشت سر کسی حرف بزنم اما آقایان دلشان نمی خواست من در استقلال بمانم. وی ادامه داد: استقلال تیم محبوب من است و همیشه برایش آرزوی موفقیت می کنم. همیشه گفته ام و باز هم می گویم لیاقت استقلال قهرمانی در آسیاست وحتما هم به حقش می رسد.
موسوی افزود: من از کسی دلخور نیستم. فقط به هواداران می گویم که دوست داشتم در استقلال بمانم و علاقه ای به جدایی نداشتم اما وقتی من را نمی خواستند مجبور شدم بروم. من تا روز آخر برای استقلال صبر کردم و و با هیچ تیمی مذاکره نکردم اما من را نخواستند. با اشک از استقلال جدا شدم و امیدوارم پیشرفت کنم و دوباره به این تیم برگردم.
توئم مثل منوچهری فقط کاش بازیتون هم مثل تعصبتون بود تا از دست این آدم های به ظاهر حرفه ای خلاص می شدیم و بازیکنهایی داشتیم که عاشق تیم بودن
* محمد قاضی در تمرین بدنسازی استقلال حضور یافت *
-
عمرانزاده هم یک ساله تمدید کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حنیف عمران زاده مدافع استقلال که به دلیل عدم دریافت مطالباتش تا امروز قراردادی با این باشگاه امضا نکرده بود سرانجام برای یک سال دیگر در این تیم ماندنی شد.مدافع استقلال امروز پس از دیدار با فتح الله زاده و در حالی که مهدی رحمتی هم در این جلسه حضور داشت قرارداد یک ساله ای را امضا کرد.این بازیکن امسال پنجمین فصل حضور خود در استقلال را سپری می کند.حنیف عمران زاده پس از پایان جلسه ظهر روز سه شنبه خود با مدیرعامل استقلال درباره اینکه قراردادش را چند ساله تمدید کرد اظهار داشت: من قراردادم را مثل سالهای گذشته یک ساله تمدید کردم.
(تمدیدت فقط به این بستگی داره که پولتو بگیری یا نه!!)
وی درباره طلبش از استقلال عنوان کرد:طلبی داشتم که توانستم آن را بگیرم.می دانید که حاجی فتح الله زاده مثل هلو است و حالا حالاها نمی شود مثل او را پیدا کرد.
عمران زاده تاکید کرد:قرار است روز پنجشنبه به شمال بروم و خانواده ام را به تهران بیاورم تا از شنبه در تمرینات حاضر شوم.البته باید ببینم قلعه نوعی اجازه می دهد یا نه.
* سید مهدی رحمتی: برای کار اداری به دیدار فتح الله زاده رفته بودم (!!!) ولی تمدید میکنه اخر ...
توافق اولیه استقلال با افشین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه استقلال با آرش افشین به توافق اولیه دست یافت.
سرانجام بعد از مذاکرات بسیار آرش افشین با استقلال به توافق اولیه رسید.
افشین از سپاهان نیز پیشنهاد وسوسه کننده ای داشت.این بازیکن که فصل پیش در فولاد توپ می زد از سوی این باشگاه نیز برای تمدید قرارداد دعوت شده بود
* امیری: جلسه نهایی با افشین فردا در باشگاه برگزار می شود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
فتح الله زاده : با جذب قاضی و افشین نیازی به انصاری فرد نیست
بالاخره بودجه استقلال رسید؟
تا حالا که نه.قرار بود پول را بریزند.عنقریب می رسد.
تاریخ آن اعلام نشده؟
نه ولی دیر نیست.روند اداری پرداخت پول در حال طی شدن است چون ما باید آن را از ذیحسابی وزارت امور اقتصادی و دارایی بگیریم.
مبلغش چقدر است؟
یک میلیارد تومان.
این که پول رحمتی هم نمی شود؟
(باخنده) گفتند یک میلیارد دیگر هم بعد می دهند.بالاخره بچه ها با ما راه می آیند.
برسیم به بحث روز ...مجتبی جباری.بالاخره تکلیف او چه می شود؟
او مصاحبه کرده و گفته که شرایط استقلال بد است.سوال ما این است که شرایط بقیه تیمها چطور است؟
آیا پرسپولیس پول بازیکنانش را داده؟چرا فقط روی ما زوم می کنند؟اصلا شرایط ما همین است.
با این شرایط هر کسی توانست می آید و بازی می کند و هر کسی هم نتوانست به زور نگه اش نمی داریم.ما فصل قبل پول خوبی به بازیکنان دادیم.بچه ها 80 درصد پولشان را گرفته اند.آیا این شرایط بد است؟
آقای قلعه نوعی هم مصاحبه کرده و گفته که جباری از او بیشتر پول گرفته...
بله،جباری پول خوبی گرفته.
می گویند همه ساله زمان عقد قرارداد جباری از این مصاحبه ها می کند؟
من آدمی نیستم که تحت تأثیر مصاحبه قرار بگیرم و قرارداد ببندم.
حالا در یک جمله جباری را نگه می دارید یا نه؟
نظم و انضباط برای ما خیلی مهم است.من هیچوقت در زمینه نگه داشتن و رد کردن بازیکن دخالتی نمی کنم این کادر فنی است که لیست می دهد اما نظم و انضباط خیلی برای ما اهمیت دارد.
و جواد نکونام؟
با جواد یک جلسه خوب داشتم.او آمد و حرفهایش را زد.از جواد خوشم می آید.خیلی شخصیت وزینی دارد.امیر خان هم دوستش دارد.
جواد در جلسه ای که با هم داشتیم به من گفت که شما می دانید به خاطر قلعه نوعی آمدم استقلال.راست می گوید.او آن زمان از پرسپولیس و تیمهای دیگر هم پیشنهاد داشت.ما امسال هم ان شاءالله یک تیم خوب می بندیم تا ستاره سوم را روی سینه استقلال بنشانیم.
آیا انصاری فرد را هم می خواهید؟
کادر فنی چیزی اعلام نکرده.البته با قاضی و افشین و فرهاد خان مجیدی نیازی به مهاجم جدید نیست.شلوغ می شود.
افشین را هم گرفته اید؟
تقریبا کارش تمام است
* استقلال در حال مذاکره با رضا عنایتی ! ( دیگه واقعا اضافی میشه اگه بخوایم افشین رو هم بگیریم )
* مصاحبه منصوریان / دفاع تمام قد علی منصور از مجتبی جباری در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
* مصاحبه علی جباری / انتقاد از مجتبی در[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
* جانواریو به ایران برنمی گردد
* تمرینات بدنسازی استقلال صبح امروز با حضور همه بازیکنان برگزار شد .
* فردین عابدینی هم بعد از تمرین به کلینیک رفت
-
گزارش تمرین امروز و مصاحبه ها
غیبت اکبرپور و توصیه های قلعه نویی به قاضی
تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 امروز برنامههای آمادهسازی خود را در کمپ زندهیاد حجازی برگزار کرد.
در تمرین امروز آبیپوشان تمام اعضای کادر فنی حضور داشتند و سیاوش اکبرپور غایب بود.
این بازیکن به دلیل کسالت در تمرین امروز آبیپوشان شرکت نکرد.
* تماشاگران تیم استقلال در طول برگزاری تمرین سراغ حنیف عمرانزاده و هاشم بیکزاده را میگرفتند.
این دو بازیکن دیروز و امروز قرارداد خود را تمدید کردند.*
با توجه به اخبار نقل و انتقالات باشگاه استقلال و اینکه بازیکنان جدید در حال عقد قرارداد با این باشگاه هستند و تعدادی از بازیکنان نیز قرارداد خود را تمدید میکنند، تماشاگران استقبال بهتری را نسبت به روزهای گذشته از تمرین آبیپوشان به عمل آوردند. امروز نیز حدود 200 نفر از طرفداران استقلال از نزدیک برنامههای این تیم را نظاره کردند.
*چند دوربین تلویزیونی امروز برای پوشش خبری تمرینی استقلال به کمپ این باشگاه آمدند.*
امیر قلعهنویی در ابتدای تمرین در داخل رختکن مشغول تماشای فیلم دیدار پاس همدان و ذوبآهن اصفهان بود.
البته وی در این چند روز فیلم بازیکنان خارجی مدنظر خود را هم در رختکن تماشا میکند.*
فردین عابدینی بازیکنی که دو سه روز پیش در تمرین استقلال مصدوم شد امروز با لباس غیر ورزشی به محل تمرین آمد.*
بهمن طهماسبی مهاجم اسبق تیمهای استقلال آلومینیوم هرمزگان و شموشک نوشهر در محل تمرین آبیپوشان حاضر شد و برنامههای این تیم را تماشا کرد.
همچنین علیاکبر استاد اسدی چند روزی است که به صورت پیاپی تمرینات استقلال را نظاره میکند.*
میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال در تمرین امروز حضور داشت.
همچنین شاهرخ بیانی نیز تمرینات آبیپوشان را نظاره میکرد.*
در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر دکتر حاجی قاسم برنامههای آمادهسازی خود را دنبال کردند سپس در قالب گروههای 4 نفره کارهای تاکتیکی را پشت سر گذاشتند و در پایان در نیمی از زمین فوتبال درون تیمی را انجام دادند.
قلعهنویی در تمرین امروز آبیپوشان با لباس ورزشی حاضر شد و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد کرد.
*با گذشت یک ساعت از تمرین، سرمربی استقلال محمد قاضی را کنار کشید و توصیههایی را به این بازیکن گوشزد کرد.
* تماشاگران تیم استقلال در خصوص پیوستن آرش افشین و آندرانیک تیموریان از اعضای کادر فنی تیم استقلال سؤالاتی را میپرسیدند.
* قرار است تمرینات استقلال فردا در دو نوبت صبح و عصر پیگیری شود. آبیپوشان روز جمعه را به استراحت میپردازند و تمرینات این تیم مجددا از روز شنبه پیگیری خواهد شد.
برای پول نیامده ام ; میخواهم قهرمان آسیا شوم
احمد جمشیدیان در حاشیه تمرین تیم فوتبال استقلال عنوان کرد:
خدا را شکر تمرینات خوبی انجام میدهیم و بیشتر کار بدنی را در دستور کار قرار دادهایم. فکر میکنم تا هفته آینده که ملیپوشان و بازیکنان جدید به تیم اضافه شوند، تمرینات کاملتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: هماکنون تمرینات ما شکل کاملی نمیگیرد اما با همین روال و نفرات کار را دنبال میکنیم.
ملیپوشان در شرایط خوبی قرار دارند و فقط بازیکنانی که از سایر تیمها به استقلال اضافه خواهند شد یک مقدار مشکلساز میشوند.
اما به هر حال بازیکنانی که در تمرینات هستند، به شرایط آرمانی میرسند و جای نفرات دیگر را پر خواهند کرد.
جمشیدیان درباره شرایط خودش افزود:
پیش از اینکه در تمرینات استقلال حاضر شوم دو سه هفته خودم تمرین میکردم اما حضور در تمرینات تیمی کیفیت بالایی دارد. امیدوارم که به شرایط خوبی برسم.بازیکن استقلال درباره مشکلات مالی این تیم یادآور شد:
من اگر میخواستم برای پول به استقلال بیایم هیچگاه چنین کاری را انجام نمیدادم، فکر میکنم اهداف بالاتری از پول هم وجود دارد که آدم برای آن تلاش میکند، باز هم تکرار میکنم برای قهرمانی در آسیا به استقلال آمدم و هیچگاه پول برایم اهمیتی نداشته.
میخواهم با این تیم قهرمان شوم.هافبک استقلال درباره ترافیکی که در پست خود دارد، یادآور شد: در همه پستها ترافیک وجود دارد. باید تلاش کنیم و به هر حال باید راههای کوچه پس کوچه و در رو را پیدا کنیم و از ترافیک رهایی یابیمـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
کسانی که تهمت میزنند را به خدا واگذار می کنم
محمد مهدی نظری مهاجم جدید استقلال در حاشیه تمرین امروز آبیپوشان در خصوص آخرین شرایط تیمش اظهار داشت:
خوشبختانه تمرینات خوبی را پشت سر میگذاریم و برای آمادگی در طول فصل کنار هم جمع شدهایم.
البته فکر میکنم با اضافه شدن نفرات جدید و حضور ملیپوشان استقلال میتوانیم شکل بهتری بگیریم.
نظری در خصوص اینکه با چه هدفی به استقلال آمده، گفت:
من برای قهرمانی آسیا به استقلال آمدم چون این تیم در جمع 8 تیم برتر حضور دارد. هدفم قهرمانی با استقلال در لیگ برتر نیز هست.
وی در پایان در خصوص اینکه قبل از حضور در استقلال به خاطر شایعه تبانی به او اتهام زده بودند، گفت: کسانی که به من تهمت زدند را به خدا واگذار میکنم چون اگر آماده نبودم و پیشرفت نمیکردم هرگز به تیمی مثل استقلال نمیرسیدمـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
به خاطر خودم دوست دارم جباری برگردد
رش برهانی در حاشیه تمرین امروز آبیپوشان در خصوص اینکه گفته میشد قرار است از استقلال جدا شود، گفت:
خوشبختانه فعلا که در خدمت استقلال هستم و ابتدا سوءتفاهماتی وجود داشت که برطرف شد.
وی در خصوص اتفاقاتی که بین مجتبی جباری و باشگاه استقلال رخ داده است، گفت:
تصور میکنم سوءتفاهماتی به وجود آمده و تبدیل به مشکل شده است، اما در مجموع خودم خیلی دوست دارم جباری به استقلال برگردد.
به این خاطر که او بازیکنی است که فوتبال را میفهمد و برای مهاجمان استقلال نعمت محسوب میشود.مهاجم استقلال تاکید کرد:
خودم دوست دارم او به تمرینات ما اضافه شود و تصور میکنم طی روزهای آینده مشکلات بین و او باشگاه حل خواهد شد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
رحمتی هر روز به دفتر فتح الله زاده می رود !
مهدی رحمتی عصر روز چهارشنبه با حضور در دفتر فتح الله زاده با وی دیدار و گفت و گو کرد.
ظاهرا حضور رحمتی بی ارتباط با چند بازیکنی نیست که موردنظر باشگاه استقلال قرار دارند و او قصد دارد در این راه به آبی ها کمک کند.
رحمتی روز سه شنبه هم در دفتر فتح الله زاده حضور یافته بود
(رسما شده جزئی از کارکنان باشگاه.غذاهای حاجی هم مثل اینکه خیلی خوبه!خودتم تمدید کنی بد نیست!)
* فردین عابدینی : مصدومیتم جدی نیست و از 4 روز دیگر تمریناتم را آغاز می کنم
-
امیری : یکشنبه آخرین فرصت افشین برای استقلالی شدن استعلی امیری درباره مذاکرات استقلال با آرش افشین اظهار داشت: شب گذشته آخرین صحبتها را با افشین انجام دادیم و به وی اعلام کردیم این آخرین مذاکره ما با وی است و تنها تا روز یکشنبه منتظر او میمانیم. وی درباره مذاکره با آندرانیک تیموریان گفت: آندو اعلام کرد از یک تیم خارجی پیشنهاد دارد و منتظر مذاکراتش با این تیم خارجی است. اگر نتوانیم تیموریان را جذب کنیم آلترناتیو داریم و بدون بازیکن نمیمانیم. معاون ورزشی باشگاه استقلال در مورد اینکه برخی میگویند بین قلعهنویی و نکونام لجبازی و اختلاف وجود دارد که قرارداد نکونام تمدید نمیشود، گفت: خدا شاهد است هیچ لجبازی و اختلافی بین قلعهنویی و نکونام نیست. قلعهنویی سرمربی و نکونام نیز بازیکن بزرگی است. امیری تصریح کرد: بدانید که این دو در سطح کاری هم نیستند که اختلافی بینشان وجود داشته باشد. جواد گفته از باشگاه تبعیت میکنم و قلعهنویی نیز پاسخ داده جواد بازیکن بزرگی است. باید با تدبیر و همدلی کنار هم حضور داشته باشیم و همه تلاش کنند سومین ستاره قهرمانی آسیا را کسب کنیم. امیری در خصوص بیانیه باشگاه استقلال علیه مجتبی جباری گفت: بیانیه باشگاه از قبل تنظیم میشود اما این دلیل نمیشود که همه در جریان این بیانیه باشیم. قطعا فتحاللهزاده به عنوان نفر اول در استقلال در جریان این بیانیه است. این سیاست باشگاه است و ما تابع آن هستیم. وی درباره شایعه مذاکره استقلال با فرشید طالبی و محسن مسلمان عنوان کرد: هنوز بازیکن جدیدی جذب نکردهایم و اگر بازیکنی را جذب کردیم نام وی را اعلام خواهیم کرد.سرژیک : یکشنبه با استقلال مذاکره می کنیمبرادر آندو تیموریان در خصوص اینکه قلعهنویی مدعی شده باشگاه در حال مذاکره با تیموریان است گفت: فتح الله زاده هم با من و هم با آندو تماس گرفته و من به احترام ایشان روز یکشنبه شخصا با فتح الله زاده مذاکره خواهم کرد.البته تاکید می کنم یکشنبه فقط صحبتهای اولیه انجام خواهد شد. برادر تیموریان در خصوص اظهاراتی که گفته شد آندرانیک تیموریان در ایران فقط در استقلال بازی خواهد کرد گفت: توافق با استقلال باید دو طرفه باشد. آندرانیک از چند تیم ایرانی دیگر پیشنهاد دارد ولی به احترام استقلال با آنها تا 10 روز دیگر صحبت نمی کنیم و وارد مذاکره نمی شویم. وی در پایان تاکید کرد: همه برنامههای ما نتیجه گیری در مذاکراتمان با سه تیم خارجی است که اگر راضی کننده نبود با تیم های داخلی صحبت خواهیم کردخسرو حیدری در استقلال ماندنی استبه گزارش ایسنا خسرو حیدری، بازیکن فصل گذشته استقلال با وجود داشتن چند پیشنهاد خارجی از کشورهای عربی و آسیای شرقی، فصل آینده نیز در استقلال بازی میکند. او برای توافق نهایی و حضور در تمرینهای استقلال تا یک هفته دیگر به ایران برمیگردد و فصل بعد هم پیراهن آبیهای پایتخت را میپوشد.* مصاحبه حنیف بعد از تمدید در این لینک* ساموئل در فیس بوک باز هم تاکید کرد : به تمدید قرارداد امیدوارم / مدیربرنامه های سامی : قلعه نویی ابراز تمایل کرد ولی هنوز خبری نشده است (میشه صبر کن !)
-
جوادنکونام فردا به خانه امیرقلعه نویی می رود.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، خبرهای پشت پرده حاکی از آنست که جوادنکونام فردا (یکشنبه) قرار است در خانه امیرقلعه نویی حضور پیدا کند تا با صحبت های دوطرف، کدورت ها برطرف شده و زمینه حضور مجدد نکونام در تیم استقلال فراهم آید. این درحالی است که پس از آخرین دیدار ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی2014، هر روز زمزمه های جدایی نکونام از استقلال پررنگ تر از قبل می شود.
حال باید منتظر ماند و دید که آیا خروجی این جلسه مثبت خواهد بود یا خیر.
-
تمرین تیم فوتبال استقلال امروز شنبه در حالی پیگیری شد که یک بازیکن سنگالی به همراه بازیکنان آبی پوش به تمرین پرداخت.
به گزارش خبرنگار مهر، تمرین عصر روز شنبه استقلال پس از یک روز تعطیلی و با حضور 300 تماشاگر در کمپ اختصاصی این تیم انجام شد.
امیر قلعه نویی با تاخیر 30 دقیقهای در کمپ حاضر شد و در دفتر خود به تماشای فیلم بازیکنان خارجی پرداخت.
ادموند اختر بازیکن پیشین تیم استقلال همراه با مهدی فنونی زاده و سیروس دین محمدی در تمرین حضور داشت که برخی بازیکنان استقلال با آنها روبوسی کرده و به آنها خوشامد گفتند.
احمد جمشیدیان هافبک تازه وارد استقلال نیز در تمرین حضور نداشت. وی به دلیل مشکلات شخصی از کادر فنی مرخصی گرفته بود.
سه بازیکن خارجی که اهل ولز و سنگال بودند در تمرین استقلال حضور پیدا کردند که با صلاحدید کادر فنی تنها بازیکن سنگالی که پست تخصصیاش هافبک بود در تمرین حضور پیدا کرد.
در ابتدای تمرین مجید صالح چند دقیقه ای برای بازیکنان صحبت کرد. پس از صحبتهای وی بازیکنان ابتدا حدود 10 دقیقه دور زمین دویده و بدنهای خود را گرم کرده و سپس زیر نظر مربی بدنساز تیم کارهای سرعتی و کششی انجام داده و در بخش بعدی بازیکنان در قالب 3 گروه به بازی آقا وسط پرداختند. در بخش بعدی بازیکنان در قالب دو تیم سورمهای و سفید یک فوتبال درون تیمی را برگزار کردند که کادر فنی به شدت تمرین را زیر نظر داشته و در مواقع لزوم نکات فنی را به بازیکنان گوشزد می کرد.
تمرین امروز استقلال پس از 90 دقیقه در ساعت 19.30 به پایان رسید و این تیم فردا از ساعت 18 تمرینات خود را ادامه خواهد داد.
-
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تمرین نوبت عصر تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 امروز (شنبه) در محل کمپ این باشگاه برگزار شد. مهمترین نکته تمرین امروز آبیپوشان حضور یک بازیکن خارجی سیاهپوست بود.
این بازیکن ساحل عاجی که کانگا آکاله نام دارد، سابقه بازی در تیمهای سیون و اف سی زوریخ سوئیس، اوسر، لانس و مارسی فرانسه، رکرتیوو اوئلوا اسپانیا، لخویای قطر و پاناتینایکوس یونان را داشته و فصل گذشته در لیگ دسته دوم فرانسه بازی کرده است. آخرین تیم او آرلس آوینون از لیگ دسته دوم فرانسه است.
* حنیف عمرانزاده برای نخستین بار در تمرین عصر استقلال شرکت کرد و مورد استقبال هواداران قرار گرفت. مدافع استقلال و سیاوش اکبرپور در ابتدای تمرین دقایقی با هم صحبت میکردند.
* پژمان نوری، هافبک جدید استقلال که در روزهای گذشته با موهای بلند در تمرین شرکت کرده بود امروز با سیمای جدید و موهای کوتاه شده در محل تمرین حضور یافت. حنیف عمرانزاده از هافبک جدید استقلال استقبال کرد و دقایقی این 2 با یکدیگر صحبت کردند.
* امیر قلعهنویی، سرمربی استقلال با 40 دقیقه تاخیر و با لباس شخصی در کنار زمین حاضر شد تا دقایقی بازیکن ساحلعاجی که برای تست دادن به تمرین استقلال آمده بود را زیر نظر بگیرد. سرمربی استقلال هنگام رفتن به سمت یکی از نیمکتهای کمپ مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت. او با اینکه روی نیمکت حضور داشت، کار شاگردانش را زیر نظر گرفته و تذکرات لازم را به خصوص به محمد قاضی میداد. پژمان نوری نیز از سوی سرمربی استقلال تشویق شد.
* هواداران استقلال که تعدادشان به بیش از 200 نفر میرسید در خصوص پیوستن آرش افشین به تیم سپاهان اظهارنظرهای متفاوتی میکردند بطوری که بعضی از آنها مدیران استقلال را مقصر اصلی از دست دادن این بازیکن میدانستند و برخی دیگر معتقد بودند این بازیکن به دلیل پول بیشتر به تیم سپاهان پیوسته و همان بهتر که به استقلال نیامد. نکته دیگر اینکه روزبهروز بر تعداد هواداران استقلال در محل تمرین افزوده میشود.
* دکتر نوروزی، معاون پزشکی باشگاه استقلال و مهدی فنونیزاده از نزدیک نظارهگر تمرین آبیپوشان بودند.
* برنامه تمرین آبیپوشان امروز بدین صورت بود که بازیکنان ابتدا 20 دقیقه زیر نظر حاجقاسم، مربی بدنساز این تیم کارهای کششی و عبور از مانع را انجام دادند و سپس در 3 گروه آقاوسط بازی کردند. پس از این آیتم بازیکنان به 2 گروه تقسیم شدند تا فوتبال دستگرمی را انجام بدهند. در این تمرین محمد قاضی انگیزههای بالایی از خود نشان میداد و دوندگی زیادی داشت. با وجود انگیزه بالای قاضی آمادگی بالای پژمان نوری بود که وی در فاز حمله بازیکنان را به راحتی دریبل میزد و گلهای زیبایی به ثمر میرساند. همین مسئله باعث شده بود هواداران استقلال نوری را تشویق کنند و از اینکه او به استقلال پیوسته است خوشحال باشند.
* در دقایق پایانی بازی فوتبال سیاوش اکبرپور و حنیف عمرانزاده دچار مصدومیت جزیی شدند و اکبرپور لنگان لنگان زمین را ترک کرد.
* مجید صالح چندین بار همانند امیر قلعهنویی که وسط تمرین بازی را قطع میکرد این کار را انجام داد و در مورد نحوه حرکت بعضی از بازیکنان توضیحاتی را به آنها گوشزد می کرد.
-
گزارش تصویری تمرین امروز و حضور فرهاد مجیدی
-
علیرضا نیکبخت واحدی بازیکن سابق تیم های استقلال و پرسپولیس بعد چند سال دوری از این دو باشگاه مجداد به جمع آبی پوشان تهرانی برگشتاین بازیکن امروز با عقد قراردادی یک ساله به استقلال پیوست.پیش از این قلعه نویی برای به خدمت گرفتن این موضوع ابراز تمایل کرده بود.
از هر نظر این خرید بدترین خرید تاریخ استقلال میتونه باشه. هم از نظر اخلاقی هم فنی و ... تو روت میشه بیای آخه عـــــــوضی ؟
-
بیکزاده سوژه اصلی استقلالیها/کنایه به آرش افشین و درخواست از محمد قاضی
تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقیقه امروز برنامههای تمرینی خود را در کمپ زنده یاد حجازی پیگیری کرد. نکتهای که در تمرین امروز به چشم میخورد هجوم طرفداران استقلال به محل زمین تمرین این تیم بود و آنها منتظر بازیکنان جدید این تیم بودند. تعدادی از طرفداران استقلال نیز منتظر حضور نیکبخت واحدی، جواد نکونام، مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی بودند که البته هیچکدام از اینها در تمرین شرکت نکردند. ضمن آنکه تعدادی از بانوان نیز نظارهگر تمرین امروز آبیپوشان بودند.*فرهاد مجیدی و حمید بابازاده از غایبان تمرین امروز بودند ضمن آنکه سیاوش اکبرپور تنها برای دقایقی ماساژ گرفت و محل تمرین را ترک کرد.*هاشم بیکزاده که از صبح امروز به تمرینات آبیپوشان اضافه شده امروز تنها به دویدن دور زمین پرداخت. این بازیکن سوژه اصلی تماشاگران استقلال بود و آنها به نوعی قصد داشتند به بیکزاده نشان دهند که از تمدید قرارداد این بازیکن با استقلال خوشحال هستند. تعدادی از طرفداران استقلال با شعار (هاشمهاشم) این بازیکن را تشویق میکردند که او به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.*فردین عابدینی که حدود یک هفته از تمرینات استقلال دور بود از امروز مجدداً در کارهای گروهی این تیم شرکت کرد.*محمدمهدی نظری مهاجم جدید استقلال که پایش دچار تاولزدگی شده است تنها 20 دقیقه تمرین و ورزشگاه را ترک کرد.*طرفداران تیم استقلال که امروز تعداداشان بیشتر از سایرین بود با کنایه به آرش افشین شعار "آرش فقط برهانی" سر دادند.*آکاله بازیکن ساحل عاجی مثل روزهای گذشته در تمرین امروز آبیپوشان حضور داشت.*کریم بوستانی در غیاب حمید بابازاده 5دروازهبان حاضر در تمرین را آماده میکرد.*امیر قلعهنویی در ابتدای تمرین امروز بازیکنان اصلی و تستی را جدا کرد و از آنها خواست جدا از یکدیگر تمرین کنند.*منصور پورحیدری، دینمحمدی، ماجدی، بیانی و فنونیزاده حاضران تمرین امروز بودند.*نکته جالبتوجه تمرین امروز پلمپ شدن فروشگاه و بوفه کمپ استقلال بود که تماشاگران را برای تهیه آب و مواد غذایی دچار مشکل کرد.*در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر دکتر حاجقاسم به گرم کردن بدنهایشان پرداختند، سپس در گروههای مختلف حرکات تاکتیکی انجام داده و در پایان در قالب دو گروه فوتبال بازی کردند. هنگامی که محمد قاضی در این بازی درونتیمی موفق به گلزنی شد هواداران استقلال از او میخواستند تا دروازه پرسپولیس را هم در فصل جدید باز کند.*تعدادی از طرفداران استقلال که منتظر بازیکنان جدید این تیم بودند بعد از اینکه متوجه شدند آنها به محل تمرین نمیآیند ورزشگاه را ترک کردند.*بخش پایانی تمرین امروز آبی پوشان به تمرین چارچوب شناسی برای مهاجمان و هافبک ها اختصاص داشت که بازیکنان زیر نظر مجید صالح این آیتم را پشت سر گذاشتند.*تمرینات تیم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت صبح و عصر پیگیری خواهد شد.
استقلال به مصاف منتخب کرج میرود/ ۲ برزیلی در راه استقلال
تیم فوتبال استقلال روز پنجشنبه در کمپ ناصر حجازی در دیداری دوستانه به مصاف تیم منتخب کرج میرود. فرشاد فلاحتزاده سرمربی این تیم است.آبیپوشان فردا هم فقط یک نوبت در عصر تمرین میکنند.همچنین قرار است دو بازیکن برزیلی در تمرینات استقلال حاضر شوند. یکی از این بازیکنان قرار است چهارشنبه به تمرین بیاید و دیگری در اردوی اوکراین به جمع آبیپوشان اضافه میشود.استقلال جمعه به اوکراین میرود.
* نیکبخت بعد از جلسه با فتح الله زاده رسما استقلالی شد
تجمع هواداران استقلال در اعتراض به جذب نیکبخت / هوادار : من 1 ماه نتوانستم غذا بخورم ! برو همونجا که بودی
عدادی از هواداران استقلال در اعتراض به جدب علیرضا واحدی نیکبخت مقابل کمپ مرحوم ناصر حجازی تجمع کرده اند.
اکثر هواداران استقلال از جذب نیکبخت ناراضی بودند و می گفتند با توجه به اینکه استقلال هنوز نتوانسته با آندرانیک تیموریان قرارداد ببندد چرا مسئولان بازیکنی مثل نیکبخت را جذب کرده اند.برخی هواداران هنگام خروج علیرضا واحدی نیکبخت از دفتر علی فتح الله زاده دور این بازیکن جمع شدند و نسبت به بازگشت او انتقاد کردند. نیکبخت در جواب آنها اعلام کرد که افتخار می کند استقلالی است و در شرایط بدی قرار داشتهد و مجبور شده به پرسپولیس برود.یک هوادار به بازیکن جدید آبی پوشان اعتراض میکرد و می گفت چرا از استقلال به پرسپولیس رفتی؟! بعد از این کار تو من یک ماه نمیتوانستم غذا بخورم و حالا هم چرا به استقلال برگشتی!؟ برو همان جایی که بودی!نیکبخت در پاسخ به هواداری که می گفت هنگام رفتنش به پرسپولیس یکماه گریه کرده است، گفت: قربانت بروم، داداش من، تو شرایط آن زمان مرا نداشتی. آن موقع سپاهان قدرتمند نبود و مجبور بودم به پرسپولیس بروم. من هیچوقت نگفتم پرسپولیسی هستم.
(آخه چقدر یه آدم میتونه رو داشته باشه؟! همه جا تو مصاحبه هاش هم میگه طرفدارا از اومدن من خوشحال شدن!! میخوایم سر به تنت نباشه.تو هیچوقت نگفتـــــی؟ ای ....!)
-
ساموئل با استقلال به توافق نرسید / ادامه مذاکرات در جلسات آینده
بامداد میرزایی در خصوص مذاکرات وی با مسئولان باشگاه استقلال عنوان کرد: ما جلسهای با فتحاللهزاده داشتیم و یک ساعت صحبت کردیم اما به توافق نرسیدیم.وی در مورد اینکه بیشتر این مسائل به چه موضوعی برمیگشت، گفت: بیشتر مسائل به مبلغ قرارداد سال گذشته برمیگشت که ساموئل از باشگاه استقلال طلبکار است. به هر حال باید در جلسات آینده درباره این موضوع به تفاهم برسیم.مدیر برنامههای ساموئل در مورد اینکه 15 تیر ماه فصل نقل و انتقالات خواهد بود، یادآور شد: این موضوع به ساموئل مربوط نمیشود این موضوع برای بازیکنانی است که میخواهند تازه به استقلال اضافه شوند.وی همچنین پیوستن ساموئل به پرسپولیس را تکذیب کرد
رحمتی قرارداد یک ساله با استقلال امضا کرد
مهدی رحمتی که چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد به توافق رسیده بود امروز با حضور در دفتر علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه قرارداد خود را برای یک سال امضا کرد.
رحمتی با توجه به امضای قرارداد از امروز در تمرین آبی پوشان شرکت می کند.
دروازهبان دوم استقلال در جمع آبیپوشان ماند
سیدحسین حسینی، گلر دوم تیم استقلال پس از حل شدن مشکل سربازیاش در این تیم ماند. حسینی با گرفتن برگهای از دانشگاه خود مشکل سربازیاش را حل کرد تا بتواند در سیزدهمین دوره لیگ برتر هم در استقلال بماند.
مدیر روابط عمومی داماش گیلان: نیکبخت سهمیه لیگ برتری نیست
مدیر روابط عمومی داماش گیلان اعلام کرد: علیرضا نیکبخت واحدی سال گذشته تنها در چهار بازی لیگ برتر در لیست 18 نفره تیمش قرار گرفته که در هر چهار بازی نیز به میدان رفته است. البته نیکبخت در یک دیدار جام حذفی نیز برای داماش بازی کرده است.
وی تأکید کرد: نیکبخت در کل بازی های جام حذفی و لیگ برتر تنها 5 بار در لیست 18 نفره تیم ما قرار گرفت که در هر 5 مسابقه نیز به میدان رفت.
با توجه به این شرایط این بازیکن سهمیه لیگ برتری حساب نمی شود و او به عنوان بازیکن آزاد بدون گرفتن یک سهمیه استقلال به این تیم پیوسته است.
نکونام: تکلیفم روشن شود سر تمرین میروم
جواد نکونام پس از جلسه با علی فتح اللهزاده دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال را ترک کرد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه زمانی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد یادآور شد: اجازه بدهید تکلیفم روشن بشود و پس از آن در تمرینات حاضر میشوم.
نکونام افزود: فعلا خودم صبحها به صورت خصوصی تمرین میکنم تا شرایط آمادگی خود را حفظ کنم.
-
فردا قرارداد جواد به روز می شود / با خسرو و پژمان هم می بندم
علی فتحاللهزاده در خصوص حضور همزمان نکونام و رحمتی در دفترش و اینکه دروازهبان استقلال با ناراحتی دفتر او را ترک کرد، عنوان کرد: قرار بود رحمتی برای اتمام قرارداد و امضای آن در دفتر من حاضر شود و نکونام هم ساعت یک و 30 دقیقه به دفتر من بیاید اما کار او زودتر تمام شد. رحمتی در حالیکه در دفتر من نشسته بود حالش به هم خورد به طوریکه برای او قرص 800 آوردم که دکتر باید برایش مجوز بدهد.وی ادامه داد: دو قرص قوی به رحمتی دادم زیرا حالش خوب نبود حتی به شخصی گفتم او را سوار ماشین کند و بعد بیاید زیرا سر رحمتی گیج میرفت. من هم رحمتی را بیشتر نگه داشتم تا نکونام بیاید و با یکدیگر جلسهای داشته باشند و اینکه میگویند آنها همدیگر را نمیبینند درست نیست.
مدیرعامل باشگاه استقلال یادآور شد: اگر واقعاً به چهره رحمتی نگاه میکردید متوجه میشدید که حالش خوب نبود فکر کنم که فشارش افتاده بود، به هر حال با این دو بازیکن جلسه خوبی داشتیم و کارشان تمام شد،نکونام قرارداد دو ساله دارد و فکر میکنم تا فردا این قرارداد را به روز کنیم.
فتحاللهزاده با اشاره به جذب بازیکنان و حفظ نفرات فصل گذشته خاطرنشان کرد: خودم هم فکر نمیکردم چنین بازیکنانی را بگیرم، توانستیم بازیکنان خود را از فصل گذشته حفظ کنیم و همچنین بازیکنان خوبی چون جمشیدیان، پژمان نوری،قاضی و نظری را جذب کردیم و به قول سرمربی تیم ملی امسال تیممان قویتر از فصل گذشته است.
وی در مورد حضور دو بازیکن خارجی در تمرینات این تیم گفت: دو بازیکن خیلی خوب در تمرینات حاضر شدهاند و یک بازیکن فرانسوی دیگر هم امشب وارد تهران میشود که در صورت تأئید امیرخان فردا و یا پسفردا با او قرارداد امضاء میکنیم. این بازیکن در پست هافبک هجومی فعالیت میکند.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره جذب نیکبخت واحدی و انتقادهایی که درباره بالا بودن سنش و همچنین ترکش از تیم استقلال و پیوستنش به تیم پرسپولیس صورت میگیرد یادآور شد: من خیلی رک حرفهای خود را میزنم، ما سال گذشته که قهرمان شدیم به این علت بود که خدا دید من مظلوم هستم،به ما سه میلیارد پول دادند در حالیکه در مقابل دو تیم بودند که 35-40میلیارد هزینه کردند اما ما کل بودجه مصوبهمان 17میلیارد بود که پنج میلیارد هم ندادند و 12میلیارد در اختیار داشتیم.
وی افزود:من زمانی دیدم که نیکبخت را همه میزنند و او را طرد میکنند گفتم که او را بیاورم و هدایتش کنم او بازیکن با استعداد و خوبی است اما راه را اشتباه رفته است. باید فرصت را بدهیم و از این مورد استفاده کنیم. یک معلم وظیفه دارد تا افرادی که به راه اشتباه رفتهاند را هدایت کند وظیفه خود میدانم که بازیکنانی چون نیکبخت را که انگیزه خوب شدن درونشان بالاست هدایت کنیم از هیچ انتقادی هم هراس ندارم و میدانم که او به زندگی و فوتبال باز خواهد گشت. خدا هم به خاطر این کاری که ما کردیم به ما عوض میدهد.
فتحاللهزاده درباره اعتراض هواداران به حضور نیکبخت در استقلال گفت: مطمئن هستم که اینگونه نیست. روز گذشته در کمپ استقبال خوبی از او صورت گرفت و یک نفر هم مخالف بود اما او بیشتر نشان داده شد. میدانم که هواداران از رفتن او به پرسپولیس ناراحت هستند اما طرفدارانمان معرفت دارند و او را کمک میکنند تا به زندگی برگردد.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره مذاکرات با پژمان منتظری تصریح کرد: امروز و یا فردا با پژمان صحبت میکنم و شاید سرش کلاه گذاشتیم و توانستیم یک سال او را در استقلال نگه داریم (با خنده).
وی درباره وضعیت خسرو حیدری نیز گفت: من که قصد جدایی ندارم (با خنده) سعی میکنم فردا نیز با او جلسهای بگذارم و این موضوع را هم تمام کنم تا خیالم راحت شود و به استراحت بپردازم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه امیرحسین صادقی مسائلی درباره بحث مالی او مطرح شده بود گفت: شاید خودش راضی نباشد که این مورد را بگویم اما او واقعاً رفتار لوطیگری دارد. سال گذشته قرارداد او پائین بود و من فکر میکردم او چانه بزند اما به هیچ عنوان چنین اتفاقی رخ نداد. در کنار امیرحسین صادقی سیاوش اکبرپور و دو بازیکن دیگر هم بودند که برایشان چنین اتفاقهایی افتاد.
فتحاللهزاده درباره هدف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: ما واقعاً میخواهیم به چهار تیم برتر آسیا برسیم. هدف اولمان این است اگر جزو چهارتیم قرار گرفتیم به فینال هم راه خواهیم یافت. کار سختی در پیش داریم زیرا تیمهای حریف میلیاردی هزینه کردند و یک تیم 12میلیون یورو هزینه میکند یعنی به اندازه کل بودجه دو سال باشگاه ما، هدف ما رسیدن به فینال است و تمام تلاش خود را میکنیم.
وی درباره حضور فرهاد مجیدی گفت: مجیدی به دفتر من آمد و حتی سفارش چلوکباب سلطانی هم داد که من تعجب کردم و به او گفتم هیئت مدیره چلوکباب معمولی میخورد آن وقت تو میتوانی چلوکباب سلطانی بخوری، ماشالله تمام چلوکباب را هم خورد (با خنده).
فتحاللهزاده درباره جباری گفت: من نظر خود را درباره او قبلاً گفتهام.
-
حضور 1000 نفری هواداران ; کمک فرهاد به محبوبیت نیکبخت / فریاد "دروغ نگو" بر سر نیکبخت
تمرین امروز استقلال از ساعت 18/30 آغاز شد و بیش از 1000 تماشاگر استقلال با حضور در ورزشگاه چشم انتظار بازیکنان این تیم بودند.* علیرضا نیکبخت در تمرین امروز به محض ورود به زمین از قلعه نویی رخصت و او را در آغوش گرفت.
سرمربی استقلال برخورد گرمی با این بازیکن داشت و او را تحویل گرفت. در همین لحظات بود که تماشاگران استقلال او را مورد تشویق قرار دادند اما تعدادی دیگر از آنها به تشویق وی اعتراض کردند.
* در حالی که استقبال زیادی از تمرین امروز استقلال به عمل آمده اما علیرضا واحدی نیکبخت با تاخیر از سمت تماشاگران تشویق شد. برخی از هواداران نمی خواستند نیکبخت را تشویق کنند اما در نهایت به صورت هماهنگ او مورد تشویق قرار گرفت.نیکبخت به محض ورود قلعه نوعی به تمرین به سمت وی رفت و با سرمربی تیمش خوش و بش کرد.
* سید مهدی رحمتی هم امروز با لباس شخصی در تمرین استقلال حاضر شد. جالب بود که رحمتی روی دوش لیدرهای استقلال وارد کمپ شد.
* استقلالی ها همچنین باز هم از کی روش خواستند مهدی رحمتی را به تیم ملی دعوت کند.
* زمانی که حدود 40 دقیقه از تمرین تیم فوتبال استقلال گذشته بود، امیر قلعهنویی از فرهاد مجیدی درخواست کرد تا نیکبخت را به سمت هواداران ببرد و او را با آنها آشتی دهد.
پس از این فرهاد مجیدی و مهدی رحمتی دست نیکبخت را گرفتند و به سمت هواداران بردند و نیکبخت به آنها گفت: بسیار ممنونم و خوشحالم که در کنار هم تیمیهای سابقم کار میکنم و امیدوارم روزهای خوبی را در این تیم داشته باشم. خوشحالم که شما هواداران من را پذیرفتید. در این هنگام یکی از هواداران استقلال خطاب به نیکبخت واحدی فریاد زد و گفت دروغ نگو پس از این صحبت هوادار، مجیدی از آنها درخواست کرد که دیگر چیزی نگوید و این صحبت مجیدی باعث شد تا همه هواداران یک صدا نیکبخت واحدی را تشویق کنند.
* درحالی که فوتبال درون تیمی برگزار می شد فرهاد مجیدی با دریبل دروازه بان یک پنالتی از او گرفت. در همین لحظه هواداران استقلال گفتند: «بده نیکبخت بزنه». اما در نهایت آرش برهانی توپ را برداشت و پنالتی را زد.
* هواداران استقلال مطابق معمول همیشه فرهاد مجیدی را بیشتر از بقیه تشویق کردند.
* آنها با تشویق فرهاد مجیدی و محمد قاضی علیه پرسپولیس هم شعار دادند.
* هاشم بیک زاده که این روزها سوژه اصلی طرفداران استقلال است به تمرینات اختصاصی پرداخت.
* پژمان نوری امروز با فرزند کوچک خود به نام پرشاد در تمرین شرکت کرد. شباهت وی به پدرش باعث شد تا تماشاگران او را با شعار« کوچولوی پژمان نوری» مورد تشویق قرار دهند و از او بخواهند پژمان را سمت او ببرد که بازیکن جدید استقلال این کار را انجام داد.
* مرتضی هاشمی زاده بازیکن اسبق استقلال در میان تماشاگران نشسته بود و جالب اینجاست که تماشاگران او را مورد تشویق قرار دادند.
* آکاله بازیکن ساحل عاجی برای چندمین روز متوالی با بازیکنان تیم استقلال به تمرین پرداخت.
* پس از پایان تمرین امروز استقلال هواداران فرهاد مجیدی را تشویق کردند و به او لقب قاتل پرسپولیسی را دادند. زمانی که مجیدی کمپ استقلال را ترک کرد نیمی از هواداران نیز با او رفتند.
* تعدادی از هواداران به آرش برهانی کادو دادند.
* پس از پایان تمرین پیشکسوتان استقلال نظیر امیر قلعهنویی، ستار همدانی، سیروس دینمحمدی، مهدی فنونیزاده، شاهرخ بیانی، ایمان عالمی، ایوب اصغرخانی و تعداد دیگری از پیشکسوتان به صورت 6 به 6 در زمین کوچک با یکدیگر فوتبال بازی کردند.
همچنین در این بین امیرعلی دانایی بازیگر سریال کلاه پهلوی در تیم امیر قلعهنویی حضور داشت.
در بخشی از بازی روی امیر قلعهنویی خطایی صورت گرفت و او از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد. پس از آن کادر پزشکی استقلال بالای سر او رفتند و مداویی روی پای او انجام دادند. اما پس از آن هم قلعهنویی لنگان لنگان به بازی ادامه داد.
* ولاده لازارسکی مدافع راست تیم ملی فوتبال مقدونیه برای انجام تمرین و شرکت در برنامه های آماده سازی آبی پوشان در تمرین امروز استقلال حاضر شد.این بازیکن هم اکنون عضو تیم ملی مقدونیه محسوب می شود و ۷۲ بازی ملی در کارنامه خود دارد.
امیرحسین صادقی دقایقی پیش دفتر علی فتحاللهزاده را ترک کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه در این جلسه چه اتفاقاتی افتاد، بیان کرد: با آقای فتحاللهزاده همه صحبتهایمان را کردیم و به توافق کاملی رسیدیم و سال بعد در خدمت استقلال خواهم بود.
او در ادامه افزود: فردا برای امضای قراردادم به دفتر آقای فتحاللهزاده میآیم و قرارداد را امضا خواهم کرد.
مدافع استقلال در پایان و در پاسخ به این سوال که چه ساعتی قراردادش را تمدید خواهد کرد بیان کرد: هر وقت حاج آقا تشریف داشته باشند، میآیم. اگر صبح باشند، من همان 10 یا 11 صبح امضا میکنم.
-
عکس های تمرین امروز :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تمرینات اختصاصی قاضی و غیبت مجیدی
تمرینات تیم فوتبال استقلال از ساعت 10 و 30دقیقه صبح در محل آکادمی ملی المپیک با حضور امیر قلعهنویی برگزار شد.در این تمرین که امیر قلعهنویی و تمامی اعضای کادر فنی حضور داشتند و به دقت عملکرد بازیکنان استقلال را زیر نظر گرفته بودند، آبیپوشان به انجام تمرینات بدنسازی و هوازی پرداختند.
*مهدی رحمتی که روز گذشته با لباس شخصی در تمرینات حاضر بود امروز همراه سایر بازیکنان به تمرینات بدنسازی پرداخت.
*فرهاد مجیدی مهاجم با سابقه استقلال نیز در تمرین صبح امروز غایب بود.
*علیرضا نیکبخت واحدی که روز گذشته اولین تمرین خود را همراه استقلال انجام داده بود امروز هم تمرینات آمادهسازی و هوازی خود را کنار سایر بازیکنان استقلال انجام داد و مشکلی در تمرینات نداشت. نکته جالب توجه اینکه کریم انصاریفرد و کاظم برجلو در زمین چمن آکادمی دور زمین میدویدند و به کارهای هوازی میپرداختند. آنها در نزدیکی استقلال تمرین میکردند و با استقلالیها رودر رو شدند.
*در پایان تمرین امیر قلعهنویی برخی از بازیکنان استقلال صحبتهای خصوصی را داشت و پیرامون شرایط آمادگی آنها نکاتی را گوشزد میکرد.
*محمد قاضی مهاجم جدید تیم استقلال پس از اتمام تمرینات گروهی با حاج قاسم مربی بدنساز استقلال تمرینات اختصاصی را انجام میداد.
*آکاله بازیکن ساحل عاجی و تستی در تمرین صبح امروز استقلال غایب بود
منتظری امروز در تمرینات شرکت می کند
پژمان منتظری که ظاهرا شب گذشته با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور نیم فصلی در این تیم به توافق رسیده است از امروز در تمرینات استقلال شرکت میکند.
منتظری با یک تیم چینی به توافق رسیده ولی ظاهرا به دلیل تفاوت زمانی لیگ ایران و چین منتظری می تواند یک نیم فصل در جمع آبی پوشان باشد
مرامتو میخرم . . . . !
* قلعه نویی : منتظری از امروز به تمرینات می آید / خسرو هنوز ترکیه است
-
شعار علیه دایی و رحمان احمدی/ دسته گل برای استقلالیها و حضور منتظری و صادقی
تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی ساعت 18:30 در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد که همانند روز گذشته استقبال خوبی از این تمرین شد و حدود هزار تماشاگر در کمپ حضور داشتند.
*علیرضا نیکبخت واحدی اولین بازیکنی بود که خود را به کمپ باشگاه رساند و مورد استقبال هواداران قرار گرفت. هنگام حضور نیکبخت زن میانسالی که با یک دسته گل آبی آمده بود یک شاخه گل آبی به نیکبخت داد و به وی گفت: من مادر آبیها هستم و تو در پرسپولیس پیراهن این تیم را بوسیدی و باید بارها در استقلال پیراهن این تیم را ببوسی تا دل من را به دست بیاوری. نیکبخت در جواب وی گفت حتما این کار را خواهم کرد. این زن به هر کدام از بازیکنان و امیر قلعهنویی یک شاخه گل آبی داد.
*محمد قاضی از اینکه اعلام شده بود رویانیان به وی پیشنهاد داده تا بار دیگر به پرسپولیس برگردد ناراحت و معتقد بود برخی قصد دارند برای وی حاشیهسازی کنند.
*مهدی رحمتی که روز گذشته با لباس شخصی در محل تمرین حاضر شده بود امروز همراه آبیپوشان تمرین کرد. هواداران استقلال با شعار "رحمتی، رحمتی، عقاب آسیایی" وی را تشویق کردند. آنها همچنین به حمایت از سنگربان استقلال "رحمان (احمدی) یادت باشه، رحمتی سرورته".
* حنیف عمرانزاده که سربهسر رحمتی میگذاشت با عصبانیت دروازهبان استقلال مواجه شد و وی به شوخی لگدی به مدافع استقلال زد!
*تماشاگران تیم استقلال امروز شور و اشتیاق زیادی داشتند. آنها در ابتدا مجددا لقب مالدینی را به نیکبخت واحدی دادند و او را با مدافع پرسابقه و محبوب سابق تیم ملی ایتالیا قیاس کردند.
*هواداران استقلال همانند روز گذشته امیر قلعهنویی و بازیکنان یکبهیک تشویق کردند. آنها با اشاره به نیکبخت شعار "نیکبخت یادت باشه، پرسپولیس سوراخ بشه" سر دادند. آنها شعار "دایی یادت باشه، امیر سرورته" سر میدادند که سرمربی استقلال از آنها خواست این شعار را ندهند.
*پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین پژمان منتظری و امیرحسین صادقی خود را به کمپ رساندند و به شدت از سوی هواداران تشویق شدند.
*هاشم بیکزاده هر گاه دور زمین میدوید مورد تشویق آنها قرار میگرفت.
*فرهاد مجیدی غایب تمرین آبیپوشان بود.
*مهدی رحمتی یک بازیکن به نام یاسین که گفته میشود در بوندسلیگا بازی کرده را به قلعهنویی معرفی کرد.
*هواداران استقلال جواد نکونام را تشویق کردند و عکاسان به گمان اینکه وی به تمرین استقلال آمده به بیرون از زمین رفتند اما خبری از نکونام نبود.
*حجت چهارمحالی که سال گذشته کنار استقلال تمرین میکرد با لباس شخصی حاضر شد و با امیر قلعهنویی خوشوبش کرد.
*منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و سیروس دینمحمدی از نزدیک نظارهگر آبیپوشان بودند.
*تمرین امروز آبیپوشان دویدن دور زمین، بازی آقاوسط و چارچوب شناسی بود و هر بار که نیکبخت موفق به گلزنی میشد از سوی هواداران مورد تشویق قرار میگرفت.
*میرشاد ماجدی دقایقی با پژمان منتظری صحبت کرد.
*این آخرین تمرین استقلال پیش از سفر به اوکراین بود و آبیپوشان فردا در دیداری دوستانه به مصاف تیمی از کرج خواهند رفت.
امیرحسین صادقی پس از تمدید قراردادش با استقلال در پاسخ به این سوال که چرا تمدید قراردادش طول کشید و پس از چند جلسه این اتفاق افتاد گفت: من قراردادم را به مدت یک سال تمدید کردم. فکر نمیکنم توافقم با استقلال طول کشیده باشد.
دیشب آخرین توافقات را با استقلال کردم و همه صحبتها را با آقای فتحاللهزاده و امیر قلعهنویی مطرح کردم و به جمعبندی رسیدیم. از دو باشگاه دیگری که خواهان من بودند متشکرم اما ریشه من در استقلال است و کمی مشکلات وجود داشت که با مطرح کردن آن حل شد.او در پاسخ به این سوال که چه زمانی در تمرینهای استقلال حاضر می شود اظهار کرد: همین الان راهی تمرین خواهم شد و البته در تمرین شرکت نخواهم کرد.مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال میدهد از مسافران تیم ملی در جام جهانی باشد و این مسئله چقدر روی انگیزههای او تاثیرگذار خواهد بود بیان کرد: قطعا سال پیشرو سال سختی است. من تمام تلاشم را میکنم در جام جهانی حاضر باشم و در لیست آقای کیروش قرار بگیرم. قبلا هم گفته بودم که بعد از 6 سال برای تیم ملی بازی کردهام و از اعتمادی که آقای کیروش به من داشتند، خیلی خوشحالم. امیدوارم از مسافران جام جهانی باشم. مطمئنا تلاش میکنم از سال بعد عملکرد بهتری داشته باشم و در کار دفاعی و گلزنی آمار به مراتب برتری از خود به جای بگذارم. من سال گذشته تنها سه کارت زرد دریافت کردم و در مجموع سال خوبی را داشتم. در سال پیشرو 40 تا 50 بازی میتوانم برای استقلال بکنم و مطمئنا انگیزه بالایی برای عملکرد بسیار خوب برای آن دیدارها دارم.صادقی در پاسخ به این سوال که بوریرام تایلند را چگونه میبیند و چقدر احتمال میدهد استقلال در میان چهار تیم برتر آسیا قرار بگیرد، گفت: فعلا شناختی از این تیم ندارم. در روزهای آینده باید بازیهای تیم را ببینیم تا بهتر آنها را بشناسیم. مطمئنا سال سختی را پیشرو خواهیم داشت اما من قبلا هم گفته بودم توانایی استقلال خیلی بالاست و میتواند قهرمان آسیا شود. آخرین قهرمانی استقلال در آسیا با بازیکنانی مثل ماجدی، قلعهنویی، بیانی و بابازاده و سرمربیگری پورحیدری رقم خورده و من فکر میکنم تیم ما هم همین پتانسیل را دارد.مدافع استقلال در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا طلب سال گذشتهاش از استقلال را کامل تسویه کرده است یا خیر اظهار کرد: من هنوزاز استقلال طلب دارم اما استقلال خانه من است و اگر پول داشته باشند به من میدهند و اگر هم نداشته باشند که بعدا میدهند. از این بابت مشکلی وجود ندارد.وی در تمرین امروز در مورد اینکه نیکبخت در استقلال جواب میدهد یا نه گفت: مگر تلفن است که جواب بدهد؟ نیکبخت همیشه بازیکن بزرگی است ضمن اینکه باید به اعتقاد سرمربی استقلال احترام گذاشت. قلعهنویی زمانی که من 21 سالم بود در دربی من را مقابل علی دایی گذاشت، بنابراین باید به اعتقاد و نظرات سرمربی تیم یعنی امیر قلعهنویی احترام گذاشت.صادقی در مورد پیشنهاد باشگاه اماراتی گفت: دو سه تیم اماراتی به من پیشنهاد دادند اما چون نام تیمشان را عوض کردند و واژه جعلی به کار بردند به احترام ایرانیها و خلیج فارس حتی با آن باشگاهها مذاکره هم نکردم و به پیشنهاد آنها فکر هم نکردم.صادقی در مورد اینکه چرا امروز در تمرین حاضر شد گفت: پیش از این کارهایم برای تمدید قرارداد درست نشده بود ولی امروز همه کارها انجام شد و به تمرین آمدم.
عمران زاده: تنها مشکل استقلال، مالی است
حنیف عمرانزاده در حاشیه تمرین امروز استقلال، عنوان کرد: با اینکه تمرینات را به سختی شروع کردیم اما رفتهرفته شرایط بهتر شد. خدا را شکر فتحاللهزاده که استعفا داده بود بار دیگر برگشت.
وی افزود: استقلال مشکلات مالی دارد که کمی روی بازیکنان تاثیر گذاشته بود اما خوشبختانه با همت فتحاللهزاده و امیری تیم جمع شد. 90 درصد از پول فصل قبلم را دریافت نکردم اما قرارداد بستم ضمن اینکه طبق عرف نیز با استقلال قرارداد بستم. نمیدانم فتحاللهزاده چه چیزی دارد که باعث میشود قرارداد ببندیم. او واقعا مثل هلو میماند.
مدافع استقلال تاکید کرد: مهدی رحمتی شاهد است که یک چک اسپانسر که به من داده بودند پاس نشده و فتحاللهزاده قول داده این مشکل را برطرف کند.
عمرانزاده در خصوص خریدهای جدید استقلال از جمله نیکبخت واحدی، گفت: مهرههایی که استقلال گرفته همگی خوب هستند و این نظر کادر فنی است که جذب شوند و من در حدی نیستم که درباره آن نظر دهم.
مدافع استقلال خاطرنشان کرد: تنها مشکل استقلال مشکل مالی است وگرنه این تیم در جمع 8 تیم برتر آسیا قرار گرفته و قهرمان لیگ برتر شده است. دولت گذشته که هیچ ولی امیدوارم دولت جدید از نماینده ایران در آسیا حمایت کند.
سیاوش اکبرپور در حاشیه تمرین استقلال گفت: جزو اولین بازیکنانی بودم که در تمرین حاضر شدم و اکنون خوشحالم که بازیکنان یک به یک در تمرینات حاضر میشوند. این موضوع هم برای من جای خوشحالی دارد و هم هواداران.وی افزود: امیدوارم ملیپوشان نیز در چند روز آینده به تیم اضافه شوند تا اگر خدا بخواهد قهرمانی آسیا را به هواداران هدیه دهیم.
مهاجم استقلال در مورد وضعیت خود عنوان کرد: خدا را شکر فصل را سالم به پایان رساندم. 15 روز است که با تیم تمرین میکنم و از لحاظ بدنی آماده هستم. امیدوارم سومین ستاره قهرمانی در آسیا را کسب کنم.
اکبرپور در خصوص لقب هواداران که وی را «داداش سیا» خطاب میکنند، گفت: پس از اینکه علیرضا منصوریان از فوتبال خداحافظی کرد، هواداران که او را «داداش علی» صدا میکردند لقب «داداش سیا» را به من دادند.
نوری: ثابت می کنم تمام نشده ام
پژمان نوری در حاشیه تمرین امروز (چهارشنبه) گفت: وضعیت استقلال روبهروز بهتر میشود چرا که بازیکنان به مرور در تمرینات حاضر میشوند.
وی افزود: استقلال پتانسیل قهرمانی در آسیا و لیگ برتر را دارد چرا که کادر فنی و بازیکنان خوبی دارد و از حمایت پرشمار هواداران برخوردار است.
هافبک استقلال در مورد حضورش در این تیم عنوان کرد: برخی میگفتند فوتبال من تمام شده ولی به استقلال آمدم تا با بازیکنان رقابت کنم و نشان دهم که فوتبال من تمام نشده است.
* قلعه نویی: اگر پرسپولیس قاضی را میخواهد و قاضی هم بخواهد برود، او را پس می دهیم!
* محمد قاضی امروز بابت این مسئله ناراحت بود ، وی گفت : نمیدانم این حاشیه ها از کجا می آید ؟
*امروز در اوایل تمرین یک زن میانسال با یک دسته گل به کمپ امد ، یک شاخه از گل های ابی را به نیکبخت داد و گفت : اون موقع که پیراهن پرسپولیس را میبوسیدی خیلی ناراحت شدم ! من مادربزرگ استقلال هستم و ازت میخواهم چندین بار بر پیراهن استقلال بوسه بزنی ! نیکبخت : حتما این کار را خواهم کرد !
-
-
قاضی : قلعه نویی گفت میتوانی در استقلال آقای گل شوی/ به قول وقراری که داده ام پایبندم
محمد قاضی ر مورد شایعات اخیر مبنی بر حضور دوباره در پرسپولیس صحبت های زیر را انجام داد:
فارس: چه شد که تصمیم گرفتی استقلال را انتخاب کنی؟
در پایان فصل از چند تیم پیشنهادات خوبی داشتم که جا دارد از همینجا از آنهایی که به من لطف داشتند تشکری ویژه کنم.متأسفانه در فصل قبل به دلایلی که الآن نمیخواهم در مورد آن حرف بزنم سختیهای زیادی را کشیدم به همین دلیل این بار سعی کردم شرایط را به دقت بررسی کنم.
فارس: چطور شد که به استقلال رسیدی؟
من سعی کردم یک تصمیم منطقی بگیرم وقتی هم بحث استقلال مطرح شد با خود امیر قلعهنویی صحبت کردم و جلسهای داشتم و همه چیز آنجا مشخص شد.او به من گفت از نظر فنی شرایط بازی ام به استقلال نزدیک است و میتوانی در این تیم حتی آقای گل شوی. این حرفهایی بود که سرمربی استقلال امیرقلعهنویی به من زد.
فارس: حتما قلعه نویی تو را زیر نظر داشته است؟
بله چند سالی بود من در لیست امیر قلعهنویی بودم اما هر سال بنا به دلایلی شرایط برای همکاری فراهم نمیشد. با توجه به اینکه مربی تیم اعتقاد به بازی من داشت و پس از صحبتها شرایط استقلال برای همکاری با این تیم فراهم بود این تیم را انتخاب کردم. اینها دلایلی بود که من خیلی راحت و در یک جلسه دوستانه با برخورد خوب فتحاللهزاده استقلال را انتخاب کردم.
فارس: میدانستی استقلال مهاجمانی مثل حاتمی و موسوی را دارد و آنها باید از این تیم بروند؟
من اصلاً در جریان این موضوع نبودم و فقط به خاطر اعتقاد مربی استقلال این تیم را انتخاب کردم البته موسوی و حاتمی جزء بازیکنان خوب لیگ ما هستند و آرزوی موفقیت برای دوستان خوب خودم دارم.
فارس: اما ماجرای بازگشتت به پرسپولیس چیست؟
من در زندگی به حرف و قول و قرارم خیلی پایبندم فقط همین!
فارس: پس از اینکه به استقلال آمدی برخورد هواداران این تیم با تو چظور بود؟
از تمام هواداران استقلال به خاطر حمایتهایشان در این دو هفته سپاسگذارم و بسیاری از بازیکنان استقلال از دوستان خوب من در تیم ملی بودند. امیدوارم با کمک همدیگر قهرمانی استقلال را در آسیا به ارمغان بیاوریم. البته جا دارد تشکر ویژهای هم از رحمتی داشته باشم.
فارس: چطور؟
از مهدی رحمتی که برای حضورم در استقلال تلاش زیادی کرد. جا دارد همینجا از مهدی رحمتی تشکری ویژه داشته باشم. همانطور که میدانید الآن احتیاج به تمرکز برای جبران یک سال گذشته دارم.
فارس: در استقلال به آن میرسی؟
بله من الآن تمام تمرکزم را برای حضور موفق در استقلال و پس گرفتن جایگاه گذشته خود در تیم ملی دارم و تلاش میکنم که انشالله مسافر جام جهانی باشم. اگر هم الآن حرفی قرار است بزنم و این کار را کردهام فقط درددل با مردم است اما شاید حرفهایی باشد که آن را هم گذاشتهام به وقت خودش که میگویم. الآن تمام فکر و ذکرم موفقیت تیمی است که در آن حضور دارم و از نظر کادر فنی و هواداران را جلب کنم.
فارس: چرا نمیخواهی در مورد پرسپولیس حرفی بزنی؟
ببینید یکی از دلایلی که اتفاقات پارسال برای من افتاد این بود که قبل از اینکه مربی انتخاب شود من به پرسپولیس پیوستم ولی امسال با حضور آقای قلعهنویی و اعتقاد ایشان به من راحتتر کارم را انجام میدهم. یکی از اصلیترین دلایلی که به جمع آبیپوشان اضافه شدم اعتقاد قلعهنویی به بازی من بود که مطمئن باشید جبران میکنم.
فارس: بحث مالی هم مطرح بود؟
در جلسهای که با فتحاللهزاده داشتم ایشان به من گفت میدانم از تیمهای دیگر پیشنهادهای خوبی داری ولی همه بدانند من استقلال را به دلیل شرایط خاص خودش که میتواند برای موفقیت به من کمک کند و انشالله خدا این فرصت را بدهد که من هم به این تیم کمک کنم انتخاب کردم. از حالا هم تمام تلاش و فکر و ذکرم چه در تمرینات و بازیها موفقیت این تیم است و با تمرینات جدی و تمرکز بالا به این موفقیت فکر میکنم تا انشالله قهرمان آسیا شویم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی رحمتی بدون قرارداد با استقلال به اوکراین میرود !
ورزش لیگ برتر - مهدی رحمتی تا ظهر چهارشنبه هم هنوز نتوانسته قراردادش را با استقلال ثبت کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ مهدی رحمتی گلر اول استقلال که در هفته های گذشته کمک شایانی به مدیران و مربی تیم در جذب بازیکنان برای استقلال کرده و بسیاری از بازیکنان این تیم با وساطت او قراردادهای شان را بستند و این 2.5 میلیاردی که گفته می شود وزارت ورزش در اختیار استقلال قرارداده ، سهم گرفته اند ، هنوز خودش نتوانسته قراردادش را با استقلال تمدید کند.
تازه ظهر چهارشنبه بود که او برای اولین بار قرارداد جدیدش از سوی باشگاه را دید و حالا باید بر سر این قرارداد با آبی ها مذاکره کند.
البته اگرچه به احتمال فراوان استقلالی ها در صورت صدور روادید شان پنجشنبه شب یا جمعه شب به اوکراین می روند اما این امکان هست که رحمتی بدون امضای قرارداد به این سفر برود.
او در این باره به خبرآنلاین می گوید:« امضای قرارداد خیلی مهم نیست. من به هواداران قول دادم که در این فصل مهم در کنارشان می مانم و برای اینکه از تمرینات عقب نمانم با تیم به اردو می روم.
» او البته تمایلی به مصاحبه ندارد و این چند کلمه را هم با اکراه می گوید. رحمتی ترجیح می دهد سکوت کند و بعد از هیاهوهای اخیر فوتبال ایران تنها تمرکزش روی تیمش باشد. تیمی که می خواهد امسال سومین قهرمانی آسیایی اش را بدست بیاورد.
این روزها اگرچه شایعه شده اختلاف بین رحمتی و نکونام سبب جدایی یکی از این دو از استقلال می شود و اگرچه دل این دو با یکدیگر هنوز صاف نشده اما هر دوی شان به هواداران تیم متعهد شدند دلخوری های شان از هم را به تیم منعکس نکنند و چنانچه باشگاه بتواند حداقل تعهداتش در قبال شان را تا قبل از پایان فصل نقل و انتقالات برآورده کند ، در کنار این تیم بمانند.
این دو بازیکن امسال رقم قابل توجهی را به استقلال تخفیف داده اند
-
پیروزی 2-1 استقلال برابر منتخب کرج / گلزنی نیکبخت از روی نقطه پنالتی
تیم استقلال از ساعت 18 و 30 دقیقه در دیداری دوستانه به مصاف منتخب کرج رفت که این دیدار در نهایت با پیروزی دو بر یک استقلال به پایان رسید.
در این دیدار علی رضا نیکبخت واحدی 75 از روی نقطه پنالتی و احسان پیرهادی 78 برای استقلال گلزنی کردند.
نیکبخت بعد از بازگشت به استقلال اولین گل خود را برای این تیم به ثمر رساند.
استقلال در این دیدار با ترکیب اولیه سیدحسین حسینی، آرش برهانی، حنیف عمرانزاده، مهران قاسمی، علیرضا نیکبخت واحدی، محمد قاضی، احمد جمشیدیان، پژمان نوری، فردین عابدینی، یاسین، صادق سرخیل(بازیکن تستی) به میدان رفت.
حنیف عمران زاده در ابتدای نیمه دوم و آرش برهانی در اوسط نیمه دوم تعویض شدند.
مهدی هاشمی نسب در دقیقه 70 بازی تعویض شد که پس از آن به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعه نویی دست داد.
هاشمی نسب برخورد گرمی هم با حمید بابازاده و ستار همدانی داشت.تیم فوتبال استقلال ساعت یک بامداد جمعه برای برگزاری یک اردوی آماده سازی هفت روزه به اوکراین سفر می کند
گـزارش خلاصه بازی
اولین فرصت این دیدار را محمد قاضی در دقیقه پنجم از دست داد.
این بازیکن از دو متری دروازه، اقدام به شوتزنی کرد که بعد از برخورد توپ با مدافع منتخب کرج، این توپ راهی کرنر شد.
در دقیقه 23 فردین عابدینی با جا گذاشتن سه نفر وارد محوطه جریمه منتخب کرج شد ولی ارسال او را مدافعان منتخب کرج به خوبی دفع کردند.
یک دقیقه بعد از این فرصت، محمد قاضی از پشت محوطه جریمه تیم منتخب کرج، شوتی را به سمت دروازه زد که ضربه او با فاصله زیاد از بالای دروازه راهی اوت شد.
در دقیقه 27 آرش برهانی از درون محوطه جریمه منتخب کرج فرصت خوبی به دست آورد که شوت او را دروازهبان منتخب کرج راهی کرنر کرد.
در دقیقه 30 بهترین فرصت استقلال از دست رفت. ارسال خوب نیکبختواحدی روی پای آرش برهانی فرود آمد ولی ضربه او با فاصلهای اندک راهی اوت شد.
با آغاز نیمه دوم، باز هم صاحب توپ و میدان استقلال بود، اما در دقیقه هفتم نیمه دوم، صفدر یوسفلو با سیدحسین حسینی تکبهتک شد که شوت او را دروازهبان استقلال به خوبی دفع کرد.
در دقیقه 18 نیمه دوم، روی یک ضربه ایستگاهی، پژمان منتظری برای استقلال صاحب توپ شد که ضربه این بازیکن از بالای دروازه منتخب کرج به شکلی خطرناک به بیرون رفت.
در دقیقه 25 نیمه دوم، منتخب کرج صاحب فرصت خوبی شد که ضربه سر مهاجم منتخب کرج را سیدحسین حسینی به زیبایی دفع کرد.
در دقیقه 40 نیمه دوم، محمدمهدی نظری مهاجم استقلال در محوطه جریمه منتخب کرج سرنگون شد که داور در این صحنه اعتقاد به پنالتی داشت.
این ضربه را نیکبختواحدی به گل تبدیل کرد.
در دقیقه 42 نیمه دوم، منتخب کرج یک فرصت تک به تک را به دست آورد که این ضربه با دخالت حسینی به کرنر تبدیل شد اما یک دقیقه بعد بود که در شرایطی مشابه این بار مهاجم منتخب کرج گل تساوی را به ثمر رساند
در آخرین دقیقه بازی احسان پیرهادی روی یک ضربه کرنر با ضربه سر خود، گل برتری استقلال را به ثمر رساند.
حـــــــواشی
استقلال در دیداری دوستانه از ساعت 18.30 در کمپ مرحوم ناصر حجازی به مصاف منتخب کرج رفت.
*با توجه به اینکه بازی ساعت 18 و 30 دقیقه آغاز میشد از ساعت 15 حوالی کمپ استقلال شلوغ شده بود البته ماموران نیروی انتظامی هواداران را ساماندهی کردند و آنها روی سکوها حاضر شدند.
*مهدی هاشمینسب مدافع سابق پرسپولیس و استقلال با شماره 14 در ترکیب تیم منتخب کرج حضور دارد.
*بازیکنان استقلال هرکدام که هاشمینسب را میدیدند به سمت او رفته و با این بازیکن خوش و بش میکردند. امیرحسین صادقی، حنیف عمرانزاده و فرهاد مجیدی صحبت گرمی را با هاشمی نسب انجام دادند. همچنین سیروس دینمحمدی که همبازی هاشمی نسب بود و منصور پورحیدری که زمانی سرمربی او بود با هاشمینسب خوش و بش کردند.
*تماشاگران مهدی هاشمینسب را با شعار مهدی سرطلایی مورد تشویق قرار دادند.
*هواداران استقلال مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی را به محض دیدن تشویق کردند. استقلالیها شعار مخصوص دربی سال 69 را برای مجیدی خواندند.
*فرشاد فلاحتزاده بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس سرمربی و اکبر یوسفی بازیکن سابق پاس تهران مربی تیم فوتبال منتخب کرج هستند.
*سیروس دینمحمدی، شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و امید طیری تماشاگر ویژه این مسابقه هستند. به محض ورود قلعهنویی هواداران سرمربی استقلال را مورد تشویق قرار دادند.
*مهدی هاشمینسب و فرشاد فلاحتزاده قبل از شروع بازی سمت قلعهنویی رفتند و با او به خوش و بش پرداختند.
*امیرحسین صادقی، فرهاد مجیدی و هاشم بیکزاده و محمد مهدی نظری دور زمین دویدند.
*حدود 1000 تماشاگر از این مسابقه دیدن میکنند.*هواداران با تشویق علیرضا نیکبخت واحدی از او میخواستند که در دربی به پرسپولیس گلزنی کند.*ستار همدانی با پسر خود در کمپ استقلال حاضر شد.*این مسابقه در دو زمان 40 دقیقه ای برگزار می شود.
*یاسین بازیکن فرانسوی الاصل که پاسپورت مراکشی دارد در تمرین امروز استقلال حاضر است و در دیدار دوستانه به میدان رفته است.
*مهدی رحتی در کنار حمید بابازاده به صورت اختصاصی تمرین می کند.
*در تیم منتخب کرج بازیکن میانسالی و بالای 40 سال حضور دارد که موهای سرش سفید شده است. این بازیکن با شماره 15 در دفاع چپ بازی می کند و با فردین عابدینی 20 ساله و احمد جمشیدیان روبرو شده است. این بازیکن به قدری خوب کار کرد که مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت و آن ها با شعار کیروش یادت باشه 25 باید باشه او را تشویق کردند.
*محمد قاضی یک ضربه قیچی زد که مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
*میرشاد ماجدی در این بازی غایب است.
*مهدی نظری در ابتدای بازی کنار زمین می دوید و سپس روی نیمکت نشست.
*سیاوش اکبرپور در این دیدار غایب است.*فرهاد مجیدی،هاشم بیک زاده و امیرحسین صادقی زودتر از سایرین تمرین را ترک کردند.*بازیکنان بین 40 دقیقه در زمین ماندند و به رختکن نرفتند. در بین نیمه امیر قلعه نویی روی نیمکت نشسته بود و مجید صالح برای بازیکنان صحبت می کرد.
*منتخب کرج در نیمه دوم با ترکیب جوانی به میدان رفت و بازیکنان این تیم به کلی عوض شد.
*هواداران استقلال در تشویق مهدی رحمتی می گفتند «تیم ملی بی سید نمی خوایم».
فوران تعصب امیرحسین و معرفت فتح الله زاده
اتفاقی که دیروز رخ داد در واقع اتفاقی کم نظیر از تراوش تعصب بود که در دفتر دکتر فتح الله زاده به وقوع پیوست ...
امیر حسین صادقی که برای ادامه مذاکرات مالی به دفتر مدیر عامل آمده بود مورد پرسش دکتر برای چگونگی عقد قرار داد و تسویه سال قبل قرار گرفت اما مدافع با تعصب استقلال که ریشه اش از آکادمی استقلال است و مدارج و مراحل ترقی را از رده نوجوانان استقلال شروع کرده و امروز ستون تیم ملی ایران است در مواجهه با پرسش های مکرر فتح الله زاده تنها یک جمله برزبان آورد و آن جمله این بود:هر چه شما بگویید حاج آقا!من نظری ندارم و هیچ حرفی نمی زنم.
اصرار های دکتر فتح الله زاده در مورد چگونگی پرداخت مالی در واقع به هیچ کجا نرسید و امیر حسین صادقی که اتفاقا کمترین درصد مبلغ را نسبت به همه بازیکنان استقلال از فصل قبل دریافت کرده و گله و شکایت نکرده بود به هیچکجا نرسید و صادقی همچنان حرف خودش را گفت:هرچه شما بگویید حاج آقا!من نظری ندارم و هیچ حرفی نمی زنم!
دکتر فتح الله زاده هم وقتی اینهمه معرفت را از مدافعی که از دوره نوجوانی ،خودش پرورش داده بود دید او را به پارکینگ ساختمان برد،اتومبیل خودش را خالی کرد وسوییچ راجلوی چشم متعجب امیر حسین صادقی گرفت !
بله فتح الله زاده علی الحساب اتومبیل خودش را به صادقی داد و تاکید کرد که این به خاطر معرفت و تعصب صادقی بوده است!
(حرکت هر دو خیلی باحال بود؛ دمشون گرم)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
جواد و پژمان یکشنبه به اوکراین می روند
جواد نکونام و پژمان استقلال را در این سفر آبی پوشان را همراهی نمی کنند. این دو بازیکن روز یکشنبه به اوکراین سفر می کنند.خسرو حیدری هم در تهران می ماند تا مذاکراتش را با استقلال دنبال کند. اگر مذاکرات حیدری با این تیم به نتیجه برسد او نیز قبل از بازی روز سه شنبه مقابل دیناموکیف به این کشور سفر می کند.
- فتح الله زاده : خسرو متعلق به استقلال است
- قاضی : به قول و قرارم با استقلال پایبندم
-
اعضای تیم فوتبال استقلال که شب گذشته راهی اوکراین شدند ساعت 7:30 صبح امروز به وقت تهران به اوکراین رسیدند.
مسئولان باشگاه دیناموکیف با ارسال اتوبوس به فرودگاه استقبال خوبی از اعضای این تیم داشتند.
استقلالیها بلافاصله پس از حرکت از فرودگاه در هتل کونتیننتال مستقر شده اند.
کادر فنی تیم استقلال تمرین امروز این تیم را تعطیل اعلام کرد و فقط قرار است بازیکنان در محوطه هتل 15 دقیقه کار هوازی انجام دهند.
استقلال روز سه شنبه در استادیوم المپیک ملی به مصاف دیناموکیف اوکراین خواهد رفت.
در این سفر مجیدی، نکونام، جباری، حیدری و منتظری آبی پوشان را همراهی نکردند.
* دمای هوا در شهر کیف 17 درجه سانتیگراد است و بازیکنان استقلال از مطبوع بودن آب و هوا رضایت دارند.
* هتل محل اقامت استقلال هتلی 5 ستاره با امکانات فوق العاده است.
* کاروان استقلال بامداد جمعه هفته آینده به تهران برمی گردد._____________________________________
ماجدی: به جز دیناموکیف با تیم دیگری بازی نمیکنیم/مجیدی دوشنبه به اوکراین می آید
در خصوص حضور استقلال در اوکراین اظهار داشت: خوشبختانه از بدو ورود استقلال استقبال خوبی از ما صورت گرفت و در هتلی بسیار مجلل مستقر هستیم.
وی در خصوص دلیل غیبت مجیدی در این اردو به فارس گفت: مجیدی قرار است بعد از رفع مشکل پاسپورتش روز دوشنبه به همراه دیگر اعضای تیم که قرار است به اردو اضافه شوند به اوکراین بیاید.
سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سوال که آیا قرار است این تیم با تیم دیگری در اوکراین بازی دوستانه داشته باشد، گفت: طبق برنامه ریزی قرار است تنها با تیم دیناموکیف بازی کنیم و با تیم دیگری بازی نخواهیم کرد.
ماجدی درباره وضعیت مجتبی جباری خاطرنشان کرد: هیچکس در اردوی استقلال از وضعیت جباری خبر ندارد.
مدیربرنامه ساموئل: جی لوید علاقه دارد در استقلال بماند
بامداد میرزایی درباره وضعیت نهایی جی لوید ساموئل با استقلال عنوان کرد:فعلا مذاکرات با ساموئل در همان پله قبلی باقی مانده و پیشرفتی نداشته است.قرار است باشگاه استقلال طی روزهای آتی شرایط ادامه همکاری را روشن کند.
وی ادامه داد:ساموئل هر روز با من در تماس است.او علاقه دارد در ایران و استقلال به فوتبالش ادامه بدهد اما این علاقه باید دو طرفه باشد.
میرزایی افزود:جی لوید از بیش از دو باشگاه از لیگ یک انگلیس پیشنهاداتی داشت اما مذاکرات به نحوی پیش نرفت که مدنظر او بود.ما منتظر هستیم که باشگاه استقلال سیاست خود را در قبال ساموئل روشن کند.
(این آندو هم زودتر تکلیفو مشخص نمی کنه؛ اگه نمیای برن ساموئل رو بدون ناز بگیرن)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
گاسپریک با استقلال به توافق مالی نرسید
مایکل گاسپریک طی روزهای گذشته از طریق مدیربرنامه هایش با باشگاه استقلال مذاکراتی داشت اما فعلا بر سر مبلغ به توافق نرسیده و از این تیم دور شده است.
قرار است در روزهای آتی مذاکرات میان باشگاه استقلال و مدیر برنامه های گاسپریک ادامه پیدا کند.
گاسپریک فصل گذشته به صورت قرضی در عضویت باشگاه دوناسکا استرادا اسلواکی قرار داشت.
امیر حسین دیروز به دفترم آمد و گفت چقدر پول می دهی؟ گفتم از تو انتظار دارم که به من وقت بدهی.به این جدیدها پول بدهم بعد. او هم سفید امضا کرد.
فتح الله زاده افزود:معرفت او را که دیدم، لکسوس خودم را به او دادم.
من با این ماشین به دفتر رئیس جمهوری می رفتم. مثل بعضیها نیستم که با پراید به محل کارشان بروند و با ماشین لنکروز در جادههای شمال ویراژ بدهند.
چک برگشتی
مدیرعامل استقلال همچنین درباره چکهای برگشتیاش به طنز گفت: بازیکن باید با چیزی حال کند. بازیکنان پرسپولیس با پورشه و بازیکن استقلال با چکهای برگشتی من حال میکنند!
جلوی طرح هزار میلیاردی ما را گرفتند
مدیرعامل استقلال با اشاره به برنامه های اقتصادی خود خاطر نشان کرد:سیم کارت "بلوسل" استقلال را چندی پیش طراحی کردیم اما اجازه ندادند که آن را راه بیندازیم.منتظریم تا دوستان جدید بیایند و این طرح را به آنان ارائه دهیم.
وی افزود:بخشی از مخابرات جلوی این طرح را گرفت.بقیه می توانند از این کارها بکنند و ما نمی توانیم.اگر این طرح راه می افتاد هزار میلیارد تومان عایدی باشگاه بود.
مدیرعامل استقلال تاکید کرد:یک بار دولت 100 میلیارد بدهد پس از 10 سال پس بگیرد.من سردمدار خصوصی سازی در ایران هستم.ما گفتیم که اول استقلال و پرسپولیس را خصوصی کنید چون به جای رسیده ایم که می توانیم درآمدزایی کنیم.
بمب نخریدیم اما بمب ها را حفظ کردیم
فتحاللهزاده همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا امسال دیگر بمبی منفجر نکرده است؟ افزود: یک زمان بمب نداریم و میخریم، اما امسال ما بمبهایمان را نگه داشتهایم و الان تعمیر و گریس کاری میکنیم. امسال بدهیهای زیادی داشتیم. من استعفا دادم و 10 روز سر کار نرفتم، اما دیدم که هیچ کس جلو نمیآید، سپس دیدم که اگر کسی جای من را بگیرد، میگوید فتحاللهزاده تیم را رها کرد و رفت. ما اگر تیم را دوست نداشتیم ماشین و چکهایمان را نمی دادیم. الان با توجه به حکم یکی از قضات اموالم باید توقیف گردد. البته اگر بگردند اموالی پیدا نمیکنند. همهاش اموات است! با این حال من اعلام میکنم که 90 درصد بازیکنان 90 تا 100 درصد پولشان را گرفتهاند. دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد. من حتی 37 هزار دلار از رویانیان قرض کرده بودم که آن را برگرداندم.
شرمنده پرویز مظلومی هستم
فتحاللهزاده در خصوص مصاحبه پرویز مظلومی در یکی از سایتها گفت: احتمالا سایت مدالنیوز، پدالنیوز بوده که علیه من گاز داده و مطلب نوشته است، اما از شوخی گذشته فداکاری که مظلومی در حق ما انجام داد کمتر مربی نشان داد. من شرمنده پرویز مظلومی هستم و او بالای 300 میلیون از ما طلبکار است.
اگر به زندان بروم رویانیان به ملاقاتم می آید
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص حضور قاضی، نوری و نیکبخت که قبلا در پرسپولیس بازی میکردند، گفت: آقای رویانیان که مدیر پرسپولیس است ناراحت نیست چرا شما ناراحتید؟
مجری برنامه ورزش و مردم گفت: من به خاطر چکهایی که به این بازیکنان میدهید ناراحتم که فتحاللهزاده پاسخ داد: شما ناراحت نباش، اگر به زندان بروم رویانیان به ملاقاتم میآید البته هر چه میگردند از من اموال پیدا نمیکنند و همهاش اموات است.
-
آبيپوشان امروز در کييف تمرين ميکنند
|
امير قلعهنويي، سرمربي تيم فوتبال استقلال در نظر داشت به علت سفر 3-4 ساعته آبيپوشان به اوکراين امروز را به آنها استراحت دهد و حتي اين موضوع را هنگام صرف صبحانه با بازيکنان در ميان گذاشت، اما سرمربي استقلال پس از مشورت با کادر فني و بعد از ناهار تصميم خود را تغيير داد و قرار شد استقلاليها در ورزشگاهي در شهر کييف اولين تمرين خود را در اوکراين برگزار کنند.
به گزارش فارس، به اين ترتيب آبيپوشان از ساعت 20 و 30 دقيقه به وقت تهران تمرين آمادگي خود را آغاز خواهند کرد. |
-
قلعهنويي:در اوکراين به هماهنگيبهتري ميرسيم
|
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، امير قلعهنويي، سرمربي استقلال در خصوص سفر تيم به اوکراين و برگزاري اردوي تدارکاتي در اين کشور اظهار داشت: در ادامه تمريناتي که در تهران سپري کرديم، حالا قصد داريم تا در اوکراين به هماهنگي بهتري برسيم. بازي دوستانهاي هم که با تيم ديناموکيف خواهيم داشت برايمان بسيار مفيد خواهد بود اگر چه که به هر حال با توان صد درصد تيم به اينجا سفر نکردهايم.
سرمربي استقلال ادامه داد: تلاش ميکنيم تا هفته آينده که به ايران بازميگرديم تمرينات خوبي را پشت سر بگذاريم، ضمن اينکه دو بازيکن نيز براي تست شدن نزد ما خواهند آمد. البته در اينجا از فشار تمرينات هم ميکاهيم تا انشاءا... بچهها به لحاظ بدني به ثبات خوبي برسند.
وي در پايان در خصوصيت آخرين وضعيت بازيکناني نظير حيدري نيز اضافه کرد: باشگاه براي حضور حيدري مذاکراتش را انجام ميدهد و انشاءا... که او هم در کنار ما خواهد ماند. |
-
حیدری : برای مذاکره به قطر می روم !
خسرو حیدری در پاسخ به این سوال که شنیده میشد او قرار است به اصفهان برود اما مجتبی جباری به سپاهان پیوست، گفت:
من یک پیشنهاد غیررسمی از سپاهان داشتم اما با این تیم وارد مذاکره نشدم. برای جباری هم آرزوی موفقیت میکنم. جباری در استقلال یک وزنه و یک بازیکن بزرگ بود. امیدوارم هرکجا که هست موفق باشد.
مدافع هافبک استقلال در پاسخ به این سوال که سرانجام فصل بعد در چه تیمی توپ خواهد زد، اظهار کرد:
من در جلسهای به آقای فتحاللهزاده هم گفتم که پبشنهاداتی دارم. من یک پیشنهاد خارجی از قطر دارم که مذاکرات خوبی با آنها انجام دادهام و به نتایج خوبی هم رسیدهایم. فردا شب هم برای مذاکره نهایی با این تیم قطری به این کشور خواهم رفت.
به جـــــــهنم
جباری به سپاهان پیوست
مجتبی جباری هافبک تیم استقلال بعد از سالها حضور در این تیم در نهایت به تیم فوتبال سپاهان پیوست.
این بازیکن بعد از مصاحبه ای که علیه باشگاه انجام داد در نهایت از فهرست این تیم کنار گذاشته شد و به جمع زرد پوشان سپاهان پیوست.
این چند سال زیادی پای مصدومیت هات و حاشیه هات ایستادن! حالا که پول هاتو گرفتی و مصدومیت هم برطرف شده رفتی... برو گم شو
اردوی استقلال در شوک جدایی جباری
قبل از شروع تمرین بدنسازی استقلال، خبر جدایی مجتبی جباری و پیوستن او به سپاهان به اردوی آبی پوشان رسید.
بسیاری از بازیکنان استقلال که فکر می کردند این بار هم غائله جباری و باشگاه مثل همیشه با خوبی و خوشی ختم به خیر می شود از شنیدن خبر حضور او در سپاهان شوکه شدند. بسیاری از بازیکنان از این موضوع ابراز ناراحتی کردند و اظهار امیدواری کردند مجتبی هنوز قراردادش را امضا نکرده باشد تا بتواند به استقلال برگردد.
در این میان واکنش امیر قلعه نوعی که چندان موافق جدایی جباری نبود در نوع خود جالب بود.
او بعد از چند لحظه سکوت به اطرافیان خود گفت: حتما خودش صلاحش را بهتر می داند.
حاضران در اردوی استقلال می گویند اکثر بازیکنان و حتی اعضای کادر فنی از این تصمیم جباری شوکه شدند.
بیانی: جباری را قبول دارم اما دلش با استقلال نبود/ امیدوارم تیموریان و نکونام به استقلال برگردند
شاهرخ بیانی در مورد شرایط استقلال، گفت: تیم وضعیت خوبی دارد بازیکنان در حال حاضر در ارودی اوکراین به سر میبرند البته تیم هنوز کامل نشده و دو سه نفر دیگر تا یکشنبه به اردو اضافه خواهند شد.
یک مسابقه دوستانه بسیار مفید مقابل دیناموکیف اوکراین که از تیمهای بزرگ اروپای شرقی است داریم این مسابقهای است که تا به حال تیمهای ایرانی انجام ندادهاند و میتوانند به ما کمک کنند.
امیر قلعهنویی خودش این سفر را جور کرده و مطمئنا به استقلال کمک خواهد کرد.
وی در مورد بازیکنانی که تاکنون استقلال جذب کرده است، اظهار داشت: استقلال امسال کار سختی دارد.
ما امسال به جمع 8 تیم آسیا آمدهایم و باید از اعتبار فوتبال ایران و استقلال دفاع کنیم نفراتی که جذب شدند در پازل تاکتیکی قلعهنویی قرار دارند. پژمان نوری، محمد قاضی، مهدی نظری و احمد جمشیدیان نفرات بسیار خوبی هستند. دو بازیکن خارجی نیز قرار است جذب شود و انشاءالله اگر تیموریان و نکونام نیز باز گردند تیم ما وضعیت خوبی پیدا میکند.پیشکسوت استقلال در مورد رفتن مجتبی جباری اظهار داشت: جباری بازیکن بزرگی است و از لحاظ فوتبالی کیفیت بالایی دارد.
او خودش دلش با تیم نبود و شخصا از رفتن این بازیکن ناراحتم به هرحال اتفاقی است که افتاده و امیدوارم جباری در تیم آیندهاش موفق باشد.
بیانی در مورد اینکه قلعهنویی اعلام کرده در ایران بازیکنی با کیفیت جباری وجود ندارد، اظهار داشت: فوتبال همین است وقتی بازیکنان بزرگ از تیم میرود باید سعی کنیم نفرات جدید و جوانی را جایگزین آنها کنیم به شخصه به فوتبال جباری اعتقاد دارم اما او هماکنون به سپاهان رفته و برایش آرزوی موفقیت میکنم.وی در پایان گفت: امیدوارم آندرانیک تیموریان و نکونام نیز به استقلال بازگردند تا از حضور این نفرات نیز بتوانیم استفاده کنیم و استقلال در رقابتهای پیشرو به موفقیت برسد
امیری: مقابل فتح الله زاده قرار گرفتم تا مشت جباری به من بخورد/ آقایان بدانند ما لال نیستیم!
معاون ورزشی باشگاه استقلال گفت: بد نیست هواداران استقلال از برخی مسایل آگاه شوند.
علی امیری در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره اینکه آیا قصد ندارد درباره درگیری فیزیکی سال گذشته خود با جباری صحبت کند اظهارداشت: یک سال سکوت کردم و اگر لازم باشد باز هم به خاطر هواداران سکوت می کنم اما واقعیتی هست که باید آن را بیان کنم تا استقلالی ها بدانند پارسال چه اتفاقاتی بر سر تمدید قرارداد جباری رخ داد.
وی ادامه داد: متاسفانه سال گذشته اتفاقات بدی بین مدیرعامل استقلال و مجتبی جباری رخ داد. شاید هر مدیرعامل دیگری بود جباری را در استقلال نگه نمی داشت اما فتح الله زاده با سعه صدر و به این دلیل که جباری در لیست قلعه نوعی بود کوتاه آمد و تمام اتفاقات تلخ و باور نکردنی را فراموش کرد.
معاون ورزشی استقلال افزود: فکر می کنم بد نیست هواداران استقلال از برخی حقایق آگاه شوند. من به فتح الله زاده قول داده بودم سکوت کنم و حرف نزنم و حاج آقا خودش می خواست مسایل را تشریح کند اما من هم به سهم خودم باید مساله ای را بازگو کنم.
وی خاطرنشان کرد: بله درگیری فیزیکی سال گذشته بین فتح الله زاده و جباری صحت دارد. جباری قصد حمله به مدیرعامل استقلال را داشت که من مقابل فتح الله زاده قرار گرفتم تا خوشبختانه یا متاسفانه مشت حواله شده جباری به سینه من برخورد کند. پزشکان بیمارستان آتیه هم هستند و می توانند گواهی بدهند که چه صدماتی به من وارد شد.
امیری در پایان گفت: نمی خواستم حرف بزنم اما این چند خط را هم برای این گفتم که آقایان بدانند ما لال نیستیم و بلدیم حرف بزنیم.
-
صادقی: استقلال در همه جای دنیا طرفدار دارد/ به جز قهرمانی لیگ به موفقیت در آسیا فکر میکنیم
*تمرینات استقلال در اوکراین چطور سپری میشود؟
ما هر روز دو نوبت تمرین میکنیم و همه تمرینات هم موثر و با برنامه دنبال میشود. کادرفنی برنامهریزی خود را برای کسب آمادگی بیشتر تیم در اوکراین انجام دادهاند تا در اردو همه تمریناتمان را طبق برنامه و زیرنظر کادرفنی برگزار کنیم.
*شنیدیم هوای کیف هم خیلی مطلوب است؟
نه فقط آب و هوا بلکه امکانات اردوی ما همه مطلوب است تا هیچ مشکلی در کیف نداشته باشیم. همه بچههای تیم از وضعیت اردو رضایت کامل دارند و میتوانم بگویم تمرین در این شرایط آب و هوایی واقعا دلچسب و بهترین اردو را سپری میکنیم، هر چند سخت و فشرده باشد.
*استقبال ایرانیان مقیم اوکراین از شما چطور بود؟
خوشبختانه استقبال خیلی خوبی از ما داشتند. واقعا آدم وقتی به خارج از کشور سفر میکند بیشتر متوجه میشود که استقلال در همه جای دنیا طرفدار دارد و فقط در ایران نیست که طرفداران فوتبال به تیم ما علاقه زیادی دارند. این استقبال باعث شد ما با روحیه و انگیزه بیشتری تمرین کنیم.
*بازی با دیناموکیف را چطور میبینید؟
این بازی خیلی میتواند به ما کمک کند. ما با یک تیم خوب و شناخته شده باید سهشنبه بازی کنیم که جدا از شناخت بیشتر نقاط ضعف و قوتمان در کسب آمادگی بیشتر تیم هم میتواند تاثیرگذار باشد. سعی میکنیم از این بازی استفاده لازم را ببریم. قطعا هدف در این بازی کسب نتیجه نیست و بلکه شناخت بیشتر از تیم است تا کادرفنی در آن به خواستههایش برسد.
*چه فصلی را برای استقلال پیشبینی میکنید؟
هنوز تا شروع فصل فاصله زیادی داریم اما هیچ فصلی هم نیست که استقلال درآن هدفی جز قهرمانی داشته باشد. ما جدا از اینکه هدفمان قهرمانی در لیگ است به موفقیت در آسیا هم فکر میکنیم. هر چند کار خیلی سختی پیش رو داریم اما با این اتحاد و یکدلی که من در تیممان میبینم فکر میکنم بتوانیم فصل خیلی خوبی را تجربه کنیم، هر چند اعتقاد دارم به استقلال به عنوان نماینده فوتبال ایران در آسیا باید توجه بیشتری شود.
*اردوی استقلال چه طور سپری میشود؟خوشبختانه شرایط خیلی خوب است و محل خوبی را برای اردوی خود انتخاب کردهایم. کیف از لحاظ آب و هوایی شرایط مطلوبی دارد، امکانات هتل ما هم خیلی خوب و مناسب است تا هیچ مشکلی نداشته باشیم.
*از تمرینات استقلال چه خبر؟ به آمادگی لازم دست پیدا کردید؟
خوشبختانه تمرینات هم با نظم و جدیت خاصی دنبال میشود. همه بچهها در این اردو با انگیزه هستند و روحیه خیلی خوبی داریم. با اضافه شدن بقیه بچههای تیم که در یکی، دو روز آینده به اوکراین میآیند تمرینات ما با جدیت بیشتری سپری میشود تا استقلال در اوکراین به دنبال کسب آمادگی خود باشد.
*قرار است یک بازی تدارکاتی هم با دیناموکیف انجام دهید، این دیدار را چه طور ارزیابی میکنی؟
همیشه بازیهای دوستانه به کسب آمادگی و شناخت بیشتر نقاط ضعف و قوت تیم کمک میکند، دیناموکیف هم یک تیم شناخته شده و آماده است و به همین دلیل ما میتوانیم از برگزاری این بازی نهایت استفاده را ببریم تا با آمادگی بیشتر به تهران برگردیم.
*تمرینات سخت و فشرده شما را خسته نکرده؟
خوشبختانه تمرینات ما اگر سخت هم برگزار میشود در کنار آن روحیه و انگیزه کافی هم در بین بچهها دیده میشود. در کنار تمرینات سخت، تیم طراوت خود را هم دارد تا همه از این وضعیت راضی باشیم. هدف ما این است که در اوکراین آمادگی خود را دو برابر کنیم تا بتوانیم بعد از بازگشت به ایران پرقدرت وارد مسابقات شویم.
*از شرایط خودتان چه خبر؟
خوشبختانه شرایط خودم هم خوب است، برای فصل جدید خیلی انگیزه دارم و دوست دارم یکی از بهترین فصلهای خود را سپری کنم به همین دلیل با جدیت تمرین میکنم تا بتوانم در فصل جدید به عنوان یک بازیکن آماده برای استقلال به میدان بروم.
فتحاللهزاده:یکی از پورشههای آقایان هر روز در تمرین استقلال است!/پارسال هم نیم فصل جباری را نداشتیم
علی فتح الله زاده در خصوص اظهارات محمد رویانیان که گفته بود برخی به دنبال جریانات انحرافی هستند، اظهار داشت: من نمیدانم چرا مدیرعامل محترم باشگاه پرسپولیس چنین صحبتهایی را مطرح کرده است. ما که در دیروز در برنامه زنده تلویزیونی صحبتهایمان را رو در رو مطرح کردیم چرا دیروز واکنشی نشان ندادید؟فتحاللهزاده تأکید کرد: حتی زمانی که بهرام شفیع بخشهای مختلف این برنامه را پخش میکرد رویانیان واکنشی به حرفهای من نداشت اما امروز یکباره مصاحبه کرد.احساس میکنم دوستانی که به او مشورت میدهند در بد زمانی این کار را انجام دادند و ای کاش رویانیان در بین برنامه تماس میگرفت و به مشاورانش میگفت که چه پاسخی به صحبتهای من بدهد!وی در ادامه گفتوگو با فارس، تصریح کرد: من از دیروز تا به امروز حرف دیگری نزدهام اما سؤال من از رویانیان این است مگر شما معنی دعوت را نمیدانی؟اگر می دانی چرا سفسطه می کنی؟ اینکه استقلال را دعوت کرده اند و خواسته اند به اوکراین برود به این معنی است که هزینههایش را از ما بگیرند؟ آیا وقتی شما ما را به شام دعوت میکنی پولش را از ما میگیری؟ اگر حرف شما این است پس من چیزی نگویم بهتر است.وی تاکید کرد: اینکه من حرف از پورشه زدم ساختگی نبوده و برای این پورشهها سند دارم. یکی از همین پورشهها هر روز به محل تمرین ما میآید و میرود. من به بازیکنان و سرمربی محترم باشگاه پرسپولیس ارادت ویژهای دارم به خصوص به علی دایی که همیشه حامی او بودم احترام میگذارم و هرچه که آنها بگیرند حقشان است اما صحبت من این است که اگر چیزی به بازیکن بدهیم قایم کردن و مخفی کردن ندارد. همانطور که دیدید من خودروی لکسوسم را به بازیکن دادم و آن را هم رسانهای کردم.فتحاللهزاده در ادامه تأکید کرد: اگر من نسبت به صحبتهای دیروز یک کلمه اضافه بر سازمان میگفتم آن وقت رویانیان جواب میداد ولی من از اطرافیان این دوست عزیز میخواهم که به او مشاوره غلط ندهند. درست است که رویانیان گفت ماندن را از من یاد گرفته اما اینگونه رفتارها درست نیست.به گزارش فارس، فتحاللهزاده درخصوص صحبتهایش مبنی بر جایگزینی مناسب برای جباری گفت: همین حالا هم برای او جایگزین داریم چون سال گذشته در نیمفصل اول جباری را در اختیار نداشتیم اما به فکر این هستم که یک بازیکن خارجی را به تیم اضافه کنم. من برای او آرزوی موفقیت میکنم و از عوامل، پیشکسوتان و مسئولان باشگاه استقلال و معاونانم میخواهم که علیه جباری مصاحبه نکنند چون او برای این باشگاه زحمت کشیده است.وی همچنین ضمن احتمال تمدید قرارداد ساموئل در خصوص خسرو حیدری نیز گفت: این بازیکن یک پیشنهاد خوب دارد و به قطر میرود. از همین رو امروز با او صحبت کردم و به او گفتم که شرایط تیم قطری را هم بررسی کند اما مطمئن هستم حیدری با ما میماند و در استقلال بازی خواهد کرد.مدیرعامل استقلال در خصوص صحبتهایی که مبنی بر هزینههای سفر اوکراین مطرح میشود، گفت: نیمی از این هزینهها را هواداران و نیم دیگر را تیم دعوت کننده متقبل شده است.من از دوستان سؤال میکنم مگر وقتی که به روسیه رفتند مسئولان روبینکازان هزینه بلیت آقایان را پرداخت کردند؟ دوستان بهتر است غصه ما را نخورند چون قرار شد که ما تبلیغ یک هواپیمایی را روی پیراهنمان بزنیم و در عوض پول بلیت سفر به اوکراین را پرداخت نکنیم ما راهکار زیاد داریم به شرطی که دوستان به فکر خودشان باشند و به ما ایده ندهند.
-
گزارش تصویری تمرینات بدنسازی آبی ها در اوکراین :
-
خبرگزاری تسنیم :
رئیس کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال میگوید بازیکنی مانند جباری که سر ناسازگاری دارد و در شرایط بحرانی تیم را تحریک میکند بهتر است که در تیم نباشد.
علی جباری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد رفتن مجتبی جباری از استقلال گفت: او در این چند سال مشکلات زیادی به وجود آورده بود و گاهی اتفاقاتی میافتاد که نمیتوانستند با این بازیکن کنار بیایند. او در زمان مظلومی و پورحیدری هم باعث شده بود آنها هم گله مند باشند.
وی افزود: کسی که برای تیم خوب بازی میکند به همان اندازه از نظر اخلاقی و رفتاری نیز باید خوب باشد. اگر اخلاق و رفتارش مناسب نباشد به تیم لطمه میزند. فوتبال یک کار گروهی است و همه در کنار هم باید صمیمی و یکنواخت رفتار کنند.
گاهی این بازیکن سر ناسازگاری میگذاشت و در مواقع بحرانی تیم را تحریک میکرد، این موضوع به استقلال لطمه میزد و شرایط خوبی ایجاد نمیکرد.
پیشکسوت استقلال عنوان کرد: در گذشته هم تعداد معدودی بازیکن داشتیم که وقتی میدیدند تیم در وضعیت حساسی قرار دارد شرایطی را ایجاد میکردند تا مطالباتشان را دریافت کنند ولی این کارها جز لطمه زدن به تیم ثمر دیگری نداشت. قبل از حضور قلعهنویی مربیان از اینکه جباری در تمرینات به صورت منظم شرکت نمیکند گله مند بودند ولی او در زمان حضور قلعهنویی قول داده بود از نظر حاشیه شرایط بهتری داشته باشد.
جباری گفت: اگر بازیکن ناسازگار باشد صلاح در این است که در تیم حضور نداشته باشد. خصوصا در این مقطع حساس که استقلال درگیر لیگ قهرمانان است.
رئیس کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال در مورد اینکه آیا میتوان خلاء جباری را در استقلال پر کرد گفت: استقلال تیم بزرگی است و احتمالا کادر فنی پیش بینیهای لازم را کرده و چند گزینه را مد نظر دارد. تا جایی که من میدانم باشگاه در تلاش است که 2 بازیکن برزیلی جذب کند و قرار بود یکی از آنها بیاید ولی به دلیل بیماری پدرش این اتفاق نیفتاد. در مجموع باشگاه در نظر دارد 4،3 بازیکن دیگر جذب کند.
علی جباری در مورد اینکه آیا مجتبی جباری میتواند در سپاهان موفق باشد اظهار داشت:
یک بازیکن ناآرام هر جایی که برود ناآرام است خصوصا در اصفهان با بودن بازیکنانی مانند نویدکیا که مسائل خاصی دارند.
اگر جباری بخواهد در کنار آنها موفق باشد باید حاشیهها را کنار بگذارد و تنها به فکر فوتبال باشد. اگر بخواهد در تمرین شرکت نکند و چنین کارهایی انجام دهد دچار مشکل میشود. امیدوارم موفق شود و به مشکلی برنخورد .
-
تکلیف تیموریان امشب مشخص می شود
سرژیک تیموریان گفت:اگر تا امشب وضعیت پیشنهادات خارجی مشخص نشود آندو فردا آبی پوش می شود.
وی پس از پایان جلسه با مدیرعامل استقلال درباره این نشست عنوان کرد:در این جلسه درباره مسائل مختلف حرف زدیم.
وی ادامه داد:قرار شد اگر تا امشب نتیجه پیشنهادات خارجی مشخص نشود،ان شالله فردا صبح با استقلال کارمان را نهایی کنیم و آندو آبی پوش شود.
تیموریان تاکید کرد:اگر بحث پیشنهادات از قطر و چین منفی باشد و به هر دلیل با این باشگاهها تا پایان وقت اداری امروز به توافق نرسیم با فتح الله زاده امشب جلسه ای می گذاریم تا کار را با استقلال تمام کنیم.
وی درباره پیشنهادات قطری آندو گفت: الان 3 باشگاه قطری به آندو پیشنهاد داده اند. گزینه چینی هم رقم قرارداد خود را بالا برده و در حال بررسی هزینه زندگی در چین هستیم تا ببینیم شرایط چطور است.
تیموریان درباره اینکه امروز درخصوص چه موضوعی با فتح الله زاده صحبت کرده گفت: من کارم در حوزه چمن مصنوعی است و فتح الله زاده سوالاتی در این باره داشت. ما الان درباره آندو حرف نزدیم چون نمی شود در 5 دقیقه تکلیف برادرم را مشخص کرد.
خسته کننده و مسخره شدید تو و اون داداشت !!
* خسرو حیدری به دفتر فتح الله زاده رفت *
+ خسرو حیدری برای ادامه حضور در استقلال با این باشگاه به توافق نهایی نزدیک شد.
-
خسرو حیدری هم ماندنی شد
حیدری ظهر روز یکشنبه به باشگاه استقلال رفت و پس از حدود سه ساعت جلسه با علی فتح الله زاده قراردادش را تمدید کرد.
بدین ترتیب بحث حضور حیدری در لیگ ستارگان قطر منتفی شد.
حیدری قراردادش را به مدت یک فصل تمدید کرده است.
وی به دلیل آسیب دیدگی که در بازی با کره جنوبی برایش پیش آمد به اردوی استقلال در اکراین نمی رود و پس از بازگشت آبی پوشان از کیف به جمع سایر آبی پوشان ملحق می شود.
خدا رو شکر ...
ایشا... امشب هم اندو ببنده که دیگه بریم واسه ستاره سوم
-
-
فتح الله زاده : نکونام رویش نشد بگوید پول میخواهد ! / حرفی در مورد جباری ندارم !
علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه تکلیف جواد نکونام چه شد اظهار داشت: من امروز به اوکراین نرفتم تا تکلیف نکونام روشن شود. جواد منتظر به دنیا آمدن فرزندش است و ان شاءالله که قدمش خیر باشد.
وی در خصوص اینکه نکونام با استقلال قرارداد دارد و چرا تاکنون در تمرینات حاضر نشده و خواسته او برای حاضر شدن در تمرین چیست، گفت:
در جلساتی که من با نکونام داشتم او حرفی از پول نزده بود ولی از طریق یکی از دوستانش متوجه شدم که مشکل مالی دارد و رویش نمی شده این را به من بگوید.
از طرفی حق هم دارد. سال گذشته به او خیلی دیر پول دادیم. من هم امروز سفر خودم را کنسل کردم تا بتوانم پول برای نکونام تهیه کنم. همه حرف همین است.
به این خاطر به طور دقیق نمی توانم بگویم امروز این اتفاق می افتد یا شنبه اما این مسئله را حل می کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه صحبت های خود اضافه کرد:
من سعی می کنم این پول را زود آماده کنم تا مشکل نکونام حل شود.
من فردا عازم اوکراین هستم تا با مسئولان باشگاه دیناموکیف قرارداد همکاری امضا کنیم. البته من فردا می روم و پس فردا باز می گردم اما قطعا برخی از دوستان از من انتقاد می کنند که این چه رفتنی است اما باید یکسری کارها را انجام دهم و وضعیت تیم هم را هم ببینم.
فتح الله زاده در مورد اینکه نگرفتن پول چه ربطی به سر تمرین نرفتن دارد و نکونام به عنوان بازیکن حرفه ای باید در تمرینات شرکت کند و چنین مسئله ای برای باشگاه استقلال بد است و حتی گفته می شود نکونام در حال مذاکره با تراکتورسازی، گفت:
این حرف ها برای مطبوعات بد است که می نویسند. ما اصلا در این زمینه حرفی نمی زنیم.
اگر نکونام با تیم دیگری قرارداد امضا کرد آن وقت ما هم اسناد خودمان را نشان می دهیم که او با ما قرارداد دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا بعد از مشخص شدن تکلیف نکونام و تیموریان با بازیکن جدیدی قرارداد امضا می کنید یا خیر عنوان کرد: من معتقدم با توجه به نفراتی که جذب کردیم و حفظ شده اند دیگر بازیکن نمی خواهیم. تقریبا تیم سال گذشته را نگه داشتیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با اینکه امیر قلعه نویی به وی پیغام داده اول تیموریان را جذب کن و سپس به اوکراین بیا، گفت:
این خبر کذب محض است همان طور که از قول برهانی مصاحبه ای منتشر شده است. او می گوید من این حرف ها را نزده ام چون از وقتی به اوکراین رفته کسی به او دسترسی نداشته است.
فتح الله زاده در خصوص اینکه مجتبی جباری این روزها علیه وی مصاحبه می کند یا خیر گفت:
جباری برای استقلال زحمت کشیده و دستش درد نکند.حرفی در این باره ندارم. اتفاقا روزنامه ای که از جباری مصاحبه زده است جواب این بازیکن را با نظرسنجی که گذاشته داده است. وقتی خود مردم هستند من دیگر چرا باید جواب بدهم. ۷۶ درصد مردم طرف باشگاه را گرفته اند.
مجتبی جباری فصل قبل 850 میلیون تومان از استقلال گرفت.
به گزارش اوج نیوز،مبلغ قرارداد جباری در فصل گذشته 700 میلیون تومان بود که 200 میلیون تومان هم به دلایل مختلف به آن اضافه شد.
وی مبلغ 850 میلیون تومان از مبلغ قرارداد خود را دریافت کرده است.گفته می شود رقم قرارداد او با سپاهان 1/1 میلیارد تومان است که 800 میلیون تومان به آن اضافه می شود.
یه نیم فصل 900 !! نــــــــوش جان !think:::ey babaaa::okh:
-
فتح الله زاده:جواد بازیکن استقلال است مگر آنکه خودش نخواهد/رئال هم کلی خرج کرد اما چه شد؟
علی فتح الله زاده در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص برگزار نشدن جلسه شب گذشته با نکونام اظهار داشت:قرار نبود جلسه ای برگزار شود.نکونام بازیکن استقلال است و قرارداد دو ساله دارد.مگر بازیکنی که قرارداد دارد آن را تمدید می کند؟
وی افزود:همه چیز شفاف است و روال عادی خود را طی می کند.نکونام فصل آینده هم استقلالی است مگر آنکه خودش نخواهد.
وی در خصوص ابهاماتی که در برخی از بندهای قرارداد نکونام وجود دارد گفت:کدام ابهام؟ابهامی در کار نیست.من مدیرعامل استقلالم.20 سال تجربه کار در این فوتبال را دارم.مدیری نیستم که تازه با اتوبوس آمده باشم و ندانم چیی به چی است.پس از دوستان خواهش می کنم مفاد قرارداد را به رخم نکشند.اگر نکونام بازیکن آزاد است خب بروند با او قرارداد امضا کنند.مگر آزاد نیست؟جواد بازیکن استقلال است مگر آنکه خودش نخواهد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا می گوید احتمال دارد جواد در استقلال بازی نکند،گت:من مثال زدم.جواد یا هر بازیکن دیگری ممکن است روزی نخواهند در تیمی بازی کنند.آن وقت ما که نمی توانیم جلویشان را بگیریم.هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.من که نمی توانم در مورد همه چیز به صورت صد در صدی حرف بزنم.ممکن است نکونام روزی در استقلال بازی کند و روزی هم بازی نکند.شما ببینید در قضیه جباری او چه کرد.بعد از اینکه به ما توهین کرد من سپردمش به قلعه نوعی اما به سپاهان رفت.بنابر این هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
فتح الله زاده در مورد اینکه آیا قلعه نوعی از جدایی جباری ناراحت است،گفت:این کار روزنامه هایی است که دارند مرا می کوبند.همین امروز چندین مطلب علیه من نوشته اند اما نظرسنجی می گذارند و 86 درصد در قضیه جباری به باشگاه رأی می دهند.جالب نیست؟قلعه نوعی خودش می آید و درباره جباری حرف می زند.قرار بود خود قلعه نوعی با جباری طرف باشد.بعد از مصاحبه مجتبی ما او را سپردیم به قلعه نوعی.اصلا قلعه نوعی هم نه،مسوولیت رفتن جباری با من.بالاتر از این؟
مدیرعامل استقلال در خصوص هزینه های سپاهان در فصل پیش رو گفت:همه می دانند چه خبر است.رئال هم کلی خرج کرد اما موفق نشد.در همین کشور خودمان تیمهایی آمدند و هر چه ستاره بود جمع کردند اما نهایت چه شد؟مهم هارمونی تیم است.اینکه بازیکن را بر اساس نیاز گرفت.
وی افزود:یک میلیارد از وزارت به ما رسیده.بخشی از آن را می دهیم به بازیکن و بقیه اش را هم چک می دهیم.بیشتر هم نگرفتیم.اگر ریالی بیشتر بود مال شما.دوستان اگر می گویند 3 میلیارد گرفته ایم بیایند و بگردند!مگر من مدیرعامل استقلال نیستم؟پس من بیشتر خبر دارم.
فتح الله زاده درباره آخرین وضعیت آندو و ساموئل گفت:آندو شنبه جواب می دهد.ساموئل را هم گذاشته ایم خود امیر بیاید و تصمیم بگیرد.
او درباره سفرش به اوکراین گفت:شاید چهارشنبه بروم.اگر هم بروم یک روزه است.فقط برای امضای قرارداد همکاری.
فتح الله زاده در پاسخ به این سوال که چرا نکونام در تمرینات شرکت نمی کند،اظهار داشت:جواد فرزند توراهی دارد.منتظر تولد فرزندش است.
وی در خصوص اینکه آیا می داند فرزند نکونام پسر است یا دختر گفت:نپرسیدم.اما فرقی نمی کند.قدیمها خانواده ها دوست داشتند پسر داشته باشند تا در کار کشاورزی کمکشان کند اما حالا فرقی نمی کند.من خودم فرزند دختر را بیشتر از پسر دوست دارم.دختر بزرگ می شود و دکتر می شود اما پسر...ولش کن!
تکلیف ساموئل بعد از تیموریان و نکونام مشخص میشود
باشگاه استقلال هنوز پرونده نقل و انتقالات خود را نبسته است. این باشگاه باید تکلیف نکونام، ساموئل و تیموریان را مشخص کند.
تیموریان قرار است تا روز شنبه تکلیف را روشن کند.
به گفته فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه قرار است امروز و فردا وضعیت نکونام هم مشخص شود اما در مورد ساموئل هم همه چیز هفته آینده روشن می شود.
این باشگاه به تمدید قرارداد با مدافع اهل ترینیدادوتوباگو مصر است و با مدیربرنامه های این بازیکن هم صحبت کرده اند. استقلال حتی در صورت قرارداد با تیموریان و حفظ نکونام ساموئل را می خواهد.
این بازیکن فعلا در کشور خود به سر می برد و در صورت تمدید قرارداد با استقلال به ایران می آید.
-
با احترام به پرسپولیس و تراکتورسازی، من استقلالی ام
وضعیت تو با استقلال تهران چه شد؟ خیلی از هواداران نگران وضعیت تو هستند و می خواهند بدانند تکلیفت چه می شود؟
من یک استقلالی هستم. اگر اوساسونا را ترک کردم و به ایران آمدم به خاطر همین هواداران بود. طبیعی است که دوست نداشته باشم که به راحتی استقلال را از دست بدهم. قبلا گفته ام، دوباره تاکید می کنم که همچنان دوست دارم در خدمت استقلال و هواداران باشم و فصل آینده نیز برای این تیم بازی کنم.
این روزها شایعاتی وجود دارد که تراکتورسازی و پرسپولیس هم به تو پیشنهاد داده اند.
بله، من از سوی پرسپولیس و تراکتورسازی پیشنهاددارم اما ضمن احترامی که برای این دو تیم ریشه دار کشور قایلم، باید بگویم که یک استقلالی هستم. به خاطر این تیم از حضور در یکی از معتبرترین لیگ دنیا گذشتم. درباره شایعه جدایی ام هم باید بگویم، این شایعات شیطنت افرادی است که دوست ندارند جواد نکونام در استقلال بماند.
این افراد را معرفی نمی کنید ؟
در اینجا هشدار می دهم اگر همچنان به شیطنت هایشان ادامه دهند بزودی آنها را به هواداران معرفی کرده و نقشه هایشان را افشا می کنم .
با حرف هایی که زدی، وضعیت تو با استقلال به کجا رسیده است؟ آیا مذاکراتی کرده اید یا خواهید داشت؟
با توجه به اینکه من این روزها مشغول رسیدگی به امور تولد فرزندم هستم، یکی از دوستان نزدیکم را مامور کردم که با فتح ا... زاده صحبت کند و در حقیقت کارهایم را انجام بدهد. این کاری است که خیلی ها انجام می دهند و من برای اولین بار انجام دادم. به هر حال همچنان منتظر هستم تا آقای فتح ا.. زاده با رفیقم جلسه ای برگزار کند. من روی قول هایی که مدیرعامل استقلال داده حساب کرده ام و تا شنبه منتظر می مانم.
تا شنبه زمان زیادی نمانده است... واقعا چه خواهید کرد؟
اگر زمان زیادی نمانده است، پس صبر کنید. خیلی زود همه چیز مشخص خواهد شد.
-
بابا جواد همراه با نورسیده " آریان نکونام "
-
تیمهای استقلال و دیناموکیف اوکراین از ساعت 20:30 امشب در ورزشگاه اختصاصی دیناموکیف در حضور 4 هزار تماشاگر در دیداری تدارکاتی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه دو یر یک به سود استقلال به پایان رسید.
نیمه نخست این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
آرش برهانی در دقیقه 13 برای استقلال و روبن رودریگوئز در دقیقه 18 برای دیناموکیف گلزنی کردند.
فرهاد مجیدی در دقیقه 56 بازی وارد زمین شد و دقایقی بعد از ورود خود به زمین مسابقه ، پایش به گل باز شد. کاپیتان شماره 7 استقلالی ها همچنان برای تیمش می درخشد.
فرهاد مجیدی که در دقیقه 56 به جای محمد مهدی نظری وارد زمین شده بود ، در لحظه گل با عبور از دفاع حریف با استارتی دیدنی توپ را وارد دروازه حریف سرشناس کرد.
مجیدی متخصص این گل هاست. او پیشتر هم از این گل ها زیاد زده است.
تیم فوتبال دینامو کیف در این بازی از 9 بازیکن اصلی و ترکیب ثابت خود بهره میبرد.
همچنین در این بازی سیاوش اکبرپور در دقیقه 92 با دریافت کارت زرد دوم از داور مسابقه از زمین بازی اخراج شد.
ترکیب استقلال:
سید حسین حسینی، حنیف عمران زاده، امیرحسین صادقی، هاشم بیکزاده، علیرضا واحدی نیکبخت، سیاوش اکبرپور، پژمان نوری، گوران لاوره (از دقیقه 75 جاجا)، محمد قاضی، محمد مهدی نظری (از دقیقه 52 فرهاد مجیدی) و آرش برهانی (از دقیقه 80 پژمان منتظری)
قابل توجه قرمزا که میگن دیناموکیف با ترکیب دومش اومده بود ، 9 تا بازیکن اصلیش تو ترکیب بودن !
تازه این استقلال بود که بدون پژمان منتظری ، جواد نکونام و سید مهدی رحمتی بود !
4وبله ها ایشا ... جام بین المللی ولایت ...
-
منصوریان در این تماس تاکید کرد: من در مصاحبهای که در حاشیه مراسم تجلیل از برترینهای لیگ برتر داشتم هرگز قصدی نداشتم که با صحبتهایم جانبداری از فرد خاصی داشته باشم.
من روز گذشته در حاشیه همین مراسم با علی فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال برای دقایقی راجع به شرایط نکونام و علت جدایی جباری به دقت صحبت کردم. من از خانواده استقلال هستم و هرگز دوست ندارم که خدای ناکرده با تصمیماتی در مورد جدایی برخی از بازیکنان دل هواداران استقلال بلرزد.
وی افزود: روز گذشته من در صحبتهایم از فتحاللهزاده خواستم که جواد نکونام را حفظ کند چون او مایه افتخار ما، کاپیتان تیم ملی و یکی از کاپیتانهای استقلال است. از فتحاللهزاده خواستم برای حل شدن این مشکل جلسهای بین من، مدیرعامل، قلعهنویی و نکونام برگزار شود تا ببینیم چرا قرارداد نکونام امضا نمیشود. او یک استقلالی تمام عیار است.
مربی تیم ملی یادآور شد: روز گذشته با نکونام هم در مورد شرایطش برای ماندن در استقلال نیز صحبت کردم.
او به گونهای از استقلال صحبت میکرد که به عنوان یک استقلالی دو آتشه لذت بردم. نکونام یک استقلالی واقعی است و برای مشخص شدن این امر بهتر است به خانواده او مراجعه کنید.
پدر او برای تمام استقلالیها شناخته شده است. پس باید او را حفظ کنیم. بنابراین شنبه سعی میکنم هم در مورد جواد نکونام و هم در مورد اینکه چرا جباری از استقلال جدا شد جلسهای را با قلعهنویی و فتحاللهزاده داشته باشم.
-
بزرگتر و کوچکتری باید رعایت شود
امیر حسین صادقی پس از پیروزی استقلال مقابل دیناموکیف عنوان کرد:بازی خیلی خوبی بود.اگرچه دینامو چند بازیکن اصلی اش را نداشت اما تجربه جدیدی برای ما بود.به نظرم بازیکنان محک جدی خوردند.در کل بازی تدارکاتی بسیار مفیدی برای ما بود.
وی درباره اینکه قبل از بازی بازوبند کاپیتانی را به نیکبخت واحدی داد گفت:اتفاق خاصی نبود.نیکبخت پیشکسوت من است و کاپیتانی حقش بود.سابقه اش از من بیشتر است.امیدوارم در کل فوتبال ایران بزرگتر و کوچکتری رعایت شود.این مسائل مهم است.
صادقی درباره قرعه استقلال در لیگ برتر و تقابل با گسترش فولاد در تبریز اظهار داشت:به نظر من تبریز شایسته داشتن حداقل دو تیم در لیگ برتر است.در ایران هم تیم دوم من تراکتورسازی است و دوست دارم موفقیت های این تیم ادامه پیدا کند.خوشحالم نبردمان را در لیگ از تبریز شروع می کنیم.گسترش فولاد هم تیم خوبی است اما ما هم استقلال هستیم و به عنوان مدافع عنوان قهرمانی لیگ را شروع می کنیم.
(این نیکبخت لیاقت ارزش بزرگتری نداره! کاپیتان دهم هم نباید باشه)
بیگ زاده:بازیکنان ما با همه وجود بازی کردند/حسینی فرصت های زیادی را از حریف گرفت
هاشم بیگ زاده پس از پیروزی استقلال مقابل دیناموکیف عنوان کرد:بازی بسیار خوبی بود.خدا را شکر وظایفمان را خیلی خوب انجام دادیم.این مسابقه به هماهنگی ما بسیار کمک کرد.اولین بازی تدارکاتی جدی بود و قدیمی ها در کنار بازیکنان جدید قرار گرفتند.خدا را شکر که توانستیم پیروز شویم.امیدوارم بازی های تدارکاتی بهتر و بیشتری انجام دهیم تا آماده شروع لیگ برتر و ادامه لیگ قهرمانان آسیا شویم.
وی درباره تیم دیناموکیف گفت:دینامو تیم خوبی بود اما بازیکنان ما با همه وجود بازی کردند.آنها فرصت های زیادی داشتند و می توانستند به ما گلهای بیشتری هم بزنند اما خوشحالم آبروی ایران را در بازی با یک تیم اروپایی حفظ کردیم.
مدافع استقلال همچنین گفت:تیم ما هدف اولیه اش قهرمانی در آسیا است و پس از آن قهرمانی در لیگ برتر.ما مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر هستیم و مطمئن باشید در این فصل بهترین عملکرد را خواهیم داشت.
وی درباره قرعه استقلال در لیگ برتر و رویارویی با گسترش فولاد در هفته اول اظهار داشت:قرعه خوبی است اما همانطوری که گفتم از حالا باید تمرکزمان را روی لیگ قهرمانان آسیا بگذاریم.
بیگ زاده افزود:می خواهم مطلبی را بیان کنم.از سید حسین حسینی تشکر می کنم که مقابل دینامو خیلی خوب کار کرد و توپ های زیادی را گرفت.این دروازه بان جای خالی رحمتی را به خوبی پر کرد.
حسینی: لطف خدا شامل حالم شد تا چند توپ حریف را بگیرم / الگوی فوتبالی من رحمتی است
سید حسین حسینی پس از پیروزی استقلال مقابل دیناموکیف عنوان کرد:این بازی تجربه خوبی برای من بود.خوشحالم توانستم مقابل دیناموکیف به میدان بروم.لطف خدا شامل حالم شد که چند فرصت را هم از حریف بگیرم.
وی درباره اینکه فکر می کرد در این بازی به میدان برود یا نه گفت:من آمادگی خوبی داشتم و از طرفی رحمتی هم کمی دیر به تمرینات اضافه شد.کادر فنی صلاح دانست من بازی کنم و از این بابت خوشحالم.به عنوان یک بازیکن همه تلاشم را در جهت موفقیت تیم به کار بسته بودم.
حسینی درباره گلی که از دینامو دریافت کرد بیان داشت:در یک صحنه پاس در عمق دادند و در محوطه جریمه یک قدم کم آوردم تا به توپ برسم.تیزهوشی مهاجم حریف باعث شد گل این تیم به ثمر برسد.
دروازه بان استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا امیدوار است در لیگ برتر هم فرصت حضور در بازی ها را پیدا کند اظهار داشت:من کار خودم را می کنم.تمریناتم را انجام می دهم و اگر کادر فنی صلاح بداند در آینده ترکیب تیم قرار می گیرم.
حسینی افزود:خدا را شکر تجربه خوبی در این بازی به دست آوردم.الگوی فوتبالی من مهدی رحمتی است.از اینکه کنار او هستم خوشحالم.
بابازاده: مسائل دیگری در عدم انتخاب رحمتی و منتظری وجود داشت
حمیدبابازاده در خصوص دیدار استقلال و دیناموکیف اظهار داشت: بازی خیلی خوبی انجام شد و حریف تیم فوق العاده ای بود.
وی افزود: دیناموکیف در طول بازی تیم ما را تحت فشار قرار داد ولی بازیکنان ما خیلی باهوش عمل کردند و در نهایت هم به برتری رسیدیم.مربی دروازهبانان استقلال در خصوص عملکرد سید حسین حسینی در این بازی گفت: حسینی دروازهبان آینده داری است که در بازی مقابل دیناموکیف هم عملکرد خوبی داشت.
بابازاده در خصوص مراسم برترین های لیگ دوازدهم به فارس گفت: با توجه به اینکه در ایران نبودیم موفق نشدیم این مراسم را تماشا کنیم اما از جزئیات آن با خبر شدم.
وی افزود: انتخاب محرم نویدکیا را به او تبریک می گویم چون او یک مهره تاثیر گذار در فوتبال ایران است.
مربی گلرهای استقلال در خصوص اینکه آیا بازیکنانی از استقلال نمی توانستند کاندیدای بهترین بازیکن شوند گفت: نمی خواهم توانایی های نویدکیا را زیر سوال ببرم اما به اعتقاد اکثر کارشناسان منتظری و رحمتی هم می توانستند به عنوان بهترین انتخاب شوند.
بابازاده در ادامه گفت: همه کارشناسان فصل گذشته اذعان داشتند که رحمتی یکی از عوامل تاثیر گذار استقلال در لیگ برتر و لیگ قهرمانان بود و پژمان منتظری هم می توانست عنوان بهترین را از آن خود کند.این دو نفر در صعود استقلال به جمع 8 تیم و حتی صعود به جام جهانی تاثیر گذار بودند و من تصور می کنم احتمالا مسائل دیگری وجود داشته که یکی از این دو به عنوان بهترین بازیکن لیگ فصل گذشته انتخاب نشده اند.
* سایت باشگاه دیناموکیف فرهاد مجیدی را به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب کرد.* فتح الله زاده برای امضای تفاهمنامه با دیناموکیف به اوکراین رفت.
* بازیکن اوکراینی (نیکیتا) رد شد؛ لاوره فعلا مورد تایید و در لیست انتظار قلعه نویی
-
علی آقا خوب آنلاینی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول محمد از ویروس ها فعال تری
-
گزارش تصویری بازی استقلال و دیناموکیف :
-
استقلال جمعه به تهران باز می گردد/آبی پوشان شنبه دو نوبت تمرین می کنند
اعضای تیم فوتبال استقلال پس از حضور یک هفته ای در اردوی اوکراین روز جمعه به تهران باز خواهند گشت.
با اعلام امیر قلعه نویی آبی پوشان روز جعه را به استراحت خواهند پرداخت و از روز شنبه تمرینات این تیم در دو نوبت از سر گرفته خواهد شد.
قرار است استقلالی ها در نوبت صبح در مجموعه انقلاب وزنه بزنند و در نوبت عصر تمرینات خود را در کمپ زنده یاد حجاری برگزار کنند.
مسئولان این باشگاه تصمیم دارند در ایام ماه مبارک رمضان به شکلی برنامه ریزی کنند که پایان تمرینات تاکتیکی با اذان مغرب توام شود و از هین رو احتمالا تمرین این تیم از ساعت 19 روز شنبه در کمپ استقلال برگزار خواهد شد.