-
خوب فرگي يه بار ديگه اعلام كرد كه بازيكن نميخريمentezar::
البته من هنوز هم پاي عقايدم هستم و به فرگي و كارش ايمان دارم,به نظر من اگه بازيكن هاي مصدوم به آمادگي كامل برسن و ديگه اين بدشانسي ها سراغمون نياد ميتونيم عملكرد خوبي تو نيم فصل دوم داشته باشيم.
خط هافبك ما تو اين فصل كارشو خوب شروع كرد جايي كه كلورلي و اندرسون بيشتر مورد استفاده قرار ميگرفتند و هردو هم خوب كار ميكردند,ولي با مصدوميت كلورلي و عدم آمادگي اندرسون و در ادامه مصدوم شدنش باعث شد تا خط مياني ما دچار مشكلات زيادي بشه! فلچر چنگي به دل نميزد و او هم براي مدتي به دور از ميادين بود و به تازگي هم دچار بيماري شده! كريك هم اوايل خوب نبود!
اما چند هفته اي ميشه كه مايكل كريك تونسته خودشو احيا كنه و دوباره بازي هاي خوب خودشو به نمايش بزاره,عملكرد كريك تو چند بازي اخير يه دلگرمي بود واسه همه منچستري ها و اينكه تا حدودي نگراني هارو بابت خط هافبكمون كم كرد.
مايكل هنوز هم ميتونه بهتر از اين بازي كنه و نشون داده كه توانايي هاي زيادي داره! به نظر من بازي هاي بدي كه از او ميديديم به خاطر اين بود كه نيمكت نشين شده بود و يه خورده از لحاظ روحي ضعيف شده بود,ولي حالا كه تو تركيب قرار ميگيره با اعتماد به نفس فوق العاده اي بازي ميكنه و بسيار موثر كار ميكنه.
فيل جوينز هم جديدا تو ميانه ميدان در كنار كريك به كار گرفته ميشه و اين دو به هماهنگي خوبي رسيدند به طوري كه ميشه گفت يكي از مهم ترين عوامل كسب اين پيروزي هاي اخير وجود اين دو در خط مياني بوده.
با اين حساب ميشه رو اين بازيكنان حساب كرد و چيزي كه مشخصه فرگي هميشه سر حرفش هست و من بعيد ميدونم او به فكر خريد بيفته در حالي كه اعلام كرده چنين قصدي نداره!
ما بايد به فرگي و كارش اعتماد كنيم و منتظر رسيدن مصدومين باشيم تا تيم به شرايط آرماني برسه.
به اميد اين كه ديگه مصدومي در ادامه بازي ها نداشته باشيم.....
-
من که به فرگی ایمان دارم و به نظر من الان موقع خوبی برای خرید نیست چون نیازی نداریم تو دفاع که عالی هستیم کنار زمین که بهترین بال های دنیا رو داریم نانی یانگ والنسیا حتی پارک مهاجم هم که زیاد داریم میمونه خط میانی که الان کریک وجونز عالی هستن و سر رایان گیگز هم بااین سنش عالی بازی میکنه وتازه بارگشت تام و اندرسون و فلچر کامل میشیم............پس زنده باد فرگوسن کبیر
-
اسنایدر فروشی است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنا به گزارشات روزنامه های ایتالیائی سران اینتر میلان برای مهیا کردن بودجه مورد نیازشان , حاضر شدند ستاره هلندی تیمشان را بفروشند تا از این راه نقاط ضعف تیم را پوشش بدهند
تیم های لیگ برتری انگلستان علاقمند به جذب این بازیساز هلندی هستند
با توجه به مصاحبه سر الکس فرگوسن که گفته بودند تنها چنانچه بازیکن بزرگی در دسترس باشد اقدام بخرید خواهند کرد ممکن است منچستر با مبلغ تقریبی 25 میلیون پوند اسنایدر را در زمستان بخدمت بگیرد
به نظر من اين اخبار نميتونه واقعيت داشته باشه و معلومه كه اين انتقال ديگه صورت نميگيره! نشريات هم ديگه شورشو در آوردند! اينقدر رو خريد اشنايدر مانوور داند كه حالمون ...:chi migi:
بهتره دنبال يه بازيكن جوونتر باشيم.
-
نقل قول:
اسنایدر فروشی است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنا به گزارشات روزنامه های ایتالیائی سران اینتر میلان برای مهیا کردن بودجه مورد نیازشان , حاضر شدند ستاره هلندی تیمشان را بفروشند تا از این راه نقاط ضعف تیم را پوشش بدهند
تیم های لیگ برتری انگلستان علاقمند به جذب این بازیساز هلندی هستند
با توجه به مصاحبه سر الکس فرگوسن که گفته بودند تنها چنانچه بازیکن بزرگی در دسترس باشد اقدام بخرید خواهند کرد ممکن است منچستر با مبلغ تقریبی 25 میلیون پوند اسنایدر را در زمستان بخدمت بگیرد
به نظر من اين اخبار نميتونه واقعيت داشته باشه و معلومه كه اين انتقال ديگه صورت نميگيره! نشريات هم ديگه شورشو در آوردند! اينقدر رو خريد اشنايدر مانوور داند كه حالمون ...:chi migi:
بهتره دنبال يه بازيكن جوونتر باشيم.
شایعه .................................................. ..........................:-ang
-
تبریک می گم برد واقعا شیرینی بود.برد 5-0 همراه با مساوی من سیتی.
حالا امتیازمون برابر شد و من سیتی به دلیل تفاضل گل صدر جدوله.
بچه ها عالی بودن مخصوصا والنسیا بااون گل زیباش دمش گرم.
برباتوف هم که بیشتر وقت ها هتریک می کنه و امشب هم شبه هتریکش.
درود بر فرگسن که به تیم روحیه داد و آمادش کرد.
به امید پیروزی های پیاپی بیشنر.
-
يه سلام گرم خدمت همه منچستري هاي عزيز:chakerim:
واقعا خيلي خوشحالم,منچستري ها دارند با جون و دل بازي ميكنندashem:-
بازي رو خوب شروع كرديم و كنترل بازي رو در دست داشتيم تا اينكه با گل زودهنگام پارك نتيجه شروع خوبمون رو گرفتيم.
گيگز و كريك نقش مهمي تو گردش توپ و بازيسازي داشتند و هردو به خوبي از پس كارشون براومدند مخصوصا گيگز كه مثل هميشه عالي بود.
بعد از اخراج مهاجم ويگان يه جورايي از برد تيم مطمئن شدم و معلوم بود كه ويگان نميتونه تا آخر بازي زير اين فشار دووم بياره و از لحاظ بدني كم مياره!
بربا هم گل خوبي رو به سمر رسوند و خيال همه رو راحت كرد!
نيمه دوم بازم شروع خوبي داشتيم, بعد از چند دقيقه بربا بازم گلزني كرد و اينبار روي حركتي كاملا حرفه اي و زيبا:ahaaaaaa:من خيلي از سبك بازي بربا خوشم مياد و دوست دارم اين بازيكن بيشتر مورد استفاده قرار بگيره,از چهرش ميشه فهميد كه اون طراوت و انگيزه سال قبل رو نداره ولي بازم كار خودشو ميكنه,بربا ميدونه كه جايي تو تركيب اصلي تيم واس بازي هاي بعد نداره و همين باعث ميشه يه خرده بي انگيزه باشه! خيلي ناراحت كنندس! واقعا بربا ميتونه كمك زيادي بهمون بكنه ولي فرگي هم طبق سياستها و اهدافش تو بيشتربازيها در كنار روني از ولبك يا چيچا استفاده ميكنه.
والنسيا تو پستي كمتر ازش استفاده ميشه يعني دفاع راست عملكرد خيلي خوبي داشت و تو نيمه دوم با گلي قشنگي كه زد بازي خوبشو كامل كرد.
والنسيا نفوذهاي زيادي رو انجام داد و فقط به فكر كارهاي هجومي بود چون خيالش از بابت دفاع در مقابل مهاجمين ضعيف ويگان راحت بود,به نظر من مقابل تيمهاي قوي تر نميشه از والنسيا اينجوري بازي گرفت! اما ميشه مقابل اين جور تيمها چنين كاري رو كرد و مدافعين كناري بيشتر تو كار هجومي شركت كنند.
گل پنجم رو هم بربا زد تا تو اين بازي هتريك كنهroz::
اما چيزي كه منو بيشتر از همه متعجب ميكنه بازي فوق العاده پار هست!!! با اين تو اين فصل بازي هاي كمي رو انجام داده و اغلب نيمكت نشين بوده با يه انگيزه فوق العاده و تلاش بسيار زياد مثل گذشته بازي ميكنه و تاثير خيلي زيادي داره! خيلي خوب جا عوض ميكرد و تو تماما زمين با دوندگي بي امان ميچرخيد و تو بازيسازي شركت ميكرد,واقعا بازيكن با ارزشي هست كه ميتونه اين فصل هم يكي از بهترين هاي ما باشه و بهتره كه در ادامه بيشتر بازي كنه.
اما چيچا مثل چند بازي گذشته زياد رو فرم نبود و بازي خوبي انجام نداد! اميدوارم هرچه زودتر به شرايط آرماني برسه و مثل فصل قبل واسمون گلزني كنه.
به هرحال دومين پيروزي پرگل پياپي رو بدست آورديم و بايد ممنون فرگي باشيم كه داره به بهترين نحو تيمو اداره ميكنه.
حالا منسيتي رو گرفتيم و بايد با قدرت به همين روند ادامه بديم,بي شك ما توانايي قهرمان شدن رو داريم و تو اين راه بايد منسيتي رو شكست بديم و اين هدف ماست.پس همچنان با اميد پيش به سوي قهرماني...
-
تبریک به همه بروبچ من یونایتدی
میبینم که به من سیتیم رسیدیت
پس دبل تبریک
-
سلام منچستریهای گل.
میبینم برگشتید به همون منچستری که سالها بودید.
تبریک بابت برد.
بازیو که دیدم جدا از یه فوتبال سراسر زیبا لذت بردم بازم تبریک.
بازی از نظر من بر پایه ی گیگز میگشت و با توجه به سن گیگز .گیگز فراتر از سنش نشون داد و نشون داد هنوز دود از کنده است.
در مورد خط دفاع هم جدا جوونای تیمتون گل کاشتند و نشون دادند اعتماد فرگوسن بهشون بی دلیل نبوذه و دیگه باید فردیناند اینو بدونه که جوونها اومدن جاشو سفت بگیرد.
تنها خلا این بازی نبودن هافبک دفاعی با توانایی فنی بود.نمیگم کریک بذ بازی کرد برعکس نبض وسط زمین دست کریک بود اما بازم با برگشت اسکولز یا خرید خدیرا یا بازگشت فلچر این نقص کوچولو هم برطرف بشه دیگه تیم میشه منچستر ..
به امید ادامه این روند.احمدرضا دوستار یوونتوس
-
منم به نوبه ی خودم به همه ی منچستری های گل و دوست داشتنی تبریک میگم
love::
فقط هر کی قهرمان میشه بشه اما منچستر سیتی قهرمان نشه
چقد خوشم میاد نصری ضایع بشه
-
تبريك به همه منيونايتديهايه گلroz::.سيتي هم نشون داد كه اگه 1ميليارد همخرج كنن بازم نميتونن شخصيت قهرماني بخرن.mas:-lagh::
SHOW RESPECT TO TRIBE THAT'S RED:yes::yes: