پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
تو این بازی کاشته زن و پنالتی زن 50 50 هستن.یعنی یا طرف همه رو گل میکنه یا همه رو خراب میکنه.با یه بازی تست کردن هم مشخص میشه.اگه خراب کرد دیگه نباید بزاری بزنه و بده به بهترین شوت زن تیمت. بهترین قابلیت های ویژه ی بازیکنان کرنر زدن و هد زدن هستش.باقی قابلیت ها خیلی کم به کار میان.
در مورد خرج کردن هم خوب مشخصه اگر بیشتر خرج کنی بازی هم بیشتر میتونه هواتو داشته باشه.ولی نه به صورت ناعادلانه.وقتی توکن داشته باشی بازیکنای بهتری هم میتونی بخری.50 درصد بازی به داشتن بازیکنان خوبه.نه صرفا بازیکنای 5 و 6 ستاره.هستن بازیکنای 4 ستاره که از اونا هم بهتر بازی میکنن که این رو خیلی وقتا نمیشه فهمید از قبل از خرید و با آزمون و خطا فقط میشه بهش رسید.باید بازیکنارو خرید تست کرد و در صورت بد بودن فروخت و بازیکن دیگه خرید که همه ی اینا به داشتن توکن مربوط میشه.به هر حال کسی که خرج میکنه از تیمش پیروزی میخواد. ولی با این حال چیزی از قبل مشخص نیست و میشه تیمایی که ترکیبشون رو کاملا از scout بستن هم شکست داد.
اخه از این سوختم که این بازیکنم قبلا هفت هشت تا گل از کاشته زده بود!حتی یه بازی سه چهارتا گل زد با کاشته!الانم 33تا توکن دارم بازیکنامم خوبن لامصبا همه اکثرا خوب بازی میکنن هافبکا و مهاجما خوب موقعیت ایجاد میکنن و مدافعامم خوب تو پگیری میکنن اکثرا هفت هشت میگیرن حتی وقتی باختم!!
واقعا هنوز نفهمیدم چی شد باختم!نهایت بدشانسی بود
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
نه ميشه اين بازيوهک کنيم تاتوکن بگيريم ن کارت بين المللي داريم ک بخريم هروزهم ک يک توکن ميده ميرم بازيکن بخريم حتي ب بازيکن30ساله هم رحم نميکن چه برسه ب جوان هاهم صبح رفتم هم بعدظهروهم شب هيچ کدوم نشد مشکل اصلي من توکن هست ازطريق فيس بوک هم نميرم تاباديدن فيلم بهم توکن بده اياکسي راحلي داره ممنون ميشم بگه
لیگای پایینی دیگه اره?
تو این لیگای پایین اصن غوغاست!من یه تیم دارم لیگ یکه
یعنی واقعا به هیچ بازیکنی رحم نمیکنن تنها راهش اینه که1-توکناتو جمع کنی و 2-گولشون بزنی!که خودم اینطوری چهار پنج تا بازیکن تونستم بخرم!
نقل قول:
یا با خرج کردن توکن یا با بردن تو بازی ها و دیدن بازی یا از دوستات هدیه بگیری.
اگه فیسبوک داری بده ادت کنم بهت بدم
به گوگل وصلم
به خاطر فیل تر شکن به فیسبوک وصل نکردم
سلام به نظرتون کدام این اسپانسرا برا توکن بهتره؟؟؟اگه له گوگا پلی وصل شی میتونیم دیگران رو اد کنیم؟؟؟اونایی هم کهمشکل بازیکن خریدن دارن من صبح ساعت هشت میزنم سریع میگره خیلی هم خلوته همینطور بازیکنای چهار و پنج ستاره ای از دست میرن
نقل قول:
سلام به نظرتون کدام این اسپانسرا برا توکن بهتره؟؟؟اگه له گوگا پلی وصل شی میتونیم دیگران رو اد کنیم؟؟؟اونایی هم کهمشکل بازیکن خریدن دارن من صبح ساعت هشت میزنم سریع میگره خیلی هم خلوته همینطور بازیکنای چهار و پنج ستاره ای از دست میرن
اگه هرروز وارد بازی میشی خب معلومه دومی
سلام ميخواستم بدونم بابت آقاي گل داشتن يا بهترين بازيكن ليگ و بهترين پاس گل دهنده بازي پاداشي در نظر گرفته ؟
دوستان عزيز ميخواستم درباره ضد تاكتيك ها بگم كه چقدر به نظرتون ميتونه مؤثر باشه ؟ به نظر من اين منطقي نيست كه تو هر بازي سيستم رو عوض كرد بر حسب سيستم حريف سيستم رو چيد و در فوتبال واقعي هم خيلي به ندرت ميشه ديد كه تيم ها سيستم رو عوض كنند و ساليان متوالي با يك سيستم به ميدان ميرن مثلا در يونتوسه انتوني كونته سه سال در تمام بازي ها 3-5-2 استفاده كرد و الان الگري به خاطر طرز تفكر ، اعتقاد و علاقه شخصي كه به 4-4-2 داره در تمام مسابقات امسال با اين سيستم رفته و خريدهاي دوران نقل و انتقالات رو پايه اين سيستم انجام داد و دفاع عاي كناري مثل پاتتريس اورا و ... رو به تيم اضافه كرد ، ممنون ميشم نظراتتون رو بديد ؟
و در پايان من تيمم فصل دومش هست كه الان هم در ليگ دوم هستم هرگز سيستم رو عوض نكردم و دو واقع بر حسب سيستم حريف فلش ها رو حركت ميدم و فوق العاده راضي هستم از تيمم
نقل قول:
سلام ميخواستم بدونم بابت آقاي گل داشتن يا بهترين بازيكن ليگ و بهترين پاس گل دهنده بازي پاداشي در نظر گرفته ؟
متاسفانه یا خوشبختانه نه!
نقل قول:
دوستان عزيز ميخواستم درباره ضد تاكتيك ها بگم كه چقدر به نظرتون ميتونه مؤثر باشه ؟ به نظر من اين منطقي نيست كه تو هر بازي سيستم رو عوض كرد بر حسب سيستم حريف سيستم رو چيد و در فوتبال واقعي هم خيلي به ندرت ميشه ديد كه تيم ها سيستم رو عوض كنند و ساليان متوالي با يك سيستم به ميدان ميرن مثلا در يونتوسه انتوني كونته سه سال در تمام بازي ها 3-5-2 استفاده كرد و الان الگري به خاطر طرز تفكر ، اعتقاد و علاقه شخصي كه به 4-4-2 داره در تمام مسابقات امسال با اين سيستم رفته و خريدهاي دوران نقل و انتقالات رو پايه اين سيستم انجام داد و دفاع عاي كناري مثل پاتتريس اورا و ... رو به تيم اضافه كرد ، ممنون ميشم نظراتتون رو بديد ؟
و در پايان من تيمم فصل دومش هست كه الان هم در ليگ دوم هستم هرگز سيستم رو عوض نكردم و دو واقع بر حسب سيستم حريف فلش ها رو حركت ميدم و فوق العاده راضي هستم از تيمم
اگه راضی هستین که هیچی خب
ولی اگه دیدین چنتا بازی خوب نتیجه نگرفتین تو عوض کردنش شک نکن
اگه بازیارو انلاین میبینین اگه دیدین تیمتون خوب بازی نمیکنه بد نیست اکه یه بارم شده امتحانشون کنین
آقایون داداشام سلام خوبین؟
در این راستا من هم به جمعتون پیوستم البته قبلا بازی میکردم تا لول پنج هم رفتم اما بنابه دلایلی ولش کردم الان به بیست روزی هست شروع کردم عکس از مشخصات تیم و وضعیتم تو لیگ رو تو پست های بعدی میذارم