جاي شيث و كريم خاليه
نمایش نسخه قابل چاپ
جاي شيث و كريم خاليه
آره واقعا جاشون خالیه!!!
کاش دایی دیگه از غلوم رضا رضایی استفاده نکنه آبرومونو میبره با اون بازی گندش.
تو تيممون از اين بي آبروها كم نداريم اونوقت كريم رو راحت از دست داديم و شيث رو هم كرديم سپر بلا و صدبار اخراجش كرديم . حالا كه علي كريمي داره برمي گيرده فكرشو بكنيد كريم باقري و شيث هم تو تيم بودن حداقل يكم ريخت و شمايل تيممون شبيه پرسپوليس ميشد
من نمي دونم چرا بازيكنايي كه امسال داريم يجورايي سطح بازيشون اصلا اندازه پرسپوليس نيست. كجا ما بازيكني تو تيممون قبلا داشتيم كه وقتي توپ مياد زير پاش به لرزه بيفته (فشنگچي) يا تك به تك شه با گلر حريف و يه استوپ ساده رو بلد نباشه (زارعي) يا فوروارد باشه و گل زدن بلد نباشه (غلوم رضايي) يا دفاع گوش باشه و اصلا تو بازي گم باشه (محمد وشكوري ) يا هافبك باشه و همه پاساش تو دروديوار باشه (شيري و بادامكي) يا انقدر قدش كوتاه باشه كه يه دونه ضربه سرم تو بازي نزنه (نوروزي و غلوم رضايي) يا... هميشه بازيكناي پرسپوليس بازيكنايي بودن كه چه فني و چه بدني از بهترينها بودن و حتي يك باخت هم در طول يك فصل براشون كابوسي بود كه مي جنگيدن همه جوره جبرانش كنن
در حال حاضر فقط ميشه رو حقيقي -سپهر و مازيار حساب كرد و به اميد خدا علي كريمي و اگر هم شيث برگرده شيث
بهتره آرزو كنيم بازيكناي تيم با اومدن علي كريمي يكم تعصب و غيرت و تكنيك و تاكتيك و غيره رو ازش ياد بگيرن و يا بهتره بگيم خداكنه اين تعطيلات نيم فصل و بازيهاي تداركاتي باعث اين شده باشه كه يه معجزه اتفاق افتاده باشه و اين بازيكناي كوچيكمون يكمي بزرگ شده باشن .اميدوارم
ببخشيد يادم رفت "وحيد" رو به حقيقي و شيث و سپهر و مازيار و علي كريمي اضافه كنم . شدن6 تا ياد 6تاييا افتادم . وحيد هاشميان اگر از نظر بدني خودش رو برسونه بازيكن بسيار باهوش و فنيه .
علي کريمي با قرارداي پنج ماهه به شالکه آلمان پيوستنقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:afarin::ehe:
دیدی نیومد داداش گلم
خیلی حیف شد کاش نمی رفت :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی امیدوارم هر جا که میره موفق باشه :fek konam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا حوادث بعدي نشون داد كه نوشته من درست بود . پرسپوليس جاي خالي براي آسيا گذاشت و كاشاني هم اعلام كرد كريمي را مي خواهيم .كريمي هم بمحض جدايي از استيل از علاقش به بازگشت به پرسپوليس گفت . ولي همه اين معادلات رو با وجود تمايل كريمي-كاشاني و هواداران بالاخره اين علي دايي بود كه به هم ريخت.
در طول يك ماه گذشته علي كريمي بارها از علاقش به پيوستن به پرسپوليس گفت ولي دايي مدتها سكوت كرد و مي دونست كه كريمي اهل خواهش و تمنا نيست تا اينكه شنبه همين هفته قرار شد جلسه اي با حضور 2طرف و كاشاني در دفتر باشگاه تشكيل شه كه دقيقا آخرين روز هفته قبل علي دايي جلسه رو عقب انداخت !!
دايي تحت فشار هواداران بالاخره مصاحبه كرد و پذيرفت كريمي برگرده و كريمي هم استقبال كرد تا اينكه بالاخره ديروز در وبسايت شخصي كريمي اعلام شد كه سورپروز بزرگي از كريمي در راه است . ميشد حدس زد با اين خبر كه مشكلات 2طرف هنوز ادامه داره و كريمي هم قصد پيچوندن دايي. گرچه در نهايت ما هواداران پيچونده شديم و دود اختلاف اين 2 به چشم مارفت.
درحاليكه علي كريمي از روزي كه از استيل جدا شد براي پيوستن به پرسپوليس بي تابي مي كرد ولي دايي با بي توجهي خودش نشون داد كه كينه هاي گذشته رو فراموش نكرده .علي كريمي هم بازيكن كوچيكي نيست كه بذاره دايي با شخصيتش بازي كنه. دقيقا عين كريم باقري
حالا هم پيوستن علي كريمي به شالكه يه مشت محكم به صورت درهم ريخته داييه و البته يه پيشرفت بزرگتر براي علي كريمي .من هم اميدوارم تو بوندس ليگا موفق باشه
حالا دايي موند و تيم كوتوله ها - عدم حمايت بيشتر هواداراني كه كنار كشيده بودند - زخم ناشي از آخرين حركت علي كريمي در پاسخ به بي اعتنايي و يه نيم فصل و بازيهاي آسيايي با همين تيم .
خدا به پرسپوليس رحم كنه
بچه ها من نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت.
از یه طرف حضور دوباره ی یه ایرانی توی بوندس لیگا (اونم در کنار بازیکنی مثل رائول)خوشحالم از طرف دیگه تیم درو و داغون پرسپولیس واقعا به علی کریمی احتیاج داشت.:chemidonam:
من که باورم نمیشه اصلا شاید شایعه باشه
چه بهتر که از این فوتبال زشت ایران جدا بشه من که اصلا دیگه بازی های لیگ رو نگاه نمیکنم سیستمهایی اورپایی کجا و ما کجا؟؟تنها دلیل عقب موندن فوتبالمون مدیریته !!!!!
آقا الان تحقیق کردم دیدم درسته تبریک میگم:iran: