من فک می کنم اگه خوزه از اوزیل در ال کلاسیکو استفاده کنه خیلی خیلی بهتر کاکا چون اوزیل در ضد حمله بسیار سرعتی تر از کاکا و بیشتر به کار تیم نه اینکه کاکا بده ولی اوزیل تو اون بازی یکم بیشتر بدرد رءال میخوره و اینکه شاید دعوای راموس و خوزه تموم بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک می کنم اگه خوزه از اوزیل در ال کلاسیکو استفاده کنه خیلی خیلی بهتر کاکا چون اوزیل در ضد حمله بسیار سرعتی تر از کاکا و بیشتر به کار تیم نه اینکه کاکا بده ولی اوزیل تو اون بازی یکم بیشتر بدرد رءال میخوره و اینکه شاید دعوای راموس و خوزه تموم بشه
مرتضی جان درسته سوین سال پیاپی با آژاکس هم گروهیم و برای سوین باره میبریم ولی هرسال 4تا بهشون نزدیم در خانشون پارسال 3-0 بردیم با 2گل از کایخون و کاکانقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوزیل بهتره به این دلیل که بهتره رو کاکا فشار نباشه. هربازیکنی در الکلاسیکو فیکس میشه روش فشاره و کاکا تازه داره مثل قبل میشه بهتره بهش بازی ندیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رابطه خوزه و راموس هم خیلی خوبه و هیچ دعوایی بینشون نیست واگه چیزی بوده تموم شده.
ایشالا در نیوکمپ هم پیروز میشیم.
بچه ها نمی خوان شرط بندی کنن واسه بازی؟ki:: کسانی که می خواهند شرکت کنن بهم پیام بدن تا در شرط بندی اسمشون رو بنویسم
تركيب احتمالي ملدريد در بازي فردا
كاسياس
مارسلو راموس په په اربلوا
ژابي خديرا
كريس مسعود دي ماريا
هيگوايين
اين ميتونه بهترين تركيب تو بازي فردا واسه اغاز باشه و در ادامه بستگي به نتيجه بازي داره كه از اسين و لوكا و كاكا و همينطور كريم ميتونه استفاده كنه
من چون احتمالا دیگه نمیرسم نت بیام همین امشب ارزوی موفقیت واسه تیممون میکنم و مطمئنم اگه از نظر روحی اماده باشیم قطعا میتونیم بارسا رو تو نیوکمپ ببریم
به امید موفقیت
من فک می کنم 2-1 میبریم چون بازی توی نیوکمپ یکم سخته ولی فک کنم بتونیم ببریم با همین نتیجه ای که گفتم
به نظر من اگه امشب مورینیو از کاکا در ترکیب اصلی استفاده کنه خیلی بهتره .
ترکیب احتمالی واسه بازی امشب
کاسیاس
مارسلو - راموس-په په-اربلوا
ژابی- خدیرا
رونالدو-کاکا:love:یا اوزیل -دیماریا
کریم بنزما
به نظر من این بهترین ترکیب واسه امشب میتونه باشه . امیدوارم که از کاکا استفده کنه واسه بازی امشب چون کاکا از روحیه ی خیلی خوبی برخوردار هست و میتونه واسه بازی امشب مثمر ثمر باشه.
بنظر من امشب از کاکا نباید استفاده کرد بخاطر اینکه اوزیل بیشتر از کاکا تحرک داره و دونده تر و بهتر میتونه دریبل بزنه و بهتر بکار تیم میخوره
ایشالا که امشب میبریم اونم با اختلاف زیادlay_;;
بچه ها امشب برد مال ماست خیالتون راحت باشه به امید خدا امشب فاصله رو به 5 میرسونیم .