خب خدا رو شکر نیمه اول رو 3-1 بردیم امیدوارم که نیمه دوم بهتر از این باشیم مثل اینکه خوزه میخواد به کاکا بازی بده امیدوارم بتونه دوباره خودش رو ثابت کنه کریس هم که دو گل زد دمش گرم ایشالا هتریک کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خب خدا رو شکر نیمه اول رو 3-1 بردیم امیدوارم که نیمه دوم بهتر از این باشیم مثل اینکه خوزه میخواد به کاکا بازی بده امیدوارم بتونه دوباره خودش رو ثابت کنه کریس هم که دو گل زد دمش گرم ایشالا هتریک کنه.
تبریک بابت برد قابل پیش بینیمون نتیجه حقمون بو.د و حتی بیشترم میتونستیم
هر چند حق اینه که الان فاصله نباید این باشه اما چاره ای نیس و باید تو نیوکمپ برای کم کردن فاصله خودمون دست به کار بشیم
تبریک میگم بازی خوبی بود می تونستیم گل های بیشتری بزنیم ولی بازم خدا رو شکر که پر گل بردیم وشایسته ی برد بودیم نه مثل.......
فکر کنم خوزه بازی قبل راموس رو بازی نداد تا واران رو محک بزنه و بفهمه که میتونه ازش استفاده کنه یا نه که نتیجه مثبت بوده
به نظر من این فصل بیشتر از زوج واران و په په استفاده میکنه که این خیلی خوبه راموس هم بر میگرده سر پست خودش اینطوری خیالمون از سمت راست راحته(البته به اثتثنای الکلاسیکو ).
بازی خیلی عالی منم خیلی خوشحالم که تونستیم ببریم با گل های زیاد خوب مثل اینکه رءال افتاده سر دور پیروزی
ولی در کل منم بردمون رو تبریک میگم
من هم برد پرگل و هتریک کریس رونالدو رو رو تبریگ میگم عالی بازی کردیم و مستحق پیروزی بود . و از طرفی هم بازی کردن کاکا در بازی دیشب خیلی خوشحالم کرد که تونستم یه بار دیگه بازی محبوب ترین فوتبالیستم رو ببینم . یه چیز دیگه پا قدم کاکا برای رئال خیلی خوب و فکر کنم مورینیو این رو درک کرده باشه تا بازی های اینده هم از کاکا استفاده کنه. به امید پیروزی ها های رئال و هتریک های کریس رونالدو و ثابت بازی کردن کاکا در ترکیب اصلیlove::love::love::
خوب با چند ساعت تاخیر تبریک می گم.برد خوبی بود ولی من از بازی راضی نبودم!به نظر من رئال خوب نبود و هنوز مشکلات هست.
یکی از مشکلات افت کردن بازیکنانه از جمله مثلث برمودا + هیگواین. امیدوارم واسه الکلاسیکو به آمادگی برسن.
پیش از الکلاسیکو باید آژاکسو در آمستردام ببریم.به امید یه بازی پرگل
منم تبریک میگم مهم برد بود که بدست اومد حالا با هر نتیجه ای - فقط کاکا
دم هر چی رئالی گرم.:yes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها بارها اشتباهات داوری در بازی بارسلون دیدیم.دیگه عادیه اشتباه داوری و ما باید قبولش کنیم.crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC@ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سعی کنید خیلی راجب تیم حریف اینجا بحث نکنید چون اسپمه:nishkhand:.
خب تبریک میگم اژاکس رو راحت بردیم از اینکه کاکا فیکس بود خیلی خوشحال شدم خوب هم بازی کرد پاس گل هم داد گل کریم هم خیلی زیبا بود دم کریس هم خیلی گرم بازم هتریک امیدوارم همینطور به گلزنی ادامه بده .
فکر کنم از این گروه به عنوان تیم اول صعود کنیم که امیدوارم همینطور بشه و مثل پارسال با 18 امتیاز بریم بالا.
خب دیگه نوبت بارساست که شاخش رو بشکنیم شنیدم که پویول مصدوم شده اگه بگم ناراحت شدم دروغ گفتم چون واقعا در نبودش دفاع بارسا میلنگه واین به نفع ماست این دیگه اولین نبرد حساس بین خوزه و تیتو هست امیدوارم که پیروز از این نبرد بیرون بیایم.