سایت گل- دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که تا به امروز هنوز نتوانسته توانایی های واقعی اش را به نمایش بگذارد
او که تابستان گذشته از اتلتیکومادرید به اینتر پیوست، درطول دوران حضورش در سن سیرو تلاش زیادی داشت تا به روزهای اوجش بازگردد و در 19 دیداری که برای این تیم برگزار کرد، تنها توانست به 2 گل دست یابد
فورلان اکنون در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« از زمانی که به اینتر پیوستم، مردم هنوز نتوانسته اند فورلان واقعی را ببینند.من دوست دارم تا بهترشوم.در اینتر احساس خوشحالی می کنم. من شهر میلان را دوست دارم و هواداران با من خیلی خوب و مهربان هستند. فصل سختی را پشت سرگذاشتم ، به خاطر مصدومیت هایی که داشتم و به خاطر شرایطی که تیم پشت سرمی گذاشت.»
البته این فصل ناامید کننده باعث شده تا فورلان چالش جدیدی را برای خودش مشخص کند و این ستاره اروگوئه ای اعلام کرده که برنامه هایی برای اثبات توانایی هایش دراین باشگاه دارد:« من دوست ندارم که این طوری اینتر را ترک کنم و مبارزه کردن را دوست دارم. من همیشه می خواستم به اینتر بیایم و الان که این فرصت را داشته ام، نمی خواهم تا وقتی که تیم درشرایط خوبی نیست اینتر را ترک کنم. می خواهم اینجا بمانم و موفق باشم.»