اون بنرا لعنتی دوباره میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاتو هم که بفروشن بهتره با پولش میشه یه ستاره اماده گرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
اون بنرا لعنتی دوباره میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاتو هم که بفروشن بهتره با پولش میشه یه ستاره اماده گرفت
ولي داداش من اصلا با فروشه پاتو موافق نيستم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط king k.p boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم شما از وضعيت پاتو تو اين فصل خبر نداري واسه اينكه اطلاعاتت بيشتر شه بهت ميگم كه تو اين فصل 13 بار مصدوم شده و تو بيشتر يازي ها يا نبوده يا نصف بازي كرده پس بهتره اين بازيكنو بفروشيم و با پولشيه سرمايه گذاري تو خط حمله بكنيم و تو خط هافك بتونيم خودمونو تقويت كنيم پس رفتن اين بازيكن با اينكه من بهش خيلي اعتقاد دارم عقلاني تره تا موندنش
داداش،اگه قرار باشه كه يك بازيكنه جون و آينده دارو به خاطر مصدوميت بفروشيم كه ديگه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا خود مسي تو بارسا،اولا خيلي مصدوم ميشد،اونم مصدوميتايه طولاني مدت،حالا فك كن اگه مسئولايه بارسلون اون موقع به خاطر اينكه زياد مصدوم ميشه،مسي رو ميفروختن،الان چه حسرتي ميخوردن....
مشكل پاتو يه مشكل ژنتيكيه به خاطر مفصلاشه كه انعطاف كمي داره و تو استارتي كه ميزنه مصدوم ميشه و همين موضوع كه تو اين فصل 13 بار مصدوم شده.اين مشكل هم فكر نميكنم با زمان ديگه درست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اطلاعاتمون بیشتر شد :ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب ما هم همینو گفتیم داداش !!!
پاتو دیگه واسه میلان پاتو بشو نیست !! بهتره بفروشیمش !
خب حالا مسئله فرق كرد....(حالا مطمئنين؟من كه چيزي نشنيدم)....البته در اون صورت هم فكر نكنم تيمي حاضر باشه پوله خوبي بابتش بده....
چند وقت 1يش يه مقاله واسه همين مشكل پاتو منتشر شد كه پزشك تيم به اين نكته اشاره كرد كه عضلات و استخوان هاي پاتو خيلي سريع بزرگ شده ولي مفصلاش انعطاف خوبي پيدا نكردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي اگه بتونن واسش كاري بكنن به نظر من بهترين بازيكن ميلان ميشه
این بازی که امشب از میلان دیدم حتما قهرمان اروپا میشیم
زلاتان عجب تانکیه
3 بازی نبود به محض اینکه امد 3 تا گل زد :yes:
ایولا با این برد خفن هم صدر نشینی تثبیت میشه هم زلات به آقای گلی فصل نزدیک تر میشه :yes:
تبریک به همه