-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: مى خواهند به بهانه استقلال كميته داوران را بزنند
منصور پورحيدرى مدير فنى و سرپرست تيم فوتبال استقلال با تاكيد بر اينكه داورى ديدار اين تيم برابر شاهين بوشهر مشكلى نداشت و پنالتى ها سالم بود، گفت: برخى تيم ها قربانى اظهار نظر كارشناسانى مى شوند كه دنبال تسويه حساب با كميته داوران و برخى كارشناسان ديگر هستند.وى در واكنش به برخى افراد كه «مدعى شده اند، داوران با استقلال مهربان هستند»، گفت: نمى دانم چرا برخى افراد چنين ادعايى را مطرح كرده و به آن مى پردازند. ما شنبه شب بازى استقلال - شاهين را بررسى كرديم ، باور كنيد تصميم داور در اعلام پنالتى درست بود. به اعتقاد من داور در زمان اعلام پنالتى اول به سود استقلال بايد به مدافع شاهين كارت زرد نشان مى داد و در مورد دوم بايد بازيكن حريف را اخراج مى كرد.او تصريح كرد: متاسفانه برخى كارشناسان به علت اختلاف نظر با كميته داوران به گونه اى عمل مى كنند كه كار داوران را زير سئوال ببرند. در اين شرايط برخى تصميمات داوران را پررنگ مى كنند و از كنار برخى ديگر به سادگى مى گذرند، نمونه اش ديدار ما با صنعت نفت آبادان. در آن بازى اصلا به گل دوم صنعت نفت كه در شرايط آفسايد به ثمر رسيد، اصلا پرداخته نشد كه جاى سوال دارد. پورحيدرى با اشاره به اينكه برخى كارشناسان داورى خطى و جانبدارانه عمل مى كنند، تصريح كرد: در اين بين برخى تيم ها قربانى اظهارنظر كارشناسى مى شوند كه دنبال تسويه حساب با كميته داوران و برخى كارشناسان است.منصور پورحيدرى در خصوص ديدار استقلال مقابل شاهين گفت: در مصاف با شاهين ۲ نيمه متفاوت داشتيم. در نيمه اول بد بازى كرديم و به دو گل رسيديم اما در نيمه دوم با وجود شروع خوبى كه داشتيم در ادامه بشدت افت كرديم و در ۲۰ دقيقه پايانى مسابقه تنها حملات تيم شاهين را دفع مى كرديم. وى با اشاره به اين موضوع كه نمايش استقلال در دو نيمه ديدار با شاهين قابل مقايسه با نيمه اول اين مسابقه نبود، افزود: نمى دانم چرا تيم ما بى مورد روى به دفاع آورد. فكر مى كنم از ترس گل خوردن و تغيير نتيجه و يا اينكه دستكم گرفتن حريف، تيم ما در نيمه دوم بشدت افت كرد. ما در اين نيمه حرفى براى گفتن نداشتيم و شانس با تيم ما يار بود كه با سه امتياز زمين را ترك كرده و مقابل فرصت هاى زياد تيم شاهين دروازه خود را حفظ كرديم.مديرفنى تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص دلايل افت كيفى بازى اين تيم گفت: متاسفانه چند بازيكن تيم ما بشدت افت كرده اند و كادر فنى بايد هرچه زودتر آنها را به شرايط ايده آل بازگرداند. در حال ظاهر چيزى كه ما را اميدوار مى كند، نتايج تيم است. تيم اين شانس را دارد كه حتى در روزى كه مقابل شاهين بد بازى مى كند به امتياز مى رسد و خود را در بالاى جدول حفظ مى كند.پورحيدى با پذيرش نقطه نظر فتح الله زاده مبنى براينكه «برخى بازيكنان استقلال در زمين راه مى روند و بازدهى مناسبى ندارند»، گفت: افت بازيكنان طبيعى است و در مقطعى از فصل گريبان گير هر بازيكن مى شود. در شرايط فعلى مهم اين است كه كادر فنى براى حل اين مشكل چاره انديشى كند.وى مصدوميت برخى بازيكنان تاثيرگذار را از ديگر عوامل افت كيفى تيم استقلال برشمرد و در خصوص غيبت مجتبى جبارى گفت: جبارى بازيكن بزرگى است كه طى چند سال گذشته به علت مصدوميت كمتر توانسته تمام توانايى خود را بروز دهد. بايد مشكل مصدوميت مجتبى به نحوى حل شود تا اين بازيكنان را با تمام توان در خدمت داشته باشيم. او بازيكن تاثيرگذارى است كه حضورش براى هر تيمى غنيمت است.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: مى توانم براى استقلال مفيد باشم
اميدرضا روانخواه هافبك تيم استقلال مى گويد بازى ضعيف اين تيم مقابل شاهين ديگر تكرار نمى شود.وى گفت: بايد بازى مقابل شاهين را فراموش كنيم و به فكر ديدارهاى آينده باشيم.او ادامه داد: انتقاداتى كه از سبك بازى استقلال در ديدار مقابل شاهين مى شود را قبول دارم. بايد تلاش كنيم ديگر چنين بازيهايى را انجام ندهيم و فوتبال زيبايى به نمايش بگذاريم.روانخواه افزود: هرگز نمى توانم قبول كنم استقلال در ديدار با شاهين مستحق باخت بوده، شايد حقمان نبود بازى را ببريم ولى مستحق باخت هم نبوديم. استقلال در نيمه اول فوتبال زيبايى ارائه داد و شاهين هم در نيمه دوم. در نهايت تيمى كه حرفه اى تر بود پيروز ميدان شد.وى با اشاره به ضعف استقلال در ديدار مقابل شاهين گفت: در دقايق پايانى نيمه دوم كنترل بازى از دست ما خارج شد و به همين دليل شاهين حملات زيادى روى دروازه استقلال تكرار كرد. به اعتقاد من كادر فنى بايد اين نقطه ضعف را بررسى كند تا در ديدارهاى آينده هم با چنين مشكلى روبه رو نشويم.روانخواه درباره عملكرد خود اظهارداشت: هنوز به دوران اوجم برنگشته ام اما فكر مى كنم در دقايق كوتاهى كه بازى كردم عملكرد خوبى داشتم و نشان دادم كه مى توانم براى استقلال مفيد باشم و براى هماهنگى با تيم به زمان نياز دارم.
-
مصاحبه سيروس دين محمدى
سيروس دين محمدى: استقلال نبايد اسير حواشى شود
سيروس دين محمدى هافبك اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خيلى از منتقدان و مخالفان استقلال دوست دارند استقلال را به حاشيه ببرند اما بازيكنان تيم نبايد اسير حواشى موجود شوند. وى افزود: اشتباهات داورى براى همه تيمها يكسان است و گاهى امكان دارد براى برخى از تيمها به صورت اتفاقى اين اشتباهات رخ دهد.او ادامه داد: برد براى استقلال در بازى هاى باقيمانده بسيار اهميت دارد و من اميدوارم تا پايان نيم فصل تيم ما بتواند نتايج لازم را كسب كند.
دين محمدى با اشاره به شرايط تحصيلى خود در زمينه مربيگرى اظهار داشت: هم اكنون بالاترين مدرك مربيگرى در ايران يعنى (a آسيا) را در اختيار دارم و خواهان حضور در يك تيم ليگ برترى براى آغاز كارم هستم.
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى: چطور افت كرده ام كه به تيم ملى دعوت مى شوم؟!
ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: چطور افت كرده ام كه به تيم ملى دعوت مى شوم؟!وى با اظهار بى اطلاعى از جريمه شدنش از سوى باشگاه استقلال به دليل عملكرد ضعيف گفت: از اين موضوع اطلاعى ندارم و احتمالا رسانه ها از خودشان چيزى نوشته باشند. از شنبه به اردوى تيم ملى آمده ام و نمى دانم چه تصميمى درباره ام در باشگاه استقلال گرفته شده است. او در واكنش به صحبت هاى پرويز مظلومى سرمربى استقلال كه گفته بود ميداودى در دوران افت خودش به سر مى برد، گفت: چطور در افت هستم و به تيم ملى دعوت مى شوم؟ بايد از قطبى پرسيد كه چرا من را به تيم ملى دعوت كرده است. در اين زمينه نمى خواهم بيش از اين صحبتى داشته باشم و وقتى از اردوى تيم ملى بازگشتم بيشتر صحبت مى كنم.
-
مصاحبه فریبا
شايد ميداودى مشكل روحى داشته باشد
فريبا: دوندگى خط حمله استقلال كم است
خط حمله استقلال به نظر مى رسد كه در چند هفته اخير خيلى دوندگى ندارد و نتوانسته عملكرد خوبش در ابتداى فصل را ادامه دهد.اين تيم در ۵ بازى آخر خود فقط ۵ گل به ثمر رسانده است كه دوگل ان از روى نقطه پنالتى به ثمر رسيده است. بهتاش فريبا، مربى استقلال قبول دارد كه كمى دوندگى بازيكنان در خط حمله كم است: دوندگى بازيكنان ما در خط حمله كم است.كادر فنى هم دنبال علت اين مشكل است. ما قصد داريم فشار تمرينات را زياد كنيم تا شايد اين نقيصه بر طرف شد. ميلاد ميداودى در چند بازى اخير استقلال افت كرده و به نظر مى رسد كمى بى انگيزه تمرين مى كند. با اين حال مربى استقلال حدس مى زند كه شايد مشكل او روحى باشد: بحث انگيزه نيست چون ميداودى مى خواهد در بازى هاى استقلال خوب بازى كند تا براى جام ملت هاى آسيا در تركيب ثابت تيم ملى قرار بگيرد. شايد او با مشكل روحى روبرو است. اميدوارم كه با فشارى كه به او در تمرينات تيم ملى مى آيد، به شرايط خوبش بر گردد. البته ما هم قصد داريم در تمرينات فشار بيشترى روى او بياوريم. تيم استقلال در بازى مقابل شاهين در هفته پانزدهم ليگ برتر اصلا خوب بازى نكرد. حتى پرويز مظلومى، سرمربى استقلال هم اعتراف كرد كه حق تيمش در اين بازى برد نبود. البته بهتاش فريبا معتقد است كه استقلال در اين بازى شرايط خاصى داشت: ما در اين بازى با شرايط خاصى بازى كرديم. ما مصدومان خيلى زيادى داشتيم. حتى ما مجبور بوديم از اميد روانخواه و ميداودى كه تا حدودى اسيب ديده بودند استفاده كنيم.
-
مصاحبه یوسفی
يوسفى: براى بازگشت به تركيب ثابت احتياج به حمايت كادر فنى دارم
محسن يوسفى، هافبك استقلال از بازگشتش به تمرينات گروهى استقلال تا ۲ هفته ديگر خبر داد. وى گفت: من فعلا به صورت انفرادى در حال تمرين كردن هستم. تا ۲ هفته ديگر مى توانم به صورت گروهى تمرين كنم. اميدوارم كه بتوانم بازگشت خوبى به بازى ها داشته باشيم. او گفت كه براى بازگشت به تركيب اصلى استقلال نياز به حمايت كادر فنى دارد: من از ۲ هفته ديگر مى توانم تمرين كنم و اين كه كى مى توانم براى استقلال بازى كنم بايد به تمرينات خودم و حمايت كادر فنى بستگى دارد. هر بازيكنى كه از مصدوميت برمى گردد، نياز به اعتماد كادر فنى دارد تا بتواند به تركيب تيمش برگردد. البته تلاش خود من هم در اين مورد خيلى مهم است. خط دفاعى استقلال در اين فصل خوب كار نكرده و در ۱۵ بازى كه از فصل مى گذرد، ۱۸ گل خورده است. با اين حال يوسفى معتقد است كه مشكل دفاعى تيم مربوط به يك نفر نمى شود بلكه اين مشكل به تمام تيم برمى گردد: تيم كلا چند بازى است كه از شرايط خوبش دور شده است و اين مشكل مربوط به يك نفر نمى شود. نبايد در ناكامى هاى يك تيم، يك گروه خاص را مقصر دانست. البته استقلال، كادر فنى و مدير عامل خيلى خوبى دارد و من مطمئنم كه آنها پيگير مشكلات تيم هستند و خيلى زود اين مشكل را حل مى كنند.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: از روانخواه، منتظرى و كوشكى تشكر مى كنم
در بازى استقلال و شاهين بوشهر وقتى فرهاد مجيدى تعويض شد خيلى ها انتظار داشتند بازوبند كاپيتانى به اميد روانخواه يا پژمان منتظرى برسد اما آنها بازوبند را به محمد محمدى دادند. محمدى در اين خصوص مى گويد: به نظر من بزرگى به سن و سال نيست و بازيكنان ما بزرگى خودشان را نشان دادند. اين درست كه بستن بازوبند كاپيتانى افتخار بزرگى است ولى حضور چنين بازيكنانى در استقلال يك افتخار بزرگتر محسوب مى شود. من بايد از روانخواه، منتظرى و بيژن كوشكى تشكر كنم كه حرمت سن و سالم را نگه داشتند و بازوبند را به من دادند. خيلى ها معتقدند محمدى و طالب لو به صورت چرخشى درون دروازه قرار مى گيرند اما محمدى چنين اعتقادى ندارد. او تصريح كرد: به هيچ عنوان در بين دروازه بان هاى استقلال سيستم چرخشى اجرا نمى شود و هر كس خوب تمرين كند بازى خواهد كرد. من انگشت دستم شكسته بود و طبيعى بود كه نمى توانستم تمرين كنم و بايد روى نيمكت مى نشستم و وقتى هم مصدوميتم برطرف شد آمدم و بازى كردم.او در پايان حرف هايش در مورد برد پر حرف و حديث استقلال مقابل شاهين گفت: يك اصل در فوتبال دنيا وجود دارد و آن هم اين است كه ۳ امتيازى را بگيرى، حالا چه خوب بازى كنى چه بد. هيچ كس نمى گويد كه دستت درد نكند خيلى خوبى بازى كردى ولى باختى و فكر مى كنم كه بردن از همه چيز مهمتر است. گاهى اوقات پيش مى آييد كه خوب بازى نمى كنيم اما برنده مى شويم. در ضمن اشتباهات داورى هم جزيى از فوتبال است. من در اين مورد اما حق حرف زدن ندارم چون داور هم نمى تواند در مورد يك فوتباليست حرف بزند اما معتقدم در بازى با شاهين داور اشتباهى انجام نداد.
-
مصاحبه اشوبی
آشوبى: ضعيف بازى كرديم اما بازيكنى كم كارى نكرد
فرزاد آشوبى هافبك استقلال در واكنش به صحبت هاى مديرعامل اين باشگاه مى گوى كه بازيكنان اين تيم در زمين راه نمى روند. بعد از بازى ضعيف استقلال مقابل شاهين كه انتقادات زيادى در پى داشت، على فتح الله زاده بازيكنان استقلال را تهديد به جريمه كرد. او گفت حاضر نيست پولى كه با التماس به دست مى آورد را به بازيكنان بدهد و آنها در زمين راه بروند. فرزاد آشوبى ضعيف بازى كردن استقلال را قبول مى كند اما معتقد است بازيكنى كم كارى نكرده است. گفت وگوى كوتاه با وى را بخوانيد:
• به نظر مى رسد فتح الله زاده از بازيكنان استقلال خيلى ناراحت است. او گفته پول با التماس نمى گيرد تا به بازيكنانى بدهد كه در زمين راه مى روند؟
ـ من اعتقاد دارم ما مقابل شاهين فوق العاده ضعيف بازى كرديم و اصلاظ فوتبال بازى نكرديم. ما روز خوبى نداشتيم اما من شديداً اعتقاد دارم هيچ بازيكنى در بازى مقابل شاهين بوشهر كم كارى نكرد چون خود بازيكن اولين آدمى است كه از كم كارى لطمه مى بيند. من معتقدم بايد در يك فضاى آرام اين ضعف ها را بررسى كنيم و مشكل تيم را حل كنيم.
• اين دفعه تو در ليست قطبى نبودى.از اين موضوع ناراحت نيستى؟
ـ واقعا خوشحالم كه در تيم ملى نيستم.
• واقعا از اينكه دعوت نشدى، خوشحالى؟
ـ بله خوشحالم. البته در اين خصوص هم دلايلى وجود دارد كه فعلا دوست ندارم آنها را مطرح كنم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: هواداران حق دارنداما به فوتبال زيبا امتياز نمى دهند
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران نارضايتى هواداران اين تيم پس از نمايش ضعيف مقابل شاهين بوشهر را حق طبيعى آنها مى داند.
وى گفت: استقلال نتوانست فوتبال هميشگى خود را مقابل شاهين به نمايش نگذشت ولى اين موضوع دليل خوبى براى اين همه انتقاد نيست.او ادامه داد: اگر استقلال فوتبال زيبايى ارائه بدهد و نتواند نتيجه بگيرد همين آقايان باز هم از ما انتقاد مى كنند. در اين ليگ فشرده كه تيمها براى كسب ۳ امتياز دست به هر كارى مى زنند به فوتبال زيبا امتياز نمى دهند.عمران زاده افزود: فقط هواداران حق دارند نسبت به فوتبالى كه مقابل شاهين ارائه داديم اعتراض كنيم. آنها فوتبال زيبا مى خواهند و بايد قول بدهيم در بازيهاى آينده همان طور كه هواداران مى خواهند بازى كنيم.وى درباره عملكرد خط دفاع استقلال گفت: وقتى تيم تحت فشار قرار مى گيرد مدافعانش اشتباه مى كنند. اين نقطه ضعف را در استقلال قبول دارم و بايد تلاش كنيم در بازيهاى آينده چنين مشكلى نداشته باشيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومی :از جزئيات جلسه فتحاللهزاده و قلعهنويي اطلاع دارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم استقلال گفت: از جزئيات جلسه فتحاللهزاده و قلعه نويي باخبر هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، پرويز مظلومي گفت: جلسه فتحاللهزاده و قلعهنويي به هيچ عنوان محرمانه نبوده است. چرا كه اگر اين طور بود هرگز روزنامه استقلال خبر آن را منتشر نميكرد.
وي ادامه داد: فتحاللهزاده از بنده، حجازي و منصور پورحيدري هم خواست در اين جلسه حضور داشته باشيم كه متاسفانه اين امر ميسر نشد ولي از جزئيات جلسه فوق كاملا مطلع هستم و ميدانم كه جلسه خوبي بوده و فتحاللهزاده هم كار خوبي كرده كه اين جلسه را برگزار كرده است.
مظلومي گفت: شرايط تيم خوب است و خود را آماده مسابقه شنبه با شاهين بوشهر ميكنيم. اميدوارم بتوانيم مانند مسابقه قبل با پاس همدان در اين مرحله هم با اقتدار از سد حريف خود عبور كنيم.