اگه میگن صعود میکنیم دارن برای ما جنگ روانی راه میندازن.غافل ازین که برای تیم های اسپانیایی رئال مادرید و بارسلونا ایجاد جنگ روانی تاثیری نداره.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میگن صعود میکنیم دارن برای ما جنگ روانی راه میندازن.غافل ازین که برای تیم های اسپانیایی رئال مادرید و بارسلونا ایجاد جنگ روانی تاثیری نداره.
داداش می دونیم می خواین استرس و جنگ روانی راه بیندازن ولی فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دور رفتو 2-0 ببریم خوبه
ایشالا می بریم:ghelyon:
همونجوري كه پيش بيني كرده بودم 4 تايي كرديمlay_;;lay_;;lay_;;lay_;;اين روسا باز ادعا كردنchomagh
يه 3 تا هم واسه شما كنار گذاشتيم:bomb::bomb::bomb:
بازگشت پر فروغ ديماريا رو تبريك ميگم
اخه تیمی نمیاد بگه که من حذف میشم خب اینو میگن دلمون بسوزه دو رقمیشون نکنیم
اما نباید دست کم گرفت و تیمای روسی هرازگاهی یه کارایی میکنن ولی این رئالو که نمیشه کاری کرد:love:
داداش کلا باید بگی تیم های مورینیو رو نمیشه کاریش کرد.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیون خوزه هستیم.و بهش افتخار می کنم
در اینکه خوزه رئال خیلی پخته کرد که شکی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا عالی تیمو به هماهنگی و بلوغ فکری رسوند اما این رئالم بازیکنای عالی و همدلی بیشتر داره
یه جورایی اتحادش لذت بخشه بعد باخت رفت ال کلاسیکو جام حذفی خیلی تلاش کردن مورینیو رو از رئال جد ا کنن
بین مورینیو با بازیکنا اختلاف انداختن
گفتن تیم شده چند بانده پرتغالی اسپانیاییو..........
گفتن خوزه د اره مذاکره میکنه
همه منتظر بودن رئال تو بازی برگشت گل بارون بشه بعده 2 گل نیمه اول همه مطمئن شدن که رئال سنگین میبازه
اما درایت خوزه و این حسه انسجام به همه نشون داد رئال و خوزه کین و واقعا بارسا خیلی شانس اورد صعود کرد
الان این اتحاد نشکستنیهroz::
داداش خوزه عالی بوده فقط یه مشکل جدی داره که اونم به موقش درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکلش الکلاسیکوست تاکتیکش مشکلی نداره مشکلش بازیکن هاست که روحیه خوبی ندارن و سریع عصبانی میشن باید خون سرد نگرشون داره و بهشون نشون بده دارن در رئال بازی می کنند.
اگه خوزه مشکل روحی روانی بچه هارو حل کنه عالی میشه
البته واسه کریس حل شده و در الکلاسیکو ها دیگه گل زنی می کنه.
با زدن 4 گل تو بازي ديشب شانسلونا باز اين هوادارهاي....
شروع كردن به كري خوني كه مسي اقاي گله منم شرط بستم با تمامه
شانسايي ها من به بهترين گلزن تاريخ ايمان دارم {كريستيانو رونالدو}
نظره شما چيه دوستان؟
رونالدو خیلی کامل تره در مقایسه با مسی...
فقط کریستیانو رونالدو....:hooora:
بچه ها خیالتون راحت رونالدو به این راحتی ها صدر جدول رو از دست نمیده حالا کوتوله یکم فاصله رو کم کرده ولی هنوز باید بدوه دنبال رونالدو چون در حد واندازه ی نیست که بخواد جای رونالدو رو بگیره.
عشق است اقای گل لالیگا رو cr7
نمایی از ورزشگاه سانتیاگو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه امروز دماهی زسکا 8 درجه زیر صفر بود
بازیکنان در چمن مصنوعی تمرین کردند.
بچه ها اگه بتونیم توی این شرایط 2-0 ببریم خیلی خوب میشه چون هم هوا سرده هم چمن مصنوعیه .
ولی در کل مهم برده چند چند زیاد مهم نیست ایشالا بیشتر از 2تا بزنیم که بازی برگشت رو با خیال راحت انجام بدیم .
داداش نمی دونم چمن مسابقه مصنوعی باشه یا نه ولی امروز تمرین در چمن مصنوعی برگزار شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رو حرف شما این رو نگفتم یکی از دوستام گفت چمن مصنوعیه منم از رو حرف های اون گفتم.
حالا هرچی چه مصنوعی باشه چه طبیعی مهم بردنه که ایشالا راحت میبریم.
داداش میدونم:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی چمن مصنوعی سخت تره و زود تر بازیکن هارو خسته میکنه.
ایشالا با اختلاف 2 یا 3 گل همراه با گلزنی کریس می بریم.
داش علی منم که نگفتم بازی کردن روی چمن مصنوعی راحته بر عکس تو پست بالای گفتم که مشکل ها یکی هوای سرده دومی (البته نمیدونم) چمن مصنوعیه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بارسلونا هم که 4 تا زد ولی دیگه باید خودمون رو قهرمان بدونیم
ولی اگه بارسا رو تو بازی برگشت شکست بدیم بیشتر قهرمانی میچسبه
به نظر شما رئال فصل بعد چه بازیکنایی بخصوص چه مهاجمایی بگیره؟
به احتمال زیاد فن پرسی رو میگیره و کاکا میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahmanreal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه دفاع خوب هم نیاز داره ki::
رئال واقعا به مهاجم احتیاج نداره و بهترین خرید ممکن تمدید قراردادهای هیگی و کریمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahmanreal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن ما یه مهاجم پوششی بزرگ مثله کایخونو د اریم ولی خب داشتن یه مهاجم جوونه خیلی خوب دیگه هم خیلی خوبه البته نه اینکه ستاره باشه بلکه چیزی شبیه کایخون
با فن پرسي زياد موافق نيستم چون اصلا در حد اسم رئال نيست به جاش نيمار يا اگرو بهترن و با سيستم تهاجمي تكنيكي و سريع رئال بهتر ميتونن كار كنن از همه مهمتر اينه كه جونترن به نسبت فن پرسي.. تو دفاع هم بهترين گزينه تياگو سيلوا و گرت بيل هستن فكرش رو بكنين كه اگه ما اين تيمو حفظ كنيم و در كنارش اين بازيكنا رو بگيريم چي ميشه:ahaaaaaa:خوب ديگه اون موقع ميتونيم با قاطعيت بگيم كهكشانيهاي 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;
همین الانم ما قطعا کهکشانی های 2 هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینهمه بازیکن بزرگو نمیشه رو نیمکت نگه داشت و خرید بزرگ بی بر نامه بزرگترین ضربه واسه رئاله
داداش من لیست خرید و فروش احتمالی رئال در فصل بعد رو که گذاشتم تو همین تاپیک؟!!!نقل قول:
چرا نمی خونی؟!!:chi migi:
chomagh
اسپورت منتشر کرد: لیست خرید و فروش فصل بعد رئال مادرید
مرجع خبري رئال مادريد : روزنامه اسپورت کاتالونیا که دو هفته پیش از رفتن احتمالی مورینیو از رئال مادرید ابراز خرسندی کرده بود ، حالا خبر از حتمیت ماندن مربی پرتغالی در رئال برای سال آینده می دهد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حالی که دو هفته پیش ، این روزنامه جشن رفتن مربی پرتغالی را می گرفت ، حالا مدعی است که مربی پرتغالی ، برنامه ریزی فصل بعد خود را آغاز کرده است . پس از آن که اعلام شد که مورینیو ، بچه هایش را در مدارسی در مادرید پیش ثبت نام کرده است ، اسپورت حتی نام لیست خرید و گزینه های مربی پرتغالی برای فصل بعد را هم رو کرده است که بدین شرح می باشد :
مدافعان : خاوی مارتینز (اتلتیک بیلبائو) ، ده ده (واسکودو گاما) ، تیاگو سیلوا(میلان) ، بویلنسن(آژاکس)
هافبک ها : لوکاس مورا (سائوپائولو) ، گانسو (سانتوس) ، گوتزه (بورسیا دورتموند) ، ام ویلا (رن) ، داوید سیلوا(منچستر سیتی )
مهاجمان : آگرو (منچستر سیتی) ، دامیائو (اینترناسیونال) ، لوئیز سوارز(لیورپول)؛ پاتزینی (اینتر میلان) و رودریگو (بنفیکا )
این روزنامه همچنین اعلام کرده که رفتن آلبیول قطعی است و ماندن بازیکنانی نظیر کاروالیو ، آلتین توپ ، گرانرو ، لاس ، کاکا و هیگوائین روی هواست .
تا حالا من از مورینیو تقلید میکردم این بار اون از من تقلید کرد.
چند روز پیش بود برف میومد منم رفتم موهامو ماشین 8 کردم.دو روز بعد عکس مورینیو رو دیدم که موهاش یه کمی از من بلند تره و خیلی کوتاهه.
سلام به همه دوستان و عزیزان رئالی ...........
خب من هم بعد از یه مدت که سرم شلوغ بود بالاخره از تبعید برگشتم heee::
و از الان تا قهرمانی رئال در خدمتتونم.............love::
داش رضای گل خیلی خوش اومدی....roz::roz::قهرمانی رو همینجا جشن میگیریم با آقای گلی کریس:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال چون یه تیم سرعتی داره به یه مهاجم سرعتی هم نیاز داره به نظر من یکی مثل مولر که هم سرعتی هم قدرتی هم تکنیکی این جور مهاجمی خیلی بدرد رئال می خوره
سلام داش رضا خوش آمدی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحال شدم.....:love:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مولر به درد رئال نمی خوره منظورم اینه که در حد و اندازه رئال نیست.
رئال باید به فکر بازیکن های جوون تر و همین طور آینده دارتر باشه
یکی مثل واران خودمون واقعا آینده داره
مولر ؟ نه بابا مولر اصلا به درد بخور نیست و کلاس بازیش به لالیگا نمیخوره !
من از نظر سرعت با شما موافق نیستم ولی از نظر قدرت یه بازیکن تمام عیاره !
مولر به نظرم یه تموم کنندست تا یه بازیکنی که بر اساس تکنیک و خلاقیت خودش گل بزنه !
ما در حال حاضر مهاجمین خوبی مثل : کریم _ هیگی _و.......... داریم و با وجود اونا صحیح نیست که مهاجم بخریم :flowerysmile:
داداش هیگی گفته بعد از گرفتن چمپیونزلیگ رئالو ترک می کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا معلوم نیس که امسال می گیریم یا سال بعد
بچه ها می دونستید ایکر تنها دروازه بانی است که امسال هنوز گل نخورده؟!!
یه خبر خوب دیگه دمای امروز مسکو شده -2
:yes::yes:
داش علی جون من کاسیاس تا حالا گل نخورده افرین داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم کاپیتان ببینیم امشب چکار میکنه.
راستی داداش چمن زمین مصنوعیه یا طبیعی؟
داداش نمی دونمنقل قول:
داداش پست بالامو که ویرایش کردمو دیدی؟
دمای امروز مسکو شده 2-
lay_;;lay_;;
خوب مثل اینکه امشب کوئنترائو کایخون خدیرا فیکسن.
به امید برد امشب رئال:hooora:
اره داداش خیلی حال کردم.نقل قول:
خب بچه ها انگار مشکل سردی هوا یه جورای حل شده دمای هوا اومده -2خب یه جورای باید زسکارو 3تای کنیم که ادعای صعود کردن نکنه.
نه ممد جان ! زسکا مال این صحبت ها نیست که بخواد ادعای صعود کنه ! من از همین حالا رئال رو صعود کرده میدونم ! فقط نگرانه مرحله بعد هستم که به کدوم تیم میخوریم ! :ohum:نقل قول:
سلام به همه ی رئالی های گل ـ بازی چند دیقه ای هست که شروع شده فکر کنم بازی پرگلی از اب در نیا ولی در نهایت باز هم این رئاله که بازی رو میبره فکر کنم ـ 1-0 یا 2-0 بزنمیمش ـ شاید اگه هوای مسکو انقدر سر نبود الان تو همین 20 دیقه 3.4 تا زده بودیمش
:gol:
داش رضا اخه هر تیمی که میاد ادعا میکنه اخر بازی 3-4تا تحویل میگیره نمونش راسینگ و لوانته ایناهم اومدن ادعا کردن منم میدونم مال این حرفها نیستن اما گفتم فعلا بزار 3تا بدیم تحویلشون یکم باد شون کم بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد مرحله بعدی هم داداش با هر تیمی بیفتیم مشکلی نیست چون اکثر تیم ها هم صطح هستند ولی اگه به بارسا بخوریم بهتره .