این نرم افزار رو دارم چجوری باید گل ها رو دانلود کنم ؟؟؟؟:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
این نرم افزار رو دارم چجوری باید گل ها رو دانلود کنم ؟؟؟؟:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امکانات نرم افزار :
اعلام نتایج زنده مسابقات لیگ برتر ایران (جام خلیج فارس) برای اولین بار بصورت مستقیم روی آندروید
از طریق همراه فوتبال
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه لیگ برتر ایران
نتایج زنده و گزارش لحظه به لحظه جام حذفی ایران
معرفی و تاریخچه تیم های حاضر در لیگ برتر
نمایش جدول لیگ برتر
آخرین اخبار فوتبال ایران
آخرین عکسها با دسته بندی منظم از بازی های ایران
ظاهر گرافیکی زیبا و کاربر پسند
بدون نیاز به مرورگر وب
بازی های زنده
اطلاعات بازی
ترکیب تیم ها
آمار دقیق بازی
حواشی بازی ها
جابجایی در بین هفته های لیگ برتر
بهینه سازی دانلود مطالب
تغییر کلی محیط کاربری برای استفاده بهتر
رفع اشکال دکمه برگشت برای خارج نشدن از برنامه
استفاده از فونت سیستمی
تغییرات
نکته : برای اجرا به Adobe air نیاز دارید ، برنامه روی گوشیهای Galaxy ace و Wildfire کار نمیکند!
بدردت میخوره؟:evaa::eee:
بچه ها دارم فیلمم رو آپ کنم همه دان کنید خیلی خوشگلم تو چت باکس میذارم همه دان کنید
سلام دوستان منکه مطمئن شدم مدرسه ما پنجشنبه ها تعطیله شما و بقیه جاهای کشور رو نمیدونم اما ما تعطیله.
دوما یه لینک دانلود برنامه تغییر سایز عکس میخواستم از اون خوباش.
هرکی داره بده لطفا.:sad:
با پینت یا فوتو شاپ تغییر بده..........راحت تره که:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چندین برنامه داره با این حجم کم
کانورتورهای فوق العده سایز و فرمت داره پیشنهاد به دیگر دوستان هم میکنم
خیلی ممنون دانلود کردم توصیه میکنم بقیه هم دانلود کنن برنامه فوق العاده خوبیه؟
رمز رو یادت رفته بود.ki::
رمز: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا که بحث نرم افزار پپیش کشیدید میخواستم بپرسم که کسی کرک نرم اقزار picture to icon رو نداره ؟ انگار ریشش رو ملخ خورده . :look:
قربونم بری هفته به هفته این کانورتورهام به کیا رفته:khandeeeee bahal:نقل قول:
پسر جان ذکر کن ورژن برنامه روki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای ورژن 1.88:
Name***58; [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Serial***58; 1!71240485YEQRUOWKVM8374VGVVQNJFFTOEAXIJP2I1
برای ورژن2.1
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا ورژن 2.15:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم آخرین ورژن 3 هست:
:hekolah:این وعده وعید ها چرته اول گفتن کنکور طی یه برنامه زمانی تا سال 90 به طور قطع حذف میشه 91 هم کنکورش تموم شد و نتایجشنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند سخته اما من این موهبت الهی رو به تو واگذار میکنم:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اجرم با خدا
خو شعارشون همینه دیگه اونجا ادم میشی الان که...................نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسطه رو خوب اومدی احسنتم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا نشه با کمک علم ژنتیک و شبیه سازی تا چند وقت دیگه این تک زحمت خانم ها هم به اقایان دایورت میشه و خود کفا میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اونجاس که میشه شعار جهان بدون زن رو تحقق بخشید
یعنی میشه؟؟؟؟!!!!!!!!:evaa:
حاجی فمینیست بازی در نیار هر چی اتیشه از گوره بانوان محترم بلند میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا حفظشون کنه
امین
خو نری که بدتر ........میشی و دیگه اصلا سراغ کار نمیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو خوب اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما با قیمه نثارای دانشگامون که مثلا یکی از بهترین تغذیه ها تو بین کلیه دانشگاهای کشور بود قدر نیمرو رو فهمیدیم دستپخت مادر که به کنار