با یکی از دوستای هم قدرتم دوستانه گذاشتم(اون تو لیگش اوله)دوهیچ جلو بودم ازش بعد ذخیره هامو وارد بازی کردم دوتا ازش خوردم ولی در نهایت سه دو بردمش،نمیدونم چرا دوستیشو باهام لغو کرد??!!فکر کنم از اینکه بردمش ناراحت شد!:)
نمایش نسخه قابل چاپ
با یکی از دوستای هم قدرتم دوستانه گذاشتم(اون تو لیگش اوله)دوهیچ جلو بودم ازش بعد ذخیره هامو وارد بازی کردم دوتا ازش خوردم ولی در نهایت سه دو بردمش،نمیدونم چرا دوستیشو باهام لغو کرد??!!فکر کنم از اینکه بردمش ناراحت شد!:)
داداش منظورت از Swagbucks و300sb چیه؟خودم دیدم تو آفرها ولی گفتم شاید خالی بندیه نوشته بود اگه درست انجام بدی بعد سه روز توکن های موردنظر رو میده میشه يه توضیحی دربارش بدی ممنونت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اکثر کسایی که باهاشون دوست میشی به بازی دعوتت ميكنن نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمع کردن 300sb زیاد اسون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون تو سایتش دوباره یه سری افر میده که با انجام دادن اونا بهت sb میده
و دوباره بحث همون داشتن کارت بین المللی و اینا پیش میاد
ولی شما سعیتو بکن،ویدیوهاشو ببین و بااستفاده از سایتش سرچ کن(مثل گوگل)
آقا رفتم دیدم واقعا سخته جمع کردنش من 100تایی شو دانلود کردم یعنی باید 100sb جمع کنم رفتم دیدم برای هر برنامه 2 یا 3sb میده و دریافتک که همین دانلود برنامه از همه بهتره خدا بهت صبر بده ولی اگه بتونی جمع کنی که عالیهنقل قول:
یه گزینه داره به اسم nielsenنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونو راحت میتونید انجام بدید
من چون قبلا استفاده کردم و توکن گرفتم الان نمیتونم انجامش بدم :((
اقایون سلام
یه سوال داشتم
آیا این بازی خیلی از حجم اینترنت رو میگیره؟
یا مثل کلش هست؟؟؟؟
سلام ببخشيد اين فيلم هايي ک ميشه باديدنشون توکن رايگان بگيري کجاي بازي هست من ک پيداشون نميکنم
با کامپیوتری یا با گوشی?نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با کامپیوتر یه جا داره win token
با گوشی ام رو خود توکن کلیک کنی همه گزینه هایی که میشه باهاشون توکن به دست اورد رو میاره
بالاخره تو لیگ اول شدم بعد از هفته ها!
به امید خدا قهرمان میشم ایشالا.
بعد فصل ها دارم قهرمان لیگ میشم!
چمپیونز هم با 9امتیاز حذف شدم دوتا تیم همگروهیم رفتن نیمه نهایی!
جامم به اشتباه خودم حذف شدم