سلام دوستان.من محمد هستم از یزد امیدوارم لحظات خوبی رو تو این سایت باهم داشته باشیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.من محمد هستم از یزد امیدوارم لحظات خوبی رو تو این سایت باهم داشته باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط seyedreza021 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohamad_h [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
خوش اومدین ممنون از اینکه سایت بزرگ دربی رو انتخاب کردین . امیدوارم روزاهای خوب و خوشی رو اینجا سپری کنید.:flowerysmile:
چیه حسودیت میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما جنوبی ها هرجا بریم اونجا آباد خواهد شد ! :nishkhand:
========
به همه دوستان تازه وارد دربی خوش آمد میگم !
ایشالله دربی فضای دلخواه شما رو فراهم کنه تا روزهای خوبی داشته باشید !
نميخوام چت رو مش كنم ولي همه جاي ايران سراي من استlol:-نقل قول:
چیه حسودیت میشه ...
ما جنوبی ها هرجا بریم اونجا آباد خواهد شد ! :nishkhand:
جنوبی ها هم كلا خون گرم و زود جوش همينه كه دربي ايقدر جذاب شده dallliii
سلام
من حامد هستم
تیمهای آلمان
بارسا
استقلال
و ملوان رو دوس دارم :flowerysmile:
سلام به همگي
بنده هم كوچيك همه بچه هاي سايت محسن هستم 18 ساله از اصفهان
اگر از خونم dna بگيرن نتيجش معتاد به اث ميلان در مياد يعني ديوونه وار ميلان رو دوست دارم
خوشحال ميشم با بقيه بچه ها اشنا بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed63 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدین
امیدوارم روزهای خوبی توی دربی در پیش داشته باشید !
سلام عزیزان
من محمد از بوشهر هستم و عاشق رئالم
امیدوارم که بتونیم کناره هم روزهای خوبی رو داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bitterlove [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عشق تلخ (!) به دربی خوش اومدی! :bia baghalam:
جدی جدی این جنوبیا مخصوصا بوشهریا دربی رو کنترات برداشتنا chomagh
شوخی کردم امیدوارم روزای خوبی اینجا داشته باشی:rose:
همشهری عزیز خوش آمدینقل قول:
نوشته اصلی توسط bitterlove [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]