-
پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
ماجدی: حالا مد شده همه میزیانی می خواهند
سرپرست تیم استقلال گفت: متاسفانه مد شده که همه تیمها مقابل استقلال و پرسپولیس میزبانی می خواهند.
میرشاد ماجدی درباره ادعای باشگاه نفت برای میزبانی از استقلال، اظهارداشت: هر چیزی اصولی دارد. مد شده حالا همه به دنبال این هستند که مقابل استقلال و پرسپولیس میزبان باشند. سازمان لیگ و شورای تامین در این باره تصمیم می گیرند و فکر نمی کنم نفت بتواند از استقلال میزبانی کند.
وی درباره برگزاری دیدار استقلال و سپاهان در روز 10 فروردین، افزود: ما یک ماه بحث کارشناسی روی تاریخ این دیدار داشتیم و به فدراسیون گفته بودیم نمی توانیم در این تاریخ بازی کنیم. حالا سازمان لیگ تصمیمش را گرفته و وقت آن است که مدیریت در این بحث ورود کند.
ماجدی درباره تماشاگران تیم العین، گفت: مسئولان باشگاه العین به ما گفته اند حدود 40 نفر تماشاگر دارند که قرار است فردا به تهران بیایند. اگر آنها بیایند جای کافی در اختیارشان قرار می دهیم و بهترین میزبانی را به عمل بیاوریم.
-
ترکیب احتمالی استقلال مقابل العین
تیم فوتبال استقلال فردا شب در دومین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در دیداری حساس مقابل تیم قدرتمند العین امارات قرار خواهد گرفت.
استقلال برای این بازی تقریبا ترکیب همیشگی اش را به زمین می فرستد هر چند که چند تغییر به وجود خواهد آمد. در خط دروازه آبی ها اگر مثل همیشه مصدومیت مهدی رحمتی در دقیقه 90 حل شود، او درون دروازه خواهد ایستاد. در خط دفاع هم بعید است تغییری صورت گیرد و زوج منتظری – صادقی در مرکز به میدان خواهد رفت و حمودی و بیک زاده به عنوان مدافع راست و چپ بازی می کنند.در خط میانی اما غیبت خسرو حیدری احتمالا باعث خواهد شد قلعه نویی به آرزه هافبک بولیویایی خود رو بیاورد و از او در این پست بهره گیرد. نکونام هافبک دفاعی خواهد بود، جباری به عنوان هافبک تهاجمی بازی می کند و جی لوید ساموئل هافبک چپ آبی ها مقابل العین خواهد بود. در این میان ترکیب خط حمله هنوز مبهم است. آرش برهانی به خاطر حرکت بچگانه ای که در بازی با تراکتورسازی انجام داد شاید جریمه شود و اگر او بازی نکند، زوج خط حمله استقلال با حاتمی و اکبرپور آرایش داده خواهد شد. اگر برهانی بازی کند شاید اکبرپور یک خط عقب تر خواهد آمد و هافبک راست می شود که در این صورت جایی برای آرزه در ترکیب اصلی نخواهد بود.
-
برای دیدار مقابل العین، بائو و رحمتی از لیست استقلال خط خوردند
میثم بائو و کیانوش رحمتی از لیست استقلال برای دیدار مقابل العین خط خوردند.
امیر قلعه نوعی تصمیم گرفت 2 بازیکن را از لیست 18 نفره تیمش برای دیدار فردا مقابل العین خط بزند.
بر این اساس، بائو و رحمتی ز لیست استقلال خط خوردند.
دیدار استقلال و العین فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
-
رستگاری استقلال با ضربه سر ساموئل و گلزنی مجیدی
آبیها به صدر رفتند
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال توانست در ورزشگاه آزادی العین را شکست دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، از هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی تیم استقلال از ساعت 19 در ورزشگاه آزادی به مصاف العین امارات رفت.
این بازی در نهایت با نتیجه 2 بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
شاگردان امیر قلعه نویی در نیمه اول در شرایطی که در بعضی دقایق تحت تاثیر بازی تاکتیکی رقیب اماراتی خود بودند سعی داشتند که دروازه العین را باز کنند اما حملات این تیم به اندازه کافی خطرناک نبود و در نهایت بدون باز شدن دروازه حریف به رختکن رفتند.
در جریان این مسابقه در نیمه اول با توجه به اینکه آرزه مهاجم آبی ها بازی خوبی از خود نمایش نداد و ظاهرا هم مصدوم شده بود، در دقیقه 35 تعویض شد و فرهاد مجیدی که روی نیمکت نشسته بود به میدان آمد.
در نیمه دوم آبی پوشان و تیم العین بازی بهتری از خود نشان دادند. فرهاد مجیدی با شوت محکمی که به سمت دروازه العین در دقیقه 59 زد خطرناک ترین حمله استقلال را رقم زد.
در دقیقه 65 جی لویید ساموئل مدافع سیه چرده استقلال توانست با یک ضربه زیبا دروازه العین را باز کند.
در ادامه مسابقه بار دیگر در دقیقه 73 توسط فرهاد مجیدی استقلال به گل دوم رسید.
تیم العین بعد از دریافت این دو گل حملات مختلفی را روی دروازه استقلال ایجاد کرد که آنها را از دست داد.
داوری این مسابقه بر عهده کوالنکو از ازبکستان بود. وی به امیر حسین صادقی از استقلال و کمبو و محمد الرحمان از العین کارت زرد نشان داد.
تیم استقلال با این پیروزی 4 امتیازی شد و به صدر رفت. تیم العین نیز 3 امتیازی باقی ماند.
تیم های الریان قطر و الهلال عربستان دو تیم دیگر این گروه از ساعت 21 به مصاف هم می روند.
تیم استقلال در بازی اول خود مقابل الریان در قطر به تساوی 3 بر 3 رسیده بود.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، ساموئل، امیرحسین صادقی، جواد نکونام، مجتبی جباری، سیاوش اکبرپور، پژمان منتظری، هاشم بیکزاده، فرزاد حاتمی( 45- آرش برهانی)، علی حمودی و آرزه(35- فرهاد مجیدی)
سرمربی: امیر قلعه نویی
-
احضار عمران زاده به کميته انضباطي
سرپرست استقلال مي گويد کار حنيف عمرانزاده غير حرفهاي بوده و و کميته انضباطي درباره او تصميم گيري خواهد کرد.
|
ميرشاد ماجدي در گفتوگو با ايسنا، درباره بازي ديروز استقلال برابر العين گفت: خستگي بازي با تراکتور در ساق بازيکنان ما بود اما حضور هواداران، غيرت بچههاي استقلال و لطف خدا موجب شد تا سه امتياز را به دست آوريم. با تعويضهايي که کرديم شادابي را به تيم تزريق کرديم و توانستيم يکي از بهترين تيمهاي غرب آسيا را شکست دهيم.
او در پاسخ به اين مطلب که به نظر ميرسيد استقلال کمي در نيمه نخست کمي سردرگم بازي ميکند، گفت: سردرگمي استقلال به خاطر خستگي فرزاد حاتمي بود. وقتي که مهاجمتان خسته باشد يک سوم جلويي زمين را نميتوانيد خوب حفظ کنيد و اين مسئله مشکل ايجاد ميکند. ما خودمان هم فهميديم که حاتمي با وجود انگيزه زياد خسته است. به همين علت توپ را به خوبي نتوانستيم در کنترل بگيريم و او را تعويض کرديم و با تعويض او نيروي تيم افزايش پيدا کرد.
سرپرست استقلال در ادامه با انتقاد از برنامهريزي ليگ افزود: همه حرف ما همين است که اين خستگي به تيم ما لطمه ميزند. بازيکنان ما باز هم دوشنبه بايد غيرتشان را به کار بيندازند و بازي کنند. البته فوتبال ايراني همين است. فوتبالي که استاديوم ندارد و بازيکن حرفهاي ندارد. غير ازاين که بگويم با غيرت حاضر ميشوند چه چيزي ميتوانم بگويم. من مطمئنم غيرت بازيکنان استقلال اين تيم را تا 28 اسفند ميکشاند. درباره بازي با سپاهان هم يک مسئله مديريتي است ولي مي خواهم بگويم فوتبال ملي ما از اين برنامه ريزي ضرر ميکند. اين بازيکنان ماشين نيستند. خسرو حيدري در بازي با تراکتور به خاطر يک پاس ساده عضلهاش کش آمد. من بازي ديروز سپاهان را نديدم اما مطمئنم شکست اين تيم به خاطر خستگي بازيکنانش بوده است.
او درباره وضعيت عمرانزاده گفت: فعلا کادر فني و شخص آقاي قلعه نويي صلاح ديدهاند در تمرينات حاضر نشود. من صحنه را نديدم ولي کمکهاي آقاي قلعهنويي به من گفتند به جاي عمرانزاده به موسوي بگو تا به ميدان بيايد. من فکر کردم تعويض تاکتيکي است که بعدا متوجه شدم اين گونه نبوده است و عمرانزاده براي حضور در ميدان تمرد کرده. به نظرم جواني و عصبانيتش باعث شده اين کار را بکند.
ماجدي در ادامه درباره ناراحتي آرزه از تعويضش گفت: ما در رختکن هم به آرزه اولتيماتوم داديم که تکان دادن دست در زمان تعويض ميتواند تصور بدي براي تماشاگران ايجاد کند و ايشان هم مسئله را قبول کرد. ما در استقلال از اين کارها نداريم.
سرپرست استقلال در ادامه باز هم درباره وضعيت عمرانزاده صحبت کرد و افزود: من پيش از اين هم گفتم فوتبال ما ايراني است و اين ايراني بودن فوتبال در همه مسائل خودش را نشان ميدهد. تيم العين چهار بازيکن در اختيار داشت که هفت ميليون يورو ارزش داشتند يا همان آقاي ژيان که چند ميليون يورو ارزش دارد. عمرانزاده جواني وعصبانيت را چاشني کارش کرد که در فوتبال حرفهاي چنين مسئلهاي وجود ندارد و در فوتبال حرفهاي بازيکن ريلکس است و از دقيقه يک تا 90 مجوزش دست مربي تيم است ولي در فوتبال ايراني هر دو مسائل فوق يعني جواني و عصبانيت گويا اجتنابناپذير است. مطمئنا با عمرانزاده برخورد ميکنيم. در حال حاضر عمران زاده با نظر شخصي قلعه نويي از تمرين محروم شده و در اختيار باشگاه است. آقاي فتحاللهزاده و کميته انضباطي بايد صحبت کنند و در اينباره تصميم بگيرند. اميدوارم اين مسئله هر چه سريعتر به خوشي حل شود.
|
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتبال ایران/ دروازه بان استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت نکرد
به گزارش اوج نیوز، مهدی رحمتی امروز از کنار زمین تمرین همبازیانش را تماشا کرد و بعد از گذشت دقایقی از تمرین، کمپ را ترک کرد.
گزارش تمرین استقلال را در ادامه می خوانید.
* تعدادی از شبکه های تلویزیونی در تمرین امروز استقلال حضور داشتند و با بازیکنان درباره سال نو مصاحبه می کردند.
* فرهاد مجیدی، امیر حسین صادقی و ایمان موسوی جزو اولین نفراتی بودند که در تمرین امروز حاضر شدند. آنها قبل از شروع تمرین به کار با توپ پرداختند.
* مجیدی به محض ورود به زمین با استقبال هواداران روبرو شد. تعدادی از هواداران که از مشهد به تهران آمده بودند از اینکه نمی توانستند داخل زمین شوند و با مجیدی عکس بگیرند ناراحت بودند.
* مجتبی جباری، حنیف عمران زاده و آرزه هم غایبان تمرین امروز بودند.
* ساموئل با تاخیر در تمرین امروز استقلال حاضر شد.
* بازیکنان با انجام نرمش و حرکات کششی خودشان را گرم کردند.
* قبل از شروع تمرین کادر فنی جلسه ای خصوصی با آرش برهانی برگزار کرد.
* امیرحسین صادقی با پسرش امیر مهدی در تمرین حاضر شده است.
* حدود 50 هوادار در تمرین استقلال حضور دارند.
* بازیکنان بعد از گرم کردن به انجام تمرینات چارچوب شناسی پرداختند. در این تمرین قلعه نوعی بارها به بازیکنان تذکر می داد.
* مرحله دیگر تمرین امروز استقلال فرستادن توپ پشت مدافعان بود.
-
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: حنیف عمران زاده از طرف کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفته و آنها در ارتباط با او تصمیمگیری میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی در حاشیه تمرین تیم استقلال در مورد وضعیت حنیف عمرانزاده گفت: حنیف عمرانزاده از طرف کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفته شده و در مورد ایشان باید از طریق باشگاه، کمیته انضباطی و مدیریت مسائل را دنبال کنیم.
وی در مورد اینکه آیا تلاشی برای بازگشت او به تیم انجام میدهند، اظهار داشت: خودم علاقه زیادی به حنیف دارم و این مسئله را خود او میداند اما باشگاه قواعد خاص خودش را دارد که از من سرپرست گرفته تا مربی و تیم پزشکی و بازیکن همه باید به آن احترام بگذاریم، نمیتوانیم هر کداممان یک ساز بزنیم و توقع داشته باشیم هواداران آهنگ دلنشینی را بشنوند. هوادار و کسی که از بیرون به مسائل نگاه میکند همه چیز را میفهمد میدانم حنیف جوانی کرده و در مصاحبه روز گذشته خودش به نوعی معذرتخواهی کرده اما باید ابتدا باشگاه رأی خود را اعلام کند و سپس در مورد این موضوع صحبت کنیم. همه ما به دنبال کسب افتخار برای استقلال هستیم.
سرپرست آبیپوشان در مورد اینکه بعد از بازی با نفت تهران تمرینات این تیم چگونه دنبال خواهد شد، گفت: فردا در جلسهای با آقای قلعهنویی در این ارتباط بحث خواهیم کرد باید مسائل را هماهنگ کنیم، مطمئنا بازیکنان نیاز به استراحت دارند، میدانید که هر چند روز یکبار بازی داریم و حضور در 3 جام نیاز به تعداد بازیکنان زیادی دارد اگر میشد برنامهریزی به شکلی باشد که مسابقات با فاصله 5 روز و بیشتر برگزار میشد بازیکنان تیم ملی و لیگمان مطمئنا سود میبردند، وضعیت به گونهای است که سازمان لیگ علاقه دارد بازیها در 20 اردیبهشت به پایان برسد و در این راستا هیچ وقت با AFC هم هماهنگ نبودیم و آنها ساز خودشان را میزدند.
ماجدی در مورد زمان برگزاری دیدار مرحله نیمه نهایی جام حذفی اظهار داشت: بارها صحبتم را اعلام کردم و بارها در رسانهها این بحث منتشر شده است یک ماه قبل به ما نامهای دادند و اعلام کردند میخواهیم بازی را 9 فروردین برگزار کنیم و شما نظر خود را ظرف 48 تا 72 ساعت اعلام کنید. در این مورد بیش از 4 جلسه من با فتحاللهزاده و قلعهنویی برگزار کردیم تا تاریخی بدون عیب و ایراد پیدا کنیم اما شرایط به گونهای رقم خورده که هر چه ما میگوییم احساس میکنیم حرف بیهوده میزنیم. این را دیگر نمیتوان گفت هماهنگی. الان سرپرست و مدیرعامل سپاهان هم نظر خودشان را دارند، احساس میکنم همه به بازیکن فکر میکنیم هر چند برخی به بازیکن نگاه ابزاری دارند. از الان به بعد مدیریتها هستند که باید در این ارتباط تصمیم بگیرند و کار از کارشناسی خارج شده است.
وی افزود: خستگی بازیکنان بیشتر مد نظر من قرار دارد، دیدار جام حذفی بسیار حساس است و برنده آن راهی فینال میشود و نباید این بازی را ساده نگاه کنیم.
ماجدی در مورد اینکه آیا امکان دارد جام حذفی را فراموش کنید، عنوان کرد: به هیچ وجه چنین کاری نمیکنیم، بازیکنانمان بدون غیبت در تمرینات حاضر میشوند و توانایی حضور در 3 جام را داریم، هرگز بیخیال نمیشویم و تسلیم نخواهیم شد. تا پایان در هر 3 جام با قدرت تلاش میکنیم و افتخارمان این است که در مسیری که قرار گرفتیم به موفقیت برسیم.
-
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی قبل از شروع تمرین تیم استقلال ضمن تبریک سال 92 در مورد بدترین خاطره خود در سالی که سپری شد، گفت: بدترین خاطره من در سال 92 فوت مادرم بود که از این موضوع بسیار ناراحت شدم از لحاظ فوتبالی نیز فراز و نشیبهای زیادی داشتیم و در ابتدای لیگ شروع خوبی نداشتیم. و بدترین سال من امسال بود چون مادرم را از دست دادم از سویی مشکلات زیاد بود و از لحاظ مادی و ساختاری اتفاقات سختی برایمان افتاد که به لطف خدا و اهل بیت اکنون شرایط بهتر است.
وی در مورد آرزوی خود در سال 92 اظهار داشت: در درجه اول سلامتی همه مردم و ظهور امام زمان را آرزو میکنم امیدوارم ایرانیها هر جای دنیا که هستند سال خوبی داشته باشند از خدا میخواهم همه بیماران شفا پیدا کنند و تمامی مردم عاقبت به خیر شوند.
قلعهنویی خاطر نشان کرد: از طرفداران و بازیکنانمان که با مشکلات و همه سختیها ساختند تشکر میکنم. طرفداران به عشق استقلال تیم را تشویق کردند و بازیکنان برای شادی هواداران زحمت کشیدند که همه باید قدر این تلاش را بدانیم.
-
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، علی کفاشیان-رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تشکر از زحمات اعضای هیات رئیسه در سال گذشته گفت: از شما به خاطر صحه صدرتان که خالصانه در هر شرایطی که در کنار فدراسیون فوتبال بوده اید، تشکر می کنم.این آخرین نشست هیات رئیسه فدراسیون در سال 91 است، در واقع سال پرفشار و پر فعالیتی را پشت سر گذاشتیم. ما همه می دانیم که این فدراسیون تعطیلی ندارد و مرتبا در حال فعالیت هستیم و این همان فوتبال است که همیشه پویا بوده و در بدو شروع سال 92 بسیاری از تیم های ما در نوروز به کشورهای مختلف می روند مانند تیم ملی بزرگسالان که به امارات و کویت سفر داشته و تیم ملی زیر 22 به قطر و یک تورنمنت بزرگ بین المللی خواهد رفت.تیم ملی نونهالان هم به ایتالیا می رود و البته تیم ملی بانوان در تورنمنت بزرگ روسیه حضور دارد. تیم ملی نوجوانان و جوانان بانوان در مسابقات آسیایی حضور داشتند و مطالب فوق فقط بخشی از برنامه های تیم های ملی است که نشان می دهد نه تنها در پایان سال تورنمنتها و مسابقات بین المللی زیادی داشتیم بلکه در شروع سال هم به همین ترتیب در حال برگزاری مسابقات، چه در رده باشگاهی و چه در رده ملی هستیم.
وی گفت: سال 91 سال پرکاری بود. با توجه به مشکلات زیادی که در سال قبل داشتیم و در کنار آن هزینه های زیادی که برای تیم های مختلف صورت گرفت، سعی کردیم برنامه های خود را به خوبی پیش ببریم. در واقع در سالی که گذشت میزبانی مسابقات مختلفی چون مقدماتی جام جهانی نوجوانان، دیدار های دوستانه و رقابتهای قهرمانی آسیا را در رده های مختلف فوتبال، فوتسال و بانوان داشتیم. تیم ملی فوتسال به جام جهانی راه یافت و عملکرد خوبی داشت. این تیم در واقع برای سومین بار که دو بار آن در 5 سال گذشته بود، توانست از مرحله گروهی خود صعود کند. تیم ملی نوجوانان با راهیابی به رقابتهای جام جهانی اکنون خود را برای حضور در این پیکارها آماده می کند. تیم ملی جوانان هم علیرغم شایستگی نتوانست به رقابتهای جام جهانی راه پیدا کند. تیم ملی فوتبال ساحلی هم که با کسب نتایج درخشان توانست عنوان قهرمانی در آسیا ، المپیک ساحلی چین و راهیابی به رقابتهای جام جهانی را در کارنامه خود ثبت کند.
در تیم ملی بانوان هم که در رده سنی جوانان به مرحله دوم مسابقات قهرمانی آسیا راه پیدا کرده و با تیم هایی چون تایلند، ازبکستان و اردن به رقابت پرداختند و نتایج مطلوبی کسب کردند. در رده سنی نوجوانان نیز این تیم با شکست حریفان خود به مرحله دوم رقابتهای قهرمانی آسیا صعود کرده ایم.در رده سنی بزرگسالان نیز پس از برگزاری دو دیدار دوستانه با اردن و شکست این تیم، اکنون در تورنمنت بین المللی روسیه حضور داشته و نتایج خوبی را کسب کرده است و این نتایج برای بانوان در تاریخ این رشته ورزشی در کشور بی نظیر بوده و البته تیم ملی بانوان هم با مربی خارجی خود که خوشبختانه توانستیم وی را حفظ کنیم، نتایج خوبی گرفته که جا دارد از فریده شجاعی تشکر کنیم.
رئیس فدراسیون در ادامه بیان کرد: با اقدامات خوبی که در زمینه پزشکی،آکادمی، ویژن، آموزش و بسیاری مسائل دیگر داشتیم، خوشبختانه توانستیم افتخار بهترین فدراسیون آسیا را بدست آوریم و البته طی 5 سال گذشته دو بار عنوان بهترین فدراسیون آسیا را کسب کردیم و دو بار هم کاندیدای عنوان بهترین فدراسیون فوتبال آسیا بوده ایم که این امر نشان می دهد ما در فوتبال در مسیر درستی قرار داریم.
کفاشیان در ادامه در خصوص سفرش به مالزی گفت: در این جلسه درخصوص تامین بودجه مسابقات آسیایی در رده های سنی مختلف هم بحث و تبادل نظر شد. ما 13 کرسی بین المللی در کنفدراسیون فوتبال آسیا داریم که خوشبختانه نمایندگان ایران در جلسات حضور دارند. در کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا، هدایت ممبینی ناظر داوری شد. در کمیته مالی بحث افزایش بودجه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و دیگر بازیهای آسیایی و تسویه حسابهای لیگ قهرمانان دوره گذشته بررسی شد. در کمیته ویژن آسیا، توسعه ویژن بررسی شد و اعلام شد که ایران یکی از کشورهایی است که تجربه خوبی دارد و موفق است. در کمیته فنی هم بحث های فنی و تکنیکی و تاکتیکی فوتبال در باشگاهها و تیم های ملی مورد بحث قرار گرفت.
همچنین درخصوص تامین بودجه مسابقات آسیایی در رده های سنی مختلف هم بحث و تبادل نظر شد. در کمیته لیگ های حرفه ای آخرین تغییرات امتیازدهی در سهمیه دادن به باشگاهها نیز بررسی شد. در بخش سازماندهی نیز امتیازات بالا رفت و برخی جریمه ها هم برداشته شد اما قرار شد کشورها هر کدام یک ورزشگاه استاندارد درجه A داشته باشند که خوشبختانه ما هفت ورزشگاه درجه A داریم.
گفتنی است؛ علی کفاشیان، مهدی محمد نبی، سید هادی آیت الهی، مهدی تاج، فریده شجاعی، غلامرضا بهراون، شهاب الدین عزیزی خادم، فریدون اصفهانیان و حید بهاروند در نشست هیات رئیسه حضور داشتند.
-
فرهاد مجیدی از زمان بازگشت به استقلال مجموعا 122 دقیقه بازی کرده و طی این زمان 3 گل زده است. به عبارت بهتر او به ازای هر 40 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران فرهاد مجیدی در هر 40 دقیقه برای استقلال یک گل زده است. وی از بازی آبی پوشان مقابل مس کرمان در هفته بیست و یکم مجوز حضور در میدان را دریافت کرد. مجیدی در هفته 24 و در بازی در برابر پیکان که 24 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد اولین گل خود و سومین گل تیمش را زد تا استقلال 3 - صفر برنده شود.
در هفته 25، مجیدی20 دقیقه فرصت بازی برابر راهآهن داشت که در همان ثانیه هشتم ورودش یک گل 3 امتیازی زد. در بازی با فجرسپاسی در هفته 26 در شیراز، وی به دلیل 3 اخطاره بودن بازی نکرد و روز پنجشنبه گذشته هم مقابل صنعت نفت30 دقیقه بازی کرد و گل دوم و پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.
بر این اساس فرهاد مجیدی از زمان بازگشت به استقلال مجموعا 122 دقیقه بازی کرده و طی این زمان 3 گل زده است. به عبارت بهتر او به ازای هر 40 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است.
-
لیگ برتر - مهدی رحمتی می گوید شب عید که می شود اخلاقش عوض می شود و سالی یک بار دم عید مصاحبه جنجالی می کند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ مهدی رحمتی گلر اول استقلال و سابق تیم ملی که در پایان بازی تیمش با نفت تهران حسابی شاکی بود و به خاطر بی پولی حسابی با مسئولان باشگاهش تند شد و البته پر عصبانیتش تیم ملی را هم گرفت به خبرآنلاین می گوید:« فکر کنم عادت کردم دم عید ها یک مصاحبه آتشین بکنم. پارسال هم همین روزها بود که مصاحبه تند کردم. این بار هم همین اتفاق تکرار شد.
من برای خودم چیزی نمی خواهم به عنوان بزرگتر تیم بازیکنان جوان از ما انتظار دارند. این حقش نیست که یکی مثل حمودی یا حاتمی و بقیه اصلا پول نگرفته باشند. بعد هم کسی سراغ شان را نگیرد. درباره تیم ملی هم حرف هایم را زدم و چیزی برای گفتن ندارم.»
رحمتی البته در گفت و گوی نوروزی ویژه خود با خبرآنلاین آلبوم کودکی اش را برای مان ورق زده. حرف های شنیدنی و خواندنی او را می توانید در روزهای نوروز 1392 در خبرآنلاین بخوانید.
-
در غیاب مجیدی و اشجاری /استقلال به عربستان رفت
قرار است اعضا تیم استقلال در هتل رادیسون بلو ریاض مستقر شوند
تیم استقلال برای انجام دیدار با الهلال عربستان راهی این کشور شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،کاروان استقلال ساعت 15 روز دوشنبه با یک پرواز چارتر تهران را به مقصد ریاض ترک کرد.
استقلال در این سفر فرهاد مجیدی و حسن اشجاری را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.
قرار است اعضا تیم استقلال در هتل رادیسون بلو ریاض مستقر شوند.
آبی پوشان چهارشنبه شب در سومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الهلال عربستان خواهند رفت.
-
قائم مقام باشگاه استقلال از سفر به عربستان بازماند.
به گزارش اوج نیوز،علی نظری که قرار بود بعد از ظهر روز دوشنبه همراه با کاروان استقلال به ریاض برود،به دلیل مشکل مالیاتی نتوانست در این سفر آبی پوشان را همراهی کند.
این در حالی است که علی فتح الله زاده و امیر قلعه نوعی بلافاصله پس از اطلاع از این مساله در فرودگاه مهرآباد،با تنی چند از مقامات مسول در اداره مالیات و ناجا تماس گرفتند اما در نهایت موفق به رفع این مشکل نشدند.
جالب اینجاست که نظری ،اسفند ماه سال گذشته بدهی مالیاتی امیر قلعه نوعی،مجتبی جباری،حنیف عمران زاده و پژمان منتظری را حل کرده بود اما خودش به خاطر همین مساله از سفر به عربستان بازماند.
وی پس از ترک فرودگاه مهرآباد با اتومبیل شخصی اش راه جویبار را پیش گرفت تا به خانواده اش ملحق شود.
-
مدیرعامل باشگاه استقلال دیگر قصد ندارد در تمرینات این تیم شیرجه بزند.
به گزارش اوج نیوز،علی فتح الله زاده که در سفر آبی پوشان به عربستان برای بازی مقابل الهلال این تیم را همراهی می کند اظهار داشت:در سفر قبلی به قطر چند شیرجه زدم که این مساله باعث شد برخی از جایگاهشان احساس خطر کنند.بنابراین در این سفر قصد ندارم شیرجه بزنم ولی در تمرینات حضور خواهم داشت.
وی افزود:این بار قصد دارم در پست اصلی ام که خط حمله است تمرین کنم و گل بزنم.فکر می کنم این بار فیلم و عکس گل هایم را باید به جای تصاویر شیرجه رفتنم خواهید دید.
*کاروان باشگاه استقلال بعد از ظهر روز دوشنبه عازم عربستان می شود.
بر این اساس،اعضا استقلال ساعت 15 روز دوشنبه با یک پرواز چارتر تهران را به مقصد ریاض ترک خواهند کرد.
*باشگاه استقلال نسبت به داوری علیرضا فغانی در بازی با سپاهان معترض است.
این باشگاه ضمن انتخاب تصاویری از این بازی،قصد دارد اعتراض خود را به فدراسیون فوتبال اعلام کند.
استقلالی ها معتقدند در این مسابقه یک پنالتی به نفع آنها گرفته نشده است.
ضمن اینکه به باور آنها،در این بازی سوت هایی دیگری هم به اشتباه علیه استقلال زده شد.
-
پیروزی و صدرنشینی ارزشمند استقلال در عربستان
کام عربها تلخ شد
تیم فوتبال استقلال در خانه الهلال به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا کرد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،دیدار تیم های الهلال عربستان و استقلال از ساعت 22:10 در ورزشگاه فیصل بن احمد شهر ریاض برگزار شد که در پایان این بازی با پیروزی ارزشمند دو بر یک نماینده ایران به پایان رسید.
پژمان منتظری 78 و آرش برهانی 85 دو گل استقلال را به ثمر رساندند و گل الهلال 67 توسط سالم الدوساری به ثمر رسید.
با این پیروزی استقلالیها علاوه بر کسب نتیجهای ارزشمند صدرنشینی را از العین گرفتند تا به این ترتیب کام عربها تلخ شود.
نواف عبدالله داور بحرینی این بازی به ایمان موسوی، نکونام و پژمان منتظری از استقلال و یاسر قحطانی، عبدالله زوری و اوزیا از الهلال کارت زرد نشان داد.
پیش از این دیدار تیم العین امارات موفق شد با نتیجه 2 بر یک الریان قطر را شکت دهد.
در جدول گروه D این مسابقات تیم استقلال 7 امتیازی شد و العین 6 امتیازی است. الهلال نیز با 3 امتیاز در جایگاه چهارم حضور دارد.
ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی،پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، هاشم بیک زاده(52 علی حمودی)؛ جواد نکونام، مجتبی جباری،خسرو حیدری، ساموئل، ایمان موسوی(46 سیاوش اکبرپور) و فرزاد حاتمی(69 آرش برهانی)
سرمربی: امیر قلعهنویی
-
وظایفم مربوط به مستطیل سبز است
قلعهنویی: از الهلال انتقاد کردم، نه تهدید/ نسبت به بازی رفت، محتاطتر بازی میکنیم
سرمربی تیم استقلال در خصوص بازی فردا با تیم الهلال عربستان اعلام کرد که استقلال با توجه به میل حریف برای پیروزی، محتاطتر بازی خواهد کرد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعهنویی در گفتوگو با روزنامه الشرق عربستان سعودی اعلام کرد که استقلال با احتیاط بیشتری در مقایسه با مسابقه قبل خود در عربستان به میدان خواهد رفت.
قلعهنویی گفت: ما محتاطتر خواهیم بود، چون میدانیم که الهلال حمله میکند و به دنبال پیروزی است.
سرمربی استقلال افزود: من از زمانی که بازیکن بودم تا الان از رویارویی با تیمهایی که تهاجمی بازی میکنند خوشحال میشوم. البته ما با هدف برد و گرفتن سه امتیاز وارد زمین خواهیم شد.
سرمربی استقلال همچنین در پاسخ به سوالی درباره انتقاداتش از معطلی کاروان استقلال در عربستان نیز گفت که او تهدید به مقابله به مثل نکرده و فقط انتقاد کرده بود.
قلعه نویی گفت: من تهدید نکردم. فقط از تاخیری که برای اعضای باشگاه در فرودگاه رخ داد صحبت کردم. هر کشوری قوانینی دارد. من مربی فوتبال هستم و کارم فقط مربوط به داخل مستطیل سبز است و کاری به امور گذرنامه و ورود و خروج اشخاص به کشور ندارم. این کار هم مسئول خاص خود را دارد.
-
کاپیتان، دومین بازی با الهلال را هم از دست داد/ خروج نام مجیدی از فهرست استقلال
فرهاد مجیدی از فهرست 18 نفره تیم استقلال برای دیدار با الهلال خط خورد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فرهاد مجیدی که در دیدار با الهلال عربستان در شهر ریاض غایب بود دیدار برگشت دو تیم را هم از دست داد.
این بازیکن با نظر قلعه نویی از فهرست 18 نفره تیمش خط خورد تا به این ترتیب غایب بزرگ دیدار فردا محسوب شود.
قرار است مجیدی در تمرین امروز استقلال که از ساعت 18 آغاز خواهد شد، شرکت کند.
دیدار استقلال و الهلال از ساعت 21 فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
-
تماشاگران بیایند، میخواهیم شادی عربستانیها را تلافی کنیم
اکبرپور:هیئت ژوری تصمیم گرفت عمرانزاده وسط باشد!/ توی سر او هم بزنم حرفی نمیزند
مهاجم تیم استقلال گفت: اگر توی سر عمرانزاده هم بزنم صدایش در نمیآید و چیزی نمیگوید.
سیاوش اکبرپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص اتفاقات تمرین روز گذشته استقلال صحبت های زیر را انجام داد:
فارس:جریان بازی آقا وسط تمرین دیروز چه بود؟
شنیده ام که روزنامه ها نوشتند بین من و حنیف درگیری لفظی شده است. واقعا از شنیدن این خبر خنده ام می گیرد.من اصلا نمی دانم این مطالب از کجا می آید.حنیف جزو دوستان صمیمی من است و اگر تو سر او هم بزنم چیزی نمی گوید. حتی صدای او هم در نمی آید.من از او بزرگتر هستم و او هم همیشه احترام من را نگه داشته است.
فارس: نگفتی جریان چه بود؟
ما داشتیم آقا وسط بازی می کردیم. حنیف در گروه ما از همه کوچک تر بود.او را به وسط آوردیم و مقداری به او خندیدیم. اتفاقا فرهاد مجیدی داور این بازی بود. در آن صحنه حق حنیف نبود که به وسط بیاید ولی هیئت ژوری تشخیص داد که او به وسط بیاید و به همین خاطر ناراحت شد. از این اتفاقات هر روز در تمرینات رخ می دهد ولی نمی دانم چرا حالا بزرگش می کنند.
فارس: بازی فردا را چطور می بینی؟
بازی بسیار سختی است و آنها باهوش بازی می کنند و نباید به پیروزی در عربستان فکر کنیم. آنها برای همه دقایق بازی برنامه دارند ولی مردم ما از فوتبال عرب ها خوششان نمی آید. امیدوارم با پیروزی در بازی فردا هم کادوی خوبی به مردم داشته باشیم و هم زننده استارت روحی برای سپاهان و تراکتورسازی باشیم که با نمایندگان عربستان بازی دارند. اگر ما در بازی فردا برنده شویم صعود خود را مسجل کرده ایم و می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم. مطمئن باشید غیرت ایرانی را فردا به نمایش می گذاریم اما از مردم یک خواهشی دارم.
فارس: چه خواهشی؟
از مردم می خواهم که به ورزشگاه بیایند چون عرب ها قبلا نشان داده اند که از جمعیت و تماشاگران ایرانی می ترسند. یادتان باشد که عربستانی ها بعد از پیروزی مقابل ایران در ورزشگاه آزادی شادی انجام دادند که مردم ما را اذیت کرد فردا بازی را می بریم و شادی آنها را تلافی می کنیم.
-
تغییر دوباره ساعت برگزاری نشست سرمربی استقلال
مسئولان برگزارکننده دیدار تیمهای استقلال و الهلال زمان نشست خبری سرمربی آبیپوشان را تغییر دادند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، نشست خبری امیر قلعه نویی به دلیل تغییر زمان تمرین این تیم و با توجه به پیشنهاد ناظر این بازی، ساعت 19:30 بعدازظهر دوشنبه نوزدهم فروردین ماه در محل روابط عمومی سازمان لیگ برتر برگزار می شود.
نشست مطبوعاتی سرمربی تیم الهلال نیز ساعت 18:30 برگزار می شود.
-
حریفان ما اول از تماشاگران بترسند بعد از استقلال
عمرانزاده:کدام درگیری،اکبرپور مثل برادرم است/چطور قلعهنویی داد و بیداد ما را نشنید؟
مدافع تیم استقلال گفت: در جریان تمرین روز گذشته هیچ درگیری بین او و اکبرپور رخ نداد و او با مهاجم تیمش مثل دو برادر هستند.
حنیف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص اینکه در تمرین روز گذشته یک کاور را پاره کرده صحبت های زیر را انجام داد:
فارس: ماجرای اواخر تمرین روز گذشته چیست؟
کدام ماجرا؟
فارس: پاره کردن کاور؟
شوخی می کردیم.چطور؟
فارس: گفته می شود با اکبرپور جر و بحث کردی و ....
من با سیاوش مثل برادر هستم. داشتیم می گفتیم و می خندیدیم. اینقدر کری در گروهمان زیاد بود که وقتی به من گفتند باید به وسط بروم لجم گرفت و کاور را پاره کردم. تازه نمی خواستم این کار را انجام دهم. کاور را زیر پا گذاشتم و دیدم چه جنس ظریفی دارد. کشیدم و آن را پاره کردم و به همه گفتم دیدید این لباس ها جنسش چطور است.
فارس:اما عکس هایش منتشر شده و ظاهرا کمی ناراحت بودی؟
من نمی دانم به دنبال چه چیزی هستید اما دوستانی که نوشتند عمران زاده کاور استقلال را پاره کرده کمی انصاف داشته باشند. ضمنا ما اصلا داد و فریادی نکردیم. خود آقای قلعه نویی هم بود. چطور او دادو فریاد ما را نشنید؟ یعنی ما در تمرین حق شوخی هم نداریم؟
ستار همدانی که مربی ما است در گروه ما حضور داشت و همه چیز را دید. حتی از اینکه من این کار را کردم می خندید. از رسانه ها می خواهم دقت کنند و هر خبری را به درگیری و اینجور مسائل ربط ندهند. ما فقط کری داشتیم و اتفاقا بعد از تمرین با خنده و شوخی جلوی دوربین های تلویزیونی مصاحبه کردم.
فارس: ماجرای یاسر القحطانی چیست؟
در بازی مدام به ما توهین می کرد و من خیلی عصبانی شدم. خیلی بی ادبی کرد. او با زبان انگلیسی توهین می کرد و حالا هم منتظرم در بازی فردا کوچکترین حرکتی از او ببینم!
فارس: منظورت چیست؟
فقط امیدوارم بی ادبی نکند. از تماشاگران هم می خواهم یک صدا استقلال را تشویق کنند تا حریفان ما مثل همیشه اول از آنها بترسند بعد از استقلال.
-
با اینکه اعلام شده بود قرار است، استقلال در بازی با گهر لرستان از حضور تماشاگران خود بهره مي برد اما این اتفاق رخ نمی دهد و قرار است این بازی طبق رأی کمیته انضباطي برگزار شود.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اعضای تیم استقلال قرار بود در بازی خود با گهر در لیگ از حضور هواداران خود بهره مند شوند و در این خصوص گهری ها نیز موافقت خود را اعلام داشتند اما این اتفاق پس از تأیید مسئولان در سازمان لیگ به کمیته انضباطی ارجاع داده شد تا حسن زاده در این خصوص نظر نهایی خود را اعلام کند، اما این اتفاق رخ نداد و مسئولان در کمیته انضباطی در جلسه ای خاص به این نتیجه رسیدند که این اتفاق نمی تواند رخ دهد زیرا این بازی و رأی آن پیش از این اعلام شده است و قرار نیست تغییر کند زیرا هواداران تیم استقلال در بازی با تراکتورسازی مرتکب خطا شدند و باید در این خصوص جریمه خود را پشت سر بگذارند و قرار نیست بدلیل گذشت چند هفته از آن اتفاق همه چیز به فراموشی سپرده شود و اوضاع به حالت عادی بازگردد.
گفتنی است: اعضای تیم استقلال برای حضور هواداران خود برنامه داشتند اما این اتفاق رخ نمی دهد زیرا علیرغم موافقت مسئولان در سازمان لیگ قرار نیست در رأی اعلام شده تغییری صورت بپذیرد زیرا اعلام شده است که این اتفاق رخ نمی دهد و آبی ها قرار است بدون تماشاگر این بازی را برگزار کنند و با این وضعیت به مصاف تیم حریف خود بروند زیرا مسئولان در کمیته انضباطی مدعی شدند که حق تیم استقلال است که یک بازی را بدون حضور تماشاگرانش برگزار کند و اگر بخششی صورت بپذیرد، دیگر تیم ها را نمی توان کنترل کرد زیرا هر تیمی و هوادارانشان مرتکب خطا می شوند و پس از آن نیز اعلام می کنند که خواستار لغو رأی اعلام شده هستند و مسئولان نیز بدلیل اینکه یک مرتبه این اقدام را انجام دادند، ناچار می شوند در خصوص دیگر تیم ها نیز تخفیف را در نظر بگیرند و این موضوع شرایط را برای مسئولان و کمیته انضباطی تغییر می دهد و به این دلیل مسئولان نمی توانند به تقاضاها و مسایل اعلام شده در خصوص رأی ها بسنده کرده و شرایط را به نفع برخی تیم ها تغییر دهد زیرا این اقدامات در نهایت به ضرر فدراسیون و مسئولان تصمیم گیرنده تمام می شود.
اعلام شده است که بازی روز جمعه استقلال با گهر بدون حضور تماشاگر انجام می شود./
-
صادق ورمزیار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شکست استقلال مقابل الهلال اظهار داشت: از قبل هم قابل پیش بینی بود که چنین اتفاقی رخ دهد چون ما فکر می کردیم که دیگر صعودمان به مرحله بعدی قطعی شده است. تیمی مثل الهلال در بازی های بیرون از خانه خیلی حرفه ای عمل می کند و حتی در بیرون از خانه خطرناک تر هم هستند. این تجربه چند ساله ما در این مدت بوده است. آنها با حفظ توپ در تهران و استفاده از مهاجمان خطرناک دردسرساز شدند.
وی در مورد حواشی که برای استقلال در این بازی پیش آمد از جمله تشویق مجیدی و ناراحتی برهانی و نکونام از تعویض اظهار داشت: فکر می کنم استقلال به نوعی آتش زیر خاکستر بود. چند هفته ای بود که آنها با عوامل مرموزی دست و پا می زدند و معتقدم که اتفاقات رخ داده در بازی روز گذشته مختص این مسابقه نبود و مربوط به هفته های گذشته می شد. اختلافات درون استقلال آماده ترکیدن بود. وقتی صعود استقلال به بازی الهلال گره خود و این اتفاق شب گذشته رخ نداد مشخص بود که این طور اختلافات خود را نشان دهد.
این بازیکن سابق آبی پوشان در مورد تعویض های امیر قلعه نویی در این مسابقه گفت: به نظر من امیر قلعه نویی در همین بازی رفت تعویض های خوبی انجام داد و شکست شب گذشته نمی تواند فقط به دلیل تعویض های قلعه نویی باشد. به نظر من استقلال زمانی بازی را از دست داد که به بازی مستقیم و توپ های هوایی رو آورد. درحالی که روی این مسئله ضعف داشت به انجام این شیوه اصرار کرد. حتی تعویض ها در همین راستا بود که ناموفق نشان داد.
ورمزیار تصریح کرد: ساعت برگزاری بازی ها هم یکی از دلایل به وجود آمدن حاشیه ها بود. شاید مدیریت باشگاه استقلال فکر کرده که ساعت ۲۱ بهترین موقع برای حضور هوادار است اما آنها به این فکر نکرده بودند که اگر تیم نتیجه نگیرد این تعداد هواداری که نیمه شب باید به خانه بازگردند چه شرایطی پیدا می کنند.
وی با اشاره به تشویق فرهاد مجیدی گفت: مسئولان استقلال باید به صورت شفاف با هواداران صحبت کنند و آنها را بابت نبودن مجیدی قانع کنند. اگر این اتفاق رخ ندهد این سکوها همیشه ملتهب خواهد بود.
-
هواداران استقلال درحالی با حملهی کادر فنی و کاپیتان استقلال روبهرو شده اند که کمترین نقش را در شکست استقلال برابر الهلال داشتهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علاقمندان به فوتبال به خاطر دارند که در فصل 90-91 هواداران پرسپولیس که از نحوه انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی این تیم ناراضی بودند در بازی این تیم برابر ملوان با فریاد «علی دایی» اعتراضشان را نسبت به این انتخاب نشان دادند. فریاد علی دایی آرام، آرام دست مایه مسائل زیادی مانند اعتراض به وضع موجود در سایر تیمها و حتی مسائل طنز شد. با گذشت زمان و عدم حضور فرهاد مجیدی در ابتدای فصل در استقلال، فریاد «فرهاد مجیدی» در بازیهای این فصل استقلال به گوش رسید؛ فریادی که بعد از بازگشت فرهاد مجیدی مدتها به گوش نرسید و در بازی این تیم برابر سپاهان، هواداران استقلال خواهان حضور او در میدان شدند.
اینجا ورزشگاه آزادی است. بازیکنان استقلال با حملات احساسی به سمت دروازهی الهلال و ارسالهای بی هدف از نقاط مختلف زمین تلاش میکنند تا در 5 دقیقه پایانی بازی را به تساوی بکشانند.
به یکباره فریاد هوادارن استقلال با شعار « فرهاد مجیدی » بلند میشود. گویا آنها اعتراضشان به عملکرد تیم محبوبشان را به نمایش میگذارند. با شکست استقلال برابر الهلال، سرمربی استقلال در نشست خبری نسبت به این شعارها واکنش نشان داد.
او با مقایسه هواداران استقلال و پرسپولیس افزود: « تیمی که مردانه در لیگ تیم نخست است و صدرنشین گروهش در لیگ قهرمانان است لایق این رفتار نیست.
حرکت هواداران استقلال در این بازی منطقی نبود و من برای خودم متاسفم. نمیدانم که آیا پشت این رفتارها برنامهای است یا نه اما باید از خودمان بپرسیم که چرا بیرون از تهران استقلال عملکرد بهتری دارد.
خدا پدر طرفداران پرسپولیس را بیامرزد که سعه صدر داشتند و با حمایتهایشان پرسپولیس را به فینال جام حذفی رساندند اما رفتار هواداران استقلال برای من جای تعجب دارد.»
این تنها واکنش استقلالیها نسبت به تشویق مجیدی نبود و واکنش تند مجتبی جباری نیز جالب بود. او با اشاره به بازگشت مجیدی از امارات گفت: « تماشاگران با این شعارها زحمات ما را خراب میکنند.
خیلی از بازیکنان استقلال زحمت میکشند و به مراتب از مجیدی که به تازگی به استقلال برگشته برای تیم زحمت کشیدهاند. تماشاگران باید بدانند که استقلال متکی به یک بازیکن نیست.»
شاید اگر اظهارات امروز میرشاد ماجدی و ستار همدانی را نیز به لیست بالا اضافه کنیم، اولین نتیجهی حاصل شده از این اظهارات، نقش پررنگ هواداران استقلال در شکست روز قبل استقلال برابر الهلال باشد.
بگذارید کمی منصفانهتر به ماجرا نگاه کنیم. استقلال در طول 90 دقیقه هیچ موقعیت صد در صد گلی را بدست نیاورد و شاگردان قلعهنویی تا دقیقه 90 از حمایت بیدریغ هواداران استقلال برخوردار بودند. در حالی که کمتر از پنج دقیقه به پایان بازی با استقلال باقی مانده بود، هواداران استقلال شروع به تشویق فرهاد مجیدی کردند اما انصاف این بود که کاپیتان و کادر فنی استقلال این شهامت را داشتند تا شکست برابر الهلال را به 80 هزار هواداری که با وجود ساعت بد بازی به ورزشگاه آمده بودند، نسبت ندهند.(جالب این که ساعت بازی هم به خاطر شاهکار و اشتباه عجیب علی امیری معاون باشگاه استقلال به ساعت 21 موکول شده بود)
هوادارانی که در بازی با تراکتورسازی یار یازدهم استقلال از سوی کادر فنی استقلال لقب داده شدند، این روزها با هواداران تیم رقیب مقایسه میشوند. امیر قلعهنویی در نشست خبری ادعا کرد عملکرد استقلال در خارج از خانه بهتر از بازیهای داخلی است، صحبتی که با نگاه به نتایج لیگ برتر، درست نخواهد بود. استقلال در رقابتهای این فصل لیگ برتر در 14 بازی میزبان و در 16 بازی مهمان بوده است. استقلال در بازیهای خانگی موفق به کسب ده پیروزی و در بازیهای خارج از خانه تنها هفت بار پیروز شده است.
استقلال در داخل خانه تنها یکبار شکست خورده و در خارج از تهران سه بار شکست خورده است.
از امیر قلعهنویی توقع میرفت تا با قبول اشتباهات تاکتیکی مردانش، از هواداران استقلال تقدیر کند و مسئولیت شکست را برعهده بگیرد. تیم او برخلاف الهلال و همینطور شرایط تیمش در بازی رفت هیچ فرصت مسلم گلزنی نداشت.
اگر قلعهنویی از هواداران استقلال به علت پرتاب نارنجک انتقاد میکرد، شاید منطقیتر بود ولی تشویق دو دقیقهای فرهاد مجیدی در 5 دقیقه پایانی دیدار استقلال و الهلال، آیا توجیه کننده بازی ضعیف استقلال خواهد بود؟ آیا انداختن توپ به زمین هواداران که از تریبون رسانهای برخوردار نیستند، کاری منطقی است؟
-
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، فرزاد حاتمی پس از تمرین امروز استقلال در مورد شرایط دیدار مقابل گهر دورود و اینکه آیا این بازی فینال مقابل تیم قعرنشین است، عنوان کرد: این بازی فینال نیست، فینال اصلی ما دیدار مقابل سپاهان است اگر در این بازی بتوانیم به برتری برسیم بازی با سپاهان فینال لیگ خواهد بود. پس از باخت ما مقابل الهلال دنبال سه امتیاز این بازی هستیم تا شرایط برای ما خوب شود.
وی ادامه داد: گهر چیزی برای از دست دادن ندارد، در این تیم مایلیکهن وجود دارد که یک رفت و برگشتی داشت. اگر گهر بازی گذشته خود را انجام دهد سه امتیاز را میگیریم اما اگر با تفکرات جدید ظاهر شود کار برایمان دشوار خواهد شد.
حاتمی درباره انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: سؤال ناگهانی پرسیدید هماکنون چیز خاصی به نظرم نمیرسد.
مهاجم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاری که دوربین تلویزیونی به دست داشت درباره اینکه چرا مردم باید در این وضعیت گرانی رأی بدهند یادآور شد: نباید چشم بسته رأی بدهیم زیرا در آن صورت دود آن به چشم خودمان میرود، باید ریز نمرات افراد را ببینیم و بعد در مورد شخصی که میخواهیم به او رأی بدهیم تصمیم بگیریم. اگر نخواهیم رأی بدهیم و در انتخابات شرکت نکنیم نمیتوانیم کسی که مورد علاقهمان است برای ریاستجمهوری انتخاب کنیم. باید نامزدی را انتخاب کنیم که بتواند به خواسته مردم رسیدگی کند.
-
شکایت اول توزی از استقلال بی جواب ماند تا او 13 فروردین 92 دومین شکایت خود را انجام دهد
به گزارش قدس آنلاین ابتدای فصل مسئولان استقلال با نظر امیر قلعه نویی، رودریگو توزی را جذب کردند تا از این هافبک بازیساز در خط میانی خود استفاده کنند. توزی چند هفته ای برای استقلال بازی کرد و یکی دو گل هم به ثمر رساند اما در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات به کشورش رفت و دیگر به ایران نیامد. توزی با توجه به بندی در قراردادش که تاکید می کرد استقلال باید تا یک تاریخ معین پولش را بدهد از این تیم شکایت کرد. شکایت اول توزی از استقلال بی جواب ماند تا او 13 فروردین 92 دومین شکایت خود را انجام دهد. برای دومین شکایت هم مسئولان استقلال پاسخی ارائه ندادند تا خطر در کمین این تیم باشد. گفته می شود اگر تا چند روز دیگر خبری از پاسخ استقلال به شکایت توسی نشود این باشگاه با خطراتی همچون کسر امتیاز احتمالی روبرو خواهد شد.
-
تمرین تیم فوتبال استقلال در غیاب ۴ بازیکن این تیم و با حضور قلعهنویی برگزار شد.
خبرگزاری فارس: قلعهنویی بازیکنان را به خط کرد/ وضعیت نامشخص ساموئل و اختلاف هواداران سر اکبرپور
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم استقلال یک روز پس از شکست مقابل الهلال از ساعت 17 امروز در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی تمرینات خود را پیگیری کرد. از زمانی که تمرینات تیم استقلال به زمین شماره 2 مجموعه ورزشی آزادی منتقل شده است، خبرنگاران برای ورود به محل تمرین آبیپوشان دچار مشکلاتی شدهاند و تا زمانی که کارت حراست وزارت ورزش و جوانان را مسئولان رؤیت نکنند از ورود آنان جلوگیری خواهد شد. امروز نیز تعدادی از خبرنگاران و عکاسان پشت درهای مجموعه ورزشی آزادی منتظر ماندند و پس از دقایقی به داخل مجموعه هدایت شدند.
* سیدمهدی رحمتی، آرش برهانی، سیاوش اکبرپور و جی لوید ساموئل به همراه حسن اشجاری غائبان تمرین امروز محسوب می شدند. ساموئل به دلیل آسیبدیدگی از ناحیه مچ پا به محل تمرین آبیپوشان نیامد. دکتر نوروزی در این باره به خبرنگاران گفت: این بازیکن به کلینیک رفته و وضعیت او برای بازی با گهر مشخص نیست. قرار است از این بازیکن فردا تست گرفته شود. سایر بازیکنان هم مشکلی ندارند.
*حسن اشجاری فعلا به دلیل مصدومیت باید فیزیوتراپی کند.
* قبل از آنکه تمرین آبیپوشان آغاز شود، چند هوادار نسبت به عملکرد سیاوش اکبرپور معترض شدند و میخواستند این موضوع را به گوش سرمربی استقلال برسانند؛ اما تعداد دیگری از هواداران با آنها مخالفت کرده و میگفتند سرمربی باید تصمیم بگیرد که چه بازیکنی به میدان برود و هواداران حق اعتراض ندارند چون سرمربی بازیکن را تمرین میدهد و با آنها زندگی میکند. این تعداد از هواداران دقایقی با یکدیگر در این باره صحبت کردند و سپس قضیه خاتمه پیدا کرد.
* فرهاد مجیدی که در فهرست 18 نفره بازی روز گذشته حضور نداشت امروز در کنار دیگر بازیکنان برنامههای تمرینی را انجام داد.
* محمد نیکسیرت مهاجم اسبق استقلال به همراه فرزاد مجیدی، دکتر نوروزی، سیروس دینمحمدی و شاهرخ بیانی در تمرین امروز آبیپوشان حضور داشتند.
* در ابتدای تمرین امروز امیر قلعهنویی بازیکنان اصلی استقلال را دور هم جمع کرد و در خصوص شکست در بازی روز گذشته با آنها به صحبت پرداخت. وی که با لباس شخصی به محل تمرین آمده بود برای دقایقی عملکرد بازیکنان را مورد نقد قرار داد و از آنها خواست که برای بازی با گهر شکست مقابل الهلال را فراموش کنند.
* بعد از صحبتهای قلعهنویی تمامی بازیکنان برنامههای تاکتیکی را پشت سر گذاشته و زیر نظر مجید صالح، ستار همدانی، کریم بوستانی و حاجقاسم برنامههای تمرینی را پشت سر گذاشتند.
* علی حمودی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری و فرزاد حاتمی ۴ بازیکنی بودند که بعد از تمرین ریکاوری بازی تنیس فوتبال را انجام دادند.
* بازیکنان تیم استقلال در تمرین امروز همچنان در خصوص شکست مقابل الهلال و اتفاقات رخداده در این مسابقه صحبت میکردند.
* دکتر نوروزی که در تمرین امروز تیم استقلال حضور داشت، برای دقایقی با امیر قلعهنویی به صحبت پرداخت.
*بازیکنان استقلال در نهایت در دو گروه به بازی دستگرمی پرداختند که جواد نکونام هم در این بازی حضور داشت.
-
با سلام خدمت همه استقلالی ها من تازه اومدم تیم محبوبم طوی ایران استقلاله و امیدوارم هم طوی لیگ برتر هم لیک قهرمانان قهرمان بشه
-
ابراهيمي: با استقلال مذاکره نکردم
هافبک تيم فوتبال سپاهان گفت: خدا شاهد است که با هيچ تيمي مذاکره نداشتم و تمام فکر و ذهنم معطوف سپاهان است.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
اميد ابراهيمي درمورد تساوي يک بر يک تيمش مقابل استقلال گفت: فوتبال خوبي را مقابل استقلال ارائه کرديم و با وجود اينکه 10نفره بوديم توانستيم به خوبي مسابقه را کنترل کنيم تا دقايق پاياني نيز سه امتياز را در اختيار داشته باشيم تا روي يک بدشانسي گلي را دريافت کرديم تا بازي با تساوي به پايان برسد.
به گزارش فارس ، وي افزود: گلي که خورديم روي اتفاقات فوتبالي و بد شانسي بود، محسن ايران ژاد قصد داشت توپ را پشت سرش به بيرون بفرستد اما توپ با پيشانياش برخورد کرد و جايي رفت که کاري از دست دروازه بان ساخته نبود. اين هم جزو اتفاقات فوتبالي است و نميتوان کاري انجام داد.
هافبک سپاهان در مورد ديدار تيمش مقابل داماش و اينکه بايد زودتر از استقلال به ميدان بروند عنوان کرد: به هر حال مسئولان و کادر فني تيم در اين ارتباط بايد اظهار نظر کنند و ما به عنوان بازيکن هر تصميمي که گرفته شد تلاش ميکنيم که بهترين عملکرد را داشته باشيم. فرقي نميکند در چه زماني به ميدان برويم و بايد در هر شرايطي از دو بازي پاياني 6 امتياز کسب کنيم.
وي در مورد اينکه آيا ميتواند امسال به مقام قهرماني برسد عنوان کرد: اين موضوع غير قابل پيش بيني است، استقلال يک بازي سخت در اهواز دارد و اميدواريم آنها امتياز از دست بدهند تا روز آخر تمام تلاشمان را ميکنيم با توجه به اينکه فولاد به دنبال کسب سهميه آسيا است ممکن است آنها استقلال را متوقف کنند، به هر حال بايد منتظر دو ديدار پاياني ليگ برتر ماند تا ببينيم چه اتفاقاتي ميافتد.
ابراهيمي درمورد مکان فينال جام حذفي و اينکه بايد با پرسپوليس در تهران بازي کنند گفت: مسئولان تيم و بازيکنان علاقهمند بوديم که بين تهران و اصفهان قرعه کشي انجام شود، پرسپوليس در هر شهري هوادار دارد اما طرفداران سپاهان بيشتر در اصفهان هستند. برايمان بهتر بود در اصفهان بازي کنيم اما با توجه به شرايط خوب ورزشگاه آزادي بازي در تهران نيز براي دو تيم مطلوب است، فکر ميکنم بازي زيبايي را هواداران مشاهده خواهندکرد.
وي افزود: هر چند پرسپوليس حمايت هوادارانش را پشت سر خود ميبيند اما بازي مقابل هواداران ميتواند به اين تيم استرس وارد کند و از اين بابت ما منتفع شويم. سپاهان تيم بسيار بزرگي است و بازي در آزادي مقابل هواداران نميتواند روي ما تاثير بگذارد.
ابراهيمي در پاسخ به اين سوال که آيا باشگاه استقلال قبل از ديدار مقابل سپاهان با او براي فصل بعد مذاکره کرده است، اظهار داشت: پس از بازي خبرنگاري در اين ارتباط از من سوال پرسيد که اعلام کردم خدا شاهد است هيچ کسي با من تماس نگرفته است، شايد اول فصل صحبتهايي شده باشد اما اکنون چنين اتفاقي نيفتاده و تمام فکر، ذهن و قلبم معطوف به سپاهان است.
هافبک سپاهان افزود: با سپاهان قرار داد دارم و از اين باشگاه پول ميگيرم به همين خاطر با تعهد کامل و با تمام تمرکز تنها به اين تيم فکر ميکنم، تا پايان فصل و اتمام مسابقات در مورد سال بعد فکري نخواهم کرد.
وي در مورد اينکه خوروش سرپرست سپاهان اعلام کرده با او درمورد سال بعد قول و قرار گرفته ام گفت: صحبتهايي انجام شده اما هنوز هيچ تصميمي نگرفته ام، انشاالله در پايان فصل در اين ارتباط فکر ميکنم و زمان براي تصميم گيري دارم. |
-
|
جانواريو در صفحه اجتماعي خود اظهار داشت: با تساوي مقابل سپاهان، استقلال به قهرماني ليگ برتر خيلي نزديک شد.
به گزارش فارس ، اين بازيکن که در سالهاي 2008 تا 2010 و 2012 براي تيم پرطرفدار تهراني و در سالهاي 2010 تا 2012 براي سپاهان بازي کرد، در فضاي مجازي افزود: استقلال و سپاهان بازي بزرگي کردند. استقلال پس از اين تساوي اکنون با 64 امتياز صدرنشين است و سپاهان با 63 امتياز در رده دوم است. هر دو تيم تا پايان فصل 2 بازي بيشتر فاصله ندارند.
جانواريو که در سال 2007 با حضور در فولاد اهواز در ليگ برتر ايران براي نخستين مرتبه مطرح شد، ابتداي فصل جاري 10 بازي براي استقلال انجام داد و بعد قراردادش به خاطر مصدوميت سنگين فسخ شد. |
-
اميري:تا آخر ارديبهشت قلعهنويي ليست نميدهد
معاون ورزشي باشگاه استقلال در مورد شايعه مذاکره با بازيکنان سپاهان و فولاد گفت: شايعاتي که ميسازند در ادامه جوسازيهاي عليه استقلال است.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
علي اميري درباره ادعاي باشگاه الريان قطر و نامه اين باشگاه به AFC مبني بر اينکه به دليل وقوع زلزله در ايران مکان بازي با اين تيم به کشور ديگري منتقل شود، اظهار داشت: اين ادعاي باشگاه الريان قطر بياساس است اگر قرار باشد AFC به اين ادعاها توجه کند هيچ مسابقهاي را نميتواند برگزار کند، زلزله بوشهر بسيار ناگوار بود و ما براي عزيزاني که در بوشهر به سر ميبرند آرزوي سلامتي و بهبود حال داريم اما اين زلزله ربطي به تهران ندارد و صدها کليومتر فاصله بين تهران و بوشهر است.
به گزارش فارس ، وي افزود: زلزله يک حادثه طبيعي است و دست بشريت نيست. با توجه صحبتي که با مسئولان روابط بينالملل فدراسيون فوتبال داشتيم به ما گفتند که توجهي به اين ادعاي الريان نداشته باشيد و بازي طبق اعلام قبلي سه شنبه هفته جاري ساعت 21 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود. حتي قرار است رئيس کميته مسابقات AFC شخصاً در تهران حضور پيدا کند و اين بازي را از نزديک ببيند.
وي افزود: ما از هواداران عزيز استقلال ميخواهيم که در جريان مسابقه با الريان فقط به حمايت از تيم بپردازند و نگذارند تا با پرتاب ترقه و يا نارنجک حاشيهاي ايجاد شود. ما تا به همين امروز هم جواب جوسازيهاي باشگاه الهلال عربستان را دادهايم اما اگر اين قضيه تکرار شود براي باشگاه استقلال مشکلساز ميشود. البته آقاي فتحاللهزاده نيز از مسئولان امنيتي ورزشگاه و نيروي محترم انتظامي خواهش کرده تا جايي که امکان دارد هواداران کنترل شود تا اتفاقي نيافتد. اگر هم مشکلي پيش آيد به ضرر خود تماشاگران است ما دوست نداريم هواداران خود را محرم ببينيم و پشتوانههاي خود را از دست بدهيم. بازيهاي آسيايي براي همه تيمها اهميت دارد و وقتي در داخل خانه بازي داريم هواداران سرمايههاي ما ميشوند.
علي اميري در ادامه اين گفتوگو در خصوص شايعاتي که بابت مذاکره باشگاه استقلال با برخي از بازيکنان سپاهان ميشود و حتي گفته ميشود با اسماعيل شريفات بازيکن فولاد نيز در حال مذاکره هستند گفت: اين خبرها در ادامه همان جوسازيهايي است که عليه استقلال در اين دو هفته اخير به راه انداختند. آنهايي که قهرماني استقلال برايشان سنگين ميآيد چنين خبرهايي ميسازند. استقلال هميشه يک باشگاه اخلاق مدار بوده است. ما هيچوقت با بازيکني که رضايتنامه نداشته صحبت نميکنيم ضمن اينکه ميتوانيد به بازيکنان جذب شده نگاه کنيد، از باشگاه فجر سپاسي ميتوانيد بپرسيد که چطور براي جذب محمدرضايي اقدام کرديم. اين حاشيهسازيها را به ضرر استقلال انجام ميدهند.
وي تصريح کرد: هر روز يک بحثي را مطرح ميکنند ولي عزت و ذلت دست خداست، استقلال محکمتر از اين حرفهاست که با چنين خبرهايي به حاشيه برود نقل و انتقالات بازيکنان دست من است و تا کنون امير قلعهنويي هيچ ليستي را به ما نداده و تا آخر ارديبهشت هم ليست نداريم. |
-
بازي مجيدي غيرقانوني است
باشگاه سپاهان رسماً از استقلال شکايت کرد
مسئولان باشگاه سپاهان از باشگاه استقلال بابت حضور مجيدي در اين تيم شکايت کردند.
|
|
باشگاه سپاهان از باشگاه استقلال به دليل حضور فرهاد مجيدي و آرزه در استقلال از اين باشگاه به طور رسمي به سازمان ليگ و کميته انضباطي شکايت کرد.
به گزارش فارس، باشگاه سپاهان مدعي است که هنوز قرارداد توزي و ليام ردي در استقلال فسخ نشده است و اين دو بازيکن بابت همين موضوع به فيفا هم شکايت کرده اند.
معاون حقوقي باشگاه سپاهان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ضمن اعلام اين خبر تاکيد کرد: باشگاه استقلال بايد در زمان نقل و انتقالات قرارداد توزي و ليام ردي را فسخ مي کرده و حتي متعهد مي شود در قبال مبلغي پول قرارداد ردي را فسخ کند اما اين طور که شواهد و مدارک است قرارداد فرهاد مجيدي و آرزه زماني با استقلال ثبت شده که هنوز تکليف توزي و ردي مشخص نشده بود.
وي در پاسخ به اين سؤال که جانواريو هم از ليست استقلال خارج شده و استقلال براي جذب بازيکن جا داشته است، گفت: حتي اگر به جاي جانواريو هم يکي از اين دو بازيکن قرارداد بسته باشند باز جا براي يکي از آنها نبوده است. گواه اين ادعاي ما هم شکايتي است که اين دو بازيکن از استقلال به فيفا کرده اند. حتي فيفا نامه اي به باشگاه استقلال داده و به آنها اعلام کرده چرا جواب نامه 24 مارچ را نداده اند و از اين باشگاه خواسته هر چه زودتر جواب اين نامه به همراه مدارک تا تاريخ 22 آوريل بدهيد. اين متن نامه نشان مي دهد توزي هنوز قرارداد خود را با استقلال فسخ نکرده است.
وي ادامه داد: ما از باشگاه استقلال مي خواهيم مدارک خود را بابت فسخ قرارداد اين دو بازيکن ارائه کند چون مجيدي مقابل سپاهان به ميدان رفته است. اگر اين مدارک را نشان دهند شکايت خود را پس مي گيريم. |
-
کفاشيان خبر داد
الريان شنبه يا يکشنبه وارد ايران خواهد شد
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: مسئولان باشگاه الريان اعلام کردند که شنبه و يا يکشنبه در ايران حاضر خواهند شد.
|
|
مسئولان تيم فوتبال الريان اعلام کرده بودند به علت زمين لرزه که در ايران به وجود آمده تقاضايي مبني بر برگزاري بازي در زمين ديگر و يا تغيير زمان بازي داشتند.
به گزارش فارس، علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در اين باره گفت: بحث خاصي نبوده. من اين موضوع را نديدم. من خبري را خواندم که اعلام کرده بودند شنبه و يا يکشنبه به ايران خواهند آمد، مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.
وي در مورد اينکه در گذشته با رئيس فدراسيون قطر جلسه داشته، خاطرنشان کرد: زمين لرزه بعد از اين جلسه ما اتفاق افتاد (با خنده)، در هر حال مشکلي در اين زمينه وجود ندارد و آنها به ايران خواهند آمد. |
-
نکونام مصدوم شد، مجيدي تمرين نکرد
گزارش تمرين تيم استقلال
جواد نکونام در تمرين امروز استقلال دچار مصدوميت شد و کاپيتان اين تيم هم تمرين نکرد.
|
|
به گزارش فارس، تمرين تيم فوتبال استقلال امروز در زمين شماره دو آزادي در حالي برگزار شد که بازيکناني مثل خسرو حيدري، مجتبي جباري، ميثم بائو و ساموئل به دليل ترافيک سنگين با 40 دقيقه تأخير آمدند.
*در ابتداي تمرين قلعهنويي چند دقيقهاي براي آنها صحبت کرد.
*فرهاد مجيدي يخدرماني کرد و 40 دقيقه دور زمين دويد و سپس محل تمرين را ترک کرد. اين در حالي است که پزشکان استقلال معتقدند او ميتواند از شنبه با تيم تمرين کند و مشکل حادي ندارد.
*براي برگزاري مراسم سازمان ميراث فرهنگي چتربازهايي در حال تمرين در ورزشگاه آزادي بودند که توجه بازيکنان استقلال را به خود جلب کردند.
*حنيف عمرانزاده مدافع استقلال به مجيد صالح مربي تيم به خاطر پاس نشدن چک 230 ميليون تومانياش اعتراض کرد. عمرانزاده ميگفت قرار بود اين چک امروز نقد شود.
*جواد نکونام هم در اواسط تمرين دچار مصدوميت شد، او به خبرنگار فارس گفت: پايم درد ميکرد و اين پا درد به کمرم زد و پزشکان گفتند ديگر تمرين نکنم.
*در تمرين امروز مهدي رحمتي، اميرحسين صادقي، فرزاد حاتمي و هاشم بيکزاده غايب بودند. بيکزاده ظاهراً به کلينيک استقلال رفته است.
*سيروس دينمحمدي، شاهرخ بياني و مهدي فنونيزاده در تمرين امروز حضور داشتند.
*تمرين استقلال فردا و پس فردا تعطيل است و اين تيم از روز شنبه تمرينات خود را از سر ميگيرد. |
-
هیئت مدیره استقلال خواستار تمدید قرارداد با امیر قلعه نویی شددر جلسه ای که ظهر امروز با حضور هیئت مدیره باشگاه استقلالدر محل این باشگاه انجام شد تمامی اعضا بر تمدید قرارداد امیرقلعه نویی تأکید کردند.این جلسه با حضور فتحاللهزاده، نجفنژاد، شهریاری و امیدوار رضایی تشکیل شد و امیر قلعهنویی نیز در این جلسه حضور پیدا کرد.در این نشست فتحاللهزاده بودجه فصل آینده باشگاه استقلال را به اعضای هیئت مدیره استقلال ارائه کرد و به صورت مفصل در این باره صحبت کرد.همچنین قلعهنویی در خصوص مسائل و بودجه استقلال صحبت کرد و نظرهای خود را ارائه کرد.در این جلسه اعضای هیئت مدیره از حضور قلعهنویی برای فصل آینده در استقلال استقبال کرده و فتحاللهزاده را مامور مذاکره و حفظ قلعهنویی برای استقلال در فصل آینده کردند.
-
استقلال در امارات هم العین را شکست داد
شاگردان قلعهنویی صدرنشین گروه مرگ شدند
استقلال در دیدار ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا موفق شد العین امارات را شکست دهد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در هفته ششم و دیدار پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20:20 استقلال در امارات به مصاف العین رفت.
این مسابقه در نهایت با پیروزی یک بر صفر استقلال به پایان رسید. در نیمه اول العین بازی بهتری ارائه کرد اما در نیمه دوم همه چیز متعادل شد و هر 2 تیم موقعیت هایی برای زدن گل داشتند. مهدی رحمتی در این دیدار بارها با عکسالعملهایش مانع از فروپاشی دروازه تیمش شد. با این نتیجه استقلال به عنوان تیم اول گروه به مرحله یک هشتیم نهایی صعود کرد و چشم به دیدارهای فردا شب گروه B دارد تا حریف خود را بشناسد.
در دقیقه 78 بازیکنان العین روی سیاوش اکبرپور مرتکب خطای پنالتی شد. جواد نکونام یک بار پنالتی را در دقیقه 79 به گل تبدیل کرد که داور دستور به تکرار ضربه داد تا این بازیکن برای بار دوم در دقیقه 80 پشت توپ قرار بگیرد و تک گل استقلال را از روی نقطه پنالتی به ثمر برساند.
استقلال در دیدار رفت موفق شده بود العین را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد. استقلال با این پیروزی صدرنشین شد و توانست به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کند. الهلال به عنوان تیم دوم به مرحله بعد راه یافت.
استقلال در این مسابقه با ترکیب مهدی رحمتی، علی حمودی، پژمان منتظری، حنیف عمرانزاده، هاشم بیکزاده، خسرو حیدری، جواد نکونام، مجتبی جباری، ویسنته آرزه (46 امیر حسین صادقی) ، ایمان موسوی (76 سیاوش اکبرپور) و آرش برهانی (46 فرهاد مجیدی) به میدان رفت.
ماساکی توما داور ژاپنی این مسابقه به هاشم بیکزاده از استقلال و هلال سعید و اسماعیل احمد از العین کارت زرد نشان داد.
در دیگر دیدار این گروه الهلال و الریان به صورت همزمان به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه تا دقیقه 90 با نتیجه 2 بر صفر به سود الهلال به پایان رسید.
در این گروه استقلال با 13 امتیاز، الهلال با 12 امتیاز، العین با 6 امتیاز و الریان با 4 امتیاز به ترتیب در ردههای اول تا چهارم قرار دارند.
-
جدايي قلعهنويي از استقلال قطعي شد
معاون اجرايي باشگاه استقلال از جدايي امير قلعهنويي بعد از ديدار مقابل الشباب امارات از جمع آبيپوشان خبر داد.
|
|
اين روزها شايعات فراواني مبني عدم تمديد قرارداد امير قلعه نويي با آبي پوشان به گوش مي رسد که به نظر مي رسد اين اتفاق در حال رخ دادن است و سرمربي کنوني استقلال از اين تيم جدا خواهد شد.
امير عرب معاون اجرايي باشگاه استقلال با اعلام خبر جدايي امير قلعه نويي گفت: وي چند پيشنهاد داخلي و خارجي دارد و 2 - 3 تيم از کشورهاي خليج فارس براي استخدام وي با او تماس گرفتند از سوي ديگر مي دانم که قلعه نويي پيشنهادهاي فراواني از تيم هاي ديگر دارد و او قطعا از استقلال جدا خواهد شد.
به گزارش فارس به گفته علي فتح الله زاده قرارداد قلعه نويي با استقلال 2 ساله است اما به نظر مي رسد سرمربي استقلال تصميمش را براي جدايي از استقلال گرفته است. |
-
1750000000، مبلغ قرارداد نکونام در استقلال
واقعا سال بدی بود. فشار زیادی روی ما وجود داشت، هم از نظر فنی هم از نظر مالی. متاسفانه از هفته پنجم به بعد کسی جواب تلفن من را نمیداد و شخصیت من هم به گونهای نیست که بخواهم این طرف و آن طرف دنبال پول بدوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هافبک استقلال در پایان دیدار این تیم برابر الشباب امارات که منجر به صعود آبیپوشان به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این فصل برای من تمام شد. من درباره خودم صحبت میکنم. توانستم فصل خوبی را با استقلال پشت سر بگذارم، به قهرمانی لیگ رسیدم و توانستم به جمع هشت تیم برتر آسیا برسم. آن هم با تیمی که از بچگی آن را دوست داشتم اما دوست دارم که مردم مسائلی را بدانند که اگر اتفاقی افتاد شرمندهشان نشوم.
وی ادامه داد: واقعا سال بدی بود. فشار زیادی روی ما وجود داشت، هم از نظر فنی هم از نظر مالی. متاسفانه از هفته پنجم به بعد کسی جواب تلفن من را نمیداد و شخصیت من هم به گونهای نیست که بخواهم این طرف و آن طرف دنبال پول بدوم. فقط وعده و وعید میدادند و مدام میگفتند، شرمنده پول نداریم.
نکونام با اشاره به اینکه برای پول به استقلال نیامده است، گفت: من امسال یک کار بزرگ کردم. کاپیتان اوساسونا بودم و به خاطر علاقهای که به استقلال داشتم، تیمام را رها کردم. در آن جا میتوانستم 2/5 میلیون یورو پول بگیرم. من جواد نکونام بودم و اصلا نیازی نداشتم اما واقعا اینجا به من بد کردند. تمام باشگاه با من بدرفتاری کردند. یکسری مسائلی در این باشگاه دیدم که واقعا خجالت میکشم بگویم.
وی ادامه داد: بینظمی در استقلال موج میزند اینجا مسائلی دیدم که اصلا باورتان نمیشود که چنین اتفاقاتی رخ داده باشد. اگر بگویم چه شده خودم را کوچک کردهام اما با همه این مسائل برای خودم خوشحالم که به خاطر دلم به استقلال آمدم. اما انگار استقلال برای من نبود. من را اول فصل روی طبق گذاشتند اما بعد دشمن من شدند. این جا یک سری آدمها بودند که من بزرگتر از آنها هستم. اما کارهایی کردند که در شان من نبود. این افراد کوچک هستند. متاسفانه من اینجا فقط دروغ شنیدم. مگر میشود مدیرعامل که به خانه من آمده و کنار پدر و مادرم نشسته است و میگوید تو را خدا به استقلال بیا، از هفته پنجم به بعد دیگر جواب من را ندهد؟
نکونام در ادامه انتقادهای خود گفت: من در ابتدای فصل بخشی از قراردادم را گرفتم اما بعد از آن فقط به ما چک برگشتی دادند. اگر پول ندارید حداقل بگویید نداریم. من بدم میآید از اینکه آقای فتحاللهزاده جواب تلفن من را نمیدهد. هنوز 45 درصد از مبلغ قرادادم پرداخت نشده است. مطمئن باشید اگر به تیمی در قطر یا امارات میرفتم زیر 10 میلیارد نمیگرفتم. خیلی در حق من بیمعرفتی کردند.
خبرنگاری از هافبک استقلال پرسید قراردادتان با این تیم چقدر بود که او هم کاملا شفاف پاسخ داد. نکونام گفت: قرارداد من یک میلیارد و 750 میلیون تومان بود که فتحاللهزاده آن را تعیین کرد اما با شرایطی که الان در استقلال وجود دارد صددرصد از این تیم جدا میشوم. خیلی به من بیاحترامی شد. نکته تاسفآور اینجاست که به من میگویند برو آدم فلانی شو تا بتوانی پولت را بگیری یا مربی بازیات بدهد. واقعا اتفاقاتی در فوتبال ایران دیدم که باورم نمیشود. در طول فصل فقط به خاطر عشق خودم استقلال سکوت کردم. اگر این پول حقم باشد آن را میگیرم. اگر نه هم که هیچ.
در این لحظه خبرنگاری از نکونام پرسید احتمال رفتنتان به پرسپولیس چقدر است که وی پاسخ داد: نمیدانم. من با هیچ باشگاهی صحبت نکردهام و اهل بازارگرمی هم نیستم. اما قطعا در استقلال نمیمانم. تا دو روز دیگر صبر میکنم که تکلیف من روشن شود. در غیر این صورت حرفهایی میزنم که مردم بدانند در استقلال چه میگذرد. من از بچگی عاشق این تیم بودم و روی سکوها برای استقلال دست زدم و گریه کردم.
وی در پاسخ به این سوال که فتحاللهزاده در حال حاضر در آذربایجان به سر میبرد گفت: به هر حال پیدایش میشود. من از هفته پنجم به این طرف یک هزار تومانی هم ندیدم. اما خیلیها با رابطه توانستند پول بیشتری بگیرند. نوشجانشان اما من اهل رابطه نیستم و نمیتوانم با این اتاق و آن اتاق رفتن پولم را بگیرم.
نکونام در پاسخ به این سوال که فصل بعد در ایران بازی میکنید یا خارج از ایران گفت: اولویتم این است که بیرون از استقلال بازی کنم.
هافبک ملیپوش استقلال همچنین درباره شکست تیم ملی در بازی دوستانه برابر عمان گفت: یک بازی دوستانه بوده و برد و باخت در این بازیها زیاد مهم نیست. ضمن اینکه یادم نمیآید تیم ملی در این سالها عمان را برده باشد آن هم در کشور خودش. مردم مطمئن باشند که شرایط بازی با قطر فرق میکند و بازیکنان اصلی تیم ملی میتوانند شرایط دیگری رقم بزنند. نتیجهگیری از شکست برابر عمان و ربط دادن آن به بازی با قطر یک کار بیهوده است.
-
بائو:فردا از استقلال جدا میشوم
میثم بائو در خصوص آخرین شرایط خود اظهار داشت: من منتظر کسی نمی مانم که کسی به من زنگ بزند و فردا تیم جدیدم را معرفی می کنم.
به نقل از فارس، وی افزود: متاسفانه پارسال آن همه حرف و حدیث برای من درست کردند که با رفاقت فلانی و فلانی ها به این تیم آمدم اما من زیر دین کسی نمی مانم.من فقط به این فکر هستم که پول حلال سرسفره خانواده ام ببرم. ۱۳ سال است که در این فوتبال بازی می کنم و تا روز آخر تمرین نسبت به تیمم دین خود را ادا می کنم.
بائو در ادامه تاکید کرد: من از این اخلاق ها ندارم که زنگ بزنم که بگویم آیا من را می خواهید یا نه.هر جا که با عزت و احترام من را بخواهند اگر بندرعباس هم باشد می روم. اینجا پهلوان زنده را عشق است. اگر یک باشگاه بازیکن را می خواهد باید با او تسویه کنند و بلافاصله تکلیفش را روشن کنند.
وی در خصوص اینکه آیا از باشگاه استقلال کسی با او تماس گرفته یا خیر گفت: هیچ کس به من زنگ نزده و من هم فردا تیم جدیدم را اعلام می کنم.اول باید سال قبل را با ما تسویه کنند چون آقایان به یکسری پول دادند و بقیه هم پولی نگرفتند و این رسم باشگاهداری نیست.
بائو در خصوص سختی هایی که امسال کشیده است گفت: صد صدر صد سختی کشیدم.متاسفانه در استقلال به یکسری ها اعتماد کردم که اشتباه بود اما قسمت اینگونه بود. امسال یکی از سال های خوب فوتبالی من بود اما کمتر به من بازی رسید.
وی در خصوص اینکه آیا جدایی اش از استقلال قطعی است یا خیر گفت: به احتمال خیلی زیاد فردا از استقلال جدا می شوم.با یکی دو تیم مذاکرات خیلی خوبی داشتم که فردا یکی از آنها را نهایی خواهم کرد.
-
موسوي در فهرست مازاد آبي پوشان قرار گرفت
مهاجم فصل گذشته استقلال در فهرست مازاد اين تيم قرار گرفت.
ايمان موسوي که در نيم فصل گذشته از تيم نفت تهران به استقلال پيوست در فصل آتي جايي در اين تيم نخواهد داشت.
به گزارش اوج نيوز، موسوي ظهر روز دوشنبه و پس از تماس علي اميري،معاون ورزشي باشگاه به محل باشگاه استقلال رفت و پس از اطلاع از اين مساله،خواهان تسويه حساب و دريافت رضايتنامه اش شد.
-
ماجدي: قلعهنويي جمعه ايران است
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: امير قلعه نويي جمعه همين هفته به ايران باز ميگردد و از شنبه در تمرينات حضور دارد.
|
ميرشاد ماجدي در مورد وضعيت تمرين استقلال و اينکه گفته مي شود با بازيکنان تماس هاي مشکوکي گرفته شده تا در تمرينات حاضر نشوند، اظهار داشت: از روز شنبه بايد تمرينات آغاز مي شد و اعضاي کادرفني هم در تمرين حاضر بودند اما اکثر بازيکنان ما يا در اردوي تيم ملي هستند و يا در سفر. اين که با بازيکنان تماس هاي مشکوک گرفته شده نه عقلاني است و نه منطقي و بيشتر به بچه بازي شبيه است. موبايل اکثر بازيکنان خاموش است.
به گزارش فارس ، وي اضافه کرد: مسئله اين است که سرمنشا بايد درست باشد. هنوز تکليف فتح الله زاده روشن نيست و به نظر من نبايد کار به جايي برسد که مديرعامل استعفا دهد. ما به جاي اينکه مشکلات را حل کنيم خودمان در مشکلات حل مي کنيم. اين روزها روزهاي نقل و انتقالات است و بايد به تيم آرامش مي دادند تا تيم خوبي بسته شود و سپس به فکر دعواهاي مديريتي مي افتادند.
ماجدي در خصوص اينکه امير قلعه نويي چه زماني از سفر باز مي گردد، گفت: اين طور که مي دانم جمعه ايران است و از شنبه خود ايشان در تمرينات حضور دارد. من خودم روزي بالاي 50 تا پيامک از هواداران استقلال دارم که از شرايط ابراز ناراحتي مي کنند اما من هم جوابي ندارم بدهم چون کار دست ما نيست. |