بچه ها تبریک میگم قهرمانی پرسپولیس رو
هر چند که به من نچسبید
ایشالا قهرمانی champions league
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها تبریک میگم قهرمانی پرسپولیس رو
هر چند که به من نچسبید
ایشالا قهرمانی champions league
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه قهرمانی کوچک اما بسیار روحیه بخش
و 2 گل کوچک برای طلسم شکنی های جادوگرا
و ........
در ضمن فهمیدین مظلومی چی گفته .رفته مصاحبه کرده که پرسپولیسو قرمان کردن من که میگم خیلی شعورش پایینه میگین نه راستی دیدین با تمام بازیکوناش اومده بود با اون کلاه گیسهش.یه روز ارزو دارم به دونه کلاه گیس ببینمش .هیچ کس بدون کلاه گیس ازش عکس نداره؟mas:-
با این کارا خودشو کوچیک میکنه
بازی پیش که گل سالم نوری افساید اعلام شد میگفت بهونه اوردن کار غیر حرفه ایه و داوری بخشی از فوتباه اما الان.......
بادامکی وشکوری رو گفتی تال و آقا زمانی رو یادت رفت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته با همون موقعیت ها هم میشد که یه 6تایی های جدیدو رقم زد.
حالا هرچی، یه جام گرفتیم منم به همتون تبریک میگم :-shad
تبريك بخاطر قهرماني در تورنمنتي كه تيم سوراخا توش آخر شد
قهرماني تو اين تورنمنت مهم بود چون هم باد تيم سوراخا خوابيد و مجبور شدند بر عكس هميشه كه مي گفتند "اشتباه داوري جزء فوتباله " اينبار بگن تقصير داور بود !!!! و هم اينكه اعتماد بنفس بيشتري تيم پيدا مي كنه چون در تمامي خطوط از دروازه و دفاع گرفته تا هافبك و مهاجما از نفرات دوم استفاده شده بود ولي تيم سوراخا اكثر بازيكناي ثابتشون رو داشتند و آخر شدند .
خدايي اگه مظفري پنالتي رو فشنگچي رو گرفته بود و باز از داوري ضربه نمي خورديم گل سوم رو مي زديم امكان گلهاي بيشتر هم بود. عيب نداره اين داورا هميشه به سوراخا كمك مي كنن وگرنه همين جوريش كه هميشه سوراخن .
اينم يه جام ديگه واس ما . مرده پرسپوليس هم هر سال جام مي گيره .
يادم مياد يه بار تو همين تاپيك نوشتم : "چرا بادامكي كه بدترين بازيكن پرسپوليس و ليگه هيچ وقت مورد نقد رسانه ها قرار نمي گيره و چرا هر سال فيكس بازي مي كنه و كم مونده به تيم ملي هم دعوت بشه ...." كه اتفاق افتاد و به تيم ملي هم دعوت شد .واقعا عجب فوتبالي داريم ما !
فقط در عجبم چرا تو اين بازي از اولادي كه خوراكش گل زدن به سوراخاست استفاده بيشتري نشد ؟!
چند وقته به قول یکی از دوستان دچار یبوست کلام شدم ! tars::
با اینکه دوست دارم درباره اتفاقات اخیر فوتبال پست بدم و حرف یزنم نمیدونم از کجا شروع کنم و تو چه مسیری پیش برم ؟!!! :gahhr:
این جام هرچند بی اعتبار بود ولی تنها نکته مثبتش این بود که به قول سامان اس اسی ها دچار سوزشی عمیق شدند !
از بین 3 تا تیم سوم شدن هم خودش کار بزرگی که فقط از 6 تاییا بر میاد ! :sooot:
و اما جناب گیس گلابتون ! کم کم دارم یه نوع حساسیت نسبت به چهرش پیدا می کنم ! این مردک ملت رو نفهم فرض کرده یا خودش در همین حد شعور داره ؟!! :fek konam:
اولادی هم به خاطر این مسائل اخیر و بی انضباطی هایی که داشته و سرپیچی از دستورات استیلی کمتر بهش بازی میرسه ! :-angنقل قول:
فقط در عجبم چرا تو اين بازي از اولادي كه خوراكش گل زدن به سوراخاست استفاده بيشتري نشد ؟!
سلااام...سلاام بچه ها همه به این آدرس برین و به علی کریمی رای بدین:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها برد خفیف اما 3 امتیازی پرسپولیس رو بهتون تبریک میگم