عبدل انصافا شعرهای قشنگی میگه
آقا همون ساعت 10 خوبه من یه جوری میام داش فراز
نمایش نسخه قابل چاپ
عبدل انصافا شعرهای قشنگی میگه
آقا همون ساعت 10 خوبه من یه جوری میام داش فراز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چندتا نکته:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا این که بحث روان شناسی کردم همش شوخی بود حالا عقل تو نمیرسه رسول بمن چه
نکته 2 من الان دیگه روانسنجی میخونم
نکته سوم هر چیزی که از نظر یه علم تائید نشه حاشیه و کذبه حالا تو بپر بالا پایین
چهارما بعضی پست ها اینقد بی ارزشن که فکر جواب دادنم بشون مسخرس اینبارو گذر کردم بار دیگه انفورماتیک میترکونم
نکته پنجم همتون خوب
منم روانشناسم و این تست هیچ قاعده ای نداشت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادم نمیاد نه من و نه مرتوض جایی به برتری خودمون اشاره ای کرده باشیم که الان بخوای بگی سعی میکنیم یا نه حتی!!!:luuugh: خلاصه من نمیدونم ما چرا هیچی هم که نمیگیم اینجا حرف ها به ما میرسه:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این روانسنجی چی هست دقیقا ؟! think::
اینکه هر چیزی رو که علم تایید نکنه یا دلیله علمی واسش نباشه کذب بدونیم اشتباس , مثلا معجزه که تو خیلی از بیمارها اتفاق میفته نه علم میتونه دلیلی واسش بیاره نه عقلو منطق . البته نمیدونم چرا ولی بعضی وختا یه چیزایی دلیل علمی ندارنو و حتی علم ردشون میکنه ولی واقعا جواب میده , این قدیمیای خودمون بعضی وختا یه کارایی میکردن یا یه چیزایی واسه مریضی تجویز میکردن که علم ردشون میکنه ولی جواب میده و کار میکنه .
این انفورماتیک که الان گفتی یعنی چه ؟ :nishkhand:
ماشالا همه اینجا این کارن ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معمولا آدمای معروف ازشون زیاد یاد میشه حتی اگه حضور نداشته باشن :sigar:
========
پ.ن : باو بنده خدا یه تست گذاشتا , انقد گیر ندین , فک کنم اکثرا قبول داریم که اینجور تستا چیزی رو مشخص نمیکنه ولی جنبه ی سرگرمیش بد نیست :hooora:
خب دلیلش این بود من میخواستم کاری کنم تو هم حرفی بزنیki:: میومدی تشکر میزدی و میرفتی گفتم یه چیزی بگم که حتما یه چیزی بنویسهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به روح هیچگونه اعتقادی داری آیا؟:haaa:نقل قول:
والا تو بگونقل قول:
برتری کجا بود خب ادم یه چی میدونه در موردش حرف میزنه
خب تو میخوای زبونه ممدو وا کنی چرا دامن منو میگیری الدنگنقل قول:
اولا اره بابا منو این ممد 4 سال با هم هم رشته و هم کلاس بودیم یادش بخیر دورانی داشتیم . هی روزگار!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکته بعدی اینکه روانسنجی یکی از وظایفش همینه که ازمون های معتبرو میسازند و ارزیابی روانی اولش همیشه با روانسنجیه
در مورد معجزه و نداشتن توجیه علمی باید بگم درست میگی اینا رو نمیشه علمی تفسیر کرد اما این اصلا ربطی نداشت چون برای این تستا توجیه علمی هست و کاملا از نظر علمش رد شده نه اینکه نتونسته توجیهش کنه.
انفورماتیکم اختصاصی بعدن برات توضیح میدم
اینیم که من گفتم صرفا شوخی بود وگرنه خودمم که جواب دادم
البته چون مربوط به رشتمون بود حرص درار بود
اخه فکرشو بکنید ما امسال اواخر مهر 4 نفر همکلاسی یه تستو از مولفش خریدیم 400 دلار بعد از اون موقع 6 ماهه داریم روی 2000 نفر اجراش میکنیم تو 3 تا شهر بزرگ
بعد تهش به هیچ نتیجه ای نرسیدیم به همین راحتی 6 ماه زندگیمون الاف شده هنوز وسط راهیم بعد این تستا رو میشه روزی 50 تا ساخت
ولی صرفا من اولش شوخی کردم به جون دخترام خودتون گیر دادین بابا ki::
خب ادامشم بگو دیگه !:whistle3:نقل قول:
بگو کجا درس خوندین ؟:jeddiiiii:
ممد و مرتوض با هم 4 سال در قزوین مقاوت کردند و درس خواندند . این دو هر روز مقاومت زیادی در شهر قزوین می کردند به گونه ای بعضی از روزها از شدت مقاومت وقت برای درس خواندن نداشتند . این دو رشید و دلاور بودند :evaa:. ( برگرفته از کتاب تاریخ پنجم دبستان در 20 سال بعد ، درس مقاومت ممد و مرتوض ، ص 18 :luuugh:)
قزوین!!!lol:-lol:- فکر بد نکنید ولی دمش گرم عجب ادمی بوده رفته قزوین درس خوندهthink::think::think:: اقا فکر بد نکن دیگه این انجمن کلا افرادش منحرفند که فکر بد می کنند ادم همیشه باید مثبت گرا باشه بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قول روانشاناسا ادمای مثبت اندیش عمرشون بیشتره !!!
سلااااااام به همه
آقا کیا رفتن چهار شنبه سوری
اینجا هر ثانیه داره یه چیزی میترکه
امسال اونقدر وسایل گرون بود که من هیچی نخریدم
:evaa::evaa::evaa: