دوستان یادتون نره قبل از هربازی و بعد از هربازی نظرتون رو تو تبادل و نظر بگید.roz::
منتظرقدمتون هستم.roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یادتون نره قبل از هربازی و بعد از هربازی نظرتون رو تو تبادل و نظر بگید.roz::
منتظرقدمتون هستم.roz::
انگار باید خودم شروع کنم.....
خوب این بازی با سوسیداد داریم اونم تو زمین حریف
ولی رئال امسال عالی کار کرده و این بازی به نظر بازی ساده ای میاد
ولی نباد غرور بگیرمون و باید مثل بازی های قبلی خوب و روون بازی کنیم
به نظرم رمز موفقیت رئال در لالیگا این فصل :
زدن گلهای زود است که باعث میشه بازی رو یک طرفه کنه و تیم حریف روحیهش رو از دست بده
و بیاد حمله کنه که همین کار باعث میشه رئال گلهای بیشتری هم بزنه// امیدوارم تو بازی امشب هم اینطور بشه
من با این اوصاف : امشب رئال رو برنده میدونم / / ولی نه براحتی ...binam
توجه دوستان:
دوستان پست هاتون برعکسه این گونه پست هایی که می دیدو باید تو تبادل و نظر بدید نه این جا کمی بیشتر دقت کنید.ممنون
اگر رائول بود که دیگه رئال خیلی زیبا تر میشد و من از این مورینیو بدم می یاد که رائول را نخواست
خوب شاید اگه رائول میموند بیشتر روی نیمکت بود- و از اون روزهای اوجش خبری نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali nader seven [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خود رائول خواست که از این تیم بره نه مورینیو انداختش بیرون
(حتی تو یه مصاحبه گفت که : میخوام تو کشور های دیگه هم بازی کنم)
به نظر من به نفع رائول شد چون الان تو شالکه عالی بازی میکنه
و یکی از افراد مهمی بود که باعث شد شالکه به جمع 4 تیم برتر لیگ قهرمانان پارسال برسه
heee::heee::heee::
اگر رائول بود بیشتر نیمکت نشین بود چون دیگه سنی ازش گذشته و دیگه نمی تونه به اون صورت بدرخشه.
توجه:دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنم به این موضوع
پیش بینی بازی های رئال مادرید در فصل 2012-2011
ومن در اون تاپیک همیشه لوگو هارو می زارم و شما بازی رو و چه بازیکنانی موفق به گل زنی میشنو پیش بینی کنید.
نظرتون چیه؟
علیرضا به نظر من فکر بسیار خوبیه برای ما رئالی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی جایزه هم میدی ؟ :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
بازم رفتیم صدر جدول !!!!!!!!!!!:afarin::afarin::afarin::afarin:
دوستان رئالی عزیز تبریک میگم . امیدوارم که دیگه از صدر پایین تر نیایم
فقط خدا کنه که کریستین بیشر گل بزنه واین فصل هم آقا یه گل لالیگا بشه .:khahesh:
مطمئن باش رئال با پارسال خیلی فرق داره و خیلی اماده ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و کریسم به زودی هتریک های پیاپیشو شروع میکنه که یکیشونم 21 اذره