-
اولا تبریک بابت برد مقتدرانه و سومین سال پیاپی که اژاکس تو زمین خودش 4 گل دریافت میکنه
کاکا خوب بود و کریمم هم خیلی خیلی خوب بود و کریسم رو فرم مورد انتظار یعنی خوب خودش بود
فعلا همین بازی رو بگیریم تا بارسا
به نظرم بارسا خیلی بازی سختی باهاشون داریم اما ما بدجوری به برد احتیاج داریم
-
این برد شیرین رو به همه ی دوستان رئالی تبریک میگم:danc:! در کل بازی خیلی خوبی بود و ثابت کردیم تو گروه مرگ هم بهترینیم!رونالدو و بنزما با اون گل تماشایی که عالی بودن و به نظر من هم کاکا خیلی خوب بود و پاس ها و سانتر های زیبایی داشت و دوندگیش هم مثال زدنی بود!این عالیه!:/dancو یه چیزی هم که خیلی باحال بود این نوشته ی گزارشگر سایت گل انگلیسی بود که : من در عجبم بارسایی ها هم این رئال هجومی و زیبا رو می بینن یا نه؟ال کلاسیکوی بزرگ در پیشه...به امید برد مقتدرانه رئال در بازی دشوار نیوکمپ! :bia inja::-shad
-
خوب نوبت منم رسید که تبریک بگم این بازیو.برعکس بازی قبلی خوب بازی کردیم و نتیجه رو هم خوب رقم زدیم.
از این بازی خیلی راضی بودم دلیلش هم اینه که رونالدو کریم کاکا راموس په په و... با آمادگی بازی کردن.
از عملکرد خوب کاکا هم نباید گذشت. در امر بازی سازی عالی عمل کرد و پاس های خوبی. و دوندگیه بالایی هم داشت که نشون است که دوست نداره در شرایط بد باشه.ایشالا که همیشه موفق باشه.
3 بازی اخیر و زدن 17 گل به حریفان. بارسلون آماده باش:death:
یکی هم بلیط نیوکمپو بگیره بریم بارسلونki::
-
منم تبریک می گم برد رو رونالدو وکاکا بسیار عالی بازی کردن امیدوارم تو ال کلاسیکو هم همین جور برا رءال بدرخشن همیشه بازی های رءال و آژاکس بازی های پر گلی برا رءال بوده واین خیلی خوبه که قبل بازی ال کلاسیکو اینقدر تیم حاضر و آمادست
-
سلام.منم این برد شیرین را به همه هواداران رئال تبریک عرض میکنم. انشاالله توی ال کلاسیکو با ارائه یک همچین بازی زیبائی
به تیتو میفهمونیم که یک من ماست چقدر کره داره.
البته من متاسفانه بازی را ندیدم ولی صحنه های حساس و گلها را همون دیشب دیدم.
-
منم این برد را تبریک میگم و رونالدو با هتریک کردن مزه این برد را چند برابر کرد و امیدوارم تو ال کلاسیکو یه هتریک کنه و دهن این مسی کوتوله رو ببنده
-
نکته خوب شرایط فعلی یکم بهبود رابطه راموس و خوزس تیمم که خوب بود یعنی خیلی خوب بود
اما بهرحال بارسا تو نیوکمپ یه بازی سنگینه که میشه گفت سخترین بازی یه فصل هر تیمی تو هر لیگی میتونه بازی تو خونه بارسا باشه اما خوشبختانه ما هم ال کلاسیکوی اخر هم اخرین بازی لیگ تو نیوکمپو برنده بودیم که این اعتماد بنفسمونو بالا میبره
به امید برد
-
من هم این برد شیرین و مقتدرانه رو تبریک میگم . عالی بازی کردیم و مستحق برد بودیم . واقعا از سوپر گل کریم بنزما نمیشه گذشت واقعا گل زیبایی بود. از اینکه دوباره کاکا رو در کنار رونالدو و در ترکیب رئال میبینم خیلی خوشحالم. هتریک کریس رونالدو هم فوق العاده بود انشا لله که توی همه ی بازی ها همین جنگندگی رو داشته باشه و همیشه در امر گلزنی موفق باشه. .
باید به بازی بارسلون فکر کنیم و با این روحیه ای که داریم میتونیم بارسلون رو در خونه ی خودشون شکست بدیم و فاصلمون رو با اونها به عدد 5 برسونیم.
-
منم برد رئال با سوپر گل بنزما و هتریییییییییییییک سلطان کریس تبریک می گم:danc:
-
خوب به همه رئالیا تبریک عرض می کنم هت کریس رونالدو برای اقای گلی تو چمپیونز لیگ لازم بود مسی زیادی داره اقای گل میشه یه خط و نشونیم برا بارساییا کشیدیم اگه ببریم تا حدودی فاصله 5 امتیازی رو می پوشونه اعتماد به نفس تیمم می ره بالا از نظر من مساوی هم برا رئال مثل باخت میمونه بعدشم که من هنوز هیگواین رو به کریم و اوزیل رو به کاکا ترجیح می دم.