تورو خدا وضع مارو ببین... کل معضلات مملکت سر دو تا تارموی امثال منو کروات شماهاس...entezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
تورو خدا وضع مارو ببین... کل معضلات مملکت سر دو تا تارموی امثال منو کروات شماهاس...entezar::
خبر جدید
از فردا هر کی راه بره جریمه میشهki::
ماشین باید تولید داخلی باشه تا اجازه حرکت در سطح کشور داشته باشهheee::
بازیهای یورو به دلیل حمایت از فوتبال ملی پخش نمیشه:nishkhand:
كار خوبي ميكنن اصلا اين طناب ها كه ميندازن تو گردن چيه؟:nishkhand:
بايد ماشين خارجي هم تو ايران ممنوع كنن آخه كدوم آدم سالمي ميره ماشين خارجي بخره وقتي خفن ترين ماشن جهان تو ايران ساخته ميشه؟:nishkhand: آدم لقب سفير مرگ(پرايد:nishkhand:) كه بشنوه ميگه اسمش به اين خفنيه خودش چه هلوييه:nishkhand:
راستي قطعات كامپيوتر هم خارجيه پس چرا دارن استفاده ميكنن؟:nishkhand:
بالاخره ایدز هم در شرف درمان هست.
مردي كه ايدز را مغلوب كرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيموتي براون در حال حاضر يك مورد منحصربه فرد است. او تنها بيمار مبتلا به ايدز است كه به لطف پيوند سلول هاي بنيادين اين بيماري را مغلوب كرده و درمان شد.
به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از مكسيسيانس، تيموتي براون آمريكايي ملقب به "بيمار برلين" در 1995 متوجه شد كه مبتلا به HIV ايدز شد. هفت سال بعد پزشكان در او بيماري خوني لوسميا را تشخيص دادند.
با اينحال، تيموتي براون چهارشنبه هفته گذشته در هفدهمين سمپوزيوم "اچ اي وي اند امرجينگ اينفكسيوس" كه 1000 نفر از جمله 600 پزشك ويروس شناس در آن شركت داشتند به عنوان تنها بيماري كه ايدز را شكست داد، شركت كرد.
در واقع، اين بيمار مبتلا به ايدز در سال 2007 در برلين تحت عمل پيوند سلول هاي بنيادين قرار گرفت و به طور معجزه آسايي درمان شد.
او رنج ها و دردهايي را كه قبل از درمان شدن متحمل شده بود براي حاضران در اين سمپوزيوم تشريح كرد. با اين حال، تيموتي خاطر نشان كرد: رويا من اين نيست كه به شما بگويم من نخستين انساني هستم كه درمان شده ام بلكه مايلم بگويم "ما درمان شده ايم".
دكتر گيرو هاتر، خون شناس بيمارستان چاريتي برلين كه تيموتي را درمان كرد شيوه درمان او را براي حاضرين تشريح نمود.
دكتر هاتر تصريح كرد: ايده درمان مبتلايان به ايدز از طريق سلولي به سال هاي دهه 80 ميلادي برمي گردد اما هرگز اين شيوه موفق نشد. در مورد تيموتي ما در ميان اهداكنندگان مغز استخوان در جستجوي فردي بوديم كه حامل ژن دگرگون شده اي باشد كه فقط شامل يك درصد از جمعيت سفيدپوست جهان مي شود. اين ژن روي گيرنده "CCR5-d32 " كه اجازه مي دهد ويروس ايدز لمفوسيت هاي " CD4" تاثير گذاشته و موجب مصونيت حاملان آن در برابر ويروس اچ آي وي مي شود.
پس از يافتن اهداكننده مناسب تيموتي دوبار متوالي تحت پيوند مغز استخوان قرار گرفت و نتايج حاصل غيرقابل باور بودند. نه تنها بيماري لوسميا مغلوب شد بلكه ظرف 600 روز آثار وجود ويروس ايدز در بدن او به كلي ناپديد شد.
تيموتي تنها مورد موفق بوده و دكترهاتر اميدوار است كه اين مسيربه درمان قطعي ايدز منتهي شود. براي درمان 34 ميليون مبتلا به ايدز به اندازه كافي اهداكنندگاني كه داراي اين ژن جهش يافته باشند وجود ندارد.
علاوه براين تيموتي هنگام درمان جهنم را تجربه كرد:يك مشكل نورولوژيك به شدت حافظه و حرف زدن او را مختل كرده و خطر مرگ و مير در بيماراني كه به اين روش درمان شوند بسيار بالا است. از هر سه بيمار يك نفر جانش را از دست مي دهد. مترجم: بهرام افتخاري.
منبع: ایران بیولوژی
آبجی آخه تو دوتا تار موت بیرونه ولی دیگران رو نمی گی. حالا اینکه چیزی نیست ما دو سه روز پیش رفته بودیم بوشهر، همینطور که با بچه ها شب گشت می زدیم دیدم ماشین ماموران مبارزه با بدحجابی ایستاده کنار پیاده رو و داره به یه خانم اشاره میکنه بیا و بهش گفت چرا حجابت اینجوریه. خداییش من توش موندم آخه اینی که گفتن بیا مثل بقیه حجابش افتضا نبود اگه چشماشون رو باز می کردن می دیدن چه خبره. مثلا ما نشسته بودیم لب ساحل حالا شب بودا دوتا دوختر از جلو ما رد شدن که صدای اهنگشون تا... میرفت حالا جلوی ما یکیشون یه چیزی به دوستش گفت که اگه بخوام اینجا بگم خودم آب میشم.
بخاطر اینکه بحث عوض بشه من یه چیزی بگم
تا حالا شده یکی بهتون بگه یا اصلا سوالی براتون پیش بیاد که چرا ما دین اسلام رو انتخاب کردیم و دین های دیگه رو چرا...؟؟؟؟
یه بیت شعری از مرحوم اغاسی یادم افتاد که در زیر نوشتمش که حقیقت از سر و روش میباره:
جمله ی ادیان ز یک دین بیش نیستجز علویت رهی در پیش نیست
یعنی: یک دین بیشتر وجود نداره این چیزهایی که به غیر از اسلام می بینید بهشون دین نمیگن اینا همه ساختگیه:yes:
خب ما هم همينو ميگيم اينا يا تو كارشون جدي باشن و درست كار كنن يا هم تعطيلش كنن برن پي كارشون
مثلا اگه يكي كراوات زد چي ميشه؟ اينا كه خيلي جدي هستن چرا به اين افتضاح ها گير نميدن ميان به اوني كه ظاهر سالم تري داره گير ميدن؟
گفتم که خودمم برام عجیب بود چون وضعیت پارک خیلی ناجور بود. ولی احتمالا وضعیت اون دختره خراب بوده تا مامورها رو دیده درستش کرده.binam
در مورد کراوات هم....
فقط خدا
مگه قرار نبود خبر اینجا نزاریم!:nishkhand:
راستی اینو ببینین نظرتونو بدین:narahat:مسخرشون هستیماlagh:::ehe:
قضيه كراوات واقعيه؟
چرا؟؟؟!
ابي من ميدونستم ياسوج اين شبها سرده يادم رفت بگم:nishkhand:حالا اصل اينه كه خوش گذشته :nishkhand:اينا همش خاطره ميشه ها.....
اين حجابم به اونايي گير ميدن كه خيلي هم بد نيستن تابستون پارسال اوجه تابستون بود تو خيابون به يكي گير داده بودن هيچيش نبود!!!تيپش خيلي هم خوب بود بدبخت فقط خوش تيپ بود !!!
بعد به اونايي كه وضعشون بد يا خيللي بدتر بود هيچي نميگفتن دليلش رو هم نميدونم من واقعا علامت تعجب شدم !!!
آقا سواحل ايرانم با سواحل مديترانه فرقي نداره(از نظر آزادي دختر ها ،كه كسي خيالش نيست اينجا ايرانه) منتهاش دختر هاي اينجاپروتر هم تشريف دارن بگذريم !البته فقط همون يه دسته ها!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پلیس 202 منم و شانس اوردی خودتو زود معرفی کردی وگرنه ...heee::
میگم چه باحال
تو دربی هم پزشک داریم هم پلیس ( از نوع 202 )داریم و ....
تازه منم به عنوان یک پلیس از بعد کنکور میخام تو دربی بگردم و بی حجابا و اونایی که کروات زدن رو دستگیر کنم:ahaaaaaa:
خلاصه از هر جور قشری اینجا آدم داریمheee::