کو؟؟؟؟؟؟؟کجاست؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که چیزی ندیدم دخترم........ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
کو؟؟؟؟؟؟؟کجاست؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که چیزی ندیدم دخترم........ki::
به به سلام اینجا چه عوض شده چند روز نیمدم :nishkhand:
یه چیزی میذارم خیلی باحاله با اونی که قبلا مصطفی گذاشته جمله هاش فرق داره :ohum:
بذاریم واسه سرگرمی ولی خدا وکیلی همه بیان جمله هاشونو بگن :evaa:
شما باید از هر کدوم یکی انتخاب کنید وصل کنید بهم...
ماهی که توش به دنیا اومدی رو انتخاب کن :۱.فروردین : من لیس زدم۲.اردیبهشت : من فشردم۳.خرداد : من دوست داشتم۴.تیر : من صیغه کردم۵.مرداد : من بوس کردم۶.شهریور : من خوشحال کردم۷.مهر : من شارژ کردم۸.آبان : من راضی کردم۹.آذر : من سوار کردم۱۰.دی : من ترکوندم۱۱.بهمن : من بغل کردم۱۲.اسفند : من زدم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شماره روزی رو که توش به دنیا اومدین انتخاب کنین :۱ : یک شیلنگ رو۲ : یه بز رو۳ : یک مسافر رو۴ : همسایمون رو۵ : معلم جغرافیم رو۶ : یک گارسون رو۷ : یک تسبیح رو۸ : ادکلنمو۹ : سر سیلندر رو۱۰ : پوشک بچه آقا حسن رو۱۱ : یک بیخانمان رو۱۲ : یک نینجا رو۱۳ : یک هویج رو۱۴ : یک سی پی یو دو هسته ای رو۱۵ : یک چاقو رو۱۶ : یک گانگستر رو۱۷ : یک غواص رو۱۸ : یک زن فاگیر رو۱۹ : یک پرس سیراب شیردون رو۲۰ : یک قاطر رو۲۱ : دامادمون رو۲۲ : کریستین رونالدو رو۲۳ : یک باز نشسته زالو صفت رو۲۴ : یک آزادیخواه رو۲۵ : عروسمون رو۲۶ : کارمندمون رو۲۷ : یک ته تغاری رو۲۸ : چشم چرون رو۲۹ : یک خدا ترسو۳۰ : یک زید باز رو۳۱ : یک معلول رو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رنگ پیرهنی که پوشیدی رو انتخاب کن :قرمز : بخاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره استسبز : بخاطر اینکه عمه ام لنگش کوتاستمشکی : بخاطر اینکه من یه نینجامآبی : بخاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنمزرد : بخاطر اینکه شعار روز قدسهسفید : بخاطر اینکه من س.ک.س.ی هستم و هر کاری بخوام میکنمبنفش : بخاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند میباشمنارنجی : بخاطر اینکه خانواده ام فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستمقهوه ای : بخاطر اینکه من یه پرنده آبستان هستمصورتی : بخاطر اینکه من عقده ای شدمطوسی : بخاطر اینکه داییم بعضی اوقات صورتی میشهکرمی : بخاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمتههرچی هست تیره : بخاطر اینکه من تو المپیاد نماد یه انسان انگل بودمهرچی هست روشن : بخاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست___________________
جمله من شد این :nishkhand:
من بوس کردم ادکلنموبخاطر اینکه من س.ک.س.ی هستم و هر کاری بخوام میکنم:luuugh::khandeeeee bahal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم واسه من همونی در اومد که قبلا هم در اومده بود یعنی جمله هاش همون بودmas:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چشماتون قشنگ میبینن و لبهاتون قشنگ میخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به مرسی از لطفتون :rose:
واسه من :
من لیس زدم یک ته تغاری رو به خاطر این که میگن یک مو از خرس کندن غنیمته !:ajibeee::evaa::luuugh:
یعنی تو همون لباس رو پوشیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی تو رنگ لباست هنوز همونه :ajibeee::evaa:
نه منظورم اینه که من متولد خرداد روز 23 و اون موقع هم لباس سبز تنم بود الان که گفتی جملاتش تغییر کرده چک کردم دیدم بازم همون جمله شد:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو الان لباست با اون موقع فرق میکنه واسه همین فکر میکنی جملاتش تغییر کرده:khandeeeee bahal: یه لحظه فکر کن اون موقع چی تنت بود بعد برو جمله رو بخون:khandeeeee bahal:
امام راحل گفت امید من به شما دبستانی هاست راست گفت اگه امیدش به تو بود کشور به فنا میرفت:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
خو الان جمله ی جدیدتو بوگو :daghon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دوست داشتم یک بازنشسته زلوصفت رو بخاطر این که بابام میگفت زور تو بازوست:crazy:نقل قول:
مهمان سال تحویل شبکه 3!
بزرگترین سورپرایز برنامه های ویژه سال تحویل، حضور الیور کان دروازه بان افسانه ای ژرمن ها در ایران است. شبکه سوم سیما می خواهد برای برنامه ویژه اش الیور کان را به ایران بیاورد و مصاحبه ای حضوری با بهترین بازیکن جام جهانی 2002 انجام دهد.
مسئولان این شبکه مکاتبات لازم را انجام داده اند و کان هم موافقتش را برای حضور در این برنامه اعلام کرده است. تنها مشکل برای حضور کان، صادر شدن ویزای اوست. اگر مشکل ویزا حل شود کان در روز سی ام اسفند در ایران مقابل دوربین شبکه 3 قرار می گیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسئولان شبکه تلاش زیادی کرده اند این خبر مسکوت بماند تا با حضور کان بینندگان ویژه برنامه تلویزیونی شان را غافلگیر کنند. قرار بود در سمت مقابل کان، علی دایی بنشیند اما دایی اعلام کرده لحظه سال تحویل تهران نیست.
احتمالا ویدئویی از دایی ضبط و زمان حضور کان در برنامه پخش خواهد شد. کان و دایی در بایرن با هم همبازی بوده اند و به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیده اند. البته دو سال بعد که بایرن با درخشش کان قهرمان اروپا شد دایی از جمع آنها رفته بود. احتمالا صحبت های دایی در حضور کان پخش خواهد شد تا الیور کان، درباره آنها حرف بزند.
به نظر من که خیلی مسخره است رونالدو و کریم بنزما رو میاوردن بهتر بود:babaa:
اصلا چرا بیگانه خودم و تو برنامشون دعوت کنن میترکونه برنامه منتخب سال میشه بهترین برنامه 2014 جایزه اسکار میدن به برنامه اصلا عالی میشه love:::yes:
همه چی با حضور من!!!!ki::