منم گزارشگر.:ohum:.حالا کجا باید بیام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم گزارشگر.:ohum:.حالا کجا باید بیام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی الان گزارشگری کار خطرناکیه مگه نمیبینی جری لاور و مایکل کول(گزارشگران wwe) چطور به جون هم افتادن،تو این وضع قاراش میش اگه تو هم بخواهی بری گزارشگر شی که دیگه خونت پا خودته..!!binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا...شما برو ما هواتو داریم!!!
بالاخره اعضای فنی هم باید مشخص بشن دیگه:ehem:
لیگ برتر ایران : پرسپوليس اينا
لیگ برتر انگلیس : آرسنال و من يو
لالیگا :فقط بارسلونا:barcelona:
سری A : اينتر ميلان و اونتر ميلان(آث ميلان ...)
کشور مورد علاقه : برزيلته يه كم هم اسپانيش
بازی کن کشتی کج خواستین من هستم.
حریف میخوام......
قبووول من هستم :eyvalla::eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط یه آمار بگیر ببین چند نفرمیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حریف به این گندگی جلوته.........نمیبینی؟؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشکالی نداره بلایی برسرشون میارم که.......::bow::bow::bow::bow:nishkhand::nishkha nd:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بازیکنامون که جورن...منم که داور...!
آقا یکی گزارشگرمونو بگیره...!!!
این خودش یه پا بازیکنه!
منم که داور!
دوستانه بازیکن خیلی محترمانه میتونین بیوفتین جون هم!
مسابقه شروع شد!chomagh
نقل قول:
شما داوری یا عمروعاص،ای شیطون...؟!؟!؟!:ehe: