پاسخ : ویرایش و پچ های fifa 13
نقل قول:
من وقتی Fifa13 i68Regenerator 3.1 UL را اجرا میکنم,تمام patch بازی را پاک میکنه,چرا؟!!!
اگرم بخوام با FHL-BH-Editor کار کنم stop workingمیده....چرا؟!!
لطفا کمکم کنید
قیبلا هم این طور بوده یا الان رو همین پچ این طوری شده ؟؟؟
نقل قول:
محمد رضا بعد من مثلا یه فیس پک دانلود کردم چجوری باید ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اگه در برنامه cm13 سیو رو نزنم خودش سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچی گرفتی مثل فیس و اینا بریز تو پوشه FIFA 13\Game\data\sceneassets
بعد از cm برو روی بازیکنی که فیسشو ریختی تیک پاینشو بردار سیو کن بیا بیرون ریجینیتور رو اجرا کن حالشو ببر :nishkhand:
نقل قول:
هرچی گرفتی مثل فیس و اینا بریز تو پوشه FIFA 13\Game\data\sceneassets
بعد از cm برو روی بازیکنی که فیسشو ریختی تیک پاینشو بردار سیو کن بیا بیرون ریجینیتور رو اجرا کن حالشو ببر :nishkhand:
سینا من این مسیر رو کامل میرم ولی بعد از اینکه میرم توو data دیگه پوشه ای به اسمsceneassets ندارهom::
نقل قول:
سینا من این مسیر رو کامل میرم ولی بعد از اینکه میرم توو data دیگه پوشه ای به اسمsceneassets ندارهom::
چون تو تا الان اصلا پچ دانلود نکردی برو تو این سایت قسمت فیفا 13 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه پچ دانلود کن یا تو هیمن صفحه های قبل چند تا پچ هست یکیشو دان کنی این پوشه میاد
اصلا بدونه پچ هیچ تغییر تو فیفا ایجاد نمیشه چون پوشه sceneassets نیست
نقل قول:
مشکلم حل شد خوشبختانه
آقا سینا یه برنامه برای طراحی کیت برای فیفا 13 سراغ نداری؟
سلام ببخشید منم این بازی رو گرفتم همین مشکلو داشت مشکلتون حل شد
سلام خدمت دوستان
میخواستم یکی از بهترین پچ های و کاملترینشو(نقل و انتقالات و .....) fifa 13 رو لینکشو بدین. ممنونroz::roz::
اومدم یک پچ دانلود کردم نصبش کردم ولی تو carer mode میاد بیرون چرا؟؟؟
نقل قول:
مشکلم حل شد خوشبختانه
آقا سینا یه برنامه برای طراحی کیت برای فیفا 13 سراغ نداری؟
راستش من خیلی اماتور کیت میسازم میرم از طریقه فوتوشاپ کیت های باشگاه های دیگه رو ادیت میکنک بعد مدل خودم رو روش میزارم dallliii خیلی ساده خیلی مفید چون کار با فتوشاپم خوبه راستی اون مشکلت که حل شد بزار تو این تاپیک تا اگه کسی دیگه هم باهاش مواجح شد بتونه استفاده کنه
نقل قول:
سلام خدمت دوستان
میخواستم یکی از بهترین پچ های و کاملترینشو(نقل و انتقالات و .....) fifa 13 رو لینکشو بدین. ممنونroz::roz::
سلام چجوری کیت به بازی اضافه کنم؟؟؟؟
ببخشید شرکت newtech یه بازی داره که لیگ برتر ایران در fifa13 هستش من این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام برم تو کریر مود می پره بیرون لطفا کمکم کنید