[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپوليس ۳ پلي اكريل اصفهان ۰
این عكس مربوط ميشه به بازي پرسپوليس - پلي اكريل اصفهان كه نخستين بازي پرسپوليس در جام آزادگان سال ۷۷ بود.
( ۲۲ شهريور سال ۷۷ )
اين بازي با حساب ۳ بر صفر به نفع تيم پرسپوليس تمام شد.
گلهاي اين ديدار رو مهدي مهدوي كيا ( ۲ بار ) و احمدرضا عابدزاده از روي نقطه پنالطي به ثمر رساندند.
اين اولين بازي رسمي علي كريمي براي تيم پرسپوليس بود.
رویانیان پس از جلسه با جادوگر: پرسپولیس و کریمی نیازی به قرارداد ندارند!
رویانیان می گوید کریمی نیازی به بستن قرار داد با پرسپولیس ندارد،اوبازیکن این تیم است و در این تیم هم خواهد ماند.
علی کریمی روز گذشته ساعت 3 بعد از ظهر در جلسه ای با محمد رویانیان شرکت کرد.تمدید قرارداد موضوع اصلی برگزاری این جلسه بود که رویانیان از آن راضی است و می گوید:«جلسه خوبی بود.ما درباره فصل آینده حرف زدیم.البته باید بگویم که کریمی و پرسپولیس نیازی به قرار داد ندارند.»
با این حرف سردار باید گفت که به نظر توافقات انجام شده است و کریمی پرسپولیسی باقی خواهد ماند.رویانیان در روزهای قبل هم در این مورد حرف زده بود و به هواداران قول داده بود تا نگران رفتن علی کریمی از پرسپولیس نباشند.
امروز صحبت هیا ژاوی در مورد یورو 2012 رو خوندم
گفته بود سطح مسابقات یورو از جام جهاین بالاتره چون تیمهیا ضعیفی مثل هندوراسو عربستان توش نیستن .........
حساب کنید تو دنیا برای عربستان مفت اعتبار قائل نیستن و گل زدن به این تیم رو بی ارزش میدونن چه برسه به مالدیو و گوام و نپال و لائوس و سریلانکا و چین تایپه و........
البته طرفی که خودش از این گل ها زده وقتی نام موریتانی رو میارن میگه خندم میگیره و 3 سال یکبار هم نام این کشور ها رو نمیشنوم
این بابا باید بدونه گلهاش به عربستان هم خنده جهانیان رو برمیانگیزه چه برسه به نپال و مالدیو لائوس و ...
ای ول به ژاوی بیش از پیش عاشقش شدم
وقتی که کریمی اولین گلش را برای پرسپولیس به ثمر رساند
پرسپوليس ۱ سايپا ۰بازي چهارم پرسپوليس در ليگ آزادگان سال ۷۸-۷۷ برابر تيم سايپا بود كه توانست با تك گل علي كريمي
و با نتيجه ي يك بر صفر به پيروزي برسد. اين اولين گل رسمي علي كريمي براي تيم پرسپوليس بود.
( ۱۰ مهرماه ۷۷ )
اينم عكس دسته جمعي تيم پيروزي در برابر تيم سايپا
بازيكنان ايستاده از راست:
احمدرضا عابدزاده.رضا شاهرودي.نعيم سعداوي.رضا ترابيان.ادموندبزيك.افشين پيرواني
نشسته از راست :
بهروز رهبري فرد . حسين عبدي . حامد كاويانپور . علي كريمي . مهدي مهدوي كيا
سرمربي : مت كويچ
(( با اينكه پرسپوليس در اين بازي پيروز شد و از چهاربازي دو برد اورده بود و يك شكست و يك تساوي اما
هواداران از نتايج و سبك بازي پرسپوليس راضي نبودند و همين باعث شد كه مت كويچ بره و خود
علي آقا بشه سرمربي))
اینم عکس هشتمین بازی کریمی در پرسپولیس به احترام اسطوره شماره 8 ابدی این تیم (البته اون سال جادوگر 26 میپوشید )
پرسپوليس ۱ ملوان ۰
پرسپوليس در هفته ي هشتم در تهران و در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم ملوان بندر انزلي رفت و
تونست با تك گل نادرمحمدخاني (خطاي پشت هجده قدم) اين تيم رو شكست بده. (۱۷ آبان ماه ۷۷)
عكس دسته جمعي پرسپوليس در برابر تيم ملوان
بازيكنان ايستاده از راست :
حسين عبدي.نادرمحمدخاني.مهدي هاشمي نسب.ادموندبزيك.حامدكاويانپ ور.افشين پيرواني.
نشسته از راست :
بهروز رهبري فرد.احمدرضا عابدزاده.مهدي مهدوي كيا.عليرضا امامي فر.علي كريمي
سرمربي : علي پروين
اینم اخرین بازی جادوگر در پرسپولیس در سال 77 ( محرومیت 1 ساله از فوتبال )
پرسپوليس ۲ پلي اكريل اصفهان ۰پرسپوليس در بازي سيزدهم ( هفته ي اول از ديدار هاي برگشت) در اصفهان به مصاف تيم پلي اكريل اين شهر رفت و با دوگل حميد استيلي و ادموند بزيك اين تيم رو شكست داد. (۳ بهمن ماه ۷۷)
اينم عكس دسته جمعي تيم فوتبال پرسپوليس در برابر تيم پلي اكريل اصفهان.
من اين عكس رو خيلي دوس دارم اما ايكاش رنگي بود.
بازيكنان ايستاده از راست :
حسين عبدي.بهنام سراج.ادموند بزيك.نادرمحمدخاني.احمدرضا عابدزاده.افشين پيرواني.
نشسته از راست :
عليرضا امامي فر.حميداستيلي.علي كريمي.مهدي هاشمي نسب.اسماعيل حلالي.
سرمربي : علي پروين.
(( اين بازي آخرين بازي احمدرضا عابدزاده در اصفهان بود و بعد از اين ديدار و درگيري شديدي كه بين عابدزاده و هواداراي اصفهاني بوجود آمد ديگه وقتي پرسپوليس در اصفهان بازي داشت عابدزاده از علي پروين اجازه مي گرفت و به اصفهان نميرفت.لازم به توضيحه كه بگم عابدزاده اهل آبادانه اما بزرگ شده ي اصفهانه و فوتبال خودش رو از اصفهان شروع كرده.))
(( همچنين اين آخرين بازي علي كريمي براي پرسپوليس بود چون بعد از اين ديدار در مسابقه ي تيم ملي اميد داور مسابقه رو زد و يكسال از حضور درمسابقات فوتبال محروم شد))
آمار جادوگر در بایر مونیخ (فصل اول)قبل هر چی بگم کریمی از چندین تیم اروپایی پیشنها دداشت
اتکتیکو مادرد سالهای 79 و 80 و 83
رم و یوونتوس 83
پروجا 79
رئال مادرد، المپیک مارسی، بایرمونیخ 83
اما کریمی راهش رو غلط انتخاب کرد ووارد فوتال ماشینی المان شد که حر فاول رو قدرت بدنی میزنه وکار تیمی .
اما با این حال بررسی جادوگر رو تو بایرن داشته باشیم
فصل اول از 23 بازی ممکن 21 بازی به میدان رفت (هفته 13 مصدوم شد هفته 10 هم تو ترکیب نبود)
کریمی تو بایرن خوب بازی میکرد و زیروبرتو و لام و اشتایگر و... نیمکت نشین کریمی بودن همشون هم ملی پوش کشور خودشون بودن اما همه چیز بر میگرده به مصدومیت کریمی در هفته 24 بازی با هامبورگ که نازک نی پاش شکست و تا آخر فصل بازی ها رو از دست داد ...بازی های کریمی تو بایرن خوب بود تا جایی که تو همون روزی ک مصدوم شد قرارداش رو تمدید کردن
درحالی که دایی و هاشمیان تنها یک فصل تو بایرن بودن و فصل بعد جایی تو این تیم نداشتن
اما اصرار برانکو برای بازی کردن کریمی در جام جهانی با اب درمانی و... موجب شد دوباره مصدومیت جادوگر اود کنه و درحالی که بایرن دوران بدنسازی رو میگذروند کریمی با عصا نظاره گر تمرینات تیم بایرن در دومین فصل حضورش در بایرن بود
فصل دوم حضورش هم 13 بازی در بایرن بازی کرد
7 بازی هم در لیگ قهرمانان اروپا داره وبازیش در برابر میلان و سالزبورگ اتریش فوقالعاده بود
موفقیت کریمی تو فصل اول حضور د ربایرن به حدی بود که ماگات قبل مصدومیت کریمی عنوان کرده بود در صورت رفتن بالاک ،کریمی جانشین اون هست
اینم لینک ها برای جلو گیری از دروغ پردازی و عوام فریبی (رو لینک های ایب رنگ کلیک کنید)
خبرگزاري فرانسه دربارهي انتقال علي كريمي به بايرن نوشت:« باشگاه بايرن مونيخ با قراردادي يك ساله علي كريمي ـ بهترين بازيكن سال آسيا را به خدمت گرفت. بازيكن 26 سالهي ايراني كه ملقب به «مارادوناي آسيا» است هم اكنون در عضويت باشگاه الاهلي است. در ادامهي اين گزارش صحبتهاي فليكس ماگات دربارهي علي كريمي آمده است.
3-کیکر: کریمی مارادونای آسیاست واز تیمهای رئال مادرید و المپیک مارسی و بایرمونیخ پیشنهاد دارد 4 اکتبر 2004
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
7-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عملکرد جادوگر تا نیم فصل اول بوندسلیگا بود ... جادوگر تنها در هفته 10 و13 غایب بود که هفته 13 به علت مصدومیت بود که شرحش اومده ، بقیه هفته ها هم عملکرد معمولی داشته که اگه خواستین اونا رو ه ممیزارم
منتظر نیم فصل دوم و اون مصدومیت شدید جادوگر و... باشید
ماهینی: افتخار می کنم عکس کریمی را روی دیوار اتاقم چسباندم
پدربزرگم گفت اگر استقلالی شدی سمت من نیا!
با وجود دريافت پيشنهاد ايدهآل از سپاهان، حسين ماهيني با حضور در هيات فوتبال استان تهران رسما پرسپوليسي شد تا به آرزوي دوران كودكي خود برسد. ماهيني تاكيد ميكند از كودكي عاشق پرسپوليس بوده.
او حتي براي اثبات اين ادعا حاضر است مداركي را هم رو كند. مداركي مثل چسباندن پوسترهاي علي كريمي به ديوار اتاقش! ماهيني پس از پرسپوليسي شدن پاسخگوي سوالهاي ما شد. سوالهايي كه ارتباط پيدا كرد به چگونگي قرمزپوش شدنش.
مذاكره تو با مسوولان پرسپوليس از كي آغاز شد؟
پرسپوليس از نيم فصل ليگ قبل مرا ميخواست. صحبتهايي بين دو باشگاه انجام شد اما چون با ذوبآهن قرارداد داشتم نتوانستم پرسپوليسي شوم. از طرفي دوست داشتم تا آخر قراردادم در ذوب بمانم. پايان فصل بود كه با سردار رويانيان صحبت كردم و پس از مشورت با دوستان پرسپوليسيام، قرمزپوش شدم.
جايي گفته بودي پوسترهاي علي كريمي را در اتاقت ميچسباندي. حالا همبازي شدن با كريمي در پرسپوليس چه حسي به تو ميدهد؟
من در تيم ملي هم با علي كريمي همبازي هستم اما هنوز هم ميگويم بچه بودم عكسهاي او را روي ديوار اتاقم ميچسباندم و واقعا افتخار است كه بعد از تيم ملي در لباس پرسپوليس هم همبازي علي آقا باشم.
تو واقعا پرسپوليسي بودي يا مثل بقيه بازيكنان حالا كه قرمز پوشيدي ميگويي از بچگي اين تيم را دوست داشتي؟
خب من ميتوانم به شما ثابت كنم كه پرسپوليسي بودم. اصلا خانواده ما پرسپوليسي دوآتشه هستند. حتي زماني كه بحث پيشنهاد استقلال پيش آمده بود پدربزرگم گفت اگر رفتي استقلال ديگر سمت من نيا. شك نكنيد اگر اين فصل استقلالي ميشدم خانوادهام از دستم ناراحت ميشدند!
انگار به شماره 13 علاقه داري كه ميخواهي در پرسپوليس هم اين شماره پيراهن را بپوشي؟
من در استقلال اهواز شماره 5 ميپوشيدم. در ذوب شماره 20 را به من دادند و تيم ملي هم 13 ميپوشم. چون در پرسپوليس شماره 20 متعلق به نورمحمدي است و نميتوانم آن را بپوشم شماره 13 را به تن ميكنم.
شماره 13 نحس نيست؟
نه، من خرافاتي نيستم و دنبال اين مسائل نميروم. اول از شيث اجازه ميگيرم و بعد شماره 13 را ميپوشم.
با او صحبت كرده اي؟
هنوز نتوانستم با او صحبت كنم. تلاش كردم اما موفق نشدم با شيث حرف بزنم. شك نكنيد قبل از اينكه شماره 13 را بپوشم با شيث حرف ميزنم. اگر اجازه داد كه اين شماره را ميپوشم و اگر اجازه نداد و راضي نبود سراغ شماره ديگري ميروم.
در پرسپوليس بايد با مهدويكيا و علي عسگري رقابت كني، با اين موضوع چطور كنار ميآيي؟
مهدويكيا الگوي من بود و خوشحالم كه ميتوانم كنار او بازي كنم. بازي كنار مهدويكيا افتخار بزرگي است كه حالا اين افتخار نصيب من شده.
تو با نظر دنيزلي جذب شدي يا باشگاه؟
دنيزلي خودش مرا ميخواست، ضمن اينكه شرط اصليام اين بود كه مربي مرا قبول داشته باشد. ميدانم دنيزلي مصر بود من پرسپوليسي شوم و به همين خاطر اين پيشنهاد را خيلي زود قبول كردم.
انگار دوست داري در پرسپوليس تنها دفاع راست باشي؟
صحبت كردم و به مسوولان گفتم براي دفاع راست به پرسپوليس ميآيم چون الان در تيم ملي دفاع راست هستم و دارم در اين پست جا ميافتم.
اگر دفاع چپ شدي چه؟
يك دفاع چپ خوب به نام مهرداد پولادي داريم كه ديگر نيازي نيست من در اين پست بازي كنم.
دوستان به سایت اصلی باشگاه تو لینک زیر برید و به علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن دهه 80 پرسپولیس رای بدید