-
هدف ما موفقیت در آسیاست/ دنیزلی: از وضعيت تيم راضيام اما اين رضایت، مرا قانع نميكند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازي داربی براي ما تمام شده و ديدار با فجر را پیش رو داریم كه اهميت فراواني دارد. ما مجبوريم به روند خوبمان در لیگ ادامه دهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پیش از دیدار پرسپولیس برابر فجر سپاسی از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع اصحاب رسانه گفت: چيزي كه من را بعد از بازي پرسپولیس و استقلال خيلي خوشحال كرد، اين بود كه در راه بازگشت به هتل، پرچمهاي آبي و قرمز هواداران را ميديدم كه به تيمشان ابراز علاقه ميكردند.
وی در پاسخ به سوال که چقدر خود را در برد پرسپوليس مقابل استقلال سهيم ميداند، گفت: فوتبال يك كار تيمي است و در موفقيت يك تيم، همه سهيم هستند. من فقط به عنوان فردی هستم كه بالاي سر اين تيم قرار دارم و هر چقدر بقيه در اين پيروزي نقش داشتهاند من هم به همان اندازه نقش دارم.
دنيزلي درباره اينكه به بازيكنان پرسپولیس گفته بود، ديگر درباره بازي داربی حرف نزنند، تصریح کرد: نگفتم كه ديگر درباره آن بازي صحبت نكنند، اما به آنها گفتم آن بازي تمام شده و بايد به آينده فكر كرد.
وي در ادامه افزود: مطمئنا زماني كه پرسپوليس و استقلال قوي باشند، تيم ملي ايران هم قوي خواهد شد و در تمام دنيا اين موضوع در مورد تيمهاي شاخص باشگاهي وجود دارد. تيمهاي باشگاهي خوب، روي تيمهاي ملي تاثير ميگذارند. مثلا در انگليس، همه دوست دارند به تيمهايي مثل منچستريونايتد و چلسي بروند و در ايران هم بازيكنان جوان دوست دارند هرچه زودتر خود را به پرسپوليس و استقلال برسانند. با اين حال نبايد از بازيكنان ديگر تيمها گذشت. آنها هم در ساختن تيم مليشان نقش زيادي دارند.
سرمربي پرسپوليس در خصوص خبر يكي از سايتهاي تركيهاي مبني بر پيشنهاد رياست فدراسيون فوتبال اين كشور به دنيزلي گفت: من تمايلي به اين كار ندارم. قبل از اينكه به ايران بيايم هم با من صحبت كرده بودند اما من چنين نيتي ندارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه شايعه شده شما پيش از داربي از عملكرد زايد ناراحت بودهايد گفت: همه روزنامهها را كلمه به كلمه نميخوانم. من گفته بودم كه بايد پيشرفت زايد را ببينم و هنوز هم دارم اين كار را ميكنم. من از شما يك سوال ميپرسم؛ اگر اين موضوع صحت داشت، من در مهمترين بازي فصل و در شرايطي كه تيمم دو بر صفر عقب است، از زايد استفاده ميكردم يا به بازيكنان ديگر بازي ميدادم؟ اين موضوع شايعه است.
دنيزلي ادامه داد: من در تركيه يا اينجا خيلي مصاحبه نميكنم و آدمي نيستم كه دوست داشته باشم هميشه حرف بزنم. اگر تمايل داشته باشيد سوالات بيشتري بپرسيد، من هم همين جا حاضرم 30 ـ 40 دقيقه بيشتر بمانم و پاسخگوي سوالات شما باشم و دوست دارم نظراتم را به همه رسانهها بگويم اما من هر حرفي را كه ميزنم اينجا و در اين نشستهاي خبري است. غير از آن جاي ديگري صحبت نميكنم.
سرمربي پرسپوليس درباره ديدار تيمش با فجر سپاسي گفت: از وضعيت تيم راضيام اما اين راضي بودن، مرا قانع نميكند و هميشه وضعيت بهتري وجود دارد. در حال حاضر يكي از وضعيتهايي كه داريم اين است كه در دقايق پاياني بازيها از نظر بدني از حريفانمان پيشي گرفتهايم.
وي افزود: فكر ميكنم بتوانيم به روند بردهايمان ادامه دهيم اما فجر يكي از دوندهترين تيمهاي ايران است و تا آنجايي كه من بازيهاي اين تيم را ديدهام معتقدم جايگاه اصلي فجر در اين نقطه از جدول نيست.
خبرنگاري درباره حضور احتمالي مهرزاد معدنچي و يك مدافع فرانسوي در پرسپوليس براي بازيهاي آسيايي پرسيد كه دنيزلي پاسخ داد: در حال حاضر براي ليگ قهرمانان آسيا تنها حضور پولادي قطعي شده است اما بازيكنان ديگري هم وجود دارند كه ما در حال صحبت با آنها هستيم و هر زمان قطعي شد، آن را اعلام ميكنيم. معدنچي يكي از بازيكنان قبلي من بوده است و او را خوب ميشناسم اما زماني كه معدنچي بتواند به شرايط قبلي برگردد، حتما بازيهاي آسيايي يا در حال انجام شدن است و يا تمام شده است.
وي درباره صحبت های مدیر عامل پرسپولیس با شهاب گردان دروازهبان ذوب آهن هم گفت: اگر صحبتي بوده براي فصل آينده انجام شده نه امسال اما فقط گردان نيست، بلكه ما 10 بازيكن از ليگ ايران را زير نظر داريم كه ممكن است با بعضي از آنها براي فصل بعد به توافق برسيم. مجبوريم به گزينههاي زيادي فكر كنيم. در عين حال در ليگ قهرمانان آسيا از دو دروازهباني كه الان در تيم هستند استفاده ميكنيم.
دنيزلي درباره بالا رفتن انتظارات هواداران پس از پيروزي مقابل استقلال گفت: ميدانيم كه انتظارات هواداران بالا رفته است. من تيم بسيار خوبي دارم. بازيكنان من هر روز بازدهي و بهرهوري خود را بيشتر ميكنند و هم از نظر فردي و هم از نظر تيمي در حال ارتقاي شخصيت خود هستيم و به تدريج نشانههاي يك تيم خوب را به نمايش خواهيم گذاشت.
سرمربي سرخپوشان با اشاره به اينكه درباره غرور كاذب به بازيكنانم هشدار دادهام، گفت: ما بايد در يك راه درست قرار بگيريم. در حال حاضر راه درست پيش روي ماست و براي اينكه در اين راه پيش رويم، بايد در 90 دقيقه حداقل به اندازه تيم رقيب دوندگي داشته باشيم. اينكه بقيه يا خودمان بگوييم كه تيم خوبي هستيم، كافي نيست و نميشود در حرف، تيم خوبي بود. بايد عمل كنيم و نشان دهيم كه تيم خوبي هستيم. من هم آزادي عمل لازم را براي اين كار به بازيكنانم ميدهم.
وي درباره وضعيت علي كريمي براي بازي فردا گفت: درمان او ادامه دارد و امشب يا فردا مشخص ميشود كه كريمي ميتواند بازي كند يا خير.
دنیزلی درباره ناكامي پرسپوليس در آسيا در چند سال اخير صحبت كرد و افزود: تمام كاركرد ما براي رسيدن به اين هدف است. دوست داريم وقتي كارمان را در آسيا شروع ميكنيم، تيم از هر نظر در بهترين حالت باشد. اگر تيمي هدفش بزرگ باشد، كارهايي كه براي رسيدن به اين هدف انجام ميدهد هم لذتبخش خواهد بود. ما چنين تيمي هستيم و براي رسيدن به موفقيت در آسيا تلاش ميكنيم.
مصطفي دنيزلي درباره قانون منع استفاده از دروازهبانهاي خارجي كه چند سالي است در ليگ برتر ايران تصويب شده گفت: اگر ما بخواهيم از بازيكنان خارجي استفاده كنيم پس دروازهبان هم يكي از آنهاست. كسي كه اين قانون را گذاشته، پيغامي براي ما دارد و آن اين است كه ما دروازهبانهاي خوبي داريم و فقط در ميان بازيكنانمان به دنبال خارجيها ميگرديم. فوتبال بازي است كه با ديدن و تمرين كردن بهبود پيدا ميكند. اگر دروازهباني ميخواهد خيلي خوب شود، بايد در كنار يك دروازهبان باتجربه باشد و كار او را ببيند. به همين خاطر فكر ميكنم آمدن دروازهبان خارجي به فوتبال ايران منفي نخواهد بود و باعث كمك به ليگ خواهد شد. ضمن اينكه بازيكنان، حتما نبايد براي الگو گرفتن، به يك دروازهبان نگاه كنند. مثلا بازيكنان جوان ايران ميتوانند بازيكناني مثل مهدي مهدوي كيا يا علي كريمي و جواد نكونام را ببينند و مثل آنها باشند. اين كه يك الگوي خوب وجود داشته باشد، مهم است نه اينكه اسم يا مليت آن فرد، چه چيزي است.
دنيزلي درباره كنار گذاشته شدن چند بازيكن جوان پرسپوليس از تمرينهاي اين تيم اظهار كرد: من به جوانان اعتقاد دارم و هميشه آنها را دوست داشتهام. جواناني كه من پيش از ترك كردن ايران در دوره قبلي حضورم در پرسپوليس داشتم، الان ستارههاي فوتبال ايران هستند. اگر بازيكن جواني را ميديدم كه واقعا در حد خواست من است بدون ترديد او را نگه ميداشتم. اين موضوع خيلي ساده است. بازيكنان جوان بايد اين پيغام را به من بدهند كه ميتوانند در اين تيم باشند. در حال حاضر من روي اسم كنعاني كار ميكنم و ميدانم كه او پيشرفت زيادي خواهد داشت.
سرمربي پرسپوليس در پايان در پاسخ به اين سوال كه واقعا فكر نميكنيد پرسپوليس از نظر دروازهبان در آسيا به مشكل بخورد، گفت: بيشتر از اين نميخواهم درباره اين موضوع صحبت كنم. امشب با رويانيان جلسه دارم و با او در اين باره گفتگو می کنم.
-
محمد معاف شد، کریمی تمرین کرد، مشکل رضایی جدی نبود.
پرسپولیس؛ تمرینات خود را امروز (یکشنبه) در حالی دنبال کرد که حضور علی کریمی در کنار زمین و دویدن او نویدبخش بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی کریمی در حالی تمرینات اختصاصی را دنبال کرد که بعد از تمرین وقت MRI داشت اما کادر پزشکی امیدوار است با توجه به شرایط امروز کریمی، وی را برای بازی با فجر در اختیار کادر فنی قرار دهد.
علیرضا محمد هم امروز در حالی که آرنج خود را با یخ بسته بود به دویدن دور زمین اکتفا کرد. او که اصرار داشت به هر شکل ممکن به بازی با فجر برسد، در نهایت دیروز در مقابل تصمیم کادر پزشکی تسلیم شد تا حضور در تمرینات تیمی را تا بهبودی کامل آرنج خود عقب بیندازد.
غلامرضا رضایی هم که آسیب دیدگی قبلی خود را پشت سر گذاشته است، امروز اواخر تمرین کتف خود را بست و کادر پزشکی مشکل پیش آمده را جدی ندانست.
تنها غایب تمرین امروز هم انور لوگوشیچ بود که برای اخذ ویزا راهی بوسنی شده است. او که جمعه شب تهران را ترک کرده بود، در صورتی که به خاطر شرایط جوی با لغو پروازها روبرو نشود، صبح سه شنبه در تهران خواهد بود و در بازی با فجر حضور پیدا می کند.
و اما تمرین امروز پرسپولیس که در بخشی از آن دکتر زادمهر هم در کنار زمین حضور داشت، بازیکنان بعد از گرم کردن به بازی سپک تاکرا پرداختند. پس از آن دنیزلی از بازیکنانش خواست در نصف زمین دروازه کوچک به بازی فوتبال بپردازند و در ادامه همین بازی، فوتبال با دروازه های اصلی در دستور کار قرار گرفت.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس -19 بهمن 90
مرجع خبری پرسپولیس : تمرین پرسپولیس پس از بازيمقابل فجر سپاسی از ساعت 11 صبح امروز برگزار شد:
قرار بود پرسپولیسیها امروز استراحت کنند اما با دستور دنیزلی برنامه شب گذشته قرمز پوشان تغییر و این تیم امروز تمرین کرد و فردا استرحت میکند.
* دنیزلی دقایقی برای بازیکنان به گفت و گو پرداخت و از بازیکنان به دلیل اجازه دادن به حریف برای شوت زنی انتقاد کرد.
* تنها 5 هوادار در تمرین پرسپولیس پشت درهای بسته حضور داشتند. خبرنگاران اجازه ورود به ورزشگاه را داشتند اما هواداران این اجازه را پیدا نکردند.
* همه بازیکنان در تمرین امروز حضور داشتند.
* روی زمین درفشیفر کاور کشیده شده بود. به همین دلیل با تاکید دنیزلی و علی رغم بارش شدید برف قسمت کوچکی از کاور برداشته شده و بازیکنان به تمرین پرداختند.
* معمارزاده تمرینات ویژهای را در دستور کار خود داشت اما هوشیار همراه با بازیکنان اصلی به تمرین پرداخت.
* در تمرین امروز دنیزلی بیشتر نظاره گر بود و تمرینات زیر نظر عاشوری برگزار شد.
* در پایان تمرین دنیزلی، انور مربی دروازه بانان و هوشیار حاضر به گفت و گو با خبرنگاران نشدند.
* تمرین پرسپولیسیها با دستور کادر فنی فردا (پنجشنبه) تعطیل شد.
-
نقل قول:
ایول خیلی ازت خوشم امد:eyvalla::hooora::hehee:
عمو جون شکلات میخوای بت بدم؟؟؟
-
هاشمیان: اگر دنیزلی می خواست، قید مدرک مربیگری را می زدم.
مهاجم پرسپولیس گفت: درباره داوری صحبت نمی کنم ولی ما می توانیم در بازی های بعدی به بخشی از خواسته های خودمان برسیم و حداقل سهمیه حضور در جام قهرمانان را به دست بیاوریم.
وحید هاشمیان درباره بازی پرسپولیس مقابل فجر سپاسی با ذکر مطلب فوق در ادامه گفت:
مقابل فجرسپاسی یک مقدار بد شانس بودیم و در کنار آن شوت های استثنایی بازیکنان فجر هم بود، که فوتبال خوبی بازی کردند. شاید انگیزه های آنها بیشتر از ما بود، چون آنها برای جلوگیری از سقوط بازی می کنند. البته ما هم برای بالا رفتن در جدول و کسب سهمیه می جنگیم ولی بین اینکه در کورس باشید یا اینکه بخواهید خود را به آن شرایط برسانید تفاوت وجود دارد.
وی در ادامه درباره سفرش برای اخذ مدرک مربیگری و حرف و سخن های پیش آمده گفت: من وقتی برای اولین بار به پرسپولیس آمدم، دو نوبت از همین دوره مربیگری را پشت سر گذاشته بودم ولی به جهت قراردادی که داشتم، همه چیز منتفی شد. در ابتدای فصل هنگام عقد قرارداد جدید صحبت کردیم و گفتم که باید در این دوره شرکت کنم، چون در غیر اینصورت یکسال دیگر عقب می افتم.
هاشمیان تصریح کرد: زمان این کلاس ها را از قبل هماهنگ کرده بودم که 9 ماه طول می کشید. باشگاه هم قبول کرد و در آن زمان اصلا معلوم نبود که قرار است هر سه، چهار روز یک بازی انجام دهیم. با این وجود وقتی برای این مرحله قرار شد بروم، هم با آقای دنیزلی و هم با سردار رویانیان صحبت کردم و با اینکه ابتدای فصل توافق شده بود، رفتنم را منوط به اجازه آنها کردم که موافقت شد. در واقع اگر مخالفت می شد، با وجود آنکه دو مرحله را پشت سر گذاشته بودم، از رفتن خودداری می کردم.
مهاجم پرسپولیس ادامه داد: در واقع باید گفت مدرک A اروپا را گرفته ام. البته خود مدرک نیامده ولی می دانم قبول شده ام. 70 درصد نمره که عملی بود را به خوبی پشت سر گذاشتم و 30 درصد هم آزمون کتبی بود. برای مرحله بعدی یعنی لیسانس حرفه ای هنوز اقدام نکرده ام. این دوره شاید در ایران کوتاه مدت باشد، اما در آلمان و با استاندارد یوفا یازده ماه طول می کشد و ورود به آن، زمانی خواهد بود که مربیگری را آغاز کرده باشم.
وحید هاشمیان در پایان پیرامون صحبت های ایمون زاید مبنی بر رقابت و اینکه از او برای تسلط به زبان فارسی کمک می گیرد، گفت: من رقابت را خطر نمی بینم. یک رقابت سالم، فرصت است و اگر خوب باشید از سوی مربی مورد استفاده قرار می گیرید. در مورد کمک به زاید هم نشنیده بودم که این حرف را زده است. به هر حال من هم در خارج از کشور بازی کرده ام و ندانستن زبان سخت است، از این رو وقتی کمکی از دستم بر بیاید، دریغ نمی کنم.
-
شاهكار جديد عزيزمحمدي و شركاء
مدافع فجرسپاسی قبل از بازی با پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود!
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ جدال تیم های پرسپولیس و فجرسپاسی شیراز در حالی روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی با برتری زردپوشان شیرازی خاتمه یافت که علیرضا جلیلی مدافع فجر، قبل از این مسابقه از سوی کمیته انضباطی سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود!
در خبر محرومیت این بازیکن که در سایت رسمی فدراسیون فوتبال منتشر شده، آمده است: «دیدار دو تیم فجر شهید سپاسی و مس کرمان در حالی روز پنجم بهمن برگزار شد که از سوی علیرضا جلیلی، بازیکن تیم فجرشهید سپاسی تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس این بازیکن سه جلسه از همراهی تیم خود و حضور در مسابقات رسمی محروم شد. جلیلی همچنین باید مبلغ 10 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.»
این در حالیست که یک روز پس از ابلاغ رسمی حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، علیرضا جلیلی تا آخرین دقایق مسابقه مقابل پرسپولیس حضور داشت و در نود و چهارمین دقیقه برای اتلاف وفت تعویض شد!
شاهكار جديد عزيزمحمدي و شركاء
پس از حضور قاسم دهنوی (هافبک مس سرچشمه) و سعید دقیقی (مهاجم شهرداری تبریز) که با وجود محرومیت مقابل پرسپولیس بازی کردند، این سومین شاهکار سازمان لیگ و کمیته انضباطی در لیگ یازدهم است و احتمالا از ساعتی دیگر باید شاهد تکذیب های آقایان و توجیهات عجیب آن ها در این خصوص باشیم!
به گزارش مرجع خبری؛ با وجود اینکه حکم مذکور یک روز قبل از شروع مسابقه ابلاغ شده است، محرومیت جلیلی لازم الاجرا بوده است.
همچنین مطابق با بند 3 ماده 28 کمیته انضباطی در خصوص کیفیت اعمال محرومیت ها، محرومیت از مسابقه بعد از صدور رای قطعی و ابلاغ رسمی آن در اولین مسابقه ای که در تخلف در آن صورت گرفته است انجام می شود.
تبصره: حکم صاده حتی الامکان هفتاد و دو ساعت پیش از زمان مسابقه مرتبط با موضوع محرومیت ابلاغ می شود اما تاخیر در ابلاغ نیز مانع اجرا نخواهد بود.
ترکیب فجرسپاسی مقابل پرسپولیس: سیروس سنگچولی، امید خلیلی، علیرضا جلیلی(۹۰+۴ وحید نعمتی)، عباس کاظمیان، سعید قزل گچلی، مهدی رجب زاده، مهرداد کریمیان، رضا حقیقی، ایوب کلانتری، یونس شاکری(۷۰ سید محمدرضا حسینی)، محمد مهدی نظری(۸۱- محمدرضا پور محمد)
-
مشکل بزرگ پرسپولیس در پست هافبک دفاعی.
بعد از بازي و در كنفرانس مطبوعاتي، مصطفي دنيزلي به نكته مهمي اشاره كرد كه شايد در پس سوالاتي كه در خصوص هوشيار وجود داشت گم شد.
دنيزلي در پاسخ به اولين سوالي كه درباره عملكرد هوشيار از او پرسيده شد، گفت: «روز بد هوشيار بود ولي مهمتر از آن، اين است كه نبايد موقعيت ميداديم تا اينقدر شوت بزنند.» حرف دنيزلي، حرف حساب بود.
پرسپوليس گل دوم دربي را هم به خاطر همين ضعف خورد؛ توپ سرگردان مقابل مدافعان در يك فضاي خالي به هافبك حريف رسيد و شوت اين بازيكن به تور چسبيد. هر چند روي آن گل و گلهاي بازي با فجر سپاسي كه همه از راه دور و پشت محوطه جريمه به ثمر رسيد، حسين هوشيار هم مقصر بود اما نميتوان ضعف هافبك دفاعي يا هافبكهاي تدافعي پرسپوليس را ناديده گرفت.
جالب اينكه درست قبل از بازي با فجر سپاسي اين مساله به هافبكهاي پرسپوليس گوشزد شده بود كه مثل بازي با استقلال به بازيكنان حريف فرصت و موقعيت شوت زدن ندهند اما عكس اين اتفاق بارها در طول بازي با فجر رخ داد و پرسپوليس 3 گل استثنايي خورد. اگر به گلهاي فجر سپاسي دقت كرده باشيد، ميبينيد كه در تمام اين گلها فضاي گستردهاي براي زننده ضربه وجود داشته و بازيكن زننده گل با خيال راحت توپ را كنترل كرده، حركت كرده يا چرخيده و ضربه نهايي را زده بدون اينكه كسي مزاحم او باشد.
عجيب است كه در تمام اين صحنهها هيچ هافبكي از پرسپوليس روي زننده ضربه خراب نشده و هيچ بازيكني روي توپ او تكل نرفته است. بدون شك اين كار و وظيفه دقيقا به هافبك دفاعي پرسپوليس كه در ديدار با فجر، مازيار زارع بوده محول شده اما مازيار در آن صحنه روي توپ نرفته و به بازيكن زننده شوت هم كاري نداشته. البته با توجه به شرح وظايفي كه دنيزلي از بازيكنان خواسته احتمالا بادامكي و مهدويكيا (و بعد كريمي) هم بايد در اين مقوله به او كمك ميكردند كه اين اتفاق حداقل در صحنههايي كه منجر به گل شد نيفتاد.
با اين وجود گروهي معتقدند اگر پرسپوليس از يك هافبك دفاعي تمام عيار كه هم دونده باشد،هم تخريبچي و از شم بازيسازي هم بهره ببرد سود ميبرد بسياري از مشكلات اين فصلش را نداشت. حميد استيلي كه در ابتداي فصل دچار اين اشتباه شد، در تمام طول نيمفصل اول دنبال جذب بازيكني با كيفيت بالا در اين پست بود. يكي مثل مهدي كياني اما پرسپوليس و سرمربياش به هر دري زدند اين انتقال انجام نشد. حالا كه دنيزلي آمده با شناور شدن تيم و قرار گرفتن تمام تيم در حمله، وظيفه هافبك دفاعي هم بيشتر به چشم ميآيد و ضعف بازيكن اين پست بيشتر به چشم خواهد خورد. شايد دنيزلي هنوز هم فكر ميكند پژمان نوري را به عنوان هافبك دفاعي در اختيار دارد اما با اين موجودي، وي بايد براي ليگ قهرمانان و فصل آينده به فكر حل مهمترين مشكل پرسپوليس از ابتداي فصل باشد؛ هافبك دفاعي.
-
تسلیت باشگاه پرسپولیس به علی پروین.
باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس به علی پروین عضو هیات مدیره این باشگاه تسلیت گفت.
علی پروین عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در غم از دست دادن پسر خاله خود در سوگ نشسته است. به همین مناسبت باشگاه پرسپولیس به عضو هیات مدیره و پیشکسوت پرسپولیس و کشورمان تسلیت گفت.
گفتنی است؛ مراسم ختم مرحوم احمد خسروی پسر خاله علی پروین فردا (جمعه) از ساعت 12 الی 13:30 در مسجد جامع واقع در شهرک غرب منعقد می گردد.
-
حضور کفاشیان و رویانیان در مراسم ختم یکی از بستگان علی پروین.
سردار رویانیان به همراه مسئولان و معاونان باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در مراسم ختم مرحوم احمد خسروی، پسر خاله علی پروین پیشکسوت فوتبال و عضو هیئت مدیره این باشگاه حضور یافته و به وی تسلیت گفتند.
در این مراسم چهره های سرشناس فوتبالی و غیر فوتبالی به چشم می خورد.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال یکی از کسانی بود که در این مراسم شرکت کرد و به علی پروین و خانواده اش تسلیت گفت.
-
عابدزاده: با کت و شلوار هم این گل ها را نمی خورم/ دروازه بان نباید مدام شیرجه بزند.
من برای گرفتن خیلی از توپ ها شیرجه نمی زدم چون با بازیخوانی سعی می کردم جایگیری درستی داشته باشم اما این روزها گلرها فکر می کنند دروازه بانی یعنی شیرجه زدن.
این بخش هایی از صحبت های احمدرضا عابدزاده دروازه بان افسانه ای سال های گذشته باشگاه پرسپولیس است در خصوص وضعیت این روزهای گلرهای این تیم و فوتبال ایران. شما را به خواندن این مصاحبه دعوت می کنیم:
* شما اهل تعارف هم هستید؟
_ (می خندد) چطور؟
* بازی های پرسپولیس را که می بینید؟
_ مگر می شود نبینم؟ هر چند مدت هاست مثل خیلی از هواداران پرسپولیس از بعضی بازی های تیم ناراحت می شوم.
* گفتنش جالب نیست اما دوست داریم بپرسیم اگر احمدرضا عابدزاده با این سن و سال و زانوی مصدومش درون دروازه پرسپولیس می ایستاد مثل هوشیار و معمارزاده گل می خورد؟
_ (می خندد) شما چطور فکر می کنید؟
* قطعا اوضاع دروازه این تیم بدترین از این نمی توانست باشد؟
_ شاید باور نکنید ولی فکر می کنم با کت و شلوار هم این گل ها را نمی خوردم. گل هایی که در لیگ ایران رد و بدل می شود بعضا" برای من که دروازه بانی را درک می کنم دردناک است. بسیاری از این توپ ها نیازی به شیرجه ندارند اما دیدگاه نادرست نسبت به جریان بازی باعث می شود جایگیری درستی نداشته باشند و مجبور شوند شیرجه بزنند ، حالا بعضی وقت ها این شیرجه ها باعث دفع توپ می شود اما گاهی هم نتیجه ای ندارد و شاهد گل های عجیب هستیم. من زیاد شیرجه نمی زدم، یکی از ویژگی های مرحوم حجازی هم همین بود، چون بازیخوان خوبی بود زیاد شیرجه نمی زد.
* شما که استثنا بودید، اما الان همه تیم های لیگ برتر مربی اختصاصی برای گلرها دارند و به نظر می رسد نتوانستند کمکی به پیشرفت دروازه بان ها کنند.
_ اینکه یک نفر دروازه بان بوده و بعد از پایان فوتبالش هم می تواند مربی دروازه بان ها باشد دیدگاه درستی نیست، طرف زمان دروازه بانی خودش چیزی نبوده حالا چه چیزی می تواند به یک جوان یاد بدهد؟ چند نفر از این مربیان به کلاس های تخصصی مربیگری رفتند یا فیلم های روز دنیا را تماشا می کنند؟ من که به قول شما عابدزاده بودم و برای خودم سبک داشتم هنوز از تماشای این فیلم ها و علم روز دروازه بانی دنیا نمی توانم غافل باشم.
* ممنوع کردن استفاده از دروازه بان خارجی چه سودی برای فوتبال ما داشته است؟
_ به این موضوع از دو جهت باید نگاه کنید، اولا اگر ورود دروازه بان خارجی آزاد شود پنج تا دروازه بان داخلی هم در لیگ برتر نمی بینید. این موضوع به پشتوانه سازی تیم ملی ضربه می زند. مربیان حاضرند به یک مهاجم جوان فرصت بدهند و او یک گل را از دست بدهد اما اگر یک دروازه جوان اشتباه کند یک گل وارد دروازه اش می شود و تیم بازی را واگذار می کند. به همین دلیل مربیان این ریسک را انجام نمی دهند و فضا برای استعدادهای جوان محدود می شود. در واقع اگر واردات آزاد شود همه می روند دنبال آن و کسی سراغ تولید نمی رود، چه برسد به صادرات! دقیقا مثل قضیه اتومبیل های خارجی که اگر واردات بدون گمرکی آزاد شود کمتر کسی ماشین داخلی می خرد و کم کم خط تولید به سمت زیاندهی و تعطیلی کشیده می شود. اما در نگاه دوم من معتقد هستم باید با یک برنامه ریزی اصولی شرایطی را فراهم کنیم که دروازه بان های بزرگ و امتحان پس داده خارجی بتوانند وارد این فضا شوند چرا که حضور آن ها به رشد دروازه بان های جوان کمک می کند.
* در مورد عملکرد مربی دروازه بان های پرسپولیس چه نظری دارید؟
_ خودتان قضاوت کنید اگر من مربی دروازه بان های پرسپولیس بودم و این گل ها را می خوردیم چه برخوردی با من می کردند؟ آن زمانی که من بودم و دروازه بان ها هم سنشان کمتر بود وضعیت بهتری داشتیم، تا یادم نرفته در مورد هوشیار و میثاق یک نکته ای را بگویم. در گل های خورده نقش عناصر دفاعی پرسپولیس اگر بیشتر از گلرها باشد ، کمتر نیست. در همین بازی با فجر چرا انقدر فضا برای شوتزنی به فجر داده شد؟ شما ببینید در تیم های پایه چقدر از این فرصت ها ایجاد می شود و این ضعف عناصر دفاعی را نشان می دهد.
* به نظر شما شانس قهرمانی استقلال بیشتر است یا سپاهان و تراکتورسازی؟
_ 2ماه پیش که کرانچار آمد و سپاهان در رتبه پنجم بود من گفتم سپاهان قهرمان می شود اما بعضی ها مسخره کردند، حالا شرایط جدول را خودتان ببینید!
* در مورد اتفاقی که برای هوادار اهوازی پرسپولیس افتاد چه نظری دارید؟
_ متاسفانه شنیدم ایشان نسبت به من لطف داشته و جزو هواداران دو آتیشه من بوده است. به همین دلیل ناراحتی ام چند برابر شد. فقط از خداوند می خواهم به خانواده اش صبر بدهد...
* قصد دارید دوباره به آمریکا سفر کنید؟
_ فعلا خیر!
حرف پایانی؟
_ دیروز تولد همسرم بود و قصد دارم یک بار هم از طریق شما تولدش را تبریک بگویم. او در همه لحظات سخت زندگی کنارم بود و عامل اصلی پیشرفت من بود. شک نکنید اگر این همسر فداکار را نداشتم، مسیر زندگی احمدرضا عابدزاده عوض می شود. هر چه که در زندگی به دست آوردم با همراهی او بده است.
-
تمرین پرسپولیس در حضور رویانیان برگزار شد.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز (جمعه) خود را با حضور مدیر عامل این باشگاه در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار کرد.
تمرین سرخپوشان پس از یک روز استراحت، برای دیدار با صبای قم استارت خورد و بازیکنان در هوایی سرد و ابری تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی برگزار کردند.
سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در تمرین آدینه سرخپوشان حضور یافت و با بازیکنان و کادر فنی این تیم دیدار و گفتگو کرد.
در ادامه، بازیکنان پس از صحبت های مصطفی دنیزلی، برنامه های تمرینی او را به مورد اجرا گذاشته و تمرینات شادابی را انجام دادند.
گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس از هفته بیست و ششم مسابقات لیگ برتر فوتبال روز چهارشنبه بیست و ششم بهمن ماه از ساعت 15:30 در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم به مصاف تیم صبا می رود.
-
گزارش تصویری : تمرین برفی پرسپولیس.
گزارش تصویری دیدنی از تمرین روز چهارشنبه پرسپولیسی ها که در هوای برفی تهران در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد به روایت عکس:
-
نامه اعتراض باشگاه پرسپولیس به کمیته داوران ارسال شد.
باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) طی نامه ای خطاب به مهدی تاج رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، خواستار رسیدگی به وضعیت کنونی داوری در مسابقات لیگ برتر فوتبال شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن نامه باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) خطاب به رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال بشرح زیر می باشد:
بسمه تعالی
جناب آقای مهندس مهدی تاج
ریاست محترم کمیته داوران فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران
همانطور که استحضار دارید، دیدار دو تیم پیروزی (پرسپولیس) و فجر سپاسی که روز سه شنبه هجدهم بهمن ماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد، در حالی با پیروزی تیم فجر سپاسی به اتمام رسید که به استناد تصاویر تلویزیونی، یک خطای دست بازیکن حریف منجر به خطای پنالتی در نیمه اول و یک خطا روی بازیکن تیم پرسپولیس که عدم اعلام آن در ادامه منجر به گل سوم تیم شیرازی شد، نتیجه بازی را به روال بازی های اخیر به ضرر تیم پیروزی (پرسپولیس) تغییر داد.
برابر تصاویر تلویزیونی ثبت شده، خطای پنالتی در دقیقه 38 بازی روی داد. وقتی که بازیکن فجر سپاسی شوت سنگین مهدی مهدوی کیا را با دست چپ منحرف کرده و آن را در اختیار دروازه بان تیم فجر گذاشت، خطای دست در داخل هجده قدم روی داد و داور مسابقه باید نقطه پنالتی را نشان می داد.
در دقیقه 61 این بازی هم داور با یک اشتباه فنی به اشتباه علیه پرسپولیس خطای پاس به دروازه بان را اعلام کرد که البته به خیر گذشت، اما می توانست اینگونه نباشد اما بیانگر اشتباهات یک جانبه داوری علیه پرسپولیس بود. در ادامه همین روند بود که در دقیقه 86 این بازی سعید بخشی زاده، داور مسابقه مرتکب یک اشتباه دیگر شد که در جریان آن خطای بازیکنان فجر سپاسی روی محمد نوری در پشت محوطه جریمه حریف را اعلام نکرد تا ضمن گرفته شدن یک فرصت مناسب از تیم پیروزی (پرسپولیس) همان توپ در برگشت به گل سوم و برتری فجر سپاسی بدل شود. به این ترتیب مجموعه این اشتباهات که همگی فقط به ضرر یکی از دو تیم حاضر در میدان بود، نتیجه ای که می توانست با پیروزی میزبان رقم بخورد را به پیروزی میهمان تبدیل کرد.
با توجه به اینکه اعضای تیم پیروزی (پرسپولیس) تاکنون در جریان بازی ها با احترام به داور از هرگونه اعتراض امتناع کرده اند، امید می رود که مراجع ذیصلاح از جمله کمیته داوران اقدامات موثری را انجام دهند اما اینگونه به نظر می رسد که به هیچ وجه دغدغه برقراری عدالت در زمین و رقم خوردن نتایج براساس توانایی های تیم های حاضر در میدان از سوی کمیته داوران بوجود نیامده، چرا که با وجود مکاتبات بسیار، همچنان شاهد اشتباهات داوری پی در پی به زیان پرسپولیس هستیم که سرمایه های معنوی و مادی این باشگاه را بر باد داده و در عمل بعد از دور کردن تیم پیروزی (پرسپولیس) از قرار گرفتن در کورس قهرمانی، امکان کسب سهمیه آسیایی را هم دشوار کرده است.
بار دیگر یادآور می شویم، این فقط آینده و موقعیت پرسپولیس نیست که با این روند در خطر جدی قرار گرفته است، بلکه با تکرار چنین مواردی به سود بعضی از تیم ها و علیه تیم هایی دیگر از جمله تیم پیروزی (پرسپولیس)، اعتبار رقابت های لیگ برتر و نتایج پایانی آن زیر سوال خواهد رفت.
فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) و میلیون ها هوادار آن، از کمیته محترم داوران انتظار دارد، اقدامات جدی را برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه و تغییر نتایج بازی ها به عمل آورد تا منجر به تغییر در رده بندی نهایی در پایان فصل نگردد. بدون تردید این باشگاه انجام پیگیری های بیشتر را حق محفوظ خود می داند. همچنین انتظار دارد همانطور که کتبا اشتباهات فاحش داوری در بازی مقابل شهرداری تبریز و ذوب آهن اصفهان را که منجر به تغییر نتیجه بازی شد را، پذیرفته اید برای ما مشخص نمائید چگونه این خسارات غیرقابل پذیرش را جبران خواهید نمود. چنانچه کمیته داوران بدون ترتیب اثر دادن به مراتب فوق اقدام عاجلی در خصوص تادیه خسارت و برخورد جدی با داور خاطی را در دستور کار خود قرار ندهد، یقین بدانید که فیلم های تهیه شده این بازی ها را که منجر به از دست دادن 8 امتیاز مسلم ما از ابتدای نیم فصل دوم تاکنون شده است را جهت استیفای حقوق حقه خود به مراجع ذیصلاح نظیر FIFA و AFC ارسال خواهیم کند.
-
داوران در 8 بازی 8 امتیاز از ما گرفته اند جمشید زارع: خسارتهای وارده به پرسپولیس را چگونه جبران می کنند.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: «در شرایطی که کمیته داوران خود اشتباهات داوران را می پذیرد، این سوال مطرح است که خسارات چگونه جبران خواهد شد و چرا جلوی تکرار اشتباهات یک جانبه به ضرر پرسپولیس گرفته نمی شود.»
در پی ادامه اشتباهات داوری در بازی پرسپولیس - فجر سپاسی که منجر به تاثیرگذاری روی نتیجه شد، جمشید زارع در گفتگو با سایت رسمی باشگاه اعلام کرد: پرسپولیس در این فصل از ناحیه اشتباهات داوری لطمات جبران ناپذیری را متحمل شده است. متاسفانه با گذشت زمان به جای بهبود شرایط، شاهد تشدید این رویه بوده ایم که به شکل نگران کننده ای منجر به از دست رفتن امتیازات شده است، چنانکه با شروع نیم فصل دوم مسابقات با گذشت هشت مسابقه، هشت امتیاز به دلیل همین اشتباهات از دست رفته است و عجیب اینکه اگر صحبت از اشتباه می کنیم، باید این خطاها، پنجاه پنجاه باشد، نه اینکه تمامی نتایج به ضرر پرسپولیس تغییر کند.
باشگاه پرسپولیس با توجه به فشار هواداران و افکار عمومی، هزینه های هنگفت و برنامه ریزی های مدونی را برای بهبود شرایط تیم انجام داده است تا بتواند پاسخگوی حداقل 30 میلیون هوادار باشد و آنها را با فوتبال و تیم محبوبشان آشتی بدهد اما به نظر می رسد این مساله در تقابل با خواست عده ای قرار دارد و آنها را نگران می کند آنچه درک نمی کنیم، این است که چرا در این میان کمیته داوران به عنوان تشکیلات فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، آب به آسیاب این گروه می ریزد؟ از سوی دیگر در شرایطی که همین کمیته اشتباهات داوران خود را می پذیرد باید بپرسیم که چگونه می خواهند خسارات وارده را محاسبه کرده و آن را در مقابل هدر رفتن سرمایه باشگاه جبران کنند.
وی در ادامه با اشاره به بازی های گذشته، گفت: در بازی با شهرداری، گل آفساید آنها درست اعلام شد. برابر نفت آبادان هم دقیقا این اتفاق روی داد. در بازی با ذوب آهن هم دو پنالتی مسلم پرسپولیس نادیده گرفته شد و حالا هم برابر فجر سپاسی، همه اشتباهات به ضرر ما تمام شد. اگر اینگونه نبود، با گل شدن پنالتی، نتیجه کاملا وارونه می شد و با یک حساب سرانگشتی فقط در نیم فصل دوم هشت امتیاز را فقط به خاطر اشتباهات داوری از دست دادیم. این به معنای آن است که پرسپولیس اکنون می توانست در جدول لیگ 41 امتیاز داشته باشد و جبران فاصله 6 امتیازی با صدر جدول (بدون احتساب بازی سپاهان - تراکتورسازی) در 9 بازی امری قابل انتظار بود.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس در ادامه با اشاره به اینکه همچنان به سلامت فوتبال ایران ایمان دارد، گفت: بدون تردید باشگاه پرسپولیس صرفا به دنبال محکوم شدن داوران خاطی نیست چون این مساله دردی را از ما دوا نمی کند و سرمایه های بر باد داده شده توسط اشتباهات داوری را بر نمی گرداند. ما خواهان آن هستیم که آبروی فوتبال ایران و لیگ بیش از این به خطر نیفتد، روح و روان میلیون ها هوادار پرسپولیس، بیش از این آزارده نشود، خسارت های وارده جبران و از تکرار این وضعیت جلوگیری شود.
زارع در ادامه تصریح کرد: آنچه باشگاه پرسپولیس و کل جامعه فوتبال طبق مفاد صریح اساسنامه های فیفا از فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ و کمیته داوران طلب می کند؛ برقراری عدالت، انصاف و ایجاد شرایط برابر در رقابت ها برای تمام تیم های لیگ است که متاسفانه به شکل یک جانبه حداقل در حق پرسپولیس روا نشده است.
با وجود آنکه بازیکنان و کادر فنی ما بر اساس اصول حرفه ای، مسائل فرهنگی و با هدف جلوگیری از بروز تنش های بیشتر در جامعه فوتبال که نظیر آن را در بازی تراکتورسازی - استقلال شاهد بودیم با خویشتنداری از اعتراض به داور در جریان بازی خودداری کرده اند متاسفانه باز هم تغییری در این رویه ایجاد نشد.
شرایط به گونه ای است که به نظر می رسد عمدی در کار باشد، چون نمی بینیم تغییری ایجاد شود و همچنان داوران با اشتباهات خود، امتیازات ما را به باد می دهند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باشگاه پرسپولیس با ادامه این وضعیت خود را ناچار از اقدامات جدی تر می بیند، عنوان کرد: هیچ روزنه امیدی برای اصلاح این شرایط دیده نمی شود و هیچ نشانه مثبتی را از سوی فدراسیون ، سازمان لیگ و کمیته داوران شاهد نبوده ایم که نشان بدهد تمایلی برای جلوگیری از این وضعیت وجود دارد. نمی دانیم دغدغه آنها از اینکه پرسپولیس خود را احیاء کره و در جدول لیگ بالا بیایید، چیست؟
جمشید زارع در پایان افزود: با شرایط فعلی چاره ای نداریم غیر از اینکه مستندات خود مشتمل بر فیلم بازیها، مکاتبات صورت گرفته با کمیته داوران و اشتباهاتی که پذیرفته شده و تاثیراتی که اشتباهات داوری روی جدول کلی لیگ گذاشته را برای مراجع بین المللی از جمله فیفا ارسال کنیم. بدون تردید این اصلا اقدامی نیست که تمایلی به انجام آن داشته باشیم ولی به واقع خود را در یک بن بست می بینیم. به هر حال از رئیس محترم فدراسیون فوتبال و همچنین رئیس سازمان لیگ و رئیس کمیته داوران انتظار داریم بطور مستقیم وارد موضوع شوند تا پاسخ مناسبی به خواست بر حق باشگاه پرسپولیس و هواداران داده شود.
در حال حاضر این اشتباهات نه تنها ما را از کورس قهرمانی دور کرده است بلکه شانس کسب سهمیه آسیایی را هم کم می کند و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در مقابل این شرایط مسوول هستند.
-
نمي توانيم به بعضي از بازيكنانمان استراحت بدهيم/ دنیزلی: يك دروازهبان بايد بتواند براي چنين توپهايي آماده باشد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيمي كه از فرصتهايش خوب استفاده كند و شرايط مناسبي را ايجاد نماید، آن روز را با موفقيت به پايان ميرساند. آنطور كه ما به راحتي به رقيبمان فرصت ميداديم، آنها به ما فرصت ندادند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس خبری پس از دیدار پرسپولیس برابر فجر سپاسی از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: بازیکنان ما نه تنها از آثار فکری داربی هفتاد و چهارم بلکه از نظر بدنی هم بسیار افت کرده بودند. بايد شرايطي را در تيم به وجود بیاوریم تا روند نتيجهگيريهاي مان تداوم یابد.
وی افزود: به هر حال پس از تساوي 2 بر 2 شرايطي ايجاد شد كه ميتوانستيم با پيروزي بازي را به پايان برسانيم و در پنج، شش دقيقه پاياني ديدار هم چند موقعيت گل داشتيم كه به خاطر كار خوب دروازهبان حريف و شوتهاي آخري كه نتوانستيم بزنيم، نتيجه واگذار کردیم.
دنيزلي در خصوص نوسان تيمش تصریح کرد: بايد بتوانيم شرايطي را ايجاد كنيم تا به اين مسئله ثبات ببخشيم. در حال حاضر نتيجهگيري ما حالت سينوسي دارد ولي نمي توانيم به بعضي از بازيكنانمان استراحت بدهيم. به دليل اينكه پشت سر هم و به صورت فشرده بازي ميكنيم مجبوريم از تعدادي بازيكن به طور مناسب استفاده كنيم. اين را هم هفته پيش، پس از بازي با استقلال گفتم كه با هر رقيبي بازي كنيم، اين خطر در انتظار ماست.
سرمربی قرمزپوشان در مورد تيم فجر سپاسی گفت: حریف ما از تيمهايي بود كه بيشترين دوندگي را داشت ولي نكتهاي كه حائز اهميت بود، اين كه تمام توپهايي كه از پشت محوطه زدند، گل شد. در فوتبال ضربالمثلي است كه ميگويد بايد توپ شما را دوست داشته باشد اما ضرباتي كه ما از فاصله نزديكتر هم زديم، يا گل نشد و يا با عكسالعمل دروازهبان حريف روبهرو شد. نكتهاي كه در اين بازي مشخص بود، اين بود كه اجازه داديم چنين موقعيتهايي براي حريف ايجاد شود.
مصطفی دنيزلي در مورد عملکرد حسین هوشیار گفت: بايد روي اين موضوع خيلي كار كنيم و يك دروازهبان بايد بتواند براي چنين توپهايي آماده باشد ولي امروز روز بد دروازهبان ما بود و نتوانست عكسالعمل نشان دهد. روي اين موضوع بايد كار كنيم اما مهمتر از آن اين است كه نبايد فرصت شوتزني را به حريف ميداديم.
وی در ادامه افزود: درنيمه اول، فجر سپاسي روي شوتهاي از راه دور موقعيت پيدا كرد و همچنين در نيمه دوم نيز اين روند را ادامه داد، وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در بين دو نيمه اين مسئله را به شاگردانش گوشزد كرد؟ گفت: مسائلي كه بين دو نيمه صحبت ميشود، همينها و كمي و كاستيهايي كه بايد جبران شود ولي از بيرون زمين مداخله كردن و تذكر دادن در مورد اين موضوع كار راحتي نيست. اين مسئله ای است كه بايد آن را بهبود ببخشيم و اين ضعفمان را رفع کنیم.
دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه آيا مربي دروازهبانان اين تيم تمرينهاي ويژهاي براي دروازهبانان تدارك ديده است؟ گفت: در تمرينات، مربي دروازهبانها، هم روي توپهاي دور و هم روي توپهاي نزديك هر روز كار ميكند.
سرمربی سرخپوشان در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكل دروازهباني اين تيم حل ميشود؟ گفت: در اين شرايط، اينكه چقدر بتوانيم به بازدهي دروازهبانانمان اضافه كنيم جاي سوال دارد. با توجه به اينكه هيچ كدام از دروازهبانهاي ما جوان نيستند؛ فعلا بايد اين فصل را با آنها ادامه بدهيم. درست است كه آنها اشتباهاتي دارند ولي دروازهبانان ما هستند.
مصطفی دنیزلی در پایان در خصوص عملكرد ايمون زايد گفت: او به صورت فردي نوسان نداشت بلكه تيم ما نوسان داشته است.
-
پروین: پرسپولیسیها باید از حال و هوای دربی خارج شوند.
مدیر تیم پرسپولیس گفت: مقابل فجرسپاسی پرسپولیس شکست خورد، چون بازیکنان همچنان در حال و هوای دربی هستند و باید از آن خارج شوند.
علی پرورین اظهار داشت: ابتدا جا دارد از تمام افراد فوتبالی قرمز و آبی و مسئولان فدراسیون و بازیکنان خوب فوتبال ایران تشکر ویژهای داشته باشم که در مراسم ختم یکی از اقوامم مرا تنها نگذاشتند.
دستشان درد نکند و این نشان میدهد هنوز احترام به پیشکسوت و جوانمردی در فوتبال ما وجود دارد.
وی در پاسخ سؤالی که چرا پرسپولیس در بازی برابر فجر سپاسی شکست بدی را در ورزشگاه آزادی پذیرفت، گفت: فوتبال همین است و بالا و پایین دارد. حس میکنم پس از دربی کمی بچهها مغرور شدند و باید به هر صورتی که شده از این شرایط خارج شوند. همین موضوع باعث شد که در مقابل فجر سپاسی دقایقی از بازی را از دست بدهند و شکست تلخی را بیاورند.
وی افزود: با این نتیجه کمی کار برای پرسپولیس برای کسب سهمیه سخت شد اما فوتبال است و نمیشود آن را پیشبینی کرد. امکان دارد هر اتفاقی بیافتد. خدا کند پرسپولیس بتواند به هدفش برسد.
پروین در پاسخ سؤالی که گفته میشود شما کمتر به تمرین پرسپولیس میروید نیز گفت: این چه حرفی است میزنید! هر موقع دنیزلی بخواهد به تمرین میروم و به او مشاوره میدهم و در خلوت با هم حرف میزنیم. انشالله آقای دنیزلی فصل آینده بتواند پرسپولیس واقعی را به نمایش بگذارد.
وی همچنین در پاسخ سؤالی که پست اصلی شما در پرسپولیس چیست، عنوان کرد: من به عنوان یک برادر بزرگتر به پرسپولیس کمک میکنم. ما دنبال پست و مقام نیستیم، میخواهیم به پرسپولیس کمک کنیم و این بنده خدا آقای رویانیان همیشه به من لطف دارد و برای من پستهای مختلفی را میزند که به من لطف دارد، ولی ما فقط میخواهیم به پرسپولیس کمک کنیم تا بتواند موفق شود.
-
پولادی: نیازی به ثبت قرارداد ندارم/ استعلام پرسپولیس از سازمان لیگ.
با وجود توافقهای انجام شده بین مسئولان باشگاه پرسپولیس و مس کرمان هنوز قرارداد مهرداد پولادی ثبت نشده است.
پس از توافقهای انجام شده مهرداد پولادی تا انتهای فصل به صورت بازیکن قرضی به جمع پرسپولیسیها پیوست، اما قرارداد این بازیکن برای شش بازی هنوز در هیئت فوتبال استان تهران ثبت نشده تا حرف و حدیثهایی به وجود آید.
از همین رو یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس گفت: ما منتظریم تا پولادی به باشگاه بیاید و تا قراردادش را ثبت کنیم. به نظر میرسد باشگاه مس باز هم برای این بازیکن مشکلاتی به وجود آورده است.
مهرداد پولادی نیز در همین زمینه در گفتوگویی اظهار داشت: با توجه به اینکه تفاهمنامهای تا انتهای فصل امضاء شده است دیگر نیازی به ثبت قرارداد نیست و من با همان تفاهم نامه میتوانم شش بازی در لیگ قهرمانان آسیا برای پرسپولیس به میدان بروم.
قرار است مسئولان باشگاه پرسپولیس این موضوع را از سازمان لیگ برتر استعلام بگیرند.
-
زادمهر: پرسپولیس در بعضی بازی ها تمرکز ندارد/ دروازه بان جدید جذب نمی کنیم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس از تشکیل ستاد ویژه حضور در لیگ قهرمانان آسیا در این باشگاه خبر داد.
محمد زادمهر در خصوص تشکیل ستاد بازیهای لیگ قهرمانان آسیا در باشگاه پرسپولیس و همچنین دلایل نوسان نتایج این تیم گفت: پرسپولیس با حضور دنیزلی تبدیل به یک تیم هجومی شده و هواداران نیز نحوه بازی این تیم را مقابل حریفانش دوست دارند.
به همین دلیل است که در ورزشگاه تا آخرین لحظه، بازی تیم محبوب خود را دنبال کرده و دست از حمایت پرسپولیس بر نمی دارند.
وی در همین خصوص افزود: در بعضی از دقایق بازیهایی که پرسپولیس انجام می دهد، بازیکنان تمرکز لازم را ندارند و همین موضوع باعث می شود که در پایان بازی علی رغم موقعیتهای زیادی که آنها بدست می آورند تیم نتواند نتیجه بگیرد. به عنوان مثال در آخرین مورد در بازی با تیم فجر سپاسی در 5 دقیقه پایانی بازی، بازیکنان پرسپولیس سه موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادند.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس افزود: در پاره ای از مواقع شاهد هستیم که بازیکنان دوست دارند خیلی زود به گل رسیده و بازی را با یک نتیجه پرگل به پایان برسانند که همین موضوع باعث می شود آنها در ضد حملات غافلگیر شوند.
وی در خصوص اینکه آیا پرسپولیس برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا یک دروازه بان جذب خواهد کرد، گفت: در شرایط فعلی زمان کافی را برای انجام این کار نداریم ، ضمن اینکه ما دو دروازه بان خوب داریم که از نظر روحی و فنی روی آنها کار زیادی می شود. همین موضوع باعث می شود که آنها روز به روز به شرایط ایده آل نزدیک تر شوند.
زادمهر تاکید کرد: کادر فنی طوری برنامه ریزی و کار می کند که روز به روز ضریب اشتباهات فردی تیم کاهش پیدا کند و دروازه بانها نیز از این قائده مستثنی نیستند. در شرایط فعلی هر دو دروازه بان ما از توانایی و استعداد بالایی برخوردارند، ضمن اینکه نباید فراموش کنیم که معمارزاده نیز یک دروازه بان با تجربه است.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما برای حضور مقتدرانه تیم پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در باشگاه ، ستاد مربوط به این بازیها را تشکیل داده ایم. در این ستاد یکی از وظایف اصلی ما پیگیری امور مربوط به بازیکنان است به طوریکه ما وضعیت اخطارهای بازیکنان، سوابق بازیکنان خارجی، وضعیت خروج از کشور بازیکنان سرباز و ..... پیگیری می کنیم.
وی در همین راستا تاکید کرد: بررسی بهترین شرایط و مسیرهای پروازی به شهرهایی که در آنها بازی داریم و همچنین انتخاب بهترین هتل ها که به محل تمرین تیم و حتی ورزشگاه محل بازی نزدیک باشد، از مهمترین برنامه های این ستاد است.
زادمهر خاطرنشان کرد: البته پیگیری امور مربوط به ترانسفر بازیکنان، مهیا کردن شرایط تغذیه مناسب آنها وهمچنین بررسی شرایط جوی در زمان حضور تیم در شهرهایی که میزبان ما هستند و حتی وضعیت جوی در روز بازی و... جزو وظایف دیگر ما در ستاد رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا است.
زادمهر تاکید کرد: البته کلیه اقداماتی که در این ستاد صورت می گیرد با نظر و تایید سرمربی تیم است.
-
حیدریان: مدیران سابق باشگاه به تعهدات عمل نکردند/ با حضور رویانیان شرایط بهتر شده است.
مربی پرسپولیس تهران گفت: مسئولان گذشته باشگاه پرسپولیس به تعهدات خود در قبال بازیکنان و کادر فنی عمل نکردند.
محمدرضا حیدریان پس از شکست تیمش در برابر راه ساری اظهار داشت: دو تیم بازی قابل قبولی را در حضور تماشاگران در سالن ورزشی ارائه دادند که غیر از نتیجه به دستآمده بازی خوبی بود.
وی افزود: با توجه به تثبیت حضور پرسپولیس در لیگ برتر، بازیکنان فقط برای پیروزی در این دیدار حاضر شدند که در نهایت با تلاش زیاد بازیکنان راه ساری این برتری مستحق نشد.
حیدریان گفت: تیمی مثل راه ساری که متکی به بازیکنان جوان و بومی در لیگ هستند، حیف است که از این مسابقات کنار برود و در سطح اول فوتسال کشور حضور نداشته باشد.
ملی پوش سابق فوتسال کشور در ادامه افزود: بازیکنان پرسپولیس تهران نیز همچون راه ساری جوان بوده و این تیم نیز مشکلات مالی دارد و مسئولان گذشته باشگاه به تعهدات خود در قبال بازیکنان و کادر فنی عمل نکردند.
مربی پرسپولیس تهران افزود: با حضور محمد رویانیان بهعنوان مدیرعامل پرسپولیس وضعیت تیم نسبت به گذشته بهتر شده و امیدواریم این وضعیت در آینده هم ادامهدار باشد.
وی در پایان تصریح کرد: بازیکنان راه ساری برای بقا در لیگ فقط به برد فکر میکردند و با تشویق هزاران تماشاگر خود نیز موفق شدند در برابر تیم ما پیروز شوند.
تیم پرسپولیس تهران در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور در برابر میزبان خود راه ساری در سالن ورزشی سید رسول حسینی در یک بازی پرگل پنج بر چهار مغلوب شد.
پرسپولیس تهران با این شکست با 26 امتیاز در رده نهم جدول جای دارد و راه ساری نیز 15 امتیازی شد.
-
تشویق کریمی، زارع و پولادی از سوی دنیزلی/ هاشمیان اختصاصی تمرین کرد.
تيم فوتبال پرسپوليس با حضور تمام نفراتش روز شنبه تمرين كرد.
تيم فوتبال پرسپوليس تمرين روز شنبه خود را بر خلاف روزهاي قبل در هواي آفتابي ورزشگاه درفشيفر برگزار كرد. در اين تمرين همه بازيكنهاي تيم پرسپوليس حضور داشتند.
وحيد هاشميان تنها بازيكني بود كه در تمرينهاي گروهي شركت نكرد و اختصاصي كار كرد.
شاگردان مصطفي دنيزلي پس از صحبتهاي سرمربي خود چند دقيقه تمرين آقا وسط را انجام دادند و پس از آن به دو گروه تقسيم شده و تمرين حمله به دفاع را انجام دادند.
در بخش پاياني تمرين، بازيكنان پرسپوليس در قالب دو گروه زرد و مشكي به بازي فوتبال پرداختند كه در اين بازي علي كريمي، مازيار زارع و مهرداد پولادي عملكرد بهتري نسبت به ساير بازيكنان داشتند و تلاش آنها تحسينهاي مكرر دنيزلي را به همراه داشت كه به زبان فارسي به آنها ميگفت "آفرين".
پرسپوليس كه بازي قبلي خود مقابل فجر سپاسي را واگذار كرده چهارشنبه اين هفته بايد در قم به مصاف صبا برود.
-
گزارش تصویری: تمرین پرسپولیس در حضور رویانیان.
تمرین روز جمعه پرسپولیس با حضور محمد رویانیان در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد. گزارش تمرین سرخپوشان در قالب 17 عکس از دریچه دوربین:
-
کاروان پرسپولیس سه شنبه عازم قم می شود.
تیم فوتبال پرسپولیس روز چهارشنبه بیست و ششم بهمن ماه در قم به مصاف تیم صبا می رود.
کاروان پرسپولیس برای دیدار برابر صبا، بعداظهر روز سه شنبه بیست و پنجم بهمن ماه، عازم قم می شوند.
گفتنی است؛ هتل چهار ستاره خورشید میزبان سرخپوشان در قم خواهد بود. مسابقه تیم های پرسپولیس و صبای قم از ساعت 15 و 30 دقیقه روز چهارشنبه در ورزشگاه یادگار امام قم آغاز خواهد شد.
-
4 بازیکن پرسپولیس بازی با صبا را از دست دادند.
تیم فوتبال پرسپولیس چهار بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در بازی برابر صبای قم در اختیار نخواهد داشت.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس حسین هوشیار ، علیرضا محمد ، ایمن زاید و وحید هاشمیان چهار بازیکنی هستند که در تمرینات پیش از بازی پرسپولیس برابر صبا غایب بوده اند.
احتمال حضور این بازیکنان در بازی با صبا کم است و به این ترتیب معمارزاده بار دیگر به ترکیب پرسپولیس باز خواهد گشت. از طرف دیگر با رفع مصدومیت علی کریمی و محمد نوری این بازیکنان به تمرینات گروهی بازگشته اند و مشکلی برای حضور در مسابقه برابر صبا نخواهند داشت.
-
کاظمیان : اگر داوری مشکل نداشت 9 امتیاز در جدول بیشتر داشتیم.
مهاجم تیم پرسپولیس با اشاره به زمین ورزشگاه یادگار امام قم گفت: امیدوارم این موضوع تاثیری در نتیجه دیدار ما با صبا نداشته باشد.
جواد کاظمیان پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: روز چهارشنبه بازی بسیار سختی مقابل صبا در قم داریم و میخواهیم قبل از تعطیلات به هر قیمتی که شده این بازی را ببریم.
وی افزود: صبا مقابل ما انگیزه زیادی دارد تا در خانه خود به نتیجه برسد. ما کار سختی در ورزشگاه قم و با توجه به شرایط زمین داریم اما باید با این مسائل کنار بیاییم و نتیجه بگیریم. درست است زمین خراب است اما امیدوارم در نتیجه بازی دخالتی نداشته باشد. میخواهیم با یک روحیه خوب راهی تعطیلات شویم.
کاظمیان در پاسخ به سؤال خبرنگاری که گفت چرا دنیزلی از باشگاه انتقاد کرده که پرسپولیس بیش از حد مهاجم جذب کرده عنوان کرد: چنین حرفی را از دنیزلی نشنیدهام پس دربارهاش حرفی نمیزنم.
وی درباره تعطیلات ۱۲روزه لیگ برتر گفت: در این اوضاع برای ما بد نیست. از وقتی که دنیزلی به ایران آمد ما هر سه یا چهار روز بازی داشتیم. اگر وقت بیشتری داشتیم بهتر نتیجه میگرفتیم اما فوتبال است و نمیشود کاری کرد. باید تلاش کنیم از تعطیلات خوب استفاده کنیم و سهمیه لیگ قهرمان آسیا را به دست آوریم. رقیبان ما برای کسب سهمیه فولاد و صبا هستند که میتوانیم آنها را پشت سر بگذاریم.
مهاجم پرسپولیس درباره ناداوریها علیه پرسپولیس گفت: من دفعه قبل این حرف را زدهام و باز هم میگویم اگر داوریها نرمال بود الان ۹ امتیاز در جدول بیشتر داشتیم. ۸یا ۹ امتیاز ما را گرفتند و این طبیعت فوتبال است. امیدوارم دیگر تکرار نشود. این مسائل اصلا به چشم نیامد. برای برخی تیمها پنالتی یا آفساید نمیگیرند و در برنامه ۹۰ و همه برنامهها شلوغ میکنند اما امتیازهای از دست رفته ما اصلا به حساب نمیآید.
وی در خصوص لیگ قهرمانان آسیا و حضور بازیکنان کمکی گفت: کار بسیار سختی داریم. الغرافه و الهلال تیمهای بسیار خوبی هستند ما میخواهیم برویم تا دل هواداران را در آسیا شاد کنیم و اینکه یار کمکی میخواهیم یا نه من دربارهاش حرفی نمیزنم.
-
پاس نشدن چک 200 میلیونی مانع ثبت قرارداد پولادی با پرسپولیس.
در حالی که مسئولان باشگاه مس کرمان و پرسپولیس در خصوص انتقال پولادی به توافق نهایی رسیدند اما در این بین مشکلی وجود دارد که مانع از ثبت قرارداد وی شده است.
پس از توافق مسئولان دو باشگاه مس کرمان و پرسپولیس در خصوص انتقال مهرداد پولادی به تیم پرسپولیس برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، مسولان باشگاه مس برگه انتقال موقت این بازیکن را در اختیارش قرار دادند و پرسپولیسی ها نیز طبق این برگه وی را در لیست ارسالی خود به AFC قرار دادند.
در همین خصوص یکی از مسئولان ارشد باشگاه مس که خواست نامش فاش نشود گفت: " تفاهم نامه ای برای ارائه به سازمان لیگ در خصوص انتقال پولادی به تیم پرسپولیس تنظیم شده که مسئولان باشگاه پرسپولیس آن را امضا کرده اند اما مسئولان مس از امضای آن خودداری می کنند چون یکی از شرایط اصلی این تفاهم نامه این بود که پرسپولیسی ها بابت این انتقال چکی به مبلغ 200 میلیون تومان را به مسی ها بدهند که با گذشت حدود یک هفته هنوز این اتفاق رخ نداده است."
در شرایط فعلی این موضوع باعث شده که مسئولان هیئت فوتبال تهران نتوانند که قرارداد پولادی را به ثبت برسانند.
-
دنیزلی : نباید اشتباهات لیگ را در آسیا تکرار کنیم/ باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شرایط تیمش گفت: باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم.
مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز پرسپولیس، درباره بازی روز چهارشنبه با صبای قم گفت: پس از شکست تلخی مقابل فجرسپاسی میتوانیم با برد در این بازی جایگاه خوبی در جدول کسب کنیم بنابراین برای سه امتیاز راهی قم میشویم. بعد از این بازی تمام تمرکز خود را روی لیگ قهرمانان آسیا خواهیم گذاشت تا کارهای مربوط به این بازیها را انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که چه شناختی از حریفان خود در آسیا دارید گفت: شناخت خوبی داریم. میدانیم الهلال تیم خوب و قوی است و فوتبال را خوب بازی میکند. حریف عربستانی ما بازیکنان خارجی بسیار خوبی دارد ولی ما پرسپولیس هستیم و برای اینکه از عهده این تیم عربستانی برآییم همه کار خواهیم کرد تا در اولین قدم به هدفمان برسیم.
دنیزلی تاکید کرد: در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا مسئولیت خود را میدانیم و میدانیم باید دنبال چه هدفی باشیم ولی باید دقت کنیم اشتباهاتی که در لیگ برتر انجام میدهیم در لیگ قهرمانان آسیا انجام ندهیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره شوخی برنامه خنده بازار با خودش گفت: من این برنامه را ندیدم. (دنیزلی به شدت پس از توضیحات مترجم خود میخندید) یک موقعهایی به نظر من این موضوع هم لازم است.
سرمربی پرسپولیس درباره حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر که رقیب این تیم در آسیا است، گفت: میدانم فرهاد مجیدی چه بازیکنی است. ما باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم؛ این جواب سؤال شماست.
دنیزلی درباره تعطیلات 12 روزه لیگ برتر اظهار داشت: نیازی به اردو نداریم و میخواهیم در همین تهران تمرین کنیم و یاد بگیریم.
دنیزلی در خصوص اظهارات دخترش که گفته بود پدرم یک هفته دیگر به ترکیه باز خواهد گشت، گفت: بله دخترم درست میگوید. این هفته و بعد از بازی با صبا به ترکیه میروم.
وی درباره لقب مصطفی پاشا که هواداران به او دادند، گفت: این بسیار برای من جالب است. از هواداران تشکر میکنم که این طور من را مورد لطف قرار میدهند.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که نسبت به دفعه قبل که در ایران بودید خوش خندهتر شدید، اظهار داشت: باید درباره اظهار نظر دخترم برای شما حرفی بزنم. او در رسانهها اعلام کرده بود دلم برای پدرم تنگ شده است. من بعد از اینکه به ایران آمدم قرار بود یک هفته بمانم و سپس به ترکیه برگردم اما شرایط این طور نشد. حتی وسایل خودم را نتوانستم به ایران بیاورم چون قرار بود صحبتهایی داشته باشم خانه را ببینم، به توافق برسیم و سپس به ترکیه برگردم و بعد از کارهای اولیه هدایت پرسپولیس را به عهده بگیرم اما اینقدر کارها پشت سر هم انجام شد و بازیها نزدیک بود که نتوانستم به ترکیه بروم. انشاءالله بعد از بازی با صبا عازم ترکیه خواهم شد تا این کارها را انجام دهم.
دنیزلی در پاسخ به سؤالی درباره موفقیتش به عنوان بهترین کارگردان روز بازی دربی در جشنواره فجر گفت: اگر من بخواهم درباره این موضوع اظهار نظر کنم درست نیست پس بهتر است حرفی نزنم. اینکه من بهترین کارگردان آن روز شدم تشخیص دیگران بوده و من نمیتوانم بگویم آیا کارگردان خوبی بودهام یا خیر اما به نظر همه احترام میگذارم.
وی در پاسخ به سؤالی که آیا پرسپولیس با این وضعیت میتواند سهمیه کسب کند یا خیر، گفت: تمام تلاش ما برای موفقیت در لیگ برتر و کسب سهمیه است.
دنیزلی در پایان در پاسخ به سؤالی در خصوص ساختن پیامکی با لقب "جهنم 10 دقیقهای توسط دنیزلی برای استقلالیها" در حالی که میخندید گفت: میدانم بازیهای استقلال و پرسپولیس چه معنی برای هواداران در ایران دارد. به هواداران پس از ورودم به ایران قول داده بودم مقابل استقلال بعد از چند شکست یک پیروزی خواهیم آورد که خوشبختانه این اتفاق افتاد. خیلی خوشحالم که موفق شدم به قولم وفا کنم و باز هم به هواداران تبریک میگویم.
-
هتریک کریمی ، مصدومیت نورمحمدی و غیبت 6 بازیکن در تمرین امروز پرسپولیس.
تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که 6 بازیکن این تیم همراه با سایر بازیکنان تمرین نکردند.
تمرین پرسپولیس از ساعت 10:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر و با حضور خبرنگاران و در غیاب هواداران برگزار شد.
* وحید هاشمیان در تمرین حضور پیدا کرد اما با اجازه دنیزلی و به دلیل آسیب دیدگی تمرین نکرد و رفت.
* غلامرضا رضایی دقایقی کنار زمین دوید و سپس به دلیل مصدومیت به سالن تمرین رفت. او همراه تیم تمرین نکرد.
* زاید به دلیل مصدومیت در تمرین امروز حضور نداشت و در سالن پیگیر وضعیت خود بود.
* علیرضا محمد اختصاصی در سالن درفشیفر به تمرین پرداخت و تنها 10 دقیقه کنار زمین دوید.
* مازیار زارع پس از 20 دقیقه که در سالن تمرینات خود را پیگیری میکرد ورزشگاه درفشیفر را ترک کرد.
* هادی نوروزی به دلیل سرماخوردگی تنها دقایقی اختصاصی تمرین کرد و سپس به رختکن رفت.
* 6 بازیکن نام برده در بالا در تمرین گروهی پرسپولیس حضور نداشتند تا دنیزلی در آستانه بازی روز چهارشنبه با صبا از این بابت نگرانیهایی داشته باشد.
* در هنگام فوتبال دستگرمی حسین بادامکی برخوردی با رضا نورمحمدی داشت و باعث شد نورمحمدی از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شود و به رختکن برود.
* علی کریمی در فوتبال دستگرمی 3 گل زد و هتتریک کرد.
* مهرداد اولادی در صحنهای که کنعانی و هوشیار محکم روی پای او آمدند به این بازیکنان اعتراض کرد. همچنین ممدوتال در صحنه برخوردی با اولادی داشت که او را از ناحیه دهان دچار مشکل کرد اما اولادی به تمرین ادامه داد.
* علی کریمی همانند یک مربی بازیکنان را در صحنههای مختلف هدایت میکرد.
* انور تمرینات ویژهای را برای دروازهبانان در نظر گرفته بود که این تمرینات شامل زدن توپهای بلند و دفع توسط دروازهبانان و زدن شوتهای پشت 18 قدم بود.
* علی کریمی در تمرین امروز بارها ممدوتال را مورد تشویق قرار داد و از گلزنی او تقدیر کرد.
* کانکسی که برای خبرنگاران در نظر گرفته شده هر روز امکاناتش بهتر میشود و به همین دلیل خبرنگاران از این بابت بسیار راضی بودند.
* دنیزلی بیشتر در نقش داور بود و به بازیکنان تا زمانی که سوت نزده باشد حق اعتراض نداد.
دنیزلی بارها جای کنعانی را در زمین بازی عوض کرد و حتی او دقایقی در ترکیب بازیکنان اصلی به میدان رفت.
* راهنماییهای معمارزاده به هوشیار و بالعکس در تمرین امروز بسیار جالب بود.
* پرسپولیسیها امروز با 17 بازیکن تمرین کردند.
-
معدنچی:امیدوارم بار دیگر به همراه دنیزلی در تیم محبوبم بازی كنم.
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران ابراز امیدواری كرد تا بار دیگر زیر نظر مصطفی دنیزلی در تیم پرسپولیس بازی كند.
مهرزاد معدنچی افزود: برخلاف شایعات اخیر هیچ صحبتی برای بازگشتم به پرسپولیس نشده است و در این مدت تنها یك بار آن هم شب قبل از بازی با استقلال، دنیزلی را دیدم.
وی ادامه داد: در آن دیدار چند دقیقه ای با هم به گفت و گو پرداختیم و هیچ صحبتی هم از بازگشت من به پرسپولیس نشد.
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: به شدت علاقه دارم كه به تیم محبوبم بازگردم و در ابتدا فصل نیز این امكان وجود داشت كه بعضی دوستان مانع شدند. دنیزلی مربی بسیار بزرگی است و هر زمان كه با او كار كردم نشان داده به شدت به من اعتقاد دارم.
وی اظهار داشت: علاقه مند هستم یك بار دیگر با او در تیم پرسپولیس كار كنم و امیدوارم این اتفاق رخ دهد زیرا حضور در پرسپولیس آرزوی من است.
معدنچی در خصوص زمان بازگشتش به میادین گفت: حدود سه هفته دیگر می توانم به میادین بازگردم اما تا به دوران خوب خود برسم كمی به زمان نیاز دارم.
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان كرد: با هر شرایطی همیشه آماده خدمت به پرسپولیس بودم و حتی سالی كه به استیل آذین رفتم حاضر بودم با مبلغ بسیار كمتری به تیم محبوبم بیایم.
-
هاشمیان و محمد به صبا نمی رسند، رضایی، نوروزی و زاید منتظر اعلام نظر پزشکی.
محمد نوری، مجتبی شیری و حسین هوشیار که روز شنبه به دلیل آسیب دیدگی تمرین نکردند، امروز در اختیار کادر فنی قرار گرفته و تمرینات را دنبال کردند.
این سه بازیکن از سوی کادر پزشکی برای بازی با صبای قم مجوز دریافت کردند. کادر پزشکی همچنین حضور علیرضا محمد و وحید هاشمیان را در این بازی منتفی اعلام کرد. سه بازیکن پرسپولیس هم باید در روزهای آینده تعیین وضعیت شوند.
دکتر وجیه الله چشمه سری در این ارتباط، گفت: ایمون زاید در بازی قبل آسیب دید و برنامه های درمانی و فیزیوتراپی در حال انجام است. منتظریم روند بهبودی نشانه های مثبت را در این هفته نشان دهد.
غلامرضا رضایی و هادی نوروزی هم در تمرین شنبه در پی برخوردهایی که پیش آمده از ناحیه مچ پا دچار آسیب و تورم شدند که این تورم کنترل شد. شرایط غلامرضا رضایی بهتر است ولی در مورد هادی نوروزی شدت ضربه با توجه به کبودی پیش آمده بیشتر است و به همین دلیل فردا بعد از گذشت 48 ساعت از آسیب دیدگی می توان اعلام نظر دقیق تری در مورد آنها داشت.
-
نوری: کل تیم مقصر بودیم / در فوتبال ایران فقط به گلزنها توجه میکنند.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: متأسفانه در نیم فصل اول آرامش لازم را نداشتم.
محمد نوری پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از اتفاقاتی که در نیم فصل دوم افتاد آرامش بیشتری دارم و راحت کار خودم را دنبال میکنم. متأسفانه من در نیم فصل اول آرامش لازم را نداشتم و این موضوع برایم خیلی سخت بود.
وی افزود: در فوتبال ایران متأسفانه تنها چیزی که دیده میشود این است که هر بازیکن گل بزند. به چشم خیلیها میآید هرکس خوب بازی کند زیاد برای فردی مهم نیست و فقط همه نگاه به گلزنی یک بازیکن میکنند. در نیم فصل اول هم خوب بازی میکردم و فقط گل نمیزدم که متأسفانه همه از من انتقاد میکردند و حرف درمیآوردند. متأسفانه فوتبال ایران همه چیز پایهاش شده زدن گل و فکر نکنم این منطق درستی باشد.
نوری ادامه داد: من امیدوارم که در نیم فصل دوم برای پرسپولیس مخصوصا در بازیهای حساس آینده بیشتر مؤثر باشم. چون در نیم فصل دوم کار ما بسیار سخت است.
نوری در پاسخ به سؤالی که چرا میگویید چرا در نیم فصل اول آرامش نداشتید نیز گفت: دلیل خاصی ندارد اما جوی که در تیم و اطراف آن بود متأسفانه جو خوبی نبود. متأسفانه همه درباره تیم نظر میدادند و به همین دلیل تیم ما آرامش لازم را نداشت. آقای استیلی هم خیلی زحمت کشید تا پرسپولیس را از آن شرایط دربیاورد اما دور و اطرافیهای او نتوانستند به او کمک کنند. به خاطر همین است که میگویم که آرامش الان را اصلا در نیم فصل اول نداشتم.
نوری درباره بازی با فجر سپاسی نیز گفت: متاسفانه در بازی برابر فجر سپاسی سه گل یک شکل خوردیم اما من اشتباه را به گردن کسی نمیاندازم. کل تیم مقصر بودیم مثل ما که اجازه دادیم حریف به راحتی شوت بزند. اصلا فجر سپاسی را دستکم گرفتیم. با این حال میتوانستیم باز هم عقب افتادگی را جبران کنیم اما نشد. به هر حال همین که هواداران کمی از بازیکنان ما راضی بودند بسیار باارزش بود و من امیدوارم در بازیهای آینده بتوانیم امتیازهای از دست رفته را مخصوصا در بازی با صبا که بازی بسیار حساسی است بدست آوریم.
-
مهدویکیا: زیاد گل خوردن مشکل ماست/امیدوارم یک مدیر کاربلد رئیس فدراسیون شود.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در آستانه مسابقات جام جهانی امیدوارم یک مدیر کاربلد رئیس فدراسیون فوتبال ایران شود.
مهدی مهدویکیا پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی که چرا پرسپولیس همانطور که خوب میبرد، خوب هم میبازد نیز گفت: متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات ما در فصل جاری این است که گل زیاد خوردهایم، اگر مقداری در دفاع تیمی تمرکز بیشتری داشته باشیم میتوانیم بهتر عمل کنیم.
ما در گلهای زده خیلی خوب هستیم اما باید گل های خورده تیم را آمارش را پایین تر بیاوریم. ما نباید راحت گل بخوریم این مشکلی است که امیدوارم از این هفته حل شود.
وی در پاسخ به سؤالی که این مشکل از کجاست نیز گفت: به نظر من در کار تیمی دفاعی مشکل داریم. نمیشود گفت که مقصر دروازهبان و یا دفاع است. ما مشکل دفاعی تیمی داریم در این چند روز با تدابیر دنیزلی خوب کار کردیم تا دیگر گل راحت نخوریم. گل در فوتبال رد و بدل میشود و امری طبیعی است، اما راحت گل خوردن برای یک تیم در شرایط حساس اصلا خوب نیست.
مهدوی کیا در پاسخ به سؤالی که فکر نمیکنید یکی از دلایل گل خوردن شما در بازی برابر فجر سپاسی عملکرد ضعیف حسین هوشیار بود، گفت: من بازیکن هستم و این نظر سرمربی است که چه بازیکنی به میدان برود. اتفاقی که در بازی برابر فجر افتاد یک حادثه بود که باعث شد فجر 3 شوت بزند و هر 3 ضربه آنها وارد گل شود که امیدوارم دیگر چنین تجربه ای برای پرسپولیس تکرار نشود.
کاپیتان پرسپولیس درباره حریفان آسیایی این تیم اظهار داشت: ما 2 حریف بسیار سخت را در پیش داریم و منتظر هستیم تا حریف سوم خود را بشناسیم. خودتان میدانید الهلال عربستان همیشه جزو بهترین تیمهایی آسیایی بوده و سرمایه گذاری خوبی میکند در کناراین تیم نیز الغرافه که یکی از بهترین تیمهای قطر است نیز در گروه ما حضور دارد. این دو تیم بازیکنان خارجی بسیار خوبی دارند و قطعا کار ما سخت است.
وی افزود: امیدوارم بتوانیم در لیگ قهرمانان آسیا شرایطی را که در این فصل برایمان به وجود آمده را جبران کنیم. الهلال در چند بازی اخیر خود خوب نتیجه گرفته اما من قبلا هم مقابل الهلال هم بازی کردم و در چند دوره این تیم حریف تیمی بوده که من در آن توپ میزدم. مطمئن باشید فوتبال را هم بسیار خوب بازی میکنم. من باز هم میگویم امیدوارم شرایطی به وجود آوریم که پرسپولیس باز هم به روزهای خوب خود در آسیا برگردد. به نظر من الهلال، الغرافه و پرسپولیس هر 3 تیم شانس صعود به مرحله بعدی را دارند. البته باید ببینیم که تیم چهارم گروه چه تیمی است.
مهدوی کیا ادامه داد: با این شرایط نمیتوان حدس زد که کدام تیم به مرحله بعدی صعود خواهد کرد قطعا هم تیمها با قدرت خواهند آمد. البته ما اگر تلاش کنیم میتوانیم از گروه خود صعود کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفتد. من مقابل الهلال چند دوره بهترین بازی خودم را به نمایش گذاشتم و بیشتر اوقات هم با لطف خدا برنده بازی بودم اما بازی فوتبال است و باید ببینید که چه اتفاقی میافتد.
کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که فکر نمیکنید گلهای خورده در لیگ برتر برای شما در آسیا دردسر ساز شود نیز گفت: قطعا تیمهای آسیایی با توجه به سرمایه گذاری که کردهاند خیلی قویتر هستند. ما باید راهکارهایی داشته باشیم که در دفاع تیمی بیشتر دقت کنیم و وارد لیگ قهرمانان آسیا شویم.
وی در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: امیدوارم کسی رئیس فدراسیون فوتبال شود که کار بلد باشد، ما بازیهای مهم جام جهانی را در پیش داریم و در کنارش باید به جام ملتها فکر کنیم. امیدوارم شرایط فوتبال ما به جایی برسد که دوباره جزو قدرتهای آسیا شویم.
مهدوی کیا درباره تعطیلات لیگ برتر و اعتراضهای انجام شده نیز گفت: اگر برنامه ریزی طوری بود که مثل تیمهای اروپایی لیگ ما منظم برگزار میشد و در کنارش مسابقه ملی نیز برگزار میشد شرایط بهتر بود ما لیگ خودمان را 6 یا 7 هفته پشت سر هم و تحت فشار برگزار کردیم و به خیلی از تیمها ضربه خورد. بازیکنان مصدوم زیاد شدند و دست تیمها بسته شد. اما الان میخواهیم به یکباره دو هفته لیگ برتر را تعطیل کنیم ما باید به دنبال این برویم که تیم ملی و باشگاهها در کنار هم مثل اروپا کار خود را دنبال کنند این طور قطعا شرایط بهتر است.
مهدویکیا پرسپولیس در پاسخ به سؤالی درباره رقابت 4 تیم در صدر جدول بوندس لیگا نیز گفت: من در لیگ آلمان طرفدار تیم خاصی نیستم ولی شما دقت کنید امسال گالدباخ یکی از پدیدههای فوتبال آلمان بوده آنها سال گذشته در مرحله پلی آف به بوندس لیگا راه پیدا کردند. الان هم جزء مدعیان هستند. این تیم شب گذشته مقابل شالکه یک بازی خوب را انجام داد و حریفش را شکست داد. به نظر من با این حساب اگر دورتموند بتواند قهرمانی خودش را تکرارکند کار بزرگی کرده است.
مهدوی کیا همچنین در پاسخ به سؤالی که آیا شما دوست داشتید در دورتموند بازی کنید نیز گفت: من از دوتموند هیچ وقت پیشنهاد نداشتم اما بازی کردن در این تیم به نظر من برای هر فوتبالیست میتواند یک رویا باشد. این تیم 80 هزار هوادار در جوی بسیار خوب دارد. ولی من همیشه میگویم از شرایطی که در هامبورگ آلمان داشتم همیشه راضی هستم. متاسفانه من در فوتبال آلمان در سالهای اول به خاطر تیم ملی خیلی ازبازیها را از دست دادم که بیشتر بازیها مقابل دوتموند بود، اما در هامبورگ همیشه گل زدم، پاس گل دادم و موثر بودم. این موضوع جزئی از خاطرات فوتبال من خواهد ماند.
کاپیتان پرسپولیس در پایان در پاسخ به سؤالی که آیا این شما فکر میکنید پرسپولیس برای فصل آینده بتواند کسب سهمیه کند و یا شما در خصوص آینده فوتبال خود فکر کردهاید یا نه گفت: من هنوز درباره آینده فوتبالیام تصمیم نگرفته ام اما برای ما کسب سهمیه دور از دسترس نیست. بازیهای زیادی باقی مانده است. باید در بازی های آینده نتایجی را بگیریم که به جمع بالا نشینان جدول اضافه شویم و برای کسب سهمیه رقابت کنیم. کار سخت است اما بعید میدانم که فعلا چیزی از دست داده باشیم. هنوز فرصت داریم.
-
هوشیار: مشکلات چشمی مرا از خودشان درآوردهاند / مصدوم بودم نباید بازی میکردم.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که آیا چشم شما مشکل دارد یا خیر گفت: این مسئلهای است که از خودشان درآوردهاند و بروید از خودشان بپرسید.
حسین هوشیار در خصوص اینکه برخی رسانهها اعلام کردهاند وی از ناحیه چشم مشکل دارد و همین موضوع باعث شد پرسپولیس در بازی مقابل فجر سپاسی سه گل بخورد گفت: متأسفانه مطلبی را در برنامه ۹۰ نشان دادند که من چیزی به چشمم زده بودم.
این موضوع به خاطر سرما و یخبندان هوا بود. در دمای ۵ درجه زیر صفر هرکسی شاید برای حفاظت از چشمانش کاری انجام دهد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا چشم شما مشکل دارد یا خیر گفت: این مسئلهای است که از خودشان درآوردهاند و بروید از خودشان بپرسید که چشم من مشکل دارد یا خیر. در بازی مقابل فجر از ناحیه آشیل پا مصدوم بودم و باید در دقیقه ۴۵ از زمین بازی بیرون میآمدم چون آشیل پایم مشکل داشت. اشتباه کردم در زمین ماندم.
-
گزارش تصویری : تمرین یکشنبه پرسپولیس.
گزارش تمرین صبح یکشنبه تیم فوتبال پرسپولیس در مجموعه درفشی فر به روایت عکس:
-
7 پرسپولیسی به تیم ملی دعوت شدند.
کارلوس کرش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز (يکشنبه) اسامي 37 بازيکن دعوت شده به تیم ملی را در حالی اعلام کرد که نام 7 بازیکن پرسپولیس در آن به چشم می خورد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان نام 37 بازیکن را برای دعوت اولیه به اردوی تیم ایران اعلام کرد که پس از آن، چهارشنبه شب و پس از برگزاري ديدارهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر، اسامي 27 بازيکن اعلام خواهد شد تا تيم ملي را در اردوي دوبي همراهي نمايند. ضمنا در بازگشت به تهران، از ميان 27 بازيکن مذکور، 23 نفر براي ديدار روز دهم اسفند با قطر برگزيده خواهند شد.
اسامی دعوت شدگان به شرح زیر اعلام شد:
پرسپوليس: علي کريمي، مازيار زارع، محمد نوري، غلامرضا رضايي، عليرضا نورمحمدي، اميرحسين فشنگچي، مهرداد پولادي.
-
رویانیان تا عصر امروز برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال تصمیم می گیرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس فرم ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال را تحویل گرفت.
محمد رویانیان که از مدتی قبل زمزمه هایی مبنی بر حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال شنیده می شد عصر روز گذشته فرم های ثبت نام برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را تحویل گرفت.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار است تا عصر امروز برای ثبت نام در انتخابات فدراسیون تصمیم نهایی را بگیرد.
تاکنون علی کفاشیان و مهدی تاج برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کردند. مهلت ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال تا فردا است و انتخابات 15 اسفند برگزار می شود.
-
محمدی: پرسپولیس بازیکن خوب پیدا کند، هیئت رئیسه کمک می کند.
رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: کفاشیان و تاج از من خواستند به عنوان نایب رئیس فدراسیون ثبت نام کنم.
عزیز محمدی که روز گذشته در پست نایب رئیسی فدراسیون فوتبال ثبت نام کرد اظهار داشت: با توجه به اساسنامه جدید کسی که برای ریاست انتخابات فدراسیون ثبت نام می کند باید نواب خود را هم به مجمع معرفی کند.
در صورتی که آن فرد رای بیاورد در مورد نواب معرفی شده از سوی وی رای گیری می شود و این مستلزم است تا نواب معرفی شده هم ثبت نام کنند. به همین دلیل کفاشیان و تاج که برای ریاست ثبت نام کردند از من خواستند برای نایب رئیسی ثبت نام کنم و روز گذشته این کار را کردم.
وی در ادامه در خصوص اینکه آیا باشگاه پرسپولیس می تواند در لیگ قهرمانان آسیا دروازه بان خارجی جذب کند، عنوان کرد: با توجه به سیستم TMS که برای نقل و انتقال بازیکنان است و فیفا تایید کرده، اگر باشگاهی بخواهد بازیکن خارجی یا بازیکن آزاد بگیرد باید طبق آئین نامه نقل و انتقالی فدراسیونی که در آن مشغول به کار است، اقدام به جذب بازیکنی کند که تاریخ فسخ قراردادش با باشگاه قبلی با تاریخ اتمام نقل و انتقالات فدراسیون یکی باشد. اگر باشگاه پرسپولیس بتواند بازیکن خوبی که تاریخ فسخ قراردادش با نقل و انتقالات ما یکی باشد پیدا کند این مسئله را به فدراسیون می گوید و سپس ما در هیئت رئیسه فدراسیون مطرح می کنیم و به آنها کمک میکنیم.
وی در مورد اینکه چرا قرارداد مهرداد پولادی با پرسپولیس ثبت نمی شود، گفت: باشگاه پرسپولیس باید مدارک را بیاورد تا این قرارداد را ثبت کنیم. از طرف ما مشکلی وجود ندارد.
-
غریب؛ سخنگوی کارگروه های جام قهرمانان و حرفه ای سازی پرسپولیس شد.
حمید رضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، با حفظ سمت به عنوان سخنگوی کارگروه های جام قهرمانان آسیا و حرفه ای سازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب شد.
در پی دومین جلسه کارگروه های جام قهرمانان آسیا و حرفه ای سازی، تصویب شد از این پس مدیر روابط عمومی باشگاه به عنوان سخنگوی این کمیته ها در امر اطلاع رسانی اقدام کند.
در بخشی از این حکم که از سوی محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس صادر شد، آمده است:
جناب آقای حمیدرضا غریب، مدیر روابط عمومی؛ با توجه به در پیش بودن مسابقات جام باشگاه های آسیا و تشکیل کارگروه حرفه ای سازی، به موجب این ابلاغ به سمت سخنگوی کارگروه جام قهرمانان و کارگروه حرفه ای سازی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب می شوید.
-
زمان برگزاری دیدار صبا و پرسپولیس در قم تغییر کرد.
زمان برگزاری دیدار تیمهای فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران در هفته بیست و ششم لیگ برتر از سوی سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال تغییر کرد.
در حالی که استارت بازیهای هفته نهم از دور برگشت رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور از عصر فردا زده میشود، دیدار تیمهای فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران در هفته بیست و ششم لیگ یازدهم به میزبانی صبای قم برگزار خواهد شد.
در آغازین هفته نهم دیدارهای دور برگشت لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور و بر اساس برنامه، دیدار تیمهای فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران قرار بود از ساعت 15 و 30 دقیقه چهارشنبه بیست و ششم بهمن ماه در ورزشگاه یادگار امام قم به انجام برسد که این دیدار 45 دقیقه زودتر یعنی از ساعت 14:45 دقیقه این روز برگزار خواهد شد.
یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور بعد از اعلام برنامه دیدارهای 9 هفته پایانی این دوره از سوی سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال در حالی در اوج حساسیت خود دنبال میشود که هم اکنون پنج تیم در بالای جدول رده بندی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی به شمار میروند.
نماینده فوتبال استان قم در حالی این هفته در دیداری خانگی از تیم فوتبال پرسپولیس تهران پذیرایی میکند که در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال موفق عمل نکرد و در میان ناباوری در دیدار خارج از خانه برابر فولاد خوزستان به شکست سنگین سه بر صفر تن داد.
در فصل جاری مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور، صبا با ترکیبی کاملا متفاوت نسبت به دورههای گذشته لیگ برتر با بازیکنان جدید، کم نام و نشان و جویای نام البته در کنار چهرههای باتجربه بسیار خوب در فوتبال کشور ظاهر شد که خیلی از کارشناسان این اتفاق را خدمتی بزرگ به فوتبال کشور دانستند.
تیم فوتبال صبای قم در فصل یازدهم مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور، با حمایت استاندار قم به عنوان رئیس مجمع باشگاه صبا با قدرت در لیگ برتر حضور یافته است و این مهم میتواند به موفقیت فوتبال قم و ایجاد انگیزه در بین جوانان فوتبالیست قمی در سالهای آتی بینجامد.
یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور در حالی امسال با شرکت 18 تیم برگزار میشود که در پایان لیگ این فصل تنها تیم قهرمان به صورت مستقیم در لیگ قهرمانان فوتبال آسیا شرکت میکند و تیمهای دوم و سوم باید در مرحله انتخابی لیگ قهرمانان فوتبال آسیا شرکت کنند.
در 10 دوره گذشته این مسابقات، تیم فوتبال صبای قم در دوره هفتم موفق به کسب بهترین جایگاه خود شد و توانست در بین رقبای لیگ برتری بعد از پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان در جایگاه سوم ایستاده و در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کند.
-
سفر 5 روزه زاید به ایرلند با اجازه دنیزلی.
زاید مهاجم پرسپولیس پس از بازی مقابل فجر سپاسی از ناحیه آشیل پا دچار مصدومیت شد.
پس از بررسیهای انجام شده از پای مصدوم این ایمون زاید مشخص شد این بازیکن نمیتواند در بازی روز چهارشنبه برابر صبای قم به میدان برود.
از همین رو زاید پس از جلسه با دنیزلی صبح امروز برای استراحت و مداوای پای خود عازم ایرلند شد و قرار است ۵ روز دیگر به ایران بازگردد.
-
ابراهیمی: بعد از علی کریمی پدیده ای در فوتبال ایران نداشتیم/ دنیزلی مربی بزرگی است.
مربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: 10 سال است که پدیده ای در فوتبال ایران ظهور نکرده است.
سرمربي سابق تيم ملي و پرسپوليس افزود: متاسفانه عواملي دست به دست هم داده و آنچنان كه بايد بها نميدهيم و مربياني درست نميكنيم كه دنبال استعدادها بگردند در صورتي كه قبلا اينطور نبود.
وي با اشاره به دروازبانهاي فعلي فوتبال كشور بيان كرد: در گذشته دروازبانهاي بسيار بزرگي داشتيم و به فكر خارجيها نبوديم اما امروز فوتبال ايران احتياج به دروازبانهاي خارجي دارد و اين ضروري است.
مربي سابق پرسپوليس افزود: سيد مهدي رحمتي الان در تيم ملي تنهاست. نفر دوم شايد طالبلو باشد ولي نفرات سوم و چهارم مطمئني نداريم. به طور نمونه هوشيار الان نياز به تجربه دارد و بعدا ميتواند حرفهايي براي گفتن داشته باشد.
ابراهيمي در خصوص استفاده تيمهاي ليگ برتري از بازيكنان مسن گفت: قبلا دنبال جوانگرايي در تيمها بوديم و ما اين كار را ميكرديم و برخيها گلايه ميكردند ولي الان به بازيكنان جوان فرصت نميدهند چرا كه مربيان تنها نتيجهگرا شده اند.
اين كارشناس تصريح كرد: سازندگي در فوتبال از بين رفته است. يك زماني باشگاه راه آهن سالي 10 بازيكن تحويل فوتبال كشور ميداد ولي الان بازيكن 30، 36 33 28 ساله ميخرد!
وي ادامه داد: 10 سال است بعد از علي كريمي يك پديده در فوتبال ايران نديدهايم و هنوز به او مي گوييم پديده و جادوگر. مگر 10، 15 سال پيش كسي او را ميشناخت ولي ما كريمي را به پرسپوليس آورديم.
مربي سابق پرسپوليس گفت: مربيان در ايران ابتكار عمل ندارند چرا كه رئيس باشگاهها نتيجهگرا شدهاند و مربيان نيز ميدانند كه اگر نتيجه نگيرند عوض ميشوند و اين باعث شده در فوتبال ترقي نكنيم.
ناصر ابراهيمي درادامه با اشاره به جايگاه فوتبال ايران، افزود: در زمان جنگ سرمربي تيم ملي بودم، ده نفر در فدراسيون كار ميكردند و تيم چهارم آسيا بود اما حالا صد نفر در فدراسيون هستند و و با دبدبه و كبكبه كار ميكنند ولي هنوز هم چهارم آسيا هستيم.
وي با بيان اينكه ما نميتوانيم حرف اول را در آسيا بزنيم و همه اينها حرف است، بيان كرد: تغييرات پي در پي در باشگاهها رخ ميدهد. مثلا پرسپوليس در 10 سال گذشته 12، 13 مدير عامل و 14 مربي عوض كرده، اين يعني بي ثباتي. در خارج به هيچ وجه اين طور نيست كه رئيس باشگاهي "باحيا كن رها كن" مردم عوض شود. بايد فرصت بيشتري به روساي باشگاهها داد.
ابراهيمي در خصوص فشردگي بازيهاي ليگ و مصدوميت بازيكنان مطرح كشور افزود: ما چرا از كشورهاي خارجي الگو نميگيريم؟ فوتبال ما نيمه حرفهاي و نيمه آماتور است و بازيكنان بايد عادت كنند و خود را در شرايط بازي نگه دارند.
وي با بيان اينكه برگزاري فشرده ليگ هيچ تاثيري در مصدوميتها ندارد و لطمهاي به تيمها نميزند، گفت: معتقدم براي بازيهاي تيم ملي نبايد ليگ تعطيل شود.
ابراهيمي درباره وضعيت اين روزهاي پرسپوليس هم گفت: پرسپوليس پر است از ستاره. ستارههايي كه بي انگيزه هستند. آنها كساني هستند كه به اين تيم تحميل شدهاند و هر كس براي خودش بازي ميكند.
وي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس از لحاظ اسم و رسم كسري ندارند. برخي از آنها قبلا مليپوش بودهاند و برخي ديگر هماكنون در تيم ملي هستند ولي جمع و جور كردن آنها زمان بر بوده و جاي كار زياد دارد.
ابراهيمي با اشاره به مشكلات پرسپوليس گفت: اين تيم داراي ايراداتي در اصول دفاعي و حمله بوده كه به نظر من مشكلات آنها در اصول دفاعي زيادترشده است.
وي اضافه كرد: موقعي كه بازيكنان پرسپوليس در بازي توپ را از دست ميدهند بسياري از بازيكنان دنبال توپ نميروند. در بحث بدون توپ نيز به حريف فرصتهاي زيادي ميدهند، مانند بازي با فجر كه خط هافبك مقصر بود و تيم با سه شوت از راه دور 25 متري گل خورد.
مربي سابق تيم پرسپوليس گفت: به نظر من دنيزلي مربي بزرگ و درجه يكي است ولي اگر امسال پرسپوليس را چهارم يا پنجم كند شاهكار كرده است.