حالا تو رفتي امتحان دادي من بدبخت ميان ترم شبكه ندادم (سرماخوردگي ويروسي گرفتم بعد 3 تا آمپول يه جا زدم داشتم ميمردم)الان رفتم ميگه صفر000000000
گواهي پزشكي بيار بعد بدم آموزش تو شورا مطرح بشه بعد برحسب ترم نمره ميدمت حالا انگار ترم چند ميشم :sooot:
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا تو رفتي امتحان دادي من بدبخت ميان ترم شبكه ندادم (سرماخوردگي ويروسي گرفتم بعد 3 تا آمپول يه جا زدم داشتم ميمردم)الان رفتم ميگه صفر000000000
گواهي پزشكي بيار بعد بدم آموزش تو شورا مطرح بشه بعد برحسب ترم نمره ميدمت حالا انگار ترم چند ميشم :sooot:
دیروز یکی از هم کلاسیام بعد از سالن فوتبال سکته کرد و مرد!!!!!!!
هنوز باورم نمیشه..!!
خیلی مسخرس
مرگ تا این حد به ما نزدیکه>
الان دوست دارم چند ساعت فقط آهنگ
قصه منو غم تو غصه گلو تگرگه
ترسه بی تو زنده بودن
ترسه لحظه های مرگه
ای برای با تو بودن
باید از بودن گذشتن
سر به بیداری گرفته
ذهن خواب آلوده من
.
.
کاش میشد صدای پاهات
بپیچه تو گوش دالون
طرف دالون بگرده
سر آفتاب گردونامون
کاش میشد دوباره باغچه
پر گل های تو باشه
غنچه سفید مریم
با نوازش تو واشه
کاش میشد اما نمیشه
این مرام روزگار
رفتنت همیشگی بود
دیگه برگشتن نداره..گوش کنمو گریه کنم
واسه دوست من یه فاتحه بفرستید
فکر کنم منم دیگه نیام
منم حلال کنید
واسه منم دعا کنید
خیلی خوشحال شدم از اینکه چنتا دوست گل اینجا پیدا کردم!خدا حافظ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چي!تسليت ميگم
اتفاقا امروز منم از يه تصادف جون سالم به در بردم تا6ساعت مات بودم واي خيلي شانس اوردم
نکنه سیدی !:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته شاید هم ملایی ! :hehee:
خلاصه به اجدادت بگو بی خیالش چون من امتحان ریاضی مهندسی دارم باید برم بخونم !
با این حالم احتمالا به اون هم گند میزنم !
من هم یه بار یه امتحانی رو نرفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتم دکتر و یه آزمایش عفونت کلیه آوردم و رفتم حذف پزشکیش کردم و خلاص !
تسلیت میگم پوریا جان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم چند وقت پیش یکی از همکلاسیام تو کلاسهای غریق نجات گردنش شکست و ... :narahat:
:chemidonam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای بابا مثل اینکه یه سه روز و هفتگی از دستمون پریده ! :hehee:
نه بياين در خدمتيم واي ترسيدم بيخيال حالا اگه فرداشب زنده بودم پست ميزارم باي
منم يه با پام از سه جا شكست بعد از سه ماه دويدن معمولي رو يادم رفته بود !با فيزيوتراپي برگشت
این توپول نگاه کنید:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
بدون شرح!!!
باور نكردني ترين تصاويرفوتبال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عكسهايي از علي كريمي كه تا به حال نديده ايد
عــلي كـريمـي در جمـع كـودكـان بـي سرپــرسـت...
عــلی کـریمـی در جمـع کـودکـان بـی سرپــرسـت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علی کریمی در کنار بابک معصومی – زمانیکه کسی کمکی به بابک معصومی نکرد علی کریمی تمام مخارج بیمارستانشو پرداخت کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بابک معصومی: زمانی که پزشکان از من قطع امید کرده بودند، علی کریمی تمام هزینه های درمانی ام را پرداخت کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]و این هم علی کریمی در کنار بلندقدترین پسر ایران که در برنامه ماه عسل شرکت کرد. از بلندی قد خودش دچاره عارضه شده بود. مجری ازش پرسید چه آرزویی داری. گفت سه تا آرزو دارم. یکی اینکه سالم باشم. لپ تاپ داشته باشم. و علی کریمی رو از نزدیک ببینم. همون شب علی کریمی یه لپ تاپ براش خرید و رفت به دیدنش و گفت هزینه درمانت هم میدم بری آلمان. هر سه تا آرزوشو برآورده کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]حمید استیلی: کسی که بچه های یتیم را سرپرستی می کند، آدم بدی نیست ، صادق تر از علی کریمی ندیده ام
محمد خاکپور: نباید کسی را به روزه گیری مجبور کرد
فردوسی پور از گفت و گوی زنده با کریمی منع شد
با دستور مدیران صدا و سیما ، عادل فردوسی پور تهیه کننده و مجری برنامه تلویزیونی ۹۰ دوشنبه از گفت و گوی زنده با علی کریمی منع شده بود. به گزارش ایلنا به نقل از سایت جهان ورزش ، اگرچه کریمی تاکنون در هیچ برنامه زنده تلویزیونی حاضر نشده و احتمالا تمایلی برای حضور در برنامه ۹۰ هم نداشته، به فردوسی پور توصیه شده بود از دعوت او به استودیوی برنامه یا تماس تلفنی زنده خودداری کند.
منبع : parsine.com[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر جديد درمورد ويكتوريا بكام: ويكتوريا فرزند چهارمش را حامله است!
اين خبر داغ ساعاتي قبل اعلام شد...
خبر جديد درمورد ويكتوريا بكام: ويكتوريا فرزند چهارمش را حامله است!
فرزند چهارم ویکتوریا و دیوید بکام تابستان بدنیا خواهد آمد!
این خبر داغ ساعاتی قبل اعلام شد.
این زوج در حال حاضر سه فرزند پسر بروکلین 11 ساله ، رومئو 8 ساله و کروز 5 ساله دارند.
ویکتوریا و دیوید در آرزوی داشتن دختر هستند.
ویکتوریا بکام 36 ساله و دیوید بکام 35 ساله سال 1999 با هم ازدواج کردند.