براى تفريح، دايى و مجيدى را تشويق مى كنند
براى تفريح، دايى و مجيدى را تشويق مى كنند
پاشازاده : زمان من، كاپيتان تيم ملى هم مى آمد بازوبند را نمى دادم
مهدى پاشازاده، كاپيتان سابق استقلال درباره شرايط استقلال، بحث هاى كاپيتانى و امضا نكردن قرارداد فرهاد مجيدى صحبت هاى جالبى انجام مى دهد.
•شما سالها كاپيتان استقلال بوديد. در اين سالها بازيكنان بسيارى آمدند و رفتند اما روى هيچ كدام به اندازه فرهاد مجيدى فشار نبود. اصلا مثالى قديمى تر مى زنيم، شاهرخ بيانى از استقلال به پرسپوليس رفت و آن سال قهرمانى به پرسپوليس رسيد. حالا شاهرخ بيانى كنار قلعه نويى است. چرا روى بيانى اينقدر فشار و هجمه نبود؟
-زمان بيانى يكى، دو روزنامه بيشتر نبود و اخبار فوتبال اينطور پخش نمى شد. الان روزنامه ها مطلب مى نويسند و برنامه نود هم به تمام حاشيه ها مى پردازد. به همين دليل مردم مى توانند خيلى راحت در اين باره قضاوت كنند.
•الان مى گويند چون مجيدى رفت استقلال قهرمان نشد. مگر در فوتبال حرفه اى يك تيم بايد به يك بازيكن متكى باشد؟
-قطعا نبايد اينطور باشد. البته درباره اين موضوع حرف زدن خيلى سخت است. اينكه فرهاد استقلال را رها كرد، رفت و تيم قهرمان نشد يكجورهايى درست است و يكجورهايى نه! زمان جدايى فرهاد استقلال ۹ امتياز با تيم دوم اختلاف داشت و صدرنشين بود. يك تيم حتما يك جاى كارش ايراد دارد كه نمى تواند ۹ امتياز اختلاف را حفظ كند و قهرمان نشود. وقتى مجيدى رفت استقلال نتوانست جايگزين خوبى براى او انتخاب كند. احساس مى كنم اين هجمه به اين خاطر روى فرهاد است كه هوادان نمى دانند او چرا از استقلال رفت.
• يعنى تمام اين فشارها به خاطرنداشتن دليل قانع كننده براى جدايى از سوى مجيدى است؟
- به نظر من اينطور است. اگر طرفداران آگاه شوند كه چرا مجيدى از استقلال رفت راحت تر با اين موضوع كنار مى آيند و آن را هضم مى كنند. نگفتن اينكه چرا مجيدى از استقلال رفته اين فشار را به وجود آورده است. هوادار دوست دارد بداند چه دليل محكمى باعث شد مجيدى از استقلال برود.
•حالا هم كه عدم جذب مجيدى اتفاقات سال گذشته پرسپوليس را در استقلال پياده مى كند. در پرسپوليس على دايى تشويق مى شد و حالا در استقلال تا تيم نتيجه نمى گيرد فرهاد مجيدى را تشويق مى كنند...
-اينها يكسرى طرفدار ساده هستند كه تحت تاثير افرادى خاص قرار مى گيرند. همه اين طرفداران آدم هاى خوبى هستند و با شخصيت؛ اما متاسفانه تا يك نفر چيزى
مى گويد آنها هم تكرارش مى كنند.انگار براى تفريح دايى و مجيدى را تشويق مى كنند و همه اين مسايل را به شوخى مى گيرند تا وقتشان بگذرد. البته معتقدم آنها خيلى ساده هستند و تحت تاثير قرار مى گيرند.
• اين تشويق ها به استقلال ضربه نمى زند؟
- اين تماشاگران از عواقب اين كار آگاه نيستند. به نظر من در استقلال فرد خاصى مهم نيست، مهم نام بزرگ استقلال است كه هميشه بايد موفق و سربلند باشد. خيلى ها براى بسته شدن تيم امسال زحمت كسيدند ، پس نبايد جو تيم به خاطر يكى، دو نفر به هم بخورد. اين تشويق ها قطعا به استقلال ضربه مى زند، طرفدار واقعى استقلال بايد شرايط را بسنجد و تحت تاثير قرار نگيرد.
•جاى قلعه نويى بودى مجيدى را به استقلال برمى گرداندى؟
- هر كسى فلسفه اى در مربيگرى دارد و بايد طبق فلسفه اش كار كند. من بودم فرهاد را با خلوص نيت و دل پاك برمى گرداندم. يعنى اينكه او بدون شرط بيايد و براى استقلال بازى كند. نه اينكه بيايد و روبروى كادر فنى قرار بگيرد. وقتى اطمينان پيدا مى كردم كه فرهاد همينطور است قطعا او را برمى گرداندم چرا كه مى توانست به استقلال كمك كند.
•اما بحث مجيدى درباره كاپيتانى درست بود، اينكه اينجا استقلال است و نبايد هركسى از راه رسيد بازوبند را از فرهاد بگيرند و به او بدهند. موافقى؟
-درباره كاپيتانى تا حدودى به فرهاد حق مى دهم. جواد نكونام و مهدى رحمتى بازيكنان بزرگى هستند اما نبايد زحمت امثال مجيدى در لباس استقلال ناديده گرفته شود. زمانى كه فرهاد در استقلال بود اينها جاى ديگرى بودند. به نظر من خود اين سه بازيكن بايد مساله را خيلى راحت حل مى كردند.
• فكر مى كنم اولين بار سال ۷۵ و بازى مقابل برق تهران با ۲۳ سال سن بازوبند كاپيتانى استقلال را بستى. اگر زمان شما كاپيتان تيم ملى به استقلال مى آمد بازوبند را به او مى دادى؟
-هرگز اين كار را نمى كردم.
• چرا؟
-به اين خاطر كه براى استقلال زحمت كشيدم و جوانى ام را براى اين تيم گذاشتم. مساله من با ساير بازيكنان فرق مى كند.
•چه فرقى؟
در روزهايى كه تيم هاى متمول ليگ به من پول هاى نجومى مى دادند با استقلال سفيد امضا مى كردم و حرفى از پول نمى زدم.بعد از نسل ما پول به فوتبال آمد و بازيكنان قراردادهاى نجومى بستند. خدا را شكر در حين جوانى بازيكنان بزرگى پشت من وارد زمين مى شدند. محمود فكرى و على منصوريان از اين جمله بازيكنان بودند. كاپيتانى استقلال قداست دارد و يك كاپيتان بايد از همه نظر الگوى ديگران باشد. استقلال بزرگ است و كاپيتانش هم بايد بزرگ باشد.
جدال قلعهنویی با کربکندی زیر سایه مجیدی
جدال قلعهنویی با کربکندی زیر سایه مجیدی
خبرگزاری فارس: هفته سوم لیگ برتر فوتبال فردا با هفت دیدار به پایان میرسد که در حساسترین بازی استقلال میزبان ذوبآهن است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته سوم لیگ برتر که امشب با دو دیدار گهر -پرسپولیس و صبا - ملوان آغاز میشود فردا شب (سهشنبه) با 7 مسابقه زیر به پایان میرسد.
* استقلال - ذوب آهن؛ قلعهنویی به کربکندی رسید
امیر قلعه نویی و ستارگان استقلال در روزهای گذشته تلاش کردند شکست برابر سایپا و حواشی آن به ویژه تشویق فرهاد مجیدی را فراموش کنند و امیدوار باشند دیگر تماشاگرانشان کاپیتان سابق استقلال را تشویق نکنند. گفته میشود استقلال به احتمال فراوان در دیدار با ذوب آهن با ترکیبی جدید به میدان میآید و شاید مجتبی جباری که خواهان جدایی از استقلال است در ترکیب حضور داشته باشد.
حریف استقلال تیم قدرتمندی در این فصل نیست، ذوب آهن از مشکلات مالی فراوان رنج میبرد و در دو هفته گذشته دو باخت داشته است. با این حال بازی با تیمی پرستاره استقلال میتواند انگیزه خوبی به بازیکنان ذوب آهن بدهد. تقابل قلعهنویی و کربکندی نیز از نکات جالب توجه است. زمانی که قلعهنویی با سپاهان مقابل صبا قرار گرفت جدال لفظی و رسانهای شدیدی بین کربکندی و قلعهنویی پیش آمد. هر دو این مربیان بر سر شیوه بازی تیم حریف ایرادهایی از یکدیگر گرفتند. این دو البته پیش از این هم با یکدیگر مشکلاتی داشتند. باید دید این بار کدام مربی پیروز میشود؛ امیر قلعهنویی با تمامی ستارگان لالیگایی و ایرانیاش یا کربکندی با بازیکنان جوانش؟
قلعهنویی و شاگردانش برای اینکه دوباره شاهد اعتراض هواداران و شنیدن نام فرهاد مجیدی نباشند باید این بازی را ببرند، هر چند اعتراض بازی گذشته در حالی رقم خورد که استقلال گل اول را خورده بود و بازی هنوز ادامه داشت. فرهاد مجیدی که به نظر میرسد امسال جای علی دایی را به عنوان نماد اعتراض گرفته شاید بار دیگر در ورزشگاه آزادی تشویق شود و اگر این اتفاق بیفتد کار آبیپوشان دشوارتر میشود. با توجه به بازی با سایپا به نظر میرسد استقلال نباید گل بخورد چرا در این صورت شاید اتفاقات بازی قبل تکرار شود!
النصر امارات رسما خواهان مجتبي جباري شد
با وجود مخالفت استقلال
النصر امارات رسما خواهان مجتبي جباري شد
باشگاه النصر امارات با ارسال نامهاي به باشگاه استقلال رسما خواهان به خدمت گرفتن مجتبي جباري شد.
مجتبي جباري يکي از بازيکناني بود که در آخرين لحظات فصل نقل و انتقالات دوازدهمين دوره مسابقات فوتبال ليگ برترباشگاههاي کشور قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمديد کرد.
با اين وجود مجتبي جباري طي روزهاي اخير پيشنهاداتي از باشگاههاي قطري داشته که با مخالفت باشگاه استقلال و در راس آن امير قلعه نويي انتقالش به ليگ ستارگان اين کشور منتفي شده است.
درشرايطي که علي فتح الله زاده و امير قلعه نويي طي روزهاي اخير رسما مخالفت خود را با انتقال مجتبي جباري به ليگ قطرابراز داشتهاند، امروز دوشنبه خبر رسيد که باشگاه النصر امارات نيز خواهان اين بازيکن شده است.
باشگاه النصر امارات با ارسال نامهاي به باشگاه استقلال رسما براي جذب مجتبي جباري وارد عمل شده و براي مذاکره با آبي پوشان اعلام آمادگي کرده است.
اين درحالي است که پيش از اين تعدادي ازمدير برنامههاي بازيکنان ايراني اعلام کرده بودند باشگاههاي اماراتي ديگر تمايلي براي جذب بازيکنان کشورمان ندارند.
قلعهنويي: مردم بايد حرفشان رابزنند
قلعهنويي: مردم بايد حرفشان رابزنند
سرمربي استقلال با انتقاد از برخي هواداراناين تيم گفت: مربياي که از بزرگترين قرارداد تاريخ ايران گذشته و بازيکنان تيمش يک ريال نگرفتهاند نبايد با چنين برخوردي مواجه شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از ديدار فردا مقابل ذوب آهن گفت: با توجه به اينکه بازي گذشته را واگذار کردهايم از لحاظ روحي کمي دچار مشکل شديم و به همين خاطر سعي کرديم روي اين بحث با بازيکنانمان کار کنيم.
وي افزود: با بازيکنانمان صحبت کرديم و به آنها شرايط حاکم بر باشگاه و تيم راتوضيح داديم و فکر ميکنم آنها در شرايط بهتري قرار گرفتهاند. قبلا هم اعلام کردهام با وجود اينکه در هفته اول برنده شديم اما راضي نبودم. در بازي با سايپا کمي بهتر شديم اما مطمئن هستم از اين بازي شرايطمان تغيير خواهد کرد.
سرمربي استقلال در خصوص شعارهاي تماشاگران از دقيقه 65 بازي با سايپا گفت: اعتقاد دارم مردم بايد حرفشان را بزنند. هر کسي ميتواند بازيکنان مورد علاقه خود را تشويق کند اما به تيمش ضربه نزند. پرسپوليس سال گذشته ميتواند الگوي خوبي باشد اما ما اجازه نميدهيم کار به آن مراحل برسد. ژتعجبميکنم تيمي که هفته اول را برد چرا برخي از مردم کم معرفتي و نمک نشناسيکردند.
قلعه نويي عنوان کرد: مربياي که از بزرگترين قرارداد تاريخ ايران گذشته و بازيکنان تيمش يک ريال نگرفتهاند نبايد با چنين برخوردي مواجه شوند. به خاطر همين موضوع بازيکنان ما ميخواستند موضع بگيرند. حرف آنها اين است که بازيکن واقعي استقلال کسي است که به خاطر پيراهن اين تيم بازي ميکند. وقتيپژمان منتظري از يک ميليارد و 200 ميليون تومان ميگذرد مردم بايد اين مسئله را هم ببينيد. البته ما بايد آنقدر خوب بازي کنيم که مخالفانمان هم به آن اعتقاد پيدا کنند.
وي تاکيد کرد: آن حرکت تماشاگران خودجوش و البته از نوع خوبش بود اما مگر مانميگوييم فرهنگ و تمدن 9 هزار ساله داريم پس چرا بايد اين اتفاق بيفتد؟ خودم به تشويق کردن نيازي ندارم اما با بازيکناني که 5 هفته سخت را بدون دريافت يک ريال سپري کردند نبايد اين گونه برخورد شود. تيمهاي ديگر به اندازه خودپول دريافت کردند اما من از رفتار برخي تماشاگران تعجب کردم. تصور کنم به سمت و سويي ميرويم که برخيها صبح به فلاني ميگويند زنده باد و بعد از ظهر به شخص ديگر.
قلعه نويي با اشاره به درخواست زندي و جباري مبني بر جدايي از استقلال خاطرنشان کرد: براي من جاي تعجب دارد که همه به دنبال بازيکنان ما هستند. چرا سراغ 17 تيم ديگر نميروند و به جباري، زندي، نکونام و ساموئل و منتظري پيشنهاد ميدهند.
سرمربي استقلال در خصوص مسابقه فردايتيمش گفت: ذوب آهن تيم خوبي است و با برنامه بازي ميکند ولي با توجه بهباخت قبلي ما انگيزه داريم که بازي را ببريم.
قلعه نويي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه با توجه به شناخت از شما پيش بيني ميشود بازيکناني که دلش با تيم نباشد را کنار بگذاريد و با اين وجود تکليف جباري و زندي که گفته ميشود پدر و مادرش را واسطه جدايي قرارداده چيست تصريح کرد: من از لحاظ فني پاسخگو هستم و بايد جوابگوي برخي باشم که از دقيقه 65 شعار ميدهند.
وي ادامه داد: روي 21 بازيکني که گرفتهام حساب کردهام و به خود آنها نيز گفتم که اگر شما جاي من بوديد چه ميکرديد که همان بازيکنان گفتند اجازه جدايي نمي داديم. در حال حاضر اگر از منسؤال ميکنيد، نگاه من فني و پاسخم در خصوص جدايي زندي و جباري منفي است.شايد اگر نيم فصل بود اجازه اين کار را ميدادم و شما هم ميدانيد بازيکني که دلش با تيم من نباشد، ميگويم کهاز استقلال برود. هنگامي که اين بازيکنان با ما قرارداد بستند از پيشنهادهاي خوبي گذشتند و آنها هم به عشق اين مردم و پيراهن استقلال قراردادشان را تمديد کردندولي جاي تعجب است که در اين 10 روز اتفاقهاي خاصي در حال رخ دادن است.
خبرنگاري پرسيد ظاهرا زندي براي تست پزشکي به قطر رفته که قلعه نويي با خنده گفت: فکر نميکنم اين گونه باشد چون او روز گذشته پيش ما بود و چنين چيزي نيست.
به گزارش فارس يکي ديگر از خبرنگاران پرسيد جباري 3 هفته است که تمرين اختصاصي ميکند اما نکونام را بعد از چند روز تمرين بازي داديد اما در مورد نکونام نرمش به خرج نداديد که قلعه نويي گفت: سال گذشته تيموريان و کيانوش رحمتي در استقلال بودند که در حال حاضر هيچ کدام از اين دو نيستند. ما کهنميتوانيم به جباري بگوييم هافبک دفاعي بازي کند. نکونام گفت نميخواهد بازي کند و گفت اگر صلاح شما است تنها يک نيمه ميتوانم ولي من گفتم به ميدان برود و اين تصميم نهايي من بود. نکونام را گرفتهايم تا مشکلاتمان حل شود اما کسي او را به من تحميل نکرده ضمن اينکه ما معصومنيستيم و اشتباه ميکنيم.
همان خبرنگار مجددا از قلعه نويي پرسيدبا توجه به اينکه استقلال از لحاظ رسانهاي دچار مشکلاتي شده آيا تصميم نداريد مدير رسانهاي خود را معرفي کنيد کهقلعه نويي در پاسخ گفت: هر باشگاه سايت دارد و اخبار درست را منتشر ميکند اما مگر روزنامهها هر روز مطالب اشتباه نمينويسند؟ آنها 90 مطلب مينويسند و در هشتاد و نه تاي آنها نوشته شده کهشنيده ميشود اين اتفاق رخ داده است.
قلعه نويي گفت: مسئوليت رسانه و روابط عمومي زير نظر مدير عامل باشگاه است و من در مستطيل سبز انجام وظيفه ميکنم. من نبايد به اين مسائل ورود پيدا کنم اما هماهنگي تيم بيروني با سرمربي خيلي مهم است و سرمربي مثل عمود يک خيمه ميماند که اگر نباشد خيمه فرو ميريزد. من در باشگاه هيچ مشکلي ندارم و هر کس به عنوان مدير رسانهاي انتخاب شود در خدمت او خواهيم بود.
وي در پايان در پاسخ به اين سؤال که نبود شما روي نيمکت در دو بازي گذشته چقدر تاثير گذار بود گفت: تاثير زيادي نداشت چون مجيد صالح از مربيان بزرگ است و خودش سرمربي تيم ليگ برتري بوده بنابراين من باشم يا نباشم تاثير زيادي در کنار خط ندارد. ديديد که در شروع نيمه دوم در بازي سايپا هم با وجود اينکه من نبودم خوب کار کرد.
جباري و منتظري غايبان استقلال مقابل ذوبآهن''''
جباري و منتظري غايبان استقلال مقابل ذوبآهن''''
مجتبي جباري و پژمان منتظري در فهرست18 نفره استقلال مقابل ذوب آهن حضور ندارند.
امير قلعه نويي روز گذشته پس از آخرينتمرين استقلال فهرست 18 نفره اين تيم براي بازي امشب مقابل ذوب آهن را مشخص کرد. با توجه به مصدوميت پژمان منتظري اين بازيکن در بازي امشب يکي از غايبان استقلال است. منتظري که گفته مي شد از ناحيه مينيسک پايش دچارپارگي شده با گرفتن عکس رنگي ميزان مصدوميتش مشخص شد. مصدوميت منتظري نيازي به عمل جراحي ندارد و اينبازيکن شب گذشته حتي در اردوي استقلال هم حضور پيدا کرد و مشخص شد از بازي هفته آينده مي تواند کنار آبي پوشانباشد.
خط خورده ديگر براي بازي امشب مجتبيجباري است. اين بازيکن که هنوز شرايط بدني مطلوبي بدست نياورده از سوي قلعه نويي براي بازي امشب هم انتخاب نشد.
گفته مي شود وي با مصدوميت هم روبرو شده است. جباري درحالي امشب فرصت حضور در ميدان را ندارد که از سويباشگاه النصر امارات با پيشنهاد جديدي روبرو شده اما باشگاه استقلال به اين پيشنهاد جوابي نداده است.
گفته مي شود ميک مت درموت بدنساز سابق تيم ملي که به تازگي به اين باشگاه اماراتي پيوسته پيشنهاد حضور جباري را در اين تيم داده است.
ديدار تيم هاي استقلال و ذوب آهن امشب ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود!
منتفي شدن حضور مجيدي در سپاهان
منتفي شدن حضور مجيدي در سپاهان
,
باشگاه سپاهان حضور فرهاد مجيدي در اين تيم را منتفي اعلام کرد.
مسئولان باشگاه سپاهان بر خلاف اينکه تصور ميشود قصد دارند مهاجم جديدي را به تيم خود اضافه کنند و حتي بحث مذاکره اين باشگاه با فرهاد مجيديهم مزيذ بر علت شد تا اين تصور رنگ واقعي تري به خود گيرد، به دنبال بازيکن در پست دفاع وسط و هافبک هستند.
البته کرانچار فعلا بازيکن خاصي را به باشگاه معرفي نکرده و قصد دارد پس از سپري شدن يکي دو هفته ديگر به باشگاه اعلام نياز کند.
مسئولان اين باشگاه همچنين با توجه به اينکه پرونده شکايت از باشگاه النصر اماران و باشگاه برزيلي بابت قرارداد بستن با برونو سزار مهاجم برزيلي در فيفا زمان ميبرد، تا مشخص شدن اين وضعيت، نام بلکا مهاجم اهل آلبانيايي خودرا در ليست آسيايي خود قراردادند تا از وي در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا استفاده کنند. سپاهان به دليل پر بودن ليستش فعلا نميتواند از اين مهاجم در مسابقات ليگ برتر استفاده کند.
از سوي ديگر با توجه به اظهار نظر کرانچار سرمربي سپاهان در نشست خبريروز گذشته حضور فرهاد مجيدي در اين تيم کاملا منتفي شده است.
کرانچار روز گذشته در بخشي از صحبتهاي خود که در سايت باشگاه سپاهان نيز موجود است، در پاسخ به اين سؤال که آيا برنامهاي براي جذب فرهادمجيدي داشتيد يا خير اظهار داشت: مجيدي بازيکن بزرگي است که در ايران و استقلال اسم و کيفيت بزرگي دارد اما کيفيت نهايي خود را آنجايي ميتواند نشان بدهد که قلبش حضور دارد و خودش هم گفته است که ميخواهد فقط براي استقلال بازي کند. ضمن اينکه آن زماني که ما ميتوانستيم او را به خدمت بگيريم متاسفانه با توجه به شرايطي کهما داشتيم دير شد و جا دارد براي او آرزوي موفقيت کنم. البته اين را بايد بگويم که ما هيچگاه مذاکرات جدي به طوري که 2 طرف پشت ميز بنشينند و با هم صحبت کنند نداشتيم.
پيش از اين هم رسول خوروش سرپرست تيم سپاهان در گفتگويي اعلام کرده بود که مذاکرات جدي با مجيدي نداشتیم,.
مذاکره جدي با مجيدي نداشتيم
مذاکره جدي با مجيدي نداشتيم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان در مورد مذاکره سپاهان با فرهاد مجيدي گفت: مجيدي بازيکن بزرگي است اما ما هيچ مذاکره جدي با او نداشتيم و اين شايعات صحت ندارد.
زلاتکو کرانچار پيرامون شايعاتي که در مورد مذاکرات سپاهان با فرهاد مجيدي شنيده ميشود اضافه کرد: مجيدي بازيکن بزرگي است که اسم و کيفيت بزرگي دارد اما او اعلام کرد ميخواهد فقط براي استقلال بازي کند و ما نيز نميخواستيم او را جذب کنيم.
سرمربي سپاهان گفت: ما هيچگاه مذاکرات جدي به طوري که 2 طرف پشت ميز بنشينند و با هم صحبت کنند نداشتيمو اين شايعات صحت ندارد.
وي با اشاره به ديدار تيمش مقابل راه آهن اظهار داشت: راه آهن در بازيهاي اخير خود خيلي خوب عمل کرده و شروع خوبي داشته بنابراين بايد بگويم در اين بازي کار سختي در پيش داريم داريم اما در هر حال تيم من انگيزه بالايي دارد و به دنبال کسب 3 امتياز اين بازي است.
کرانچار در مورد ترکيب سپاهان در بازي با راهآهن تصريح کرد: اگرچه محمد غلامي و نويدکيا به تمرينات تيم بازگشتهاند اما در بازي با راهآهنما با همان تيمي که در 2 بازي گذشته به ميدان رفتيم، وارد زمين ميشويم.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان در پاسخ به سئوالي پيرامون اينکه آيا امسال قول قهرماني ميدهيد يا خير، تصريح کرد: من مانند سال گذشته قول قهرماني نميدهم و همانطور که بارها گفتهام يکي از شانسهاي اصلي قهرماني در کنار استقلال، پرسپوليس و تراکتورسازي هستيم.
وي در مورد اروين بولکو، هافبک جديد تيم فوتبال سپاهان و شرايط اين بازيکن تصريح کرد: بازي کردن او در ليگ برتر ارتباط مستقيم به شرايط برونو سزار داردو تکليف سزار با سپاهان هنوز مشخص نشده اما مطمئنا او ميتواند در بازيهاي آسيايي ما به ميدان برود.
محاصبت مهم خودم موضوع مهمیه
سلام بچه ها نماز روزه هاتون قبول
بچه ها من نشستم باخودم فکر کردم دیدم چرا تیمای عربی نفوذ دارن به خط هافبک ما استقلالی ها اول زندی و میخوان بگیرن بعد جباری رو رسما خواستن!!این عجیب نیست البته این دو بازیکنای بزرگین اما تیم های عربی که توی گروهمون هستند این بازیکنا رو خریدند امیدوارم این دو قبول نکند و به تیمشون وفادار بمونن مخصوصا زندی!!!!!موفق باشید
زنده باد استقلال!!
شرايط استقلال براي انتقال جباري به النصر
جدايي احتمالي در نيم فصل
شرايط استقلال براي انتقال جباري به النصر
مديرعامل باشگاه استقلال ضمن تاييد پيشنهاد باشگاه النصر امارات براي جذب مجتبي جباري گفت: در صورت موافقت امير قلعه نويي، با شرايطي که مدنظر ماست به جباري اجازه جدايي ميدهيم.
علي فتحاللهزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پيشنهاد رسمي باشگاه النصر امارات براي انتقال مجتبي جباري به اين باشگاه و همچنين پيشنهادات باشگاههاي قطري به پژمان منتظري و فريدون زندي ضمن بيان مطلب فوق گفت: شرايط باشگاههاي اماراتي با باشگاههاي قطري فرق ميکند. در فوتبال قطر بازيکنان ايراني شديدا افت ميکنند و درحال حاضر ما نگران هستيم که اين افت براي آندرانيک تيموريان هم پيش بيايد.
وي در همين خصوص افزود: در باشگاههاي اماراتي اما شرايط بازي بازيکنان ايراني بهتر است و فوتبال آن بازيکنان تحت نظارت بيشتري از سوي مربيان ايراني قرار دارد.
مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: در حال حاضر دعوتنامه رسمي از باشگاه النصر امارات براي انتقال مجتبي جباري به اين باشگاه به دست ما رسيده و قرار است امروز سه شنبه پاسخ اماراتيها را به صورت رسمي بدهيم.
وي درخصوص پاسخ رسمي باشگاه استقلال به باشگاه النصر در خصوص انتقال مجتبي جباري اظهار داشت: اگر اين پيشنهاد رسمي از يک باشگاه قطري بود پاسخ ما به طور قطعي منفي بود اماپاسخ ما براي انجام مذاکره با مسئولان باشگاه النصر امارات مثبت است. ما بايد ببينيم که مسئولين باشگاه النصر تحت چه شرايطي و در چه مقطع زماني جباري را ميخواهند.
فتحاللهزاده خاطر نشان کرد: در اين خصوص با مسئولان باشگاه النصر طي هفته جاري مذاکره کرده و پاسخ نهايي خود را در رابطه با انتقال جباري به اين باشگاه آخر اين هفته و يا حداکثر اوايل هفته بعد خواهيم داد.
مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: ما نميخواهيم مسائلي که بر سر انتقال فرهاد مجيدي در فصل قبل به وجود آمد وباعث دلخوري هواداران شد، اين بار در خصوص مجتبي جباري پيش بيايد بنابراين پيشنهاد باشگاه النصر را با دقت و وسواس خاصي بررسي کرده و تمام موارد را براي مذاکره با اماراتيها در نظر ميگيريم.
وي با تاکيد براينکه امير قلعه نويي بايد نظر نهايي را در خصوص حفظ و يا انتقال مجتبي جباري به باشگاه النصر بدهد، گفت: اصليترين شرط ما براي باشگاه اماراتي مربوط به مقطع زماني است که آنها ميخواهند مجتبي جباري بهاين باشگاه منتقل شود. ما فقط در صورتي با اين انتقال موافقت ميکنيم که در پايان نيم فصل رقابتهاي ليگ برتر صورت گيرد.
فتحاللهزاده افزود: به نظر ميرسد که اماراتيها نيز اين مقطع زماني را براي انتقال جباري در نظر گرفتهاند. البته اين موضوع در مذاکره مستقيم ما با مسئولان باشگاه النصر مشخص ميشود اما بازهم تاکيد ميکنم که در اين خصوص سرمربي تيم بايد نظر نهايي را بدهد.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص پيشنهادات باشگاههاي قطري براي جذببرخي از بازيکنان اين تيم گفت: ما چند پيشنهاد رسمي از باشگاههاي قطري براي انتقال بازيکناني مانند پژمان منتظريو فريدون زندي داشتيم که پاسخ منفي قطعي به اين پيشنهادات داديم و همانطور که گفتم مخالف انتقال بازيکنان ايراني به ليگ قطر هستيم، حتي اگر اين پيشنهاد براي بازيکني مانند مجتبي جباري باشد.