نصرتي: باز هم به تيم ملي دعوت خواهم شد
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان گفت: به نظر کي روش براي دعوت نشدن به تيم احترام مي گذارم، اما قول مي دهم نظرش را جلب کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
''محمد نصرتي'' افزود: کاملا آماده بودم تا اين بار نيز به تيم ملي دعوت شوم اما سرمربي تيم اين کار را نکرد.
وي ادامه داد: قول مي دهم خيلي زود با بهتر شدن وضعيت پرسپوليس به تيم ملي هم باز گردم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص برتري اين تيم در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان گفت: خوشحالم پس از چهار هفته ناکامي توانستيم با يک پيروزي شيرين دل هواداران خود را شاد کنيم و اميدوارم اين روند ادامه دار باشد.
وي در خصوص بستن بازوبند کاپيتاني پرسپوليس در غياب علي کريمي تصريح کرد: مهم نيست چه کسي کاپيتان باشد و اطمينان داشته باشيد تمام بازيکنان ما توانايي بستن بازوبند را دارند.
وي اظهار داشت: تنها هدف ما موفقيت پرسپوليس است و نبايد به مسايل جزئي پرداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مازيار زارع: با تلاش فراوان به تركيب اصلي بازگشتم
بازيکن ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پس از آنکه از ترکيب اصلي تيم خارج شده بودم با تلاش و کوشش فراوان موفق شدم بار ديگر به ترکيب بازگردم.
مازيار زارع پس از پيروزي تيمش مقابل صنعت نفت آبادان افزود: خوشبختانه توانستيم در اين ديدار بسيار بهتر از بازي گذشته کار کنيم و در پايان نيز مزد خود را با پيروزي گرفتيم.
وي ادامه داد: هواداران نيز از بازي ما رضايت داشتند و حمايت آنها در بهتر شدن عملکرد پرسپوليس تاثير بسيار زيادي داشت.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيم ما براي رسيدن به هماهنگي بيشتر نياز به زمان دارد و به طور حتم در آينده بازي هاي بهتري را از ما خواهيد ديد.
وي تصريح کرد: از تعطيلات ليگ براي هماهنگ تر شدن استفاده خواهيم کرد و اميدوارم اين تعطيلات به سود ما تمام شود.