نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب ما که دوست داریم تعریف کنیم ولی مسئله اینه که این هیچ شباهتی به شعر ندارهki::
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب ما که دوست داریم تعریف کنیم ولی مسئله اینه که این هیچ شباهتی به شعر ندارهki::
میگم بزنم به تخته اینجا همه طبع شعرشون بالاس ! ki:: هرکی میاد یه دو بیتی باباطاهری ول میده ! ki:: بابا دم شما گرم دیگه ! :hooora2:
من مخالفم من کلا با همه چی مخالفم این و قبلا هم گفتم!!!:chi migi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9;155719ة
شوما رو که میشناسم خیلی دوست داری تعریف کنی!!!:death:چرا اینم یه نوع شعر یه نوع شعری که جدیده بهش میگن شعر سپیدالنو:whistle3:در ضمن طبع شعرم ول دادنی نیستااااااا قابل توجه دوستان ادبی!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با عکس برتر ویژه نوروز که فک کنم منظورت جاهای دیدنی و ایناست موافقم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ΚiηGĐσɱ Çʀσωη [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فک میکنم 10 شب به بعد مناسب باشه:nishkhand: به استثنای امیر اینطور که از نظرات بچه ها معلومه فک نکنم کسی با این ساعت مشکل داشته باشه:nishkhand: فقط باید ببینیم امیر میتونه وقتشو واسه 10 جور کنه یا اگه نه که باید یه ساعت دیگه بذاریم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من مخالفم ولی:danc:mas:-7صب بزارین مناسب تره!!!
تازه کجاشو دیدی ! :ahaaaaaa:یک سر بیا فیس بوق و ببین اشعار اینجانب رو !:ohum: برو بچ فیسبوقی میدنن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ΚiηGĐσɱ Çʀσωη [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هی میگم اینجا دارم تلف میشم شما میگید نه :khandeeeee bahal:
راس میگه عبدل شعراش و نوشته هاش خیلی قشنگن:ohum:
من الان باید از ادمین اجازشو بگیرم یا مدیر بخش مربوط؟ki::
من 52 شدم میبینید من چقد خوبم قدرمو نمیدونیننقل قول:
[QUOTE=feri71;15569/هشت نفری با هم گپ بزنیم و بخندیم و اینا :nishkhand: الآن لطفا ساعتایی که بیشتر به سایت سر میزنین رو اعلام کنید:nishkhand:[/QUOTE]
منم بسیار علاقمندم 3 بامداد به بعد در خدمتم
چی روانشناسی !!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا که بحث شد بگم تستای بدون پایاییاز نظر روانشناسی طرد شده اند که این یکی از اوناس هیچ قاعده علمی نداره
به به عبدل همه جا را دیگه دااره با شعراش میگیره اون از اون یکی جا اینم از اینجانقل قول:
لامصب شعراشو به 5 زبون زنده دنیا هم مینویسه
اما قشنگه بطراوون از خودت
شوما روانشناسی؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا خودت هیچ قاعده علمی نداری :chi migi:
همین کارا رو میکنین که آدم شیش سال شیش سال دربی سر نمیزنه دیگه این دفعه اگه کسی سربه سرم بزاره میرم دیگه نمیام
این و جدی گفتم!:gahhr::-ang :-ang eterza::-
روانشناسی داره میخونهki::نقل قول:
کلا این و ممد ایکیوسان خیلی دارن زور میزنن که ثابت کنن خودشون از همه بهتر هستنmas:- حالا ممد ایکیوسان یه چیزی ولی مرتوض...:luuugh: