صحبت درباره ی میلاد میداودی و منتظری!
ميداودي و منتظري به ذوب آهن نمي رسند
چند بازيکن استقلال با مصدوميت روبرو شدند و عدم حضور پزشک تيم شرايط را براي اعضاي تيم دچار مشکل کرده بازيکناني که در جريان بازي هاي اين تيم دچار مصدوميت شدند وضعيت مشخصي براي ديدار با ذوب آهن ندارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، اعضاي تيم استقلال در حالي براي بازي هفته سوم آماده مي شوند که امير قلعه نوعي سرمربي تيم نگران وضعيت چند بازيکن تيمش است، وي اعلام کرده است که حضور تمامي نفرات تيمش براي حضور در ترکيب تيم نيازمند است و اين نفرات شرايط را براي وي در زمين مسابقه تغيير مي دهند.
اين در حالي است که سياوش اکبرپور و صادقي پيش از اين با مصدوميت روبرو شدند و سرمربي آبي ها به حضور شان نيازمند است و خواستار حضور آنها در ترکيب شده است.
اين در حالي است که پژمان منتظري نيز با چنين شرايطي روبروست و از بازي قبليدچار مصدوميت است امير قلعه نوعي در خط دفاعي به حضور اين بازيکن نيازمند است اما اين درحالي است که بهبودي کامل شرايط منتظري نيز مشخص نشده است.
گفتني است: پزشک استقلال در لندن سر ميبرد و از طرفي شرايط به گونه اي است که مسئولان تيم از ديگر پزشکان خواستند تا در خصوص مصدومان تيم حرفي به ميان نياورند و سکوت کنند تا پزشک تيم به کشور باز گردد.
اين در حالي است که سکوت پزشکان تيم وضعيت را براي تيم مبهم کرده است و اعضاي تيم نيز براي بازي با ذوب آهن شرايط مشخصي ندارند.
شايان ذکر است: با اينکه اعلام شده ، بازيکنان تيم براي بازي ذوب آهن آماده حضور در ترکيب مي شوند اما ميلاد ميداودي شرايط مشخص ندارد و به احتمال زياد بازي با ذوب را نيز از دست مي دهد.
از طرفي، مدافع تيم استقلال نيز با شرايطي روبرو است که حضورش در ترکيببا اما و اگر همراه شده است، پژمان منتظري نيز جزو آماده هاي تيم براي بازي سوم نمی رسند.
:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa: :ahaaaaaa:
امير عرب جايگزين على اميرى در باشگاه استقلال شد
امير عرب جايگزين على اميرى در باشگاه استقلال شد
مديرعامل باشگاه استقلال معاونان خود را مشخص كرد.در جلسه اى كه ظهر ديروز در باشگاه استقلال برگزار شد على فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه معاونان خود را انتخاب كرد.بر همين اساس على اميرى كه پيش از اين معاون اجرايى بود به سمت معاونت ورزشى، امير عرب به عنوان معاون اجرايى، سيد مهدى علوى به عنوان معاون فرهنگى انتخاب شدند. همچنين در اين جلسه بر حضور دكتر نوروزى به عنوان معاونت پزشكى باشگاه تاكيد شد.
قطرى ها تيم ملى ايران را نشانه رفته اند
قطرى ها تيم ملى ايران را نشانه رفته اند
ماجدى: نبايد تيم را فداى يك نفر كرد
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت كه تماشاگران بايد اجازه بدهند قلعه نويى با بازيكنانى كه دوست دارد كار را پيش ببرد و نبايد با شعارهاى شان به بازيكنان در زمين استرس وارد كنند. او درباره شرايط استقلال براى رويارويى با ذوب آهن گفت: تيم وضعيت خوبى دارد. چند مصدوم داشتيم كه ديروز ميلاد ميداوودى و خسرو حيدرى در تمرين حاضر شدند و نرم دوى را آغاز كردند. سياوش اكبرپور و پژمان منتظرى هم كه آسيب ديدگى داشتند، از امروز كارشان را آغاز مى كنند.وى ادامه داد: همه اين بازيكنان به بازى با ذوب آهن مى رسند. تنها پژمان منتظرى امكان دارد كه به آمادگى لازم نرسد. ضمن اين كه ميثم حسينى هم از روز گذشته براى اولين بار پس از اردوى تركيه به ما ملحق شد و تمريناتش را آغاز كرد.ماجدى درباره ذوب آهن نيز گفت: ذوب آهنى كه ديدم، نسبت به گذشته تيم جوان ترى است. اولين خصيصه اى هم كه جوانان دارند دوندگى و انرژى بالاى آنها است. انشاءالله با همت بازيكنان و عزمى كه جذب كردند بتوانيم برابر ذوب آهن پيروز شويم.وى درباره ميزان هماهنگى بازيكنان استقلال گفت: هماهنگى بازيكنان نسبت به هفته اول بهتر و بيشتر شده است و روز گذشته تمرينات خوب و با طراوتى انجام دادند.سرپرست تيم استقلال درباره اعتراض تماشاگران در ديدار برابر سايپا و تشويق شدن مجيدى گفت: مى خواهم بدانم كه آيا اتفاقى كه سال گذشته در پرسپوليس افتاد، باعث شد اين تيم روندى صعودى را طى كند يا خير؟ همه مى دانند كه اين تيم نزول كرد. چرا بايد راهى را پيش بگيريم كه شكست خورده است. اين كار بسيار اشتباهى است و هرگز نبايد تيم را فداى نفر كنيم. يادمان باشد اين استقلال است كه به همه شخصيت مى دهد و ما نمى توانيم بگويم كه استقلال را بزرگ كرده ايم. هواداران بايد قبول كنند كه نبايد اشتباه سال گذشته هواداران پرسپوليس را تكرار كنند.
فكرى:استقلال در هفته هاى آينده بهتر بازى مى كند
فكرى:استقلال در هفته هاى آينده بهتر بازى مى كند
محمود فكرى كاپيتان سابق باشگاه استقلال اعتقاد دارد سر ماجراى فرهاد مجيدى اگر قلعه نويى با مردم صادقانه برخورد مى كرد، اين بازيكن به نماد اعتراض هواداران استقلال تبديل نمى شد.او اظهارداشت: يكى از فاكتورهاى لازم براى خوب بازى كردن يك تيم هماهنگى بازيكنان است. بازيكنان استقلال هنوز به هماهنگى كامل نرسيده اند و نمى توانند يكديگر را به خوبى در زمين پيدا كنند. از طرف ديگر آنها تازه از شرايط بدنسازى خارج شده اند و شادابى لازم را ندارند. هنوز گرفتگى بدنسازى در بدن استقلالى ها ديده مى شود و آنها با رفع اين مشكلات مى توانند در هفته هاى آينده بهتر بازى كنند.وى با اشاره به اولين بازى نكونام براى استقلال افزود: نكونام بازيكنى حرفه اى است و قطعا اگر آماده نبود به قلعه نويى مى گفت كه آماده نيست. طبيعى است كه او هنوز با استقلال هماهنگ نشده باشد. وقتى هنوز كل خطوط استقلال ناهماهنگ هستند چطور از نكونام انتظار داريد كه با تيم هماهنگ باشد؟من با بازى دادن نكونام در اولين ديدار موافق هستم چرا كه وقتى مى خواهيد از بازيكنى مثل او استفاده كنيد بايد از اولين ديدار بازى كند تا زودتر با تيم هماهنگ شود.فكرى در خصوص اينكه آيا استقلال مى تواند قهرمان شود؟، ادامه داد: فوتبال قابل پيش بينى نيست. نمى توان گفت چون استقلال در سالهايى كه قهرمان شده دومين بازى را باخته و الان هم اينطور شده پس حتما قهرمان مى شود. شرايط هر سال با سالهاى گذشته فرق دارد اما استقلال امسال شرايط خوبى دارد و با توجه به اينكه تمرينات آماده سازى را هم خيلى زود شروع كرد مى تواند مدعى اصلى قهرمانى باشد.كاپيتان سابق استقلال درخصوص تشويق فرهاد مجيدى در ديدار اين تيم مقابل سايپا گفت: نمى دانم حق را بايد به چه كسى بدهم. اگر قلعه نويى از اول با مردم صادق بود و مى گفت به دليل اختلافاتى كه با مجيدى دارد او را نمى خواهد يا براى اينكه پارسال تيم را رها كرد و رفت به او اعتماد نمى كند هواداران هم اين موضوع را مى پذيرفتند. قلعه نويى اشتباه كرد و احساسات هواداران استقلال را به بازى گرفت و شرط عجيبى براى مجيدى گذاشت تا به استقلال برنگردد. مردم هم وقتى ديدند بازى خوردند اعتراض كردند كه اين اعتراضات نه به نفع استقلال است و نه به نفع هواداران.وى ادامه داد: اگر فرهاد به استقلال برمى گشت كاپيتانى حق او بود و قلعه نويى اشتباه كرد كه گفت كاپيتان تيمش نكونام است. نكونام هم در اين زمينه زيركانه عمل كرد و با دادن بازوبند كاپيتانى به رحمتى خودش را مقابل هواداران مجيدى قرار نداد. اگر قلعه نويى با مردم صادقانه برخورد مى كرد، مجيدى به نماد اعتراض هواداران استقلال تبديل نمى شد.او همچنين درباره پيشنهاد قطرى ها به بازيكنان استقلال گفت: بعضى از تيم هاى قطرى به چند بازيكن ما پيشنهاد داده اند، اما بايد قبول كنيم كه اين بازيكنان با استقلال قرارداد دارند و با باشگاه كار نمى كنند. شخصا اين كار را جالب نمى دانم. وقتى بازيكن با يك تيم قرارداد مى بندد، هواداران، مربى، كادر فنى، مديرعامل و همه روى او حساب كرده اند. اين كه يك باره بخواهد از تيم جدا شود، غير اخلاقى است. شخصا اين كار را حرفه اى نمى دانم.ماجدى درباره بازيكنانى كه با پيشنهاد تيم هاى قطرى روبه رو هستند گفت: من شنيدم كه به زندى و جبارى پيشنهاد شده است.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا جلسه جبارى و قلعه نويى در تمرين استقلال قبل از بازى با سايپا پيرامون همين موضوع بوده است، گفت: آن صحبت ها درباره نحوه رسيدن جبارى و وضعيت پاى او بوده است اما پيشنهادى بود كه به صورت خصوصى با قلعه نويى و مديرعامل مطرح شده است.ماجدى در پاسخ به اين سوال كه قلعه نويى معتقد است پيشنهاد قطرى ها به بازيكنان ملى پوش ايرانى به خاطر تضعيف تيم ملى است، نظر شما چيست؟ گفت: من هم همين اعتقاد را دارم. در حال حاضر آنها تلاش مى كنند كه بازيكنان خوب ما را جذب كنند. اين در حالى است كه ليگ ايران پربارتر از ليگ قطر است. ضمن اين كه براى سرمربى تيم ملى قطر هم راحت تر است كه بازيكنان تيمش را در ليگ همان كشور ببيند تا اين كه بخواهد به جاى ديگرى سفر كند تا عملكرد بازيكنان را زير نظر بگيرد. اين يك كار از پيش برنامه ريزى شده است و جز ضرر چيزى براى فوتبال ما ندارد. در استقلال بازيكن ديگرى مى تواند جايگزين كسانى كه رفتند شود و اين تيم ملى است كه از اين كار ضرر مى كند.ماجدى با اشاره به هواداران استقلال گفت: از هواداران كه روى سكوها حاضر مى شوند و سختى هاى حضور در استاديوم را قبول مى كنند، تشكر مى كنم. اين افراد براى ما ارزشمند هستند. همه آنها را درك مى كنند اما آنها نبايد كارى كنند كه استرس بازيكنان در زمين ۲ برابر شود و نتوانند كارايى شان را نشان دهد. قلعه نويى آدم كوچكى نيست و بايد اجازه بدهند تا او از بازيكنانى كه دوست دارد و در چارچوب تاكتيكى او قرار مى گيرند، استفاده كند.
امير، رفيق ۲۵ ساله ام است
امير، رفيق ۲۵ ساله ام است
نظرى جويبارى: قلعه نويى و فكرى ۲ دقيقه صحبت كنند، مشكلشان حل مى شود
محمود فكرى قائم مقام باشگاه استقلال گفت: هيچ مشكلى با قلعه نويى كه رفيق ۲۵ ساله ام است، ندارم.او درباره اظهارات اخير محمود فكرى درباره امير قلعه نويى اظهار داشت: من ابتدا نمى خواستم وارد اين بحث شوم چون به هر حال امير قلعه نويى و محمود فكرى خودشان افراد با تجربه و بالغى هستند اما وقتى ديدم جريانى مشخص در تلاش است تا آرامش استقلال را بر هم بزند و دوستان قديمى را با هدف مقابل هم قراربدهد ناگزير به مصاحبه شدم.وى در پاسخ به اين پرسش كه در افكار عمومى اينطور گفته مى شود كه فكرى به دليل رابطه فاميلى با نظرى عليه قلعه نويى موضع گيرى داشته است، گفت: من اصلا از مصاحبه فكرى خبر نداشتم و روز شنبه از طريق يكى از دوستان متوجه اين بحث شدم. حتى چند وقت پيش هم كه محمود حرفهايى زد از او خرده گرفتم و گفتم به دليل رابطه صميمى سالهاى دور و نزديك و حرمت نان و نمك او نبايد اين حرفها را مى زد البته فكرى هم حرفهاى خودش را دارد اما من نمى خواهم وارد جزييات بحث شوم.اينطور هم نيست كه براى مثال او بخواهد هر حرفى بزند با من هماهنگ كند. فكرى سالها در استقلال به عنوان يك بازيكن با تعصب بازى كرد و خودش براى خودش يك شخصيت مستقل دارد. اگر با من مشورت مى كرد، به عنوان يك دوست از او مى خواستم اين حرفها را نزند. من شخصا مصاحبه تخريبى را به هيچوجه قبول ندارم اما معتقدم حرفهاى محمود هرگز براى تخريب شخصيت نبود و از روى دوست داشتن برخى گلايه ها را مطرح كرد. در فوتبال ايران، محمود فكرى را به عنوان رفيق امير قلعه نويى مى شناسند و در مجموع بين دوستان اين حرفها پيش مى آيد.نظرى در پاسخ به اين پرسش كه آيا او با قلعه نويى مشكلى دارد يا نه؟، عنوان كرد: چه مشكلى مى توانم با رفيق ۲۵ ساله ام داشته باشم؟ما با هم رفيق هستيم. هيچ خدشه اى هم به اين رابطه وارد نشده است.ما زمانى با امير دوست بوديم كه بازيكن بود اما طبيعى است با اين همه افتخاراتى كه كسب كرده،در حال حاضر خيلى ها از خدايشان است به او نزديك باشند. رابطه من و امير رابطه دوستى دوطرفه بود.وى افزود: قلعه نويى و فكرى از بزرگان فوتبال هستند و من قطعا طى روزهاى آينده بين اين دو بزرگوار جلسه اى را برگزار مى كنم تا مشكلات به حداقل برسد و همه در جهت كمك به تيم و حمايت از سرمربى استقلال قدم برداريم.من مطمئن هستم امير و محمود ۲ دقيقه با هم حرف بزنند،مشكل حل مى شود.
دستور امير قلعه نويى براى بازگشت
دستور امير قلعه نويى براى بازگشت
پزشك تيم نوروزى بايد از لندن بازگردد
امير قلعه نويى تيمش را در حالى براى بازى هاى آينده ليگ آماده مى كند كه در حال حاضر از شرايط حاكم در تيمش راضى نيست وى اعلام كرده كه برنامه ها بايد بر طبق شرايط تيم پيش برود. امير قلعه نويى اعلام كرده است كه برنامه هاى در نظر گرفته براى تيمش بايد اجرا شود تا استقلال به روزهاى مورد نظر نزديك شود و شرايط براى اعضاى تيم تغيير كند.گفتنى است، پزشك تيم استقلال براى بررسى شرايط كاروان ورزشى ايران در المپيك راهى لندن شده است تا در كنار كاروان تيم هاى ملى ورزشى ايران باشد اما اين درحالى است كه وى قرار بود با شرايط خاصى روبه رو باشد و در لندن بماند اما اين اتفاق رخ نمى دهد و نوروزى بايد زودتر به ايران بازگردد.كاروان اعزامى ايران ، متشكل از گروه پزشكان در لندن است كه با جدايى پزشك استقلال مشكلى در بين كاروان اعزامى ورزش رخ نمى دهد و به همين دليل سرمربى تيم درخواست كرده است كه شرايط براى بازگشت پزشك تيم فراهم شود زيرا وى به تمام بازيكنانش براى بازى هفته سوم ليگ نياز دارد و پزشك تيم بايد شرايط آنها را بررسى كند.
هافبك آبى ها در انتظار پاس شدن چك دوم؛
هافبك آبى ها در انتظار پاس شدن چك دوم؛
موعد پرداخت باشگاه استقلال فرا رسيد
هافبك استقلال، در حالى به اين تيم پيوست كه شرط مالى براى مسئولان اين تيم در نظر گرفت و بر اساس آن قرارداد امضا كند اين بازيكن كه پس ازدريافت پول با آبى ها قرارداد بست در انتظار نقد شدن چك دوم خود است. جواد نكونام در حاليكه پول نقدى از مسئولان تيم استقلال دريافت كردقراردادش را به امضا رساند و پس از آن اعلام كرد كه شرايط براى ادامه كار و دريافت پول متفاوت است زيرا با شرايطى خاص حاضر به دريافت مبلغ قراردادش است و با مشكل باشگاه و عدم بهبود اوضاع مالى نيز كنار نمى آيد.
حتى مدير برنامه هايش مدعى شده است كه مسئولان استقلال بايد به تعهدات خود پايبند باشند و شرايط را طورى پيش ببرند كه به نفع اين بازيكن باشد و براى اين هافبك مشكلى ايجاد نشود.شايان ذكر است ، نكونام اعلام كرده در انتظار پاس شدن چك دوم خود است و در اين خصوص به مسئولان استقلال اخطار داده از طرفى اعلام شده است كه مسئولان در مورد بهبودى اوضاع مالى استقلال قول هايى دادند.شايان ذكر است، موعد پرداخت چك دوم نكونام درحالى نزديك شده است كه برخى اعضاى اين تيم تا به حال پولى را از مسئولان دريافت نكردند و با اين شرايط تمرين مى كنند و در تركيب استقلال به ميدان مى روند.