سلااااااااااااااااااااااا ااام به همه ی دوستان من عضو جدیدم و خوشحالم که به جمعتون اضافه شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلااااااااااااااااااااااا ااام به همه ی دوستان من عضو جدیدم و خوشحالم که به جمعتون اضافه شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام پسر خوش اومدی به جمع ما لطفا تمام صفحه ها رو بخون تا سوالاتت بر طرف بشه
به امید موفقیتت
من يه بازيكن خريدم ٥ستارس
قدرتشم از بقيه بازيكنام بيشتره ولي هميشه تو بازيا نمره ٥ ميگيره و ضعيف ترين بازيكنمه اين ٦-٧ امين بازيه اين اتفاق ميفته
دليلش چيه؟
این بازیکنتون چند سالشه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا یه سری از بازیکنا هستن که تا جا بیفتن تو تیم یه خورده طول میکشه
شاید بازیکن رو تو پست اشتباهی بازی میدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا بازیکن مهاجم هست تو تو دفاع اونو بازی میدی.
شایدم خیلی خسته هست کوندیسیونش رو کنترل کن
امروز گزارش بازی کلا عوض شده بود.به نظر میرسه گزارش بازی رو آپدیت کردن.خیلی گزارشش کامل شده.
اون دوستمون هم درست میگفته درباره ی آکادمی.اولش که ارتقا هنوز ندادیم اسمش فرق داره بعد میشه مثلا مدرسه فوتبال و درآخر که تا آخرین درجه ارتقاش میدیم میشه youth academy.
آره بخدا امروز میدیدم گزارشو پیش خودم گفتم اینا دیگه چیه تا حالا ندیده بودم!:scare3:باحال شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آکادمی هم درست گفتی.همه سازه ها اینجورین اسم ثابت ندارن ولی من فکر کردم آکادمیه اسمش ثابته! در کل اگه یه اسم ثابت میزاشتن بهتر بود.مثلا وقتی رو اسمش کلیک میکردیم نشون میداد که مثلا بیمارستانه یا یه مطب کوچیکه و یا ...
من امروز یه بازیکن 18 ساله که هافبک میانی است و اهل امریکاست رو خریدم.
به بازیکن تقریبا کل پولم رو دادم.
با قدرت 23 و 4 ستاره.
بهش 2.2 میلیون پول دادم.
چون هیچ کس پیشنهاد نداده بود بهش تو ثانیه ی اخر جو گرفت دادم پیشهاد رو.
الانم پولم خیلی خیلی کمه منتظرم زیاد بشه.
ولی فکر مییکنم نباید میخریدم بازیکن رو.میتونستم با اون پول 2 یا 3 تا بازیکن خوب دگه بخرم
سلام دوستای عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه love::
وقتی میخوایم ظرفیت ورزشگاه رو زیاد کنیم همون قسمت ک عکس صندلی کشیده یعنی همون Seating رو باید اپدیت کنیم دیگه ؟
پس قسمت Field Stadium چیه؟ وقتی واردش میشم نوشته ساخت یک استادیوم اماتور با ظرفیت 1000 تماشاگر اولیه ک 16 روز هم انگار طول میکشه و 180 هزار تا پلو هم میخواد !!! الان فرق این دو قسمت رو متوجه نشدم اخه هردوش انگار ظرفیت تماشاگر اضافه میکنه
این دوتا رو اگه توضیح بدید ممنون میشم
نقل قول:
آقا به احتمال 99% morality بازیکنت پایینه!
که تو قسمت سلامتی کنار کاندیشن هست
من که به چندتا بازی و قدرت و امتیاز بازیکن هام توجه میکردم متوجه اهمیت این بخش شدم و رابطه 100% بین این دو هست (یعنی مورالیتی و اسکور!)
در ضمن آقا من یک سوال داشتم اونم اینکه وقتی ازطریق گوشی یا تبلت بازی میکنیم آیا امکان دیدن قدرت بازیکنهامون تو سه بخش حمله دفاع و قدرت بدنی هست یا نه؟
آخه تو این دو سه روز دسترسی به مودم وایرلسم نداشتم و ازطریق فیسبوک بازی میکردم و میدیدم که اونجا موقع خرید بازیکن ها برای همشون کامل تمام قدرتهاشون اومده اما تو تبلتم این بخششو ندیده بودم! (تاکید میکنم موقع خرید و نه بعد خرید!)