دوستان اگه بازي رو ديدين يه گزارش كامل از بازي به منم بدين:jeddiiiii: من كه نديدم....:gerye:om:::narahat:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اگه بازي رو ديدين يه گزارش كامل از بازي به منم بدين:jeddiiiii: من كه نديدم....:gerye:om:::narahat:
4_0 بردیم
گل های بازی :
Z. Ibrahimovic 21'
Z. Ibrahimovic 31'
35' Z. Ibrahimovic
T. Silva 58
ایول هواداران میلان roz:::love:
داداش سينا گرفتي ما رو؟:nishkhand:!ميگفتم خلاصه بگو چي ميگفتي؟ki::lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب نتيجه و گلزنا رو كه حودم از سايت اصلي ديدم....منظورم يه تحليل مانندي چيزي بود!:ohum::khahesh:
باید اسمشو بذاریم زلاتانک به قول بچه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:eyvalla::eyvalla:heey::
منم دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امانوئلسون وحشتناک خوب بازی کرد پاس گل دوم و اول روداد
روبینیو هم خوب بود کلا وقتی تیم 4 تا بزنه همه شیر میشن ki::
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
زلاتان تو دو بازی آخرش: tazim::
آرسنال 0_میلان 4
پارما 0_میلان 4
ایول یووه مساوی کرده :balesh:
چه شوقی دارم از اینکه احتمال قهرمانی ما 98% به بالا شده :hooora:
فقط میلان من هوادار خونی میلان هستم یک طرفدار جدید همهی میلانی هارو دوست دارم
خوش امدی امیدوارم همیشه فعال باشی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Salmanmilani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]