ویلاس بواس: این چلسی فوق العاده، هنوز در کورس قهرمانی است
مربی پرتغالی به تمجید از عملکرد جان تری پرداخت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- آندره ویلاس بواس مربی جوان باشگاه چلسی درصحبتهایی اعلام کرد که بعد از تساوی 1-1 تیمش مقابل تاتنهام در وایت هارت لین، تیمش هنوز در کورس قهرمانی قرار دارد.
درپایان این مسابقه این مربی 34 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که با وجود فاصله 11 امتیازی تیمش با سیتی صدرنشین، چلسی هنوز امیدوار به قهرمانی است.
ویلاس بواس در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« اگر در دو بازی خانگی آتی مان 6 امتیاز بگیریم. من فکر می کنم گام بزرگی برداشته ایم. ما مقابل تاتنهام بازی کردیم، یکی از مدعیان کسب جام قهرمانی و کسب همین یک امتیاز هم خوب است. ما قبل از آن در شرایط بدی بودیم و بهبود پیدا کردیم و الان مطمئنم که می توانیم این فاصله را کمتر کنیم.»
مربی جوان چلسی ادامه داد:« 5شنبه یکی از آن روزهایی بود که نتیجه بازی واقعا برایم مهم نبود. عملکرد تیم،بدون در نظر داشتن نتیجه فوق العاده بود و ما با رضایت تمام وایت هارت لین را ترک کردیم. کسب یک امتیاز با توجه به بازی تاتنهام، آن چیزی بود که در زمین مسابقه رخ داد. ما در این بازی شخصیتمان را نشان دادیم و خیلی سریع با شرایط تطبیق پیدا کردیم.»
مربی چلسی ادامه داد:« فکر می کنم این فوق العاده بود؛ خیلی خوب بود و اگر می خواستیم شاهد یک نتیجه عادلانه باشیم، چلسی باید به پیروزی می رسید.شروع آرام ما تنها نکته ای است که می توانیم درموردش حسرت بخوریم ولی اگر اندکی زودتر بازی مان را به اجرا می گذاشتیم، الان با 3 امتیاز به خانه بازگشته بودیم ولی درابتدای بازی سختی کشیدیم و بعد توانستیم به جریان بازی برگردیم.»
ویلاس بواس در ادامه صحبتهایش درمورد جان تری گفت:« جان تری بازیکن فوق العاده ای است. او متعهد و با کیفیت است و هیچ وقت نباید در مهارتهای او شک کرد.»