تهران چه خلوت شده ki::
انگار از صافی ردش دادن
تا حالا اینقدر نفس باحال نکشیده بودم
ایکاش همش این طور بود :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
تهران چه خلوت شده ki::
انگار از صافی ردش دادن
تا حالا اینقدر نفس باحال نکشیده بودم
ایکاش همش این طور بود :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره واقعا توی عید تنها جایی که خیلی حال میده تهرانه
......
کسایی که هنوز مدرسه میرن، امتحانای نیم ترمشون کی شروع میشه؟:fek konam:
حدودا ارديبهشت![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا؟؟؟؟؟؟
امتحانات ما از نوزدهم شروع میشه!!!:ogh::ogh::gerye:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش به حالتون مشهد که اصلا جا نیست تو خیابونا راه بری ماشین هم که اصلا نباید بهش فکر کرد ترافیک وحشتناکهentezar::
داش رامین با برنامه های دولت ایشا االه پایتخت خالی میشه
لاهیجان هم ازبس شلوغه نمیتونم برم بیرون
کیپ تا کیپ مسافره
اهوازم به دلیل توپ شدن هوا خیلی شلوغ شده !
آخ چی میشد یدفعه یه گرد و خاک خفنی بشه :hehee:
مشتی اگه اهواز خاک بشه ... اینجا هم خاک میشه و من حالتو رو میگیرم ... با هر چیزی که دوست داری شوخی کن به جز گرد و خاک ... chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدل موی 2012 ، خانوما یاد بگیرن :sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه خانواده ی صمیمی ای واقعا:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه شباهتی ؟؟؟ لا مصب به یکی هم قانع نیست ...lagh::
رامسر هم همینجوریه
همه جا رو مسافر گرفته
همه ی مدرسه ها توش مسافر هست